ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارس یا L90 ؟

devil_ff2008
13-03-2010, 21:13
سلام
میخوام یه ماشین بگیرم تا سقف 18 تومن
اولا که کار کرده نمیخوام
بین L90 E2 + lp و پژو پارس موندم
از یه طرف با خوندن تاپیک های مختلف L90 نظرم رو جلب کرد
ولی یکی از اقوام همین چند وقت پیش فروختش چون میگفت به هیچ وجه قطعاتش گیر نمیاد و باید بری تهران یا مشهد (شهرستانیم)
از طرفی هم قیافه پارس خوب خیلی بهتر از L90 هست
ولی مشکل اصلیم قطعاتش هست
حالا میشه بهم بگید در آینده چقدر با مشکل قطعات مواجه میشم اگه L90 بگیرم ؟
و اینکه با این تفاسیر پارس رو پیشنهاد نمی کنید ؟
البته اگه ماشین دیگه ای هم تو این رنج پیشنهاد میکنید لطفا بگید
یه سوال دیگه ام داشتم
از کجا بگیرم ؟ (بازار آزاد، پارس خودرو، ایران خودرو ...)
کی بگیرم ؟ (الان نزدیک عید قیمتا بالا نیست ؟ کلا کی بگیرم بهتره چون عجله ای ندارم)
ممنون :11:

AmiRreZA_RAcEr
13-03-2010, 21:22
والا الآن که دیگه تقریبا قطعات لوگان پیدا میشه
اما من خودم بهت تندر90 رو پیشنهاد میکنم + یکمی اسپرت کردن که واقعا قیافه پرشیا رو میخوره ...
یعنی از بابت قیافه خیالت راحت باشه که اسپورت خور خوبی داره
همچنین کیفیت ساختش خیلی بهتر از پرشیا هست برای همین دیرتر خراب میشه و احتیاج به قطعه نداری حالا حالاها
با خیال راحت برو لوگان رو بخر ! و بعد هم اسپرتش کن چون ظاهر خودش زشته

MoHaMaD ZaNd
13-03-2010, 21:55
من كاري با قيافه ندارم . چون سليقه اي هستش !!!
ولي در كل تندر 90 فول كاملا بر پارس برتري داره !!! ( البته به جز هندلينگ و ... )
درضمن تندر رو صد در صد از پارس خودرو بگير !!!
در مورد قطعات هم ديگه الان همه جا دارن . ( البته به قول دوستان مثل پرايد نيست كه بقالي سر كوچه هم داشته باشه )

pooria.rio
13-03-2010, 23:36
اگه قیافه رو کنار بزاری،شک نکن که ال 90
خداییش پارس چی داره که آدم انقد پول باش بده،خودت کلاتو قاضی کن
شتاب ؟؟
تکنولوژی روز؟؟
مصرف پایین ؟؟
واقعا بجز طراحی همگون و مناسبش با هندلینگ خوب هیچیییی نداره

spiring water
14-03-2010, 01:05
منم با نظر دوستان موافقم.
pershia فقط ظاهره.....

my life is the coldest story I've ever told

hamed malekpour
14-03-2010, 12:30
من هم ال90را پیشنهاد می کنم اگه بخای پارس بخری elxبخر چون بهتر از ال 90است وقیمتش هم حدود21ملیونه اگه دست دومش را بخری18ملیون میشه و ال9016سوپاب داره ولی پارس معمولی8سوپاب ومصرف سوخت ال 90کمتر از پارس هستش و امکانات روز absایربگ و..........

Cleeev
14-03-2010, 12:42
ال لگن E2LP (فول) بگیر صد در صد بهتره... پارس الکی گرونه و مفت نمی ارزه...

mb2006
14-03-2010, 13:51
پارسی که جدیداً تولید میشه کیفیتش واقعاً افتضاح هست اینو چند نفر از دوستان واقوام که پارس خریدن همشون همین عقیده را دارن و. بنظر من هم ال 90 ماشین خوبیه ولی نقطه ضعف اون کمبود قطعات و گرونی وسایل آن است ولی الان بهتر شده .
البته بنظر من سمند ال ایکس و یا 206 صندوق دار اتتخاب بدی نیست .

devil_ff2008
14-03-2010, 15:45
ممنون از نظرات دوستان
به یوال دومم هم جئاب بدین اگه ممکنه

یه سوال دیگه ام داشتم
از کجا بگیرم ؟ (بازار آزاد، پارس خودرو، ایران خودرو ...)
کی بگیرم ؟ (الان نزدیک عید قیمتا بالا نیست ؟ کلا کی بگیرم بهتره چون عجله ای ندارم)

mdmehry
14-03-2010, 16:24
تا اونجایی که من میدونم و از بازار اطلاع دارم بازار امسال نزدیک عید باز هم کساده و اونطوری که انتظار میره مشتری نیست یعنی اینکه قیمتها بالا نرفتن چون تقاضا کمه، در مورد پارس خودرو و ایران خودرو تفاوت آنچنانی وجود نداره با اینحال دوستان پیشنهاد میکنن که پارس خودرو بهتر مونتاژ میکنه، در ضمن هر چی دیرتر بگیری بدتره، میدونی چرا؟ چون قطعاتش بیشتر تولید داخل میشن و مسلما بدتر میشن.اگه فولوس موجوده حالا وقت خوبه اگه هم میخوای خیالت راحت بشه بعد از 13 فروردین بگیر

arashaga
14-03-2010, 18:29
من اگه مي فهميدم مردم برا چي پول بابت پارس ميدن واقعاً خوشحال ميشدم!! چون اين واقعاً برام يه معما شده!!!
حتماً L90 بخر و اگه خوب از كار در اومد ديگه نفروش و نگهش دار چون سال به سال جديد ها بدتر خواهند شد!

ess_1362
14-03-2010, 19:02
خوب من هم با L90 موافقم

درسته هندلینگش از پژو پارس کمتره ولی این ایرادی نیست که اصلا غیر قابل حل باشه

شما اگر 3-4 تومن خرج همین L90 کنی پژو پارس را که هیچ به ماشین های گرونتر هم نزدیک میشه

در مورد وقت خرید به نظر من امسال نسبت به سالهای گذشته بازار خیلی زیر و رو نشده و میشه همین تندر را در بازار آزاد کمتر از 15 هم گیر آورد

همین دو هفته پیش بود که یک بنده خدایی می خواست مدل فول به رنگ نقره ای را به من بده 14200 با تمام خرج سند وبا خودش ولی چون خودم توی نوبت هستم نخریدم

در ضمن حتما از پارس خودرو بگیر چون من معتقدم در 10 ماه گذشته ایران خودرو اصلا تندر 90 تولید نکرده حتی خط تولیدش هم تقریبا تعطیل شده و شاید هفته ای یک یا دو ماشین به زور تولید کنه البته دلیل هم دارم حالا اگر دوستان خلاف این را می گن لطفا من را قانع کنند

MoHaMaD ZaNd
14-03-2010, 20:20
پارس ELX هم اصلا پيشنهاد نميشه !!!
چون بازم در مقابل تندر كم مياره ( توي بيشتر زمينه ها !! )

hamed malekpour
14-03-2010, 21:25
این هندلینگ چیه می شه یکمی توضیح بدهید؟

arashaga
14-03-2010, 21:56
هندلينگ به زبان ساده يعني اين كه ماشين خوب فرمان بگيره و سر پيچ ها و ساير شرايط تعادل خوبي داشته باشه! مثلاً
سمند هندلينگ بهتري نسبت به پرايد داره و شما مثلاً با سرعت 90 تا مي تونيد بدون هيچ احساس واژگوني از سره يه
پيچ تند رد بشيد اما با همين سرعت پرايد پشتش بلند ميشه و تشريف ميبريد ته دره ( زبونم لال! ) يعني در حالت كلي
احساس تعادل داشتن در سرعت بالا و در شرايط سخت.

D r i v e r
15-03-2010, 22:46
پارس ELX هم اصلا پيشنهاد نميشه !!!
چون بازم در مقابل تندر كم مياره ( توي بيشتر زمينه ها !! )

سلام محمد جان
نمیدونم شما چه دشمنی با این پارس ELX دارین!
میشه بیشتر زمینه ها رو تعریف کنین؟؟
من خودم جدید تر بودن موتور و Air Bag رو قبول دارم
بقیش چیا هستن؟؟
مدل فول تندر رو هم در نظر بگیرین :46:

Farshid_BMW
16-03-2010, 03:03
بنده هم بگم!
ما خودمون در حال حاضر هم پرشیا داریم (مدل 1387) و هم L90 E2 داریم مدل 1388 که نزدیک به 3 هفته تا یک ماه پیش گرفتیم ال 90 مدل فول آن به نظر بنده با آنکه در مدل اتومبیلهای لیفت بکـ قرار می گیرد و پرشیا هم در مدل اتومبیلهای سدان خانوادگی خیلی بزرگ اما از آنجا که طراحی پرشیا بسیار قدیمی بوده و در هر صد کلیومتر مصرف ترکیبــی آن نزدیک به 12 لیتر می باشد ولی ال90 مصرف ترکیبی اش به زور به 9 لیتر می رسد (البته بنده همه این مصرفها را به صورت تقریبی مورد آزمایش قرار داده ام) اما از آنجا که پرشیا از ظاهری زیبا و هندلینگی به نسبت بهتر بهره می برد و در آن سوی میدان ال90 با برخورداری از ظاهری نه چندان دلربا و هندلینگی قوی کمی ضعف از خود نشان می دهد که در مقابل ال90 با مصرفی بسیار کمتر و شتاب و ترمزهای قویتر نسبت به پرشیا به راحتی نظر شما را عوض خواهد کرد؛بنده با هر دوی این ماشین ها رانندگی کردم حتی در شرایط جاده ای ولی به نظر بنده در مسیرهای سخت و دشوار پرشیا کمی بهتر است البته کمی بهتر ولی از هر لحاظ در حال حاضر ال90 مدل فول آپشن آن بهتر از پرشیا بوده که می تواند شما را در مسیرهای خاکی و ناهموار یاری نماید؛شما دوست عزیز همچنین می توانید به جای خرید ال90 یا پرشیا کمی سر کیسه را شل کرده و یک دستگاه آوانته بخرید که هم از لحاظ تکنولوژی و هم از لحاظ هندلینگ و هم از هر نظر از دو مدل قبل برتری کاملا آشکاری دارد؛بنده طی تحقیقاتی که در مورد خودروی آوانته نموده ام بر اساس اطلاعاتی که شرکتهای ارئه دهنده آنها ارائه نموده اند قدرت موتور آوانه با New C5 سیتروئن برابری کرده و به راحتی آن را در شتاب اولیه جا می گذارد.

سخن آخر ...؛
در آخر به نظر بنده اگر خواستید از بین پرشیا و L90 E2 یکی را برگزینید می توانید ال90 فول آپشن را انتخاب کرده و باخرجی نه چندان زیاد کمی آن را اسپورت کرده و ظاهر نه چندان زیبای آن را بهتر جلو دهید و اگر هم نه خواستید خرجی اضافی را متحمل شوید می توانید آوانته مدل دستی آن را به قیمتی حول و هوش 20 -25 میلیون تومان و شاید هم کمی بیشتر و کمتر خریداری کنید.

Farshid_BMW
16-03-2010, 03:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MoHaMaD ZaNd
16-03-2010, 07:44
سلام محمد جان
نمیدونم شما چه دشمنی با این پارس ELX دارین!
میشه بیشتر زمینه ها رو تعریف کنین؟؟
من خودم جدید تر بودن موتور و Air Bag رو قبول دارم
بقیش چیا هستن؟؟
مدل فول تندر رو هم در نظر بگیرین
داداش من مشكلي با پارس ELX ندارم . مشكل من اينه كه نميتونم با قيمت اين ماشين كنار بيام + كيفيت واقعا افتضاحي كه جديدا اين ماشين پيدا كرده . همه ماشين ها الان توي اين رنج قيمت حداقل يه دونه كيسه هوا رو دارن + ايمني خيلي كمتر نسبت به تندر .
مزاياي تندر :
1 - موتور به روزتر
2 - داشتن دو ايربگ
3 - ايمني بيشتر
4 - كيفيت بالاي قطعات ( البته الان ... )
و ...
مزاياي پارس ELX :
1 - هندلينگ واقعا بهتر
2 - ترمز بهتر
3 - ظاهر بهتر ( كاملا سليقه اي )
---------------------------------------------------------------------
الان دوستان تندر دار ميگن ترمز تندر بهتره كه بايد بهشون بگم من ترمز تندر رو با مال سمند ال ايكس سال مقايسه كردم . توي همه شرايط سمند بهتر بود . اين رو هم مجله ماشين گفته ( درصورتي كه مجله ماشين توي مقايسش خيلي در مورد سمند كم لطفي كرده بود )
پس وقتي كه ترمز سمند از تندر بهتر باشه از اون طرف هم پارس ELX به خاطر داشتن چهارچرخ ديسكي ترمز از سمند بهتره پس نتيجه ميگيريم ترمز پارس خيلي بهتر از تندر هست !!!

AmiRreZA_RAcEr
16-03-2010, 19:38
من اگه مي فهميدم مردم برا چي پول بابت پارس ميدن واقعاً خوشحال ميشدم!! چون اين واقعاً برام يه معما شده!!!

بابت خریدنش پول میدن دیگه ! :31:

DaRyUsH AkRaMi
16-03-2010, 20:05
حتماً L90 بخر و اگه خوب از كار در اومد ديگه نفروش و نگهش دار چون سال به سال جديد ها بدتر خواهند شد!

100% تایید میشه...

amirhosinhasani
05-09-2013, 12:04
من هم پارس داشتم و هم تندر ولی پارس از لحاظ قدرت کیفیت و جادار بودن وخرج کمتر از تندر برتری بیشتری داره.:n05::n05::n05::n05::n05::n05:

Pourya-pc
05-09-2013, 17:05
L90 و پارس هر دو خودروی خوبی هستند منتها هرکدام معایب و مزایایی برای خود دارند ، در کل سبد مقایسه پارس با وجود اینکه بسیار قدیمی است پربارتر از L90 است ، همینطور قیمت بسیار بالای L90 که روزگاری قرار بر جایگزینی پراید و پیکان بود مزید بر نخریدن این خودرو و بازار بسیار بد ارزان فرانسویست .
در آخرین پست تاپیک تست خودروی من ( در لینک امضا ) میتونید آخرین تجربه ام با L90 در جاده کوه و کمر رو مطالعه بفرمایید .
تاپیک بسته میشود .