مشاهده نسخه کامل
: مشکل با نرمال بامپ
سلام
آقا من یه مشکل دارم که قدیما یه بار حل شده بود اون موقه که زبراش 3.1 بود اما حالا که 3.5 شده باز همون مشکل رو دارم
از صبح تو همه فروم خارجی ها پرسیدم همشون جوابهای چرت و پرت می گن
گفتم از بچه های باحال خودمون بپرسم از این خارجی ها که بخاری بلند نمی شه
مشکل اینه :
من یه سنگ درست کردم تو زبراش و تو زبراش نرمال بامپش رو درست کردم اما تو خط uv نرمال مشکل داره ببینین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهی بلده ؟؟
باید نرمالت رو flip horizontal کنی
بابا اونو می دونم باید فلیپ ور تیکال هم بکنی نه هریزنتال اونو کردم اون درسته اگه اون کار رو نکنی که کلا مپ رو جسم فیت نمی شه اما اینجا کامل فیته بجز رو خطهای یو وی
آها ببخشید فلیپ ورتیکال :دی
خب فکر کردم اونو نزدی اینطوری شده
فکر کنم مشکل این باشه که تو زیبراش flipG رو نزدی
باز نزنیمونا :دی
ehsan_wwe
13-03-2010, 09:36
من نرمال مپ گيمي رو برات اگه بخاي بگم يه نرمال مپ داريم تو بازه رنگيه ابي قرمز سفيد سياه عكس ميگيره اون اين مشكل رو نداره ولي اويني كه سبز هم به عكس اضافه ميكنه اين مشكل رو داره نوع UV هم تاثير داره نبايد فيس هات rotate داشته باشند
نه بابا این حرفا چیه
دمت گرم برم تست کنم ببینم چی می شه
مرسی
من نرمال مپ گيمي رو برات اگه بخاي بگم يه نرمال مپ داريم تو بازه رنگيه ابي قرمز سفيد سياه عكس ميگيره اون اين مشكل رو نداره ولي اويني كه سبز هم به عكس اضافه ميكنه اين مشكل رو داره نوع UV هم تاثير داره نبايد فيس هات rotate داشته باشند
آقا اصلا یه مساله من همیشه با tangent نرمال می گیرم که کلا بنفشه فکر می کنم یعنی تا حلا فکر می کردم اون یکی نوع نرمال که سبز و قرمز و آبیه کار نمی کنه ..
یه سوال دیگه هم که چه جوری فیس های یو وی چرخش نداشته باشن مثلا فکر کن من این سنگه رو سه قسمت کردم یو ویاشو هر کاری کنی چرخش دارن
مرسی
ای ول می خوامت اساسی
دمت گرم دمت گرم درست شد درست شد :10::10::10::11::11::11:
ehsan_wwe
14-03-2010, 19:13
یه سوال دیگه هم که چه جوری فیس های یو وی چرخش نداشته باشن مثلا فکر کن من این سنگه رو سه قسمت کردم یو ویاشو هر کاری کنی چرخش دارن
مرسی
يه back and front بگير نميدونم 3ي مكس داره يا نه يعد بازش كن يا هر كودم رو كه خواستي دو تيكه كن بعد دو تيكه كن هر تيكرو رو پخش كن
اوني كه سبز داره جاهايي كه سايه ميوفته هم مشخص ميكنه بهش ميگن space map
SSS_HHH_OOO
14-03-2010, 19:26
خوب اول بگم این یویوت خیلی بده اینطوری تیکه تیکه
بعد خوب شاید یه مقدار جابجا شده
نشده؟
یه عکس از صفحه یو وی بذار تو حالتی که عکس مپت بک گراندش باشه
ehsan_wwe
15-03-2010, 03:26
مشكل از چي بود ؟
من مثل تو از اون نرمال سبز قرمزا نگرفتم با همون tangent با flip g گرفتم حل شد
ولی خدایی دو هزار تا مقاله دیده بودم که پدر خودشونو در اورده بودن با چزخوندن uv و اینا مشکل رو حل کنن .... با یه دکمه flip g حل شد ... البت شاید این دکمه رو 3.5 اضافه کردن یادم نیست تو 3.1 بود یا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.