مشاهده نسخه کامل
: کدومو بخرم؟وایو یا اچ پی
من میخوام بین این مدلهای لپ تاپ یکی رو بخرم.لطفا راهنماییم کنید و اگه کسی اینها رو داره بگه آیا راضی هست یا نه
HP DV6-2170 (1.6 to 2.8 720 Q / 4 GB/640 /GB 15.6 LED bright/Geforce GT230M(1024MB)
HP DV6-2150 (2.4 to 2.93 / 4 GB/640 GB /15.6 LED /Geforce GT230M(1024MB)
SONY VAIO FW590FZB (C2D 2.66 P8800/4GB/500GB/16.4" Xbrite/ATI 4650(1024MB)
)
اینم بگم که لپ تاپ رو برای کار شبکه و کارهای معمولی میخوام.برام کارکرد Cpu و گرافیک هم مهمه و میخوام چند سالی برام کار کنه.شنیدم HP تعمیر زیاد میره و Asus و Acer بهترن.نظر شما چیه؟ تا 1.5 هم میتونم بابتش پول بدم
دوست عزیز از لحاظ کیفیتی دو مدل HP هیچ تفاوتی ندارند و فقط مدل 2170 به دلیل سی پی یو بهتر ، گران تر هست .
پس باید دید اگر به این سی پی یو نیاز دارید هزینه کنید و در غیر این صورت نیازی به هزینه ی اضافی واقعا نیست.
مدل FZB هم مناسب هست اما ارزان تر از دو مدل دیگر هست ،
مسلما اگر می توانید هزینه کنید ، مدل 2170 را تهیه کنید..
در ضمن مدل ASUS N61qj هم مناسب هست که در تاپیک مشاوره 1 تا 1.5 میلیون معرفی شده.
دوست عزیز از لحاظ کیفیتی دو مدل HP هیچ تفاوتی ندارند و فقط مدل 2170 به دلیل سی پی یو بهتر ، گران تر هست .
پس باید دید اگر به این سی پی یو نیاز دارید هزینه کنید و در غیر این صورت نیازی به هزینه ی اضافی واقعا نیست.
مدل FZB هم مناسب هست اما ارزان تر از دو مدل دیگر هست ،
مسلما اگر می توانید هزینه کنید ، مدل 2170 را تهیه کنید..
در ضمن مدل ASUS N61qj هم مناسب هست که در تاپیک مشاوره 1 تا 1.5 میلیون معرفی شده.
در مورد اینکه میگن اچ پی زیاد تعمیر میره نطری ندارید؟و اینکه Asus و Acer کمتر تعمیر میرن....
در کل احتمال خرابی نوت بوک خیلی کم هست ، مگر خودتان درست استفاده نکنید.
HP هم برند بسیار خوبیست ولی در هر صورت با گارانتی معتبر تهیه کنید
راجع به اینکه میگن ویندوز رو تو لپ تاپ خودتون عوض نکنید چی؟من سیستم خودمو خودم عوض میکنم یعنی دیکه نمیتونم خودم ویندوز بریزم و باید بدم بیرون؟؟؟
من میخوام از سیستم استفاده شبکه ای کنم و برنامه خاصی هم مثل 3d max و ... هم نصب نمیکنم به نظر شما 2170 بهتره بخرم یا 2150 ؟ ضمنا میخوام یه سیستمی هم بگیرم که تا چند وقتی با برنامه های جدید سازگار باشه .شما چه پیشنهادی دارید؟
به نظر من Hp نسبت به قیمتش امکانات بهتری دارد در حالی که سونی گران هست.
تعمیر هم نمی خواهد مگر خودتان کاری بکنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.