ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چهار میلیارد پیغام از طرف کاربران؟

online_amin
14-03-2010, 12:35
امروز وارد انجمن شدم دیدم این آمار رو برام گذاشته!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر -- Login as user نصب باشه, میتونید نگاه کنید.

یعنی چی شده؟

zed2
14-03-2010, 22:18
این یک باگه که بعضی مواقع برای بعضی ها رخ می ده...مسئله مهمی نیست...صبر کنید تا ادمین ها ببینن و رفع کنن

s_paliz
15-03-2010, 23:23
بعضی مواقع اینطور میشه مشکل خاصی نیست. مدیرها باید رفعش کنن

H M R 0 0 7
16-03-2010, 00:59
به طور تخصصی تر:
این عدد همون 2 به توان 32 هستش!!!
یه متغیر از نوع unsigned long
فکر کنم خواسته عدد منفی بگیره ولی چون نمیتونسته ، شده این عدد(آخرین عددی که میتونه توی این نوع متغیر جا بگیره!)

:دی

farzad02
16-03-2010, 02:24
به طور تخصصی تر:
این عدد همون 2 به توان 32 هستش!!!
یه متغیر از نوع unsigned long
فکر کنم خواسته عدد منفی بگیره ولی چون نمیتونسته ، شده این عدد(آخرین عددی که میتونه توی این نوع متغیر جا بگیره!)

:دی
چون تخصصی شد 2 نکته :31:

1- چرا منفی؟ تعداد یادداشت که منفیش معنی نداره

(یاد یه سوتی افتادم که سر کلاس یه نفر از استاد پرسید استاد چرا r که شعاع دایره هست فقط در بازه اعداد + هست ؟ )

2- حالا چون من کدهای اینو ندیدم اگر واقعا عدد منفی لازمه چرا unsigned long تعریف کرده؟ (همون سازنده های vb رو میگما)

فکر کنم راحتترین و بی دردسرترین راه برای خلاص شدن از شر این باگ تعریف متغیرها با int هست . برای اطمینان بیشتر با long :46:

alidata2010
16-03-2010, 05:19
شما خودتو ناراحت نکن بهش میگم long int ش کنه:31:

H M R 0 0 7
16-03-2010, 07:55
چون تخصصی شد 2 نکته :31:

1- چرا منفی؟ تعداد یادداشت که منفیش معنی نداره

(یاد یه سوتی افتادم که سر کلاس یه نفر از استاد پرسید استاد چرا r که شعاع دایره هست فقط در بازه اعداد + هست ؟ )

2- حالا چون من کدهای اینو ندیدم اگر واقعا عدد منفی لازمه چرا unsigned long تعریف کرده؟ (همون سازنده های vb رو میگما)

فکر کنم راحتترین و بی دردسرترین راه برای خلاص شدن از شر این باگ تعریف متغیرها با int هست . برای اطمینان بیشتر با long :46:

خوب همین دیگه
به این میگم Bug
چون قرار نبوده منفی بخوره! و به قول شما اصلا عدد منفی لازم نبوده واسه همین int تعریف نشده