مشاهده نسخه کامل
: ویروسی که مانع نصب win و پارتیشن بندی میشه!
لطفعلی خان قاجار
14-03-2010, 15:08
سلام . خسته نباشین !
سیستمم ویروسی شد و اصلن از تو صفحه safe mod هم سیستم بالا نمی اومد . اومدم win نصب کنم به موقع فرمت پارتیشنا که میشه سیستم رو کامل خاموش میکنه !
با پارتیشن مجیک رفتم سراغش بازم همینطور به موقع فرمت که میرسه أنگ سیستمو خاموش میکنه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاردو زدم رو یه سیستم دیگه باز همینجور !
یکی میزنم تو سر خودم یکی تو سر اون . پلیز هلپ !!!!!! :19:
Kharg Island
14-03-2010, 21:51
سلام . خسته نباشین !
سیستمم ویروسی شد و اصلن از تو صفحه safe mod هم سیستم بالا نمی اومد . اومدم win نصب کنم به موقع فرمت پارتیشنا که میشه سیستم رو کامل خاموش میکنه !
با پارتیشن مجیک رفتم سراغش بازم همینطور به موقع فرمت که میرسه أنگ سیستمو خاموش میکنه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین از طریق داس نمی تونی فرمتش کنی؟؟؟؟
M E H R A N
14-03-2010, 22:51
سلام . خسته نباشین !
دوست عزیز ویروس نمیتونه باعث فرمت نشدن پارتیشن بشه. مشکل شما از جای دیگه است.
اینها رو چک کن
1. بایوس سیستم قسمت پارتشن هات رو چک کن ببین همون تنظیمات قبلی رو برای پارتیشن ها داره یا نه. البته بهتره یک بار بایوس رو به تنظیمات Default برگردونی.
2. از سالم بودن هارد از لحاظ سخت افزاری مطئن شو.
این 2 مشکل اگر وجود نداشت یک سی دی Ubuntu گیر بیار و سیستم رو با همین سی دی بصورت لایو بالا بیار. بعد از بالا اومدن Ubuntu از قسمت بالا برو توی Places و از اونجا پارتیشن هات رو دونه دونه باز کن ببین میتونی بری توشون یا نه.
اگر مشکلی بود داخل همین Ubuntu اگر یادم باشه میری توی قسمت Admin یا چیزی به اسم Settings از اونجا برنامه ای به اسم Gparted رو پیدا کن و توسط همین برنامه پارتیشن هات رو با فرمت NTFS و بصورت Premier فرمت کن.
اگر با Ubuntu نتونستی کار بکنی و یا نمیتونی سی دیش رو گیر بیاری دنبال یک سی دی به اسم Hiren's BootCD باش. اگر بتونی نسخه 9 رو گیر بیاری که چه بهتر اما اگر نشد همون نسخه 10 هم خوبه و کارتو راه میندازه.
با سی دیه هایرن بالا بیا و همه پارتیشن ها رو فورمت کن. بعد میتونی ویندوز رو نصب کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.