مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب
king of the kings
07-03-2010, 16:00
سلام..
این عکسو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون خط های مشکی برای چی هست؟
مترال هم مات هست و مترال اولیه مکس هست..
اگه کسی می دونه حتما بگه...
SevenART
07-03-2010, 16:08
اون خطهای مشکی برای اونه که شما یه بیجا کاری کردی .... ورتکسهات منظم نیس .. همون اشکالی برای من به وجود اومده ...
SevenART
07-03-2010, 16:19
مثل این که اینطوری شده ...
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
بعد چرا همش از یه ماشین می پری رو یه ماشین دیگه ... اون طرح قبلیاتو کامل نکردیا...
sarina_sh
07-03-2010, 17:04
یه دلیل دیگه ای هم که این سایه ها میاد اینه که نرمال ابجکتت مشکل داشته باشه
وایرشو بزاری از نزدیک بهتر میشه گفت
king of the kings
07-03-2010, 18:09
سلام..
ممنون فقط من منظور اقای sarina_sh رو نگرفتم..
و در مورد اینکه از یه ماشین می پرم رو یه ماشین دیگه چون ما ماشین هایی که برای بازی جی تی ای ادیت می کردیم همیشه دو سه تا پروژه با هم داشتیم که سه تاشو یکدفعه تموم می کردیم..
منم حالاکه تو ساخت اومدم همین کار رو دارم می کنم و AUDI و PRIDE و 206 رو دارم می سازم..
اینم از ورتکس ها اگه می شه یه کمکی بکنید..
sarina_sh
07-03-2010, 18:38
اهم
ببخشید من خانمم آقا چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
منظور از نرمال جسم اینه که هر فیسی که درست میکنی یه رو داره تو این پلن هم ببین که منظمه
ماشینتو انتخاب کن و مودیفایر Edit normals رو انتخاب کن
بعد یه سری سیخونکی رو جسمت میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا جهت روی هر فیس رو نشون میده
اگه یه سریش داخله یه سریش بیرون و مرتب نیست مشکل از اینه
البته دوستانی که مکس کار میکنن بهتر راهنمایی میکنن بنده اومدم فضولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مایا کار میکنم. ولی اگه نرمالهاش رو smooth کنی حل میشه. نمیدونم تو مکس چه جوریه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.