ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ATX20 بر روی مادربرد ATX24 Pin

ebicross
09-03-2010, 19:52
یک سوال دارم کسی اگر میدونه راهنمایی کامل بکنه لطفا.
روی مادربردی که فیش ATX با 24 پین میخوره اگر پاوری که ATX 20 پین داره بهش وصل کنیم و اون 4 تا رو خالی بزاریم چه مشکلی پیش میاد؟
یعنی سیستم که روشن میشه چون دیدم یه سیستم همینطوری کار میکنه ولی خب در کل اون 4 پین معمولا چه وظیفه ای دارند و نبودشون چه تاثیراتی میزاره؟
اگر نبودشون تاثیری نمیزاره پس اگر وصلشون کنیم چه تغییری تو سیستم بوجود میاد؟
ممنون. اگر میشه توضیح کامل باشه.

TREASURES
09-03-2010, 20:02
مادر برد دوستم MSI 790FX-GD70 هست از 20پین استفاده میکنه هیچ مشکلی هم نداره ولی در کل اگه از 20 پین استفاده کنی در واقع امکان استفاده ی سیستم از اون 4 فاز برق اضافه رو گرفتی دیگه

ebicross
09-03-2010, 21:05
مادر برد دوستم MSI 790FX-GD70 هست از 20پین استفاده میکنه هیچ مشکلی هم نداره ولی در کل اگه از 20 پین استفاده کنی در واقع امکان استفاده ی سیستم از اون 4 فاز برق اضافه رو گرفتی دیگه
مین بردی هم که من امتحان کردم MSI هستش و مشکلی نداره.
اما خب باید یک فرقی بکنه دیگه. اون چهار فاز دقیقا چه کاری میکنند؟
یعنی میگم اگر هیچ فرقی نمیکرد نمیزاشتند دیگه.

MCI
10-03-2010, 10:11
با اون 4 پین دیگه خوب مسلما سیستم خوب تغذیه میشه

ebicross
10-03-2010, 13:46
با اون 4 پین دیگه خوب مسلما سیستم خوب تغذیه میشه
ممنون ولی یه توضیح کاملتر میخوام.
اگر یک نفر بپرسه این چهار پین چیکار میکنه و شما بگین برای تغیه ی بهتر هستش و طرف بگه خب سیستم من بدون این چهار تا هم داره خوب کار میکنه و 2 ساله مشکلی نخورده چی؟؟
مثلا میخوام بدونم اون چهار سیم خروجی برق هستند فقط؟ چند ولت؟ چند آمپر؟ وظیفشون چیه؟ نویز و افت ولتاژ رو جبران میکنند؟ یه سری قابلیت فعال میکنند؟
ممنون که جواب میدین ولی خب اطلاعات دقیق تری میخوام.
بازم میگم خیلی ممنون از همه. :11:

mhs_837
11-03-2010, 00:08
دوست عزیز عکس ضمیمه از دفترچه مادربرد خودم هست که ردیفهای 11و12و23و24 همون 4پینی هست که مدنظر شماست.من مهندس سخت افزار نیستم ولی از ولتاژهاش حدس می زنم ماله فن کیس باشه که منبع تغذیه فن از روی مادربرد باشه و 4پینی باشه و نتیجه اش این میشه که دور اینجور فن ها توسط مادربرد تنظیم میشه واسه همین هم هست که بعضی مادربردهای بعضی دوستان بدون مشکل کار می کرده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

oshtor
20-03-2010, 07:19
خب دوستمون درس میگه پاورهای قدیمی ورژن 1.3فقط 20 پین داشتن چون نیاز سخت افزار ها هم کم بود
از اونجایی که مادر بردها و سخت افزار های جدید توان مصرفی بیشتری دارن نیاز به تغذیه قویتر هست
درسته ممکن سیستمی که نیاز به 24 پین داره با 20 پین کار کنه ولی حتماً در راندمان کاریش تاثیر داره
در ضمن تبدیل 20 پین به 24 پین کار بی فایده ای هست

mhs_837
08-04-2010, 10:33
دوستان
عکس زیر توضیحی درمورد همین موضوع تاپیک هست از شرکت آینده سیما(گرین).درضمن فایل PDF اوون رو هم می تونید از سایت گرین دان کنید که توضیحات بیشتری داده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]