مشاهده نسخه کامل
: مشكل فوري در كارت tv - اساتيد لطفا كمك كنيد!
EngineeR EhsaN
13-03-2010, 18:48
من يه مدتيه يه كارت تي وي خريدم ولي از موقع خريد يه دفه درست و حسابي نشون نداده شبكه ها رو ميگيره ولي رنگي نشون نميده يعني سياه و سفيد با يه كمي نارنجي صداشم خيلي خوب نيست لطفا اگه راه چاره اي داره بگيد.ممنون:19:
اسمش هم avid tv box
ali shah
26-03-2010, 20:06
سلام دوستان عزیز
کارت کپچرم که مدل اسنازیو هستش بعضی وقتا تصویر رو سیاه سفید نشون میده واقعا این مسعله منو گیج کرده چون کارت زیاد کار نکرده بعدش هم تمام مراحل نصب رو کامل اجرا کردم.دوستان لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارید بنده رو راهنمایی کنید.
feizafra
07-04-2010, 18:27
من یه کارت تی وی مدل philips saa7130 دارم هر کاری می کنم هیچ کانالی رو نشون نمی ده هم درای.رش ر. نصب کردم و هم نر افرارش رو از آنتن قوی هم استفاده می کنم تنظیماتش روهم درست انجام دادم .ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست و هیچ تصویری نشون نمی ده.لطفا کمکم کنید.نه تو سون جواب می ده نه تو اکس پی.اینو هم بگم درایورش کالما نصب هستش
من یه کارت تی وی مدل philips saa7130 دارم هر کاری می کنم هیچ کانالی رو نشون نمی ده هم درای.رش ر. نصب کردم و هم نر افرارش رو از آنتن قوی هم استفاده می کنم تنظیماتش روهم درست انجام دادم .ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست و هیچ تصویری نشون نمی ده.لطفا کمکم کنید.نه تو سون جواب می ده نه تو اکس پی.اینو هم بگم درایورش کالما نصب هستش
سلام دوستان ..دقیقا همین مشکل رو من دارم هر کاری میکنم درست نمیشه کسی میدونه چکار باید کرد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.