PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک همچین آنتی ویروسی تحت شبکه ای لازم دارم :

rostamiani
10-03-2010, 10:18
سلام

می خوام برای شرکت یک آنتی ویروس خوب پیدا کنم که :

1.در درجه اول قابل اعتماد باشه و به طور موثری جلوی ویروس ها و تروجان های داخل هارد یا فلش رو بگیره
2.بشه باهاش 3 تا سرور و حدود 50 تا کلاینت رو پوشش داد
3.بتونیم به صورت Remote روی کلاینت ها آنتی ویروس نصب کنیم و وضعیت سیستم رو ببینیم
4.بشه از طریق سرور کلاینت ها رو به روز کرد تا لازم نباشه تک تک آپدیتشون کنیم

تا به حال از AVG نسخه شبکه استفاده می کردیم که انصافا امکانات شبکه ایخوبی داشه، ولی نمی دونم چرا به سری تروجان ها رو نمی دید و بی خیالشون می شد
Bitdefender هم ظاهرا چیز خوبیه ولی نمی دونم امکانات مدیریت شبکش چطوره
نسبت به Avira هم خیلی نظر خوبی دارم.قدرت و سرعت خوبی هم داره. ولی با نسخه شبکه ایش کار نکردم و نمی دونم چه امکاناتی داره
لطفا McAffe رو هم اصلا توصیه نکنید.اونقدر تجربه بدی ازش دارم که فکر نکنم حالا حالا ها برم طرفش
NOD32 هم قدیما استفاده می کردم، ولی چون یک دفعه سیستم پر Spyware و ... شده بود ولی NOD32 Antivirus هیچی پیدا نکرد! برای همین دیگه نصبش نکردیم(شاید اگه نسخه Smart Security رونصب می کردیم پیدا می کرد. نمیدونم ! )
Norton Antivirus هم نسخه جدیدشو نصب نکردم، ولی قدیما که هم خیلی کند بود هم کلی از منابع رو مشغول می کرد ! اگه هنوز اینطوریه فایده نداره .چون سیستم های اینجا اونقدرا هم قوی نیستن

با این اوضا شما چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میدین؟
لطفا حتما امکانات شبکه ای داشته باشه :)
لطفا بگین قیمتش با این تعداد سیستم چقدر درمیاد

خیلی متشکرم :10:

wordship
10-03-2010, 15:50
سلام

می خوام برای شرکت یک آنتی ویروس خوب پیدا کنم که :

1.در درجه اول قابل اعتماد باشه و به طور موثری جلوی ویروس ها و تروجان های داخل هارد یا فلش رو بگیره
2.بشه باهاش 3 تا سرور و حدود 50 تا کلاینت رو پوشش داد
3.بتونیم به صورت Remote روی کلاینت ها آنتی ویروس نصب کنیم و وضعیت سیستم رو ببینیم
4.بشه از طریق سرور کلاینت ها رو به روز کرد تا لازم نباشه تک تک آپدیتشون کنیم

تا به حال از AVG نسخه شبکه استفاده می کردیم که انصافا امکانات شبکه ایخوبی داشه، ولی نمی دونم چرا به سری تروجان ها رو نمی دید و بی خیالشون می شد
Bitdefender هم ظاهرا چیز خوبیه ولی نمی دونم امکانات مدیریت شبکش چطوره
نسبت به Avira هم خیلی نظر خوبی دارم.قدرت و سرعت خوبی هم داره. ولی با نسخه شبکه ایش کار نکردم و نمی دونم چه امکاناتی داره
لطفا McAffe رو هم اصلا توصیه نکنید.اونقدر تجربه بدی ازش دارم که فکر نکنم حالا حالا ها برم طرفش
NOD32 هم قدیما استفاده می کردم، ولی چون یک دفعه سیستم پر Spyware و ... شده بود ولی NOD32 Antivirus هیچی پیدا نکرد! برای همین دیگه نصبش نکردیم(شاید اگه نسخه Smart Security رونصب می کردیم پیدا می کرد. نمیدونم ! )
Norton Antivirus هم نسخه جدیدشو نصب نکردم، ولی قدیما که هم خیلی کند بود هم کلی از منابع رو مشغول می کرد ! اگه هنوز اینطوریه فایده نداره .چون سیستم های اینجا اونقدرا هم قوی نیستن

با این اوضا شما چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میدین؟
لطفا حتما امکانات شبکه ای داشته باشه :)
لطفا بگین قیمتش با این تعداد سیستم چقدر درمیاد

خیلی متشکرم :10:
اگه توجه كرده باشيد اسم تمام انتي ويروس هارو اورديد به غير از كسپرسكاي شايد اونم چشم من نديده باشه

ولي امكانات فوق العاده اي داري كه اگر شبكش رو ميخواهيد ميتونيد تمام امكاناتش رو از سايت كاسپر بخونيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dr Hannibal
10-03-2010, 17:36
نورتون و کسپر برای شبکه عالیه :8:

rostamiani
10-03-2010, 18:56
خیلی خیلی متشکرم
داشتم تجربمونو از آنتی ویروس ها می نوشتم
کاسپرسکی رو تست نکرده بودم برای همین ننوشتم :)

kortol
14-03-2010, 14:07
بیت دفندر چیز خوبیه برای کار رویی شبکه ............یه برتامه کنسول مدیریتی داره که از طریق دیپلوی کردن شبکه های تحت دامین به راحتی می تونید روی کلاینت ها آنتی ویروس نصب کنید بعد با تعریف policy های مربوط به بروز رسانی و اسکن و چیز های دیگه از طریق همون کنسول مدیریتی کلاینت ها رو تنظیم کنید .........برای اطلاعات بیشتر هم به اینجا مراجعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

torabi_mobin
08-04-2010, 09:01
یکی از بهترین انتی ویروسهای شبکه ای Symantec که از نظر امنیت بسیار عالیه تنها مشکلش حجم زیاد آپدیتش که حدود 40 مگابایت البته فقط کافیه انتی ویروس سرور اپدیت بشه بقیه کامپیوتر ها اپدیت میشن.