مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ سبک
goli_8862
07-03-2010, 10:08
سلام خسته نباشید
لطفا لپ تاپی با این مشخصات به من معرفی کنید
1.مهمترین مشخصه با توجه به اینکه من روزانه کیف لپ تاپ و محتویاتش حدودا 2ساعت رو دوشمه وزن کم لپ تاپ در عین حال که صفحه نمایش بالای 13 اینچ باشد.
2.قیمتی که من میتونم بپردازم بین 1 میلیون تا 1.5 میلیونه
3.من چون برا کارای مهندسی میخوام نیاز ندارم که گرافیک خیلی بالایی داشته باشه اما cpu بالا و سرعت بالایی داشته باشه.
mohsenfhm
07-03-2010, 14:13
سلام خسته نباشید
لطفا لپ تاپی با این مشخصات به من معرفی کنید
1.مهمترین مشخصه با توجه به اینکه من روزانه کیف لپ تاپ و محتویاتش حدودا 2ساعت رو دوشمه وزن کم لپ تاپ در عین حال که صفحه نمایش بالای 13 اینچ باشد.
2.قیمتی که من میتونم بپردازم بین 1 میلیون تا 1.5 میلیونه
3.من چون برا کارای مهندسی میخوام نیاز ندارم که گرافیک خیلی بالایی داشته باشه اما cpu بالا و سرعت بالایی داشته باشه.
سلام
Sony CW-1 LFX/B 2.5 3MB 1066 4GB 320GB Geforce GT230M 14.1 LED DVD-RW HDMI
1280 گارانتي نوتالي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ghahremanimehdi
07-03-2010, 21:36
MACBook Air
Dell Adamo
که توی ایران خیلی کمیابه و گرون. ولی اگر تو خارج از کشور آشنا داری روی Adamo فکر کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بودجه ذکر شده ! ADAMO یک نیم میلیونی جسدش هم گیر نمیاد
اگر هم قرار به اون میزان هزینه بود ، سری Z سونی سروری می کرد
ghahremanimehdi
08-03-2010, 23:11
بودجه ذکر شده ! ADAMO یک نیم میلیونی جسدش هم گیر نمیاد
اگر هم قرار به اون میزان هزینه بود ، سری Z سونی سروری می کرد
من در پست قبلیم گفتم که در صورتی که خارج اشنا داشته باشه و لینک رو هم گذاشتم که اون مدل 1400 دلاره .
هیچ وقت سونی بر دل سروری نمیکنه (تو لپتاپ - دسکتاپ و سرور به خاطر اینکه دل تخصصش اینه)
gamecrazy
08-03-2010, 23:30
من در پست قبلیم گفتم که در صورتی که خارج اشنا داشته باشه و لینک رو هم گذاشتم که اون مدل 1400 دلاره .
هیچ وقت سونی بر دل سروری نمیکنه (تو لپتاپ - دسکتاپ و سرور به خاطر اینکه دل تخصصش اینه)
من میخوام سری جدید سونی Z با Core i7 و گرافیک GT330 و هارد SSD و وزن 1.4 کیلوگرم بخرم (حالا تا چند وقت آینده که بیاد ایران) شما توی برند DELL چه مدلی رو با این مدل از سونی قابل رقابت می دونید با توجه به اون مشخصاتی که گفتم ؟
سری s سونی تک وتوک تو بازار پیدا میشه البته از باتری mb990 appleهم نمیشه گذشت خود دانید
ghahremanimehdi
09-03-2010, 16:07
من میخوام سری جدید سونی Z با Core i7 و گرافیک GT330 و هارد SSD و وزن 1.4 کیلوگرم بخرم (حالا تا چند وقت آینده که بیاد ایران) شما توی برند DELL چه مدلی رو با این مدل از سونی قابل رقابت می دونید با توجه به اون مشخصاتی که گفتم ؟
سری Z سونی ضخامتش چند میلی هست ؟ وزنش چقدره ؟
gamecrazy
09-03-2010, 17:25
سری Z سونی ضخامتش چند میلی هست ؟ وزنش چقدره ؟
ضخامتش توی این عکس مشخصه :
وزنش هم توی پست قبلی گفتم 1.4 کیلوگرمه !!
اصلا با این CPU و گرافیک لپ تاپ 1.4 کیلویی وجود داره ؟؟
ghahremanimehdi
09-03-2010, 17:45
ضخامتش توی این عکس مشخصه :
وزنش هم توی پست قبلی گفتم 1.4 کیلوگرمه !!
اصلا با این CPU و گرافیک لپ تاپ 1.4 کیلویی وجود داره ؟؟
ببخشید واقعا با این وزن ، CPU i7 روی این لپتاپ هست ؟ میشه لینکش رو از sonystyle.com بذاری ؟
البته ضخامتش که همچین کم نیست :46:
ولی اینجا دیدم :
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
البته توی اون سایت نوشته تازه از مارس (یعنی همین ماه) در اروپا ریلیز میشه .
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
ADAMO:
Dimensions: 13:03 x 9.5 x 0.65 inches
gamecrazy
09-03-2010, 18:05
ببخشید واقعا با این وزن ، CPU i7 روی این لپتاپ هست ؟ میشه لینکش رو از sonystyle.com بذاری ؟
اینم لینک از Sonystyle :
البته قبول دارم Adamo خیلی خوشگل تره ولی از نظر کانفیگ به سونی نمی رسه،شما ببین 4 تا هارد SSD رو که با هم RAID 0 َشدن چه سرعتی داره :31: توی همون لینکی که خودت دادی هم گفته.
ghahremanimehdi
09-03-2010, 18:24
اینم لینک از Sonystyle :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته قبول دارم Adamo خیلی خوشگل تره ولی از نظر کانفیگ به سونی نمی رسه،شما ببین 4 تا هارد SSD رو که با هم RAID 0 َشدن چه سرعتی داره :31: توی همون لینکی که خودت دادی هم گفته.
در مورد سخت افزار حق با شماست . واقعا سرتر هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.