مشاهده نسخه کامل
: کمک... DVD to AVI....?
Smartie7
14-03-2010, 17:08
من یه سری فیلم دارم که با برنامه ی DVD convertor به DVD تبدیل شده حالا میخوام تو Ulead 11 بازشون کنم ولی نمیشه...
اومدم با Ideal DVD to AVI convertor به AVI تبدیلشون کردم ولی تو Ulead باز نمیشه حالا ... error میده....The file is not accessible.....فایل در دسترس نیست....
میشه بدون تبدیل به AVI توی نرم افزار دیگه ای ویرایش کنم فیلما رو؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید
اینجا هم پرسیدم کسی جواب نداد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr Andersson
14-03-2010, 23:27
درود;
از این برنامه میتونید استفاده کنید:
Xilisoft Video Converter
موفق باشید.
hassanpulse
15-03-2010, 01:16
منظورتون از اینکه به DVD تبدیل کرده ای چیست؟ یعنی حالا پسوند فایل ویدیویی تبدیل شده ات VOB شده است یا اینکه MPG است؟
دوست عزیز تا اونجایی که من کار کردم نرم افزار های میکس و مونتاژ فایل های تصویری با پسوند VOB را از قسمت file open قبول نمی کنند (می توانید از قسمت Import DVD/DVD-R دی وی دی ویدیویی را باز کنید و در نرم افزار میکس و مونتاژ مورد ویرایش قرار دهید)و باید اول آنها را توسط یک کنورتور خوب مثلا ImTOO MPEG Encoder Ultimate به فرمت MPEG2 بدون هیچ گونه افت کیفیتی تبدیل کنی و سپس با نرم افزار ULEAD آن را باز کنی و ویرایش کنی نرم افزار های میکس و مونتاژ تماما فایل های با پسوند MPEG را ویرایش می کنند همچنین خود من توسط نرم افزار یولید DVD های ویدیویی با پسوند VOB را Rip (به هر فرمت دلخواه در هارد ذخیره می نمایم) می کنم روش کار را با یولید 9 آموزش می دهم:
پس از باز کردن نرم افزار یولید 9 از سربرگ Share (از سمت راست از بالا اولین سربرگ می باشد) گزینه Create Disc را می زنیم و سپس از صفحه جدیدی که باز می شود اگر فایل dvd درون هارد باشد را گزینه Add Video و اگر درون دیسک dvd باشد را گزینه Import DVD/DVD-R می زنیم و فایل ویدیویی خود را درون نرم افزار یولید باز (open) می کنیم و حالا نرم افزار یولید تا بخواهد فایل را load کند درون مسیر C:\Documents and Settings\WMC\My Documents\Ulead VideoStudio\9.0\My Favorites یک فایل ویدیویی از همان DVD با پسوند mpg ذخیره نموده است که شما می توانید همین فایل را درون نرم افزار کشانده و آنرا ویرایش نمایید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.