ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آهنگ ابتدای ارباب حلقه ها.

P3FE
12-03-2010, 23:02
سلام.
ببخشید کسی آهنگ ابتدای ارباب حلقه ها که داره در مورد ساخته شدن حلقه ها توضیح میده رو داره؟؟ من تمام آهنگ های ارباب حلقه ها رو دارم ولی این آهنگ جایی وجود نداره. من فقط تونستم بخش هایی از این آهنگ رو جدا کنم ولی اصل آهنگ رو نمی دونم کجا دارند. لطفاً اگه کسی این آهنگ رو داره لطف کنه و این آهنگ رو اینجا قرار بده.:11:

این هم بخش کوتاهی از این آهنگ که مطمئناً همتون شنیدید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

malooli
13-03-2010, 19:53
سلام . منم در به در دارم دنبال آهنگ تیتراژ پایانی ارباب حلقه ها می گردم که یه زن خونده بود .البته منظورم may it be که enya خونده نیست.اگه شما داری واسه من بذارش.مرسی

بردیا
13-03-2010, 20:33
سلام.
ببخشید کسی آهنگ ابتدای ارباب حلقه ها که داره در مورد ساخته شدن حلقه ها توضیح میده رو داره؟؟ من تمام آهنگ های ارباب حلقه ها رو دارم ولی این آهنگ جایی وجود نداره. من فقط تونستم بخش هایی از این آهنگ رو جدا کنم ولی اصل آهنگ رو نمی دونم کجا دارند. لطفاً اگه کسی این آهنگ رو داره لطف کنه و این آهنگ رو اینجا قرار بده.:11:

این هم بخش کوتاهی از این آهنگ که مطمئناً همتون شنیدید.

با بیت ریت 224 خدمت شما
حجم 10 مگ

---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------

سلام . منم در به در دارم دنبال آهنگ تیتراژ پایانی ارباب حلقه ها می گردم که یه زن خونده بود .البته منظورم may it be که enya خونده نیست.اگه شما داری واسه من بذارش.مرسی
منظورت into the west هستش؟
میزارم اونم برات

بردیا
13-03-2010, 21:09

خدمت شما

malooli
13-03-2010, 22:19
مرسی ولی این نبود :(

بردیا
14-03-2010, 12:23
منظورت آهنگ the road goes ever on که توی آخر یاران حلقه هست رو میگی؟
چون اونم یه زن خونده