مشاهده نسخه کامل
: تفاوت هارد با اداپتور با بدون اداپتورش
farshidcivil
13-03-2010, 22:52
تفاوت هارد اکسترنال با اداپتور با بدون اداپتورش درچیه؟
اول اینکه از نظر قابلیت حمل کردنشون هست. هاردهای اکسترنال با آداپتور فضای بیشتری رو اشغال میکنه و همچنین سنگینتر نیز هستند.
دوم اینکه سرعت هاردهای اکسترنال بدون آداپتور که با USB به سیستم وصل میشن بیشتر هست.
سوما این که هارد با آداپتور رو اگه وصل کنی به dvd player یا کنسول و غیره،دستگاه نمی شناستش.اما اگه بدون آداپتور باشه،مثل فلش شناسایی می شه.
mostafaeshghi
14-03-2010, 15:45
سوما این که هارد با آداپتور رو اگه وصل کنی به dvd player یا کنسول و غیره،دستگاه نمی شناستش.اما اگه بدون آداپتور باشه،مثل فلش شناسایی می شه.
من اینو امتحان کردم و تقریبا میشه گفت درست نیست !
دستگاههای پخش کننده ی مدیا مثل دی وی دی پلیر و مدیاپلیر و اینها تنها فلش مموریهایی را قبول میکنند که سیستم فایلشون فت32 باشه. و ان تی اف اس قلوب نمیکنند. من چندین بار چندین جا با چندین وسیله امتحان کردم همین نتیجه ای را گفتم که عرض کرد.
حالا شاید پیشرفتی شده باشه یا مورد استثنا هم باشه. اگر هست بنده را هم مطلع بفرمایید.
farshidcivil
14-03-2010, 20:01
اول اینکه از نظر قابلیت حمل کردنشون هست. هاردهای اکسترنال با آداپتور فضای بیشتری رو اشغال میکنه و همچنین سنگینتر نیز هستند.
دوم اینکه سرعت هاردهای اکسترنال بدون آداپتور که با USB به سیستم وصل میشن بیشتر هست.
پس یعنی بدون اداپتورشو بخرم، اخه شنیدم با اداپتورشو میشه تو مدت زمان طولانی تری استفاده کرد، مثه دیدن فیلم
من پيشنهادم اينه كه بدون آداپتورش رو بخري.
farshidcivil
15-03-2010, 15:11
من پيشنهادم اينه كه بدون آداپتورش رو بخري.
از نظر قیمت فرق دارن؟ بین سیگیت و وسترن موندم کدومو بخرم، تا یه ماهه دیگه هم میرم بانه ولی چون گارانتی ندارن یکم مرددم از اونجا بخرم
از نظر قیمت فرق دارن؟ بین سیگیت و وسترن موندم کدومو بخرم، تا یه ماهه دیگه هم میرم بانه ولی چون گارانتی ندارن یکم مرددم از اونجا بخرم
بله، از نظر قیمت فرق دارن، این هارد Western Digital Passport که بدون آداپتور هست و حدوداً قیمتش 200 هزار تومنه (500 گیگابایت) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم هارد Seagate که با آداپتور هست و حدوداً 100 هزار تومنه (1 ترابایت) - البته من قیمت های تهران رو گفتم :
pashangparsi6
15-03-2010, 15:43
اینجوری که من پیش تر خونده بودم سرعت هارد هایی که آداپتور دارن بیشتر از هارد های بدون آداپتور هست ولی دوستان اینجا وارونه ی این جریانر و می گن!
farshidcivil
19-03-2010, 14:16
اینجوری که من پیش تر خونده بودم سرعت هارد هایی که آداپتور دارن بیشتر از هارد های بدون آداپتور هست ولی دوستان اینجا وارونه ی این جریانر و می گن!
والله منم همینو شنیدم، ولی دوستان یه چی دیگه گفتن... من فک میکنم نوع اداپتورش هم تو سرعت و تو مدت زمان استفاده ش برتری داشته باشه
بله، از نظر قیمت فرق دارن، این هارد Western Digital Passport که بدون آداپتور هست و حدوداً قیمتش 200 هزار تومنه (500 گیگابایت) :
این هم هارد Seagate که با آداپتور هست و حدوداً 100 هزار تومنه (1 ترابایت) - البته من قیمت های تهران رو گفتم :
قیمت Western Digital Passport 500 GIG : 105000 تومن همین هفته گرفتم طبقه 3 پایتخت
نوع اداپتوري باسرعت 7200 (وبدون اداپتور 5400 دور در دقيقه) /بافر 2برابر / قيمت نصف/ اندازه 3.5 در برابر 2.5 اينچ /ترجيح داره فقط اندازه اش بزرگتره
البته هارد بدون اداپتور با سرعت بالا هم ساخته ميشه ولي با قيمت بالا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.