ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Audi a5 2010

SevenART
06-03-2010, 19:06
سلام.... دیدم اون تاپیک قبلیه سرد شده کسی چیز بده به ما نمی داد ... گفتم یه تاپیک درست و حسابی بزنم ... شاید چیز بده را بمون بدن ..... :27:
تا اینجا : به نظرتون چپ و چوله نشده ؟!....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SevenART
06-03-2010, 21:03
چپ و چوله ترش:

---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

از عقب :

hadi665
06-03-2010, 22:03
خوب همونطوری که توی تاپیک قبلیت ! گفتم

خوب شده اما موج داره
لبه هاش خیلی موج داره

باید روی مرتب شدن سگمنتاش کار کنی

BehroozRostami
06-03-2010, 22:20
ایول باحاله بیشتر شبیهه ماشینا چپی میمونه:31:صافکارش خوب نبوده بد در آورده:41:

New Ray
06-03-2010, 22:56
هرچي بيشتر روش كار ميكني ، چپ و چوله تر ميشه كه ! ياد خودم افتادم :31:
نه ولي خوب شده البته اول كار نميشه زياد نظر داد
آفرين

Codename 77
06-03-2010, 23:03
سلام ....
ببین آخه چرا اینقدر عجله داری پسر ...
یه طرفو کامل کن بعد از Mirror استفاده کن ...
به نظر من با وایر عکس بذاری بهتره تا بتونیم در موردش صحبت کنیم و اگه عیب و ایرادی به چشم می خوره برطرف شه ...
خوب خدایی حیفه از نظر بچه های پی سی که ماشاالله ید طولایی در ساخت ماشین دارن استفاده نکنی ....
اما خوب بچه ها هم یه خورده کم لطفی کردن ....
امیدوارم همه چیز خوب پیش بره ...
موفق باشی .

SSS_HHH_OOO
06-03-2010, 23:59
خوب مدلو کلشو خوب رفتی ولی موجی شده
صاف کاری احتیاج داره

SevenART
07-03-2010, 12:51
خوب همونطوری که توی تاپیک قبلیت ! گفتم

خوب شده اما موج داره
لبه هاش خیلی موج داره

باید روی مرتب شدن سگمنتاش کار کنی

ممنون حتما یه کاریش می کنم...

ایول باحاله بیشتر شبیهه ماشینا چپی میمونه:31:صافکارش خوب نبوده بد در آورده:41:

آره صافکارش خیلی چپ بوده ( فک کنم یه چیزی مصرف کرده ) می رم پولم و ازش پس می گیرم .... :دی

هرچي بيشتر روش كار ميكني ، چپ و چوله تر ميشه كه ! ياد خودم افتادم :31:
نه ولي خوب شده البته اول كار نميشه زياد نظر داد
آفرين
ممنون ....

سلام ....
ببین آخه چرا اینقدر عجله داری پسر ...
یه طرفو کامل کن بعد از Mirror استفاده کن ...
به نظر من با وایر عکس بذاری بهتره تا بتونیم در موردش صحبت کنیم و اگه عیب و ایرادی به چشم می خوره برطرف شه ...
خوب خدایی حیفه از نظر بچه های پی سی که ماشاالله ید طولایی در ساخت ماشین دارن استفاده نکنی ....
اما خوب بچه ها هم یه خورده کم لطفی کردن ....
امیدوارم همه چیز خوب پیش بره ...
موفق باشی .

می خواستم یه کم غلو شه نه اینکه لاکپشتی جلو می رفتم گفتم یهو زیاد می شه اینجوری ....
اگه با وایر بزارم که واویلا می شه .... آبروم می ره .... ولی می زارم ....
بله بچه های ماشین ساز نظر نمی دن دیگه ..... البته شهاب و هادی که نظر دادن برا ما بسه ....

خوب مدلو کلشو خوب رفتی ولی موجی شده
صاف کاری احتیاج داره

صاف کاریش هم می کنیم .....

SevenART
07-03-2010, 13:23
این از وایر ..... وحشتناکه نه ....

دیشب تو خواب داشتم فک می کردم آخه چرا اینطوری شد بعد یه چیزی یادم اومد که چه کاری کردم ...
اول اومدم با Curve دور مدل را می ساختم بعد به nurbs تبدیل می کردم و از نمای side هم تنظیم می کردم بعد تبدیل به Polygone کردم .... تا اینجا درست ..... ولی تبدیل NURBS به Polygon یه گزینه را یادم رفت عوض کنم ..... اون پایین هه ... در واقع اشتباهی به جای استفاده از دو گزینه quad و count از Tringles و Standard fit استفاده کردم که حات پیشفرضه ....

Codename 77
07-03-2010, 14:58
WoW ...
خدای من این دیگه چیه ؟!!!
والا اینجوری که من می بینم به نظرم اگه کلا سقف و کاپوت رو Delete کنی و دوباره بسازی کارت راحت تره .... خوب سقف و کاپوت Audi که چیزی نداره با یه Plane هم می تونی درس کنی ... البته خوب این نظر منه ... :31:

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------

آها راستی یه سوال چرا داری اینارو جدا از هم می سازی ؟!

SevenART
07-03-2010, 15:48
والا اینجوری که من می بینم به نظرم اگه کلا سقف و کاپوت رو Delete کنی و دوباره بسازی کارت راحت تره ....
مجبورم این کارو بکنم ...:37:

خوب سقف و کاپوت Audi که چیزی نداره با یه Plane هم می تونی درس کنی ... البته خوب این نظر منه ...

هیچی نداره .... کاپوتش که پدرم و در اورد مگه اون خطه را نمی بینی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarina_sh
07-03-2010, 17:17
این از وایر ..... وحشتناکه نه ....

این چیه این چی چیه : دی چرا گل گلی شده

====

خوب چرا یه پلن نمیذاری و به اون دیتیل اضافه کنی ؟ با ابزار insert edge loop میتونی راحت اینکارو بکنی .اینم مسیرشه :

شکل کلی ماشین رو خوب ساختی اما روشی که انتخاب کردی خوب نیس
از یه پلن شروع کن و همونو فرم بده

موفق باشی

SevenART
07-03-2010, 20:03
این درست شد......ok

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

این چیه این چی چیه : دی چرا گل گلی شده

====

خوب چرا یه پلن نمیذاری و به اون دیتیل اضافه کنی ؟ با ابزار insert edge loop میتونی راحت اینکارو بکنی .اینم مسیرشه :

شکل کلی ماشین رو خوب ساختی اما روشی که انتخاب کردی خوب نیس
از یه پلن شروع کن و همونو فرم بده

موفق باشی

خیلی بهم کمک کرد ....... ممنون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Codename 77
07-03-2010, 22:14
سلام
ببین من یه چند تا پیشنهاد دارم ...
اول اینکه یه فکری واسه این پلی ها بکن ....

بعد به نظر من قسمت در و گلگیر جلو رو پلی ها شو کم کن چون باعث شده اون قسمت موج دار بشه ... البته همین طوری هم می تونی صافکاری کنی ولی خوب کارت خیلی بیشتر می شه ....
و دیگه اینکه قرار بود یه طرفه قرار بود Delete کنی کنه :31:.... الان از Mirror استفاده نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینم بگو این کدوم مدل Audi هست ؟
موفق باشی رفیق . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SevenART
07-03-2010, 22:47
مردم .... دیوونه شدم ... وااااااای .....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

راستی اینم بگو این کدوم مدل Audi هست

audi a5 2010

SevenART
07-03-2010, 23:01
وااااای ....

SevenART
08-03-2010, 04:16
اینم اصلاحات آخر در ساعت 4:14 بامداد روز دوشنبه .....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 04:16 AM ---------- Previous post was at 04:14 AM ----------

نمی دونید چرا رنگ در صندوق با ماشین فرق داره با اینکه متریالاش یکیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SevenART
08-03-2010, 04:44
این عکسها میاد ... برا خودم که نیومد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SevenART
08-03-2010, 23:22
خوب .... این Audi ما هم به یه جایی رسید .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ببین تو را خودا همه پیشرفت می کنن ما پس می ریم..... البته یه ضربالمثله که می گه در پسرفت همی پیشرفتی است ....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tatuy
09-03-2010, 21:08
خب دوست مایا کار من سلام .
کارت خوب شده ولی اصلا روشت درس نیست.
برا convert پلیگونال به سابدیویژن هم بر به option box مربوطه و این تنظیماتو روش انجام بده.

type :quads
tessellation method : General
u type : per span #of isoparams
number u : 1
v type : per span #of isoparams
حالا لازم هم نیست که تبدیل به سابدیویژن شه میتونی smooth ش هم کنی خیلی راحتتر
اینم بگم که منم تو ساخت اولین ماشینم یه همچین مشکلی داشتم باث زیاد تمرین کنی دوست عزیز.
موفق باشی.

SevenART
10-03-2010, 21:16
type :quads
tessellation method : General
u type : per span #of isoparams
v type : per span #of isoparams

خیلی ممنون و متشکر.... ولی اینها پالیگانه و تبدیل به سابدیوژن یا ان ، یو ، آر ، بی ، اس ، نشده ... اسموسش هم که می کنم همونجوری وحشتناک می شه ... یعنی کلن از اول جوری ساختم که نیازی به این کارها نباشه ... البته همون که شما فرمودید درسته
باث زیاد تمرین کنی .... بله تو ساخت انیمیشن و ریگ بندی و حرکت دادن و ... هم آنقدر تمیرین کردم ( ده سال ) تا تونستم موفق از آب در بیام ... در حال حاضر زیاد هم برام مهم نیس که همچون خوشگل در بیاد ... فقط تجربه برام مهمه ... که بچه ها زحمت بسیار کشیده اند و تجارب خودشون را خوب در نزد ما ولو نمودند ... باز هم می گویم تشکر ...

Dark000prince
25-04-2010, 15:26
با nurbs ساختی ؟
اولین کارته ؟
از کجا یاد گرفتی؟
منم اولین کارم رو تازه گذاشتم که تموم نشده .
من اولین ماشینم رو با edge cloning دومیش رو با spline و سومیش که تموم نشده با nurbs دارم میسازم .
کار منم ببین لطفا .
:11::11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید