ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Microsoft Visual FoxPro Professional Edition

radepa
05-04-2006, 01:15
یه نوع ابزار برنامه نویسیه که کاربران خاص خودشو داره . اگر کاربر این برنامه هستید آخرین ورژن این برنامه رو در زیر میتونید دانلود کنید .
حجم اين برنامه: (30 مگابايت)

لینک دانلود قسمت اول |
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود قسمت دوم
| لینک دانلود قسمت سوم
| لینک دانلود قسمت چهارم
| لینک دانلود قسمت پنجم
| لینک دانلود قسمت ششم

پسورد باز کردن فایل فشرده : starsky
پس از وارد شدن به لینک دانلود به پائین صفحه رفته و Free را کلیک کرده صبر میکنید تا صفحه ی جدید باز شود و در پائین صفحه شمارش معکوس به صفر برسد و لینک دانلود ظاهر شود سپس بدون هیچ برنامه ی مدیریت دانلود و فقط با اینترنت اکسپلورر دانلود کنید .

Unforgiven
05-10-2008, 17:50

Microsoft Visual FoxPro 9.0 Professional - 190 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gog2000
25-08-2010, 18:35
یه نوع ابزار برنامه نویسیه که کاربران خاص خودشو داره . اگر کاربر این برنامه هستید آخرین ورژن این برنامه رو در زیر میتونید دانلود کنید .
حجم اين برنامه: (30 مگابايت)

لینک دانلود قسمت اول |
لینک دانلود قسمت دوم
| لینک دانلود قسمت سوم
| لینک دانلود قسمت چهارم
| لینک دانلود قسمت پنجم
| لینک دانلود قسمت ششم

پسورد باز کردن فایل فشرده : starsky
پس از وارد شدن به لینک دانلود به پائین صفحه رفته و Free را کلیک کرده صبر میکنید تا صفحه ی جدید باز شود و در پائین صفحه شمارش معکوس به صفر برسد و لینک دانلود ظاهر شود سپس بدون هیچ برنامه ی مدیریت دانلود و فقط با اینترنت اکسپلورر دانلود کنید .

Microsoft Visual FoxPro 9.0 Professional - 190 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من نیاز مبرم به این نرم افزار دارم ولی لینکهایی که فایل قرار گرفته همگی پاک شدن لطفا در یک جای دیگه اپلود کنید
ممنون

KING iMAN
22-09-2010, 14:51
با تشكر از زحمات اساتيد محترم يه سؤال دارم.من الان ورژن 9 رو دانلود كردم البته نه از لينكهاي بالا بلكه از تورنت.براحتي و كامل نصب و اجرا ميشه.فقط يه ايراد نسبتاً آزار دهنده داره كه اونم عدم نمايش درست (پشتيباني نكردن از) زبان فارسي هستش.يعني قسمتهايي كه به زبان فارسي نوشته شده كاملاً نا خوانا و درهم برهم و با اشكال عجيب غريب نشون داده ميشه.تنظيمات ويندوز رو چك كردم مشكلي نداره و تو ساير قسمتهاي ويندوز(از جمله زيرنويس فيلمها)مشكلي با نمايش فونت فارسي وجود نداره.لطفاً جهت رفع اين مورد راهنماييم كنين.ممنون و بيصبرانه منتظرم.

Ship Storm
22-09-2010, 15:14
با تشكر از زحمات اساتيد محترم يه سؤال دارم.من الان ورژن 9 رو دانلود كردم البته نه از لينكهاي بالا بلكه از تورنت.براحتي و كامل نصب و اجرا ميشه.فقط يه ايراد نسبتاً آزار دهنده داره كه اونم عدم نمايش درست (پشتيباني نكردن از) زبان فارسي هستش.يعني قسمتهايي كه به زبان فارسي نوشته شده كاملاً نا خوانا و درهم برهم و با اشكال عجيب غريب نشون داده ميشه.تنظيمات ويندوز رو چك كردم مشكلي نداره و تو ساير قسمتهاي ويندوز(از جمله زيرنويس فيلمها)مشكلي با نمايش فونت فارسي وجود نداره.لطفاً جهت رفع اين مورد راهنماييم كنين.ممنون و بيصبرانه منتظرم.

سلام
جای سوال شما اینجا نیست دوست عزیز به انجمن زیر رجوع کنید :

بحث های نرم افزاری و سیستم عامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

KING iMAN
22-09-2010, 15:34
چشم.ممنون دوست عزيز.