ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شارژ کردن کارتریج‌های Brother

mjzaret
11-03-2010, 08:57
می‌خواستم بدونم که کارتریج‌های Brother از پودر مخصوصی استفاده می‌کنند یا اینکه پودر همه‌ی کارتریج‌ها هیچ فرقی ندارند و پودر پودره دیگه!!!
من تا حالا کارتریج‌های Canon و HP و Samsung رو شارژ کردم. پودر استفاده شده برای کارتریج‌های یکسان بود و هیچ کدوم هم مشکلی نداشتن. برای اولین‌ بار هست که یکی کارتریج Brother رو آورده پیشم. من هم برای اینکه کارم درست انجام بشه هنوز به اون دست نزدم و گفتم ابتدا از دوستان انجمن سوال بکنم و ببینم نظرشون در این مورد چیه.
:46:با تشکر

Amin_Mokari
26-03-2010, 16:40
اول سلام بعد که پودر پرینتر brother با بقیه پرینتر ها فرق داره و کمی هم نسبت به بقیه گرونتره ولی این پرینتر با یک بار شارژ تا 4000 برگ میزنه من hl2140 دارم و پودر 240 گرمی رو خریدم 14 تومن اصل ژاپنه با این پودر 240 گرمی می تونی تقریبا 3 بار شارژ کنی و تا 12000 برگ بزنی من یک بار شارژ کردم تا حالا با این شارژ 3952 تا زده و هنوز هم میزنه و در ضمن باید به سنسورهاشم یه چسب بزنی تا وقفتی که پودرش کم میشه error نده معمولا وقتی این پرینتر شارژش به کمتر از یک سوم میرسه میگه که پودر کمه و دیگه نمیزنه ولی اگه این کار رو بکنی میتونه با دهمون شارژ 1000 برگ هم بزنه و بازهم یه نکته که هرچی پودر از شارژ قبلی مونده حتی اگه از یه نوع پودر باشه خالی کن هوا گیری کن بعد شارژ کن
موفق باشی

mjzaret
27-03-2010, 00:44
ميشه نوع پودري كه گرفتي رو به من معرفي كني؟ يعني چه شركتي همچين پودرهايي وارد بازار مي‌كنه؟ تشكر از پاسختون.

Amin_Mokari
28-03-2010, 23:24
الان که یادم نیست ولی یه پودر 240 گرمی هستش که ساخت ژاپنه