مشاهده نسخه کامل
: نصب هارد IDE روی مادربورد SATA
Master89
08-03-2010, 22:37
عزیزان سلام
یک مادربوردی خیریم جدیدا به اسم Foxconn مدلشو یادم نیست!
روی این مادربورد بنده خدا یک دونه هم جای سوکت IDE نداره !!!:31:
الان به اطلاعات اون هارد IDE احتیاج دارم. راهی داره ؟ (غیر از انتقال به یک سیستم دیگه).
معمولا مادربوردهاي جديد اغلب يك پورت اي دي ئي دارن يك نگاهي به دفترچه اش بكن يا سايت كارخونه سازنده
اگه نداشت كيت كوچكي هست براي تبديل ساتا به اي دي ئي يا بالعكس / يا ميشه از كارت PCI براي تبديل استفاده كني
kamyab11
10-03-2010, 13:50
با درود
استفاده از كيت تبديل آيا اثري روي هارد دارد يا خير(من ميخواهم از هارد ساتا بر روي مادر برد آي دي استفاده كنم)
چون شنيدم بعد از حدود دوماه هارد خراب ميشود ويانميتوان از تمامي ظرفيت هارد استفاده كردو كلا نظرات جالبي در اين باره نشنيدم لطفا شما بيشتر راهنمايي كنيد
Master89
10-03-2010, 21:23
معمولا مادربوردهاي جديد اغلب يك پورت اي دي ئي دارن يك نگاهي به دفترچه اش بكن يا سايت كارخونه سازنده
اگه نداشت كيت كوچكي هست براي تبديل ساتا به اي دي ئي يا بالعكس / يا ميشه از كارت PCI براي تبديل استفاده كني
متشکرم دوست عزیز ، پورت IDE نداره. این مبدل ها چند تومنه ؟ همه جا دارن؟
با درود
استفاده از كيت تبديل آيا اثري روي هارد دارد يا خير(من ميخواهم از هارد ساتا بر روي مادر برد آي دي استفاده كنم)
چون شنيدم بعد از حدود دوماه هارد خراب ميشود ويانميتوان از تمامي ظرفيت هارد استفاده كردو كلا نظرات جالبي در اين باره نشنيدم لطفا شما بيشتر راهنمايي كنيد
دقيقا نميدونم/ ولي خوب سرعت انتقال اطلاعات كمتر از نصف ميشه و نميتوني از تمام سرعت هارد ساتا استفاده كني
متشکرم دوست عزیز ، پورت IDE نداره. این مبدل ها چند تومنه ؟ همه جا دارن؟
مبدل 8تا10 تومن ولي كارت PCI وسيله استانداردتري هست گران تره بستگي به تعداد پورت خروجي و كيفيتش / جاهايي كه قطعات ريز رو ميفروشن دارن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.