PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ويندوزم تا welcom screen بيشتر بالا نمي ياد

javadm1364
08-03-2010, 16:56
سلام به دوستان
چند روز پيش انتي ويروس نود 32 رو به صورت آفلاين آپديت كردم، شروع كرد به اسكن و كلي ويروس پيدا كرد ولي خيلي از مواردي كه بهشون گير داده بود از جمله فايل هاي سيستمي بودن مثل اكسپلورر وغيره .
خوب من سيستم ريست كردم وديدم بالا نمي ياد،بعد اومدم سيستم ريپير كردم همه چيز بر وفق مراد بود و خوب. ولي بعد از اينكه نرم افزار نصب كردم يكي دوبار ريست كردم دفعه بعد كه سيستم خاموش كردم
تا صفحه خوشامد گويي بالا مي ياد و بعد دسك تاپ نشون ميده ولي تسك بار وآيكون ها رو نه.
يكي از دوستام گفت ويروسيه. خوب تو document setting يه فايلي به اسم smss.exeبود اقا با هر درد سري بود پاكش كرديم.
ولي حتي بعد از اينكه درايو ويندوز كلا فرمت كردم.بازم مشكل داره.سيف مودم همين طوره يعني فقط تا خوشامدگويي رو راه داره.من خيلي تاپيك در مورد اون ويروس و ويروس هاي ديگه تو اين چند روز خوندم ولي هيشكي مشكل من نداشته.با يه سري انتي ويروس ديگه چك كردم البته بعضي انتي ويروس ها اجازه نصب نداشت.با avast چك كردم paint ويندوز از كار افتاد.فعلا فقط هايبرنت ميكنم اگه خاموشش كنم بالا نمي ياد.
يه سري پروسه هاست كه تو تسك منيجر ديده ميشه در موردشون سرچ كردم بعضي موارد ويروس هستند ولي جزو پروسه هاي ويندوز هم هستند
ممنون

hfj
08-03-2010, 19:14
سیستم من هم یک بار همینطوری شده بود. یادمه دوباره ویندوز نصب کردم درست شد. به احتمال زیاد مربوط به ویروسه.
از اون به بعد Nod32 نصب کردم. هر روز هم آپدیت میشه. ویندوزم هم orginal هست و آپدیتش کردم. فایروال سیستم هم روشن کردم. دیگه مشکلی براش پیش نیومده.
اگر با نصب دوباره ی ویندوز مشکلت برطرف نمیشه، احتمالاً مشکل سخت افزاری باشه. مثلا جای ماژول های Ram رو عوض کن، ببین چی میشه. موفق باشی.

saeed774
10-03-2010, 15:16
در محيط Safe Mode اين برنامه رو اجرا و روي Auto Remove کليک کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

javadm1364
10-03-2010, 16:44
به خاطر توجهتون ممنونم.

king emperor
17-03-2010, 01:02
احتمالا شما ویروس سالتی گرفتین

مواظب باشین

mmiladd
17-03-2010, 01:28
اسم این ویروس smss.exe هست و باعث شده که task manager و Registery کامپیوترو از کار انداخته...

جاسم کدخدایی بنت
27-03-2010, 08:28
میتونی task manager بعد هم فایل expelorer.exe را از طریق run در task manager بالا بیاری
این مشکل من هم بوده