PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل سریالی برای سی دی ...

SevenART
08-03-2010, 02:21
سلام.....خوبین....
می گم چطوری می شه روی یه سیدی از این قفلهایی بذاریم که روی بعضی سی دیها می زارن... اینها که سریال کامپیوتر و سریال را زنگ می زنی بعد یه سریال بت میدن تا بتونی باز کنی سی دی را ... هکشم می شه کرد ؟ ...... بعد می شه یه سیستمی گذاشت که بعد از گذشت یه تاریخی وقتی زنگ بزنن یه سریالی بدن که قفل سی دی باز بشه ؟ .... ممنون از همکاری شما ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sasantanha
02-05-2010, 11:52
سلام.....خوبین....
می گم چطوری می شه روی یه سیدی از این قفلهایی بذاریم که روی بعضی سی دیها می زارن... اینها که سریال کامپیوتر و سریال را زنگ می زنی بعد یه سریال بت میدن تا بتونی باز کنی سی دی را ... هکشم می شه کرد ؟ ...... بعد می شه یه سیستمی گذاشت که بعد از گذشت یه تاریخی وقتی زنگ بزنن یه سریالی بدن که قفل سی دی باز بشه ؟ .... ممنون از همکاری شما ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
شما میتونید از نرم افزارهای زیر استفاده کنید:
Armadillo
Colock
البته یه شرکتی هم هست که چون از کارای بی ارزشش متنفرم اسمش رو نمیارم.
کارِت با همین برنامه های گفته شده راه می افته
اگه مشکلی داشتی یا نتونستی این برنامه ها رو دریافت کنی؛ بگو تا برات آپلود کنم
حال کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:

mjbmjb
05-09-2010, 00:22
سلام متشکرم از راهنمایی های شما
دوستان اگه میتونید به من هم یاد بدید که چطوری با این نرم افزار کار کنم
خیلی حیاتی هستش. مرسی
MJB4240109981@yahoo.com

I arrived !
05-09-2010, 06:48
این قفل رو VCD جواب میده؟

virangar666
08-09-2010, 15:44
سلام
منم خیلی به جواب این سوال احتاج دارم.
من سی دی های زبان عمومی موسسه سنجش تکمیلی رو دارم.همین طوره که یه شماره میده و زنگ میزنیی و بقیه شماره رو میگیری.فقط اینک هرو 2 تا سیستم این کار رو میشه کرد.منم این کارو کردم.حالا دوباره امسال که میخوام کنکور ارشد شرکت کنم و میخوام رو سیستمم نصبش کنم بهم شماره نمیدن.یه نظرتون باید چی کار کنم؟

mahla moin
08-09-2010, 15:52
سلام من امروز ترجیح دادم بحث رو دنبال کنم

si2na
18-09-2010, 10:11
سلام
میشه رو یس دی های اورجینال قفل گذاری کرد ممنون میشم جواب بدین

mohsen_2006
19-09-2010, 06:18
سلام
میشه رو یس دی های اورجینال قفل گذاری کرد ممنون میشم جواب بدین
بله میشه

قبلا دوستان درباره این قفل صحبت کردن ( آرمادیلو ) به این تاپیک سر بزنید حتما کارتون راه میافته:5:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gatozo
19-09-2010, 06:30
میخواستم بدونم میشه از یه سیدی قفل ایمیج گرفت؟ اگه میشه با چه نرم افزاری