مشاهده نسخه کامل
: دی وی دی می ذارم تو کامپیوتر صداش ناقصه...
ya_hossayn
14-03-2010, 18:20
بسم الله
سلام
دی وی دی مستند "شاخص" رو که می ذارم انگار صداها انتخابیه. یعنی مثلا صدای موسیقی متن می آد ولی صدای امام که داره سخنرانی می کنه نمی آد یا صدای مجری که داره حرف می زنه.
مشکل چیه؟ البته باید بگم که یکی از اسپیکرهام خرابه و کار نمی کنه.
مشکل چیه؟
ya_hossayn
17-03-2010, 14:48
جريان چيه..؟
یک فیلم دی وی دی رو وقتی تو سیستم می ذارم صداش ناقصه. مثلا در یک جای فیلم هم شخصی داره صحبت می کنه و هم موسیقی متن وجود داره اما فقط صدای موسیقی می آد؟
بسم الله
سلام
دی وی دی مستند "شاخص" رو که می ذارم انگار صداها انتخابیه. یعنی مثلا صدای موسیقی متن می آد ولی صدای امام که داره سخنرانی می کنه نمی آد یا صدای مجری که داره حرف می زنه.
مشکل چیه؟ البته باید بگم که یکی از اسپیکرهام خرابه و کار نمی کنه.
مشکل چیه؟
شاید این دی وی دی جوری باشه که دو نوع صدا از هر کدوم از بلنگو ها پخش میشه/ منظورم ایه که صدای 1 از بلندگوی سمت راستی و صدای2 از چپی پخش میشه. و همونطور که گفتی یکی از اسپیکرات خرابه .
از کدوم برنامه استفاده میکنی؟
باید یجوری برنامه تنظیم کنی که صدای Mono پخش کنه.
شاید این دی وی دی جوری باشه که دو نوع صدا از هر کدوم از بلنگو ها پخش میشه/ منظورم ایه که صدای 1 از بلندگوی سمت راستی و صدای2 از چپی پخش میشه. و همونطور که گفتی یکی از اسپیکرات خرابه .
موافقم.. اگه باز اوكي نشد رو يك سيستم ديگه تست كن..!
ya_hossayn
17-03-2010, 20:53
ممنون از لطفتون
jet audio
K-lite...
چطور تنظیم کنم که مونو پخش بشه؟
ممنون از لطفتون
jet audio
K-lite...
چطور تنظیم کنم که مونو پخش بشه؟
راستش رو بخای با این نرم افزارا کار نکردم.
فقط با KMP کار میکنم. اگه KMplayer داری بگو بهت بگم چطوری میشه Mono کرد. هر چند زیاد خوب هم این کارو انجام نمیده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.