ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال سایت به هاست دیگر و مراحلی که بعد از آن باید طی کرد

Blue_66goola
10-03-2010, 18:55
اگر امکان داره لطفا بگید چطوری باید دیتابیس رو _ {که مربوط به سایت قبلی بوده}_ که به هاست با دامین جدید انتقال یافته برای هاست جدید ایمپورت، تنظیم و آماده کرد؟
یادداشت: سیستم مدیریت محتوا جولا هست و فایل config هم تنظیم کردم.
با PHPmyAdmin چطوری باید کار را انجام داد؟

Blue_66goola
10-03-2010, 20:17
آقا من بکاپ DataBase را دانلود کردم و بعد در هاست دیگه هم آپلود کردم.
این ارور برای سایت میاد:

Warning: Unknown: open_basedir restriction in effect. File(/home/parsiv/public_html/index.php) is not within the allowed path(s): (/home/tereng:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: failed to open stream: Operation not permitted in Unknown on line 0

Fatal error: Unknown: Failed opening required '/home/parsiv/public_html/index.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0

در انجمن چیز مناسبی پیدا نکردم

Benygh
10-03-2010, 21:31
شما ميتونيد Full Backup بگيريد از سايت فعلي از قسمت بک آپ سي پنل و بعد به مسئول هاست جديد بگيد تا براتون اعمال کنه ! دقيقا همون سايت قبلي رو هاست جديد ..فقط بايد DNS هاي دامنه رو تغيير بديد ...

البته اگر سايت حجم زيادي نداره ميتويد از قسمت backup wizard دستي بگيريد و دانلود کنيد و بعد در هاست جديد Restore کنيد ...

در php my admin هم ميتونيد Import کنيد ديتابيس ي که از هاست قبلي Export کرديد ...

Blue_66goola
10-03-2010, 22:33
شما ميتونيد Full Backup بگيريد از سايت فعلي از قسمت بک آپ سي پنل و بعد به مسئول هاست جديد بگيد تا براتون اعمال کنه ! دقيقا همون سايت قبلي رو هاست جديد ..فقط بايد DNS هاي دامنه رو تغيير بديد ...

البته اگر سايت حجم زيادي نداره ميتويد از قسمت backup wizard دستي بگيريد و دانلود کنيد و بعد در هاست جديد Restore کنيد ...

در php my admin هم ميتونيد Import کنيد ديتابيس ي که از هاست قبلي Export کرديد ...

عرض شد چطوری باید دیتابیس رو... ایمپورت کرد؟ با PHPmyAdmin چطوری باید کار را انجام داد؟
همه مراحل که فرمودین انجام شده دوست خوبم.
DNS و CONFIG هم تنظیم کردم
فقط با دیتابیس و تغییرات و ایمپورت کردن اون مشکل دارم.
یعنی در عمل هم ری استور کردم از داخل سی پنل اما همین خطایی که نوشته بودم میده.
با تشکر

Blue_66goola
11-03-2010, 10:45
آقایون برادر زحمت نکشید حل شد خدارو شکر . یک اشکال فنی بود که برطرف کردیم.
هر کس کمک خواست ایمیل بزنه من هرچی بلدم در اختیار همه میزارم در این زمینه.
در مجموع تاپیکهای جوملا کمرنگ شدن متاسفانه. کسی میدونه چرا؟