ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زیاد شدن دور فن کارت xfx 5850

alpha007
07-03-2010, 15:34
سلام
دور فن کارت من اونقدر زیاد میشه که واقعا نمیدونم باید باهاش چیکار کنم
وقتی که اونو رو تنظیمات اتوماتیک میزارم ، دفعه بعد که سیستم رو روشن میکنم باز میره تو تنظیمات دستی و دور فنش خیلی زیاد میشه
تازه 1 هفته ست خریدمش
راه حلش چیه؟
کسی به همچین مشکلی بر خورده؟
مدل کارت: xfx 5850
پاور :1000
مین: p55 giga
سی پی یو: i5 750

pc_hex
13-03-2010, 21:38
تنظیمات بایاس را به حالت default قرار بده . معمولا با این روش حل میشه . اگه نشد خبر بده .

D3vil_A
14-03-2010, 14:07
تنظیمات بایاس را به حالت default قرار بده . معمولا با این روش حل میشه . اگه نشد خبر بده .
دوست عزیز..دور فن کارت گرافیک که ربطی به Bios مادربرد نداره......

سلام
دور فن کارت من اونقدر زیاد میشه که واقعا نمیدونم باید باهاش چیکار کنم
وقتی که اونو رو تنظیمات اتوماتیک میزارم ، دفعه بعد که سیستم رو روشن میکنم باز میره تو تنظیمات دستی و دور فنش خیلی زیاد میشه
تازه 1 هفته ست خریدمش
راه حلش چیه؟
کسی به همچین مشکلی بر خورده؟
مدل کارت: xfx 5850
پاور :1000
مین: p55 giga
سی پی یو: i5 750

شما Catalyst رو باز کنید و به قسمت OverDriver برید......اونجا با توجه به کاربردوتون دور فن رو به صورت دستی تنظیم کنید...

jack426
16-03-2010, 03:56
دوست عزیز..دور فن کارت گرافیک که ربطی به Bios مادربرد نداره......

شما Catalyst رو باز کنید و به قسمت OverDriver برید......اونجا با توجه به کاربردوتون دور فن رو به صورت دستی تنظیم کنید...

بله به بایوس ربط داره من خودم با یه نرم افزار بایوس XFX 5850 باز کردم این هم نتیجه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

D3vil_A
16-03-2010, 10:33

ه به بایوس ربط داره من خودم با یه نرم افزار بایوس XFX 5850 باز کردم این هم نتیجه

عزیزان....مگه میشه Bios کارت گرافیک رو CLR CmoS کرد؟!! :دی

اون برنامه که شما دارید میگید Radeon Bios Editor هست که برای Bios Modding استفاده میشه و یکی از قابلیت هاش این که میتونید با توجه Core Temp ها مختلف Fan Speed رو انتخاب کنید......و بعد از اینکه اینکارو کردین باید Bios رو کارت update کنید....که کاری با درصد ریسک بالایی هست....

jack426
16-03-2010, 15:17
عزیزان....مگه میشه Bios کارت گرافیک رو CLR CmoS کرد؟!! :دی

اون برنامه که شما دارید میگید Radeon Bios Editor هست که برای Bios Modding استفاده میشه و یکی از قابلیت هاش این که میتونید با توجه Core Temp ها مختلف Fan Speed رو انتخاب کنید......و بعد از اینکه اینکارو کردین باید Bios رو کارت update کنید....که کاری با درصد ریسک بالایی هست....

مهندس این اطلاعات تو بایوس نوشته شده و با ATIWinflash این کار رو میتونید انجام بدید :31:

D3vil_A
17-03-2010, 01:46
بعد اونوقت این قضیه چه ربطی یه CLR Cmos کردن Bios مادربرد داره؟! :دی

jack426
17-03-2010, 02:35
بعد اونوقت این قضیه چه ربطی یه CLR Cmos کردن Bios مادربرد داره؟! :دی
کدوم مادربورد ؟:18:
کارت گرافیک xfx 5850 :31:
منظورم ویراش بایوس کارت گرافیک بود که میشه اینکار رو کرد نه مادربورد!!!!:18:
فکر کنم اشتباه گرفتید ها ....:20: