ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه تنظیم سرعت در Cooler Master V8 , Tuniq Towin 120 Extreme

sina-star
09-03-2010, 00:48
با سلام :40:

من یک سوال داشتم :

میخواستم بپرسم که کولــــر های Cooler Master V8 , Tuniq Towin 120 Extreme که دارای یک ولـــــوم تنظیم سرعت که تقریبا مابین 1000 تا 2000 هستند ، آیا تنظیم سرعت در این کولر ها فقط بصورت دســـــتی انجام میشه ؟ یعنی زمانیکه CPU گـــــــــــــــــــرم شد این کولر ها بصورت اتوماتیک (مثل خیلی کولرهای دیگه ) سرعتشون افزایش پبدا میکنه ؟ یا اینکه سرعت فن فقط و فقط با تنظیم دستی انجام میشه ؟

با تشـــــــــــــــــــــــ ـــکر از راهنمایی دوستان :11:

sir payman
09-03-2010, 01:01
به طور اتوماتیک سرعت بالا میره.
اون پیچ تنظیم برای کسی هست که سیستمش توی اور هست و میخواد همواره سیستمش در خنک ترین حالت باشه.
مثلا خود من از توی بایوس تنظیم دور فن رو گذاشتم روی حالت سایلنت و در دمای زیر 50 دور فن تقریبا 1300 هست و با بالارفتن دما توی بازیها وقتی که دما به 60 میرسه دور فن هم به حداکثرش یعنی 2100 میرسه و میشه گفت که وقتی خودت از توی بایوس تنظیم میکنی اون والیوم که روی فن هست تقریبا بدون ستفاده میشه.

sina-star
10-03-2010, 13:58
آخه اینجا یک سوال پیش میاد !!!!! :13:

من دور فن رو مثلا روی بالاترین سرعت بذارم بعدش در هنگام خنک بودن سیستم دور فن با این که من روی دور بالا گذاشته بودم میاد پایین ؟

((( راستی پیمان جون زده به مخم منم میخام CPU رو اور کلاک کنم ، یکم در حد مبتدی یاد بده ! )))

sir payman
11-03-2010, 02:35
اگر از توی بایوس تنظیم نکنی پایین نمیاد.
در مورد اورکلاک هم خیلی ساده بهت میگم اگر cpu بلک ادیشن هست با مولتی پلایر اور کن که کار باهاش ساده تره.
فرکانس= مولتی * FSB
با افزایش فرکانس بیش از 300 MHz باید ولتاژ رو هم بالا ببری.
اینی که گفتم خیلی کلی بود شما توی بخش اورکلاک اموزش اورکلاک رو دانلود کن و بخون تا یه اطلاعاتی داشته باشی بعدش همونجا یه تاپیک بزن تا درست حسابی بشه جواب داد.

sina-star
11-03-2010, 11:55
با تشکـــــــــــر از راهنمایی شما پیمان جون

راست میگی اول برم یکم اطلاعات پایه و کلی از اورکلاک آموزش ببینم بعدش !!!!!!

ولی CPU بلک ادیشن نیست !

sir payman
11-03-2010, 13:05
یادمه مادر بوردت خوب بود و ممکنه مه خودش مولتی پلایر رو باز کنه(مادر بورد من اینجوریه یعنی اگر یک cpu که مولتیش باز نباشه هم مهم نیست چون خودش باز میکنه)باید از توی بایوس ببینی که مولتیش باز هست یا نه.

sina-star
14-03-2010, 18:11
ببخشید یه چند روزی نبودم

مادربردم اینه پیمان جان :

Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیمان جون توی بایوس از کدوم قسمت به مولتی نگاه کنم ؟ :31: