ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد شبکه کر

egoldfars
12-03-2010, 21:58
سلام خدمت تمام اساتید
یه سئوال دارم اگه بخوام یک سالن کنفرانس که مساحتش 2000 متر مربع است رو به اینترنت بیسیم مجهز کنم باید از چه نوع
Wireless Access Point استفاده کنم ممکنه در یک زمان 100 نفر با هم از اینترنت استفاده کنند.آیا مدلی هست که این تعداد user جواب بده.مدل های Outdoor به درد این کار میخورند یا نه.

undertaker_ss
16-03-2010, 16:49
سلام خدمت تمام اساتید
یه سئوال دارم اگه بخوام یک سالن کنفرانس که مساحتش 2000 متر مربع است رو به اینترنت بیسیم مجهز کنم باید از چه نوع
Wireless Access Point استفاده کنم ممکنه در یک زمان 100 نفر با هم از اینترنت استفاده کنند.آیا مدلی هست که این تعداد user جواب بده.مدل های Outdoor به درد این کار میخورند یا نه.

چه سرعتی مد نظرت هست؟
ببین روی اکسس پوینتها سرعت ها شون نوشته شده اما سرعت بین یوزرها تقسیم میشه پس اگه 100 یوزر داری باید سرعت به 100 تقسیم بشه یه تقسیم به 2 هم می خواد ببین اگه اون سرعت مورد نظرت رو تامین میکنه که حله

egoldfars
16-03-2010, 20:57
چه سرعتی مد نظرت هست؟
ببین روی اکسس پوینتها سرعت ها شون نوشته شده اما سرعت بین یوزرها تقسیم میشه پس اگه 100 یوزر داری باید سرعت به 100 تقسیم بشه یه تقسیم به 2 هم می خواد ببین اگه اون سرعت مورد نظرت رو تامین میکنه که حله

ممنون سرعت دسترسی به اینترنت برای هر user دیگه کمتر 128 نباشه شما چه نوعی اکسس پوینت رو پیشنهاد میدید.

undertaker_ss
16-03-2010, 23:31
ممنون سرعت دسترسی به اینترنت برای هر user دیگه کمتر 128 نباشه شما چه نوعی اکسس پوینت رو پیشنهاد میدید.

بستگی به بودجه تون داره
linksys خوبه
شما سرعت رو جعبه اش رو نگاه کن تقسیم به 2 کن
بعد بر تعداد کلاینتها تقسیم کن
ببین چی در میاد
اون میشه سرعت هر کلاینت
سرعت مدلهاش رو نمی دونم که هر کدوم چنده
اگه بعدا ممکنه استفاده دیگه ای غیر از اینترنت از شبکه بشه واسه سرعت ریسک نکن که بد آبروریزی میکنه این وایرلس:31:

sei_pm
17-03-2010, 23:00
مگه AP Full Duplex نداریم که باید تقسیم بر 2 بشه؟ دلیل تقسیم به 2 همینه درسته؟

undertaker_ss
17-03-2010, 23:59
مگه AP Full Duplex نداریم که باید تقسیم بر 2 بشه؟ دلیل تقسیم به 2 همینه درسته؟

میگن full هست ولی در واقع نیست
کلک تجاریه :46:
بله دلیلش همینه

egoldfars
18-03-2010, 15:04
ممنون
از لحاظ بودجه تا 1200000 تومان مشکلی ندارم. آخه میخوام هیچ مشکلی در هنگام استفاده پیش نیاد اینترنت با سرعت 2 mag هم میگیرم تا خیالم راحت باشه.
راستی اکسس پوینت های شرکت micronet استفاده کنم خوب هست مخصوصا مدل های Outdoor این شرکت.
از این مدل استفاده کنم خوب هست یا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مودم ADSL+Router میخوام با 4 پورت خروجی آخه 2 تا سالن 100 نفری هم جدا از اون سالن2000 متری داره البته زیر همان سالن هست فکر کنم یه اکسس پوینت هم تو اون سالن بزارم.
این 2 مدل D-Link هم هست

undertaker_ss
18-03-2010, 16:23
ممنون
از لحاظ بودجه تا 1200000 تومان مشکلی ندارم. آخه میخوام هیچ مشکلی در هنگام استفاده پیش نیاد اینترنت با سرعت 2 mag هم میگیرم تا خیالم راحت باشه.
راستی اکسس پوینت های شرکت micronet استفاده کنم خوب هست مخصوصا مدل های Outdoor این شرکت.
از این مدل استفاده کنم خوب هست یا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه مودم ADSL+Router میخوام با 4 پورت خروجی آخه 2 تا سالن 100 نفری هم جدا از اون سالن2000 متری داره البته زیر همان سالن هست فکر کنم یه اکسس پوینت هم تو اون سالن بزارم.
این 2 مدل D-Link هم هست

والا من زیاد نمی دونم فقط شنیدم linksys خوبه dlink هم خوبه
چرا outdoor ؟
راستی به احتمال زیاد چندتا اکسس پوینت می خوای چون 2000 متر یه کم زیاد هست
باید تست کنی با یه لپ تاپ ببینی تا کجا میکشه