مشاهده نسخه کامل
: جراحی حنجره برای تغییر صدا
kiarash3500
08-03-2010, 02:31
من یه سری اطلاعات راجه به این عمل میخوام
ممنون
Old_Chater
08-03-2010, 13:43
برای تغییر صدا در ترانسهای MTF مرد به زن چندین روش و راه مختلف وجود دارد. که هرشخصی با توجه به شرایط مختلف جسمی ( وضعیت حنجره ) و شرایط مالی در زندگی یک و یا ترکیبی از چند روش را انتخاب و دنبال مینماید
1. در زمان شروع هورمون تراپی و استفاده از هورمون های زنانه تن صدا کمی نازک میشود.
2. گزینه دیگر گفتار درمانی میباشد. که با رفتن به کلاسهای گفتار درمانی و گرفتن استاد و تمرین های مداوم و پیوسته می توانید بر روی صدای خود کار کنید.
3. جراحی حنجره تکنیک دیگری است که می توانید برای نازک کردن صدا بهره ببرید. شایان ذکر است که انجام این عمل حساس بسته به مهارت دکتر جراح نیز دارد. می توانید برای معاینه و مشورت به یک دکتر متخصص حنجره مراجعه نمایید. تا پس از معاینه حنجره توضیحات لازم را به شما ارایه نماید.
اگر قصد انجام عمل حنجره جهت نازک شدن صدا را دارید توصیه من به شما رفتن به تایلند برای انجام این عمل میباشد.
اصولا کشور تایلند برای جراحی های تغییر جنسیت MTF مرد به زن و انواع جراحی های زیبایی و تکمیلی دیگر کشور خوبی است از این لحاظ که نرخ هرینه های عمل جراحی نسبت به کشورهای اروپایی پایین تر بوده و مسافرت به انجا ساده تر از کشورهای اروپایی است. و اصلا همچون کشورهای اروپایی مشکل دشواری گرفتن ویزا را ندارید.
و از هر اژانس هواپیمایی و مسافرتی که اقدام کنید و یا شخصا به سفارت بروید در حدود 10 روز ویزا میگیرید. هزینه ویزا برای هر نفر حدود 50 هزار تومان است. و اگر با تور مسافرت نمایید که پیشنهاد من به شما برای کاهش هزینه ها رفتن با تور است. از این لحاظ که هزینه هتل ها در تایلند بسیار بالا است. و اگر خودتان برای سفر اقدام نمایید هزینه اقامتتان در هتل و ترانسفر خیلی بیشتر میشود.
و اگر از اژانس برای گرفتن ویزا اقدام میکند, نیازی به سفارت رفتن شما وجود ندارد. و هزینه ی با تور در مدت زمان حدود یک هفته اقامت درهتل به همراه ویزا و ترانسفر رفت و برگشت توسط اژانس هواپیمایی حدود 450 هزار تومان است.
منبع مطلب :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kiarash3500
08-03-2010, 14:12
مرسی!!
اطلاعات کاملی دادین
البته من تونستم تا حدودی صدای خودمو تغییر بدم
اما شنیدم با افزایش سن صدا حالت دورگه پیدا میکنه که اگه جراحی انجام بشه دیگه این اتفاق تو سنین بالا اتفاق نمیفته
راستی میشه از خطراتش هم بگین؟
ممنون
NaKhoda BiBaK
08-03-2010, 20:05
واسه چی میخوای صدات رو عوض کنی ؟
و اینکه چطوری صدات رو تغییر دادی خودت ؟
kiarash3500
09-03-2010, 17:22
و اینکه چطوری صدات رو تغییر دادی خودت ؟
این کار رو اصولا خودمون باید انجام بدیم به مرور زمان،
و یادت باشه تنها نشدنی فرار از مرگه...:27:
NaKhoda BiBaK
10-03-2010, 20:39
واسه چی میخوای صدات رو عوض کنی ؟
صدات کلفته ؟ یا نازکه ؟
جراحی حنجره وکوک کردن تحریرها یعنی چه؟آیا این جراحی عوارض هم دارد؟وچگونه هس خیلی ممنونم از شما
Old_Chater
03-11-2010, 14:17
من كه فك نميكنم نياز باشه چون صدات اينجوري هم خيلي زنونس
kiarash3500
03-11-2010, 14:25
تو رو خدا هندونه نذار دیگه
یعنی واقعا احتیاج به عمل ندارم؟!!!!
Old_Chater
03-11-2010, 14:54
من كه صداتو شنيدم اصلا تفاوتي حس نكردم با صداي زن البته شايد برجستگي گلو يكم تاثير داشته باشه
noor_o_soat
18-07-2012, 15:16
سلام دوستان من دوست دارم صدام کلفت و مردونه بشه لطفاراهنماییم کنین یا1جراح خوب باادرس وتلفن بهم بدین
noor_o_soat
18-07-2012, 15:21
:sad::sad:اگر متن منوخوندین خواهشن بگین اخه کارکردن بااین روم روبلد نیستم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.