ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شما کدام موتور رو بهترین میدونید؟؟

AMIR REZAs
06-03-2010, 13:35
دوستان ای نظرسنجی برای انتخاب بهترین موتور بازی سازی است امیدوارم با شرکت در اون نتیجه ی خوبی بگیریم:20:

ehsan_wwe
06-03-2010, 14:17
پسر خوش فكر هر موتوري براي يك كاري خوبه اصلا نميشه مقايصه كرد
براي مثال خودتو بكش با Unreal يا unity نمي توني mario دو بعدي رو بسازي

parvizamd
06-03-2010, 14:57
برای ساخت بازی دو بعدی همان طور که احسان جان گفتند با unreal نمیشه ماریو ساخت عقیده من برای انتخاب موتور

ساخت بازی های دوبعدی =گیم میکر -Torgue Game Builder
ساخت بازی های سه بعدی به صورت یه نفره=3d game studio -Quest 3d - Untiy 3D
ساخت بازی های سه بعدی به صورت چند نفره و نوع بازی تجاری = UNREAL GAME ENGINE-Cry Engine

Prince_ of _Persia
06-03-2010, 17:45
بهترین وجود نداره !! باید دید هر کس با کدوم موتور راحت تره و برای چه کاری می خواد.

DJ POLESTAR
06-03-2010, 17:48
پس Cry Engine کو؟

3Dmajid
06-03-2010, 17:57
به نظرم Unity بهترین انجینه ...

البته تو نظر سنجی موتور ShiVa نیست ... اونم خیلی جالب بود.

این دو موتور بهترین موتورایی بودن که دیدم.

ولی Unity رو به ShiVa ترجیح میدم چون ShiVa سیستم فوق العاده ای میخواد.:20:

AMIR REZAs
06-03-2010, 19:21
پسر خوش فكر هر موتوري براي يك كاري خوبه اصلا نميشه مقايصه كرد
براي مثال خودتو بكش با Unreal يا unity نمي توني mario دو بعدي رو بسازي
درسته نمیشه ماریو ساخت ولی اگر شما توجه کرده باشید ، امروز عصر عصرگرافیک و سه بعدی هست و روز به روز تکنولوژی داره پیشرفت میکنه ، چه طور انتظار دارید ، مردم هنوز بازی های دو بعدی و پیش پا افتاده رو بخرند !! بنابراین برای پیشرفت کشور ما هم باید به روز باشیم...
با تشکر از نظرات خوبتون:31::31::31:

parvizamd
06-03-2010, 19:53
درسته عصر عصر بازی های سه بعدیه اما دوست عزیز فکر نکن بازی های دو بعدی هیچ چذابیتی ندارند به نظر من شما گیم استدیو کار کن هم C++ خوب میشه . برای کمک هم تونی از خودم یا دوستان بپرسی در خدمتیم:31:

Reza Azimy_RW
06-03-2010, 22:23
مثلا همین World Of Go یکی از بهترین بازیهایی بود که بازی کردم در صورتی که دو بعدی بود !

aryasoft2872
14-03-2010, 20:22
بازم یک حرف تکراری زده شد که چی دوست عزیز فرمودن که بازی های 2 بعدی طرفدار نداره و توهین به علاقه مندان این سبک کردن.
من خودم هم ماس افکت 2 رو با high بازی می کنم از اون طرف کنارش مکس و مداد جادویی رو هم بازی می کنم دلیل نمی شه که بسته به حس و حال گیم داره....

parvizamd
14-03-2010, 20:40
مثلا بازی های آقای مهدی فنانی که من خیلی باهاش حال کردم مثل سرزمین رویا و خط من

ehsan_wwe
14-03-2010, 21:07
بازم یک حرف تکراری زده شد که چی دوست عزیز فرمودن که بازی های 2 بعدی طرفدار نداره و توهین به علاقه مندان این سبک کردن.
من خودم هم ماس افکت 2 رو با high بازی می کنم از اون طرف کنارش مکس و مداد جادویی رو هم بازی می کنم دلیل نمی شه که بسته به حس و حال گیم داره....

كاملا موافقم

Amir_Amir_Amir
14-03-2010, 21:22
بنظرم بهتیم انجین اونیه که بتونی باش کار کنی ، اونی که بزور بهش کار کنی کلیم کلافه بشی ، بازیسازی باید آدمو آروم کنه :دی
نه در به در این سایت اون سایت !
ولی بنظرم همون گیم استدیو واسه شروع خوبه ×

ehsan_wwe
14-03-2010, 21:24
نه خوب بهترين انجين اونيه كه بتوني ازش خروجي رو كه دوست داري بگيري

Amir_Amir_Amir
14-03-2010, 21:27
خب منم منظورم همینه دیگه !!!
بتونی یه کار خفن در بیاری باش ، انجینم اذیتت نکنه .

parvizamd
15-03-2010, 06:28
دوستان بهترین انجینی که آدم اذیت نکنه !!!برای شروع فقط گیم میکر
اما درباره گیم استدیو زیادی آسون نیست ؟! و منبع باگه که آدم کلافه می کنه:31:

miladigs
15-03-2010, 11:40
کی میگه با یونیتی نمیشه بازی 2 بعدی ساخت.میشه.خوب هم میشه.حتما یه سرچ بزنید و ببینید که اکثر بازیهای ساخته شده با یونیتی 2 بعدی هستن.

در مورد موتور هم اول باید سبک کارت رو مشخص کنی و توانایی های خودت و گروهت و بودجه و.... در نظر بگیری و بعد ابزار رو انتخاب کنی.و خیلی چیزهایه دیگه که الان وقتشو ندارم تایپ کنم.

موفق باشی.اما اینو بگم که از فکر A7 بیا بیرون.اصلا به درد نمی خوره.ساختار قدیمی داره و بیشتر programming oriented هست و باید تعداد برنامه نویس بالایی در گروه باشه و اخرش هم اونی که می خوای نمیشه.

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

در ضمن َA7 واسه شروع هم خوب نیست.البته این نظر منه.من حتی لایسنس این موتور رو هم خریداری کردم!!!!!

AMIR REZAs
15-03-2010, 13:03
بنظرم بهتیم انجین اونیه که بتونی باش کار کنی ، اونی که بزور بهش کار کنی کلیم کلافه بشی ، بازیسازی باید آدمو آروم کنه :دی
نه در به در این سایت اون سایت !
ولی بنظرم همون گیم استدیو واسه شروع خوبه ×
کاملا موافقم یه انجین خوب باید باعث خلاقیت بشه نه اینکه خلاقیت رو از آدم بگیره!!!!

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

بنده از شما یه سوال داشتم تا حالا چندتا بازیه دوبعدی خریدی؟؟ (نه اینکه دانلود کرده باشی)

parvizamd
15-03-2010, 22:49
من جند بازی دو بعدی خریدم همسایه های شیطانی ( دو بعدی بود!!!!) و چند بازی دیگه اسمشون تو ذهنم نیست بعد کی گفته A7 بدر نمی خوره شاید قدرت گرافیکی UNITY نداشته باشه بعد شما برو WILKPEDIA نگاه کن اکثر انجین زبون شون C++ هست و خیلی کم از آنها
vb.net و delphi زبون شون هست! به نظرمن همین ساختار باعث شدن انجین شده
و احسان جان اگرچه quest با سیستم کانال کشی خودش از اشکال های نحوی جلوگیری می کنه اما برنامه نویسی سختره کرده و رفع اشکال های نحوی که سخت نیست!

Amir_Amir_Amir
15-03-2010, 23:11
بنده از شما یه سوال داشتم تا حالا چندتا بازیه دوبعدی خریدی؟؟ (نه اینکه دانلود کرده باشی)

اصلا این حرفت رو قبول ندارم !!!:41:
حالا اونی که اومده GTA IV رو ساخته واسه من و تو چه فرقی کرده که داریم DVD رایتیش رو میخریم ؟!
اون که هیچ سودی نمیکنه از فروش بازیش تو ایران .
ببین اصلا بذار یه چیزی بگم ، بازی سازی رو بخاطر پول نرو دنبالش ، چون هیچی نمیشی !
بخاطر عشقت به هنر برو دنبالش !:40:
درضمن به هنرمندای 2بعدی کار هم بی احترامی نکن که ناراحت میشم ها !!! :13:

parvizamd
15-03-2010, 23:22
کاملا با امیر جان موافقم اگه بفمن تو ایران چطوری حقشون ضایع میشه سکته می کنن:31:
بازی سازی برات آب و نون نمی شه!:31:
هنرمندزیادی تو بازی 2 بعدی فعالیت می کنه مثل مهدی فنایی و محمد شباهنگ که کارشون واقعا خوبه

AMIR REZAs
16-03-2010, 13:10
اصلا این حرفت رو قبول ندارم !!!:41:
حالا اونی که اومده GTA IV رو ساخته واسه من و تو چه فرقی کرده که داریم DVD رایتیش رو میخریم ؟!
اون که هیچ سودی نمیکنه از فروش بازیش تو ایران .
ببین اصلا بذار یه چیزی بگم ، بازی سازی رو بخاطر پول نرو دنبالش ، چون هیچی نمیشی !
بخاطر عشقت به هنر برو دنبالش !:40:
درضمن به هنرمندای 2بعدی کار هم بی احترامی نکن که ناراحت میشم ها !!! :13:
مثل اینکه اینجا من شدم ضایع کننده ی حقوق دوبعدی سازها من اصلا چنین قصدی نداشتم .
ضمنا اگر من به خاطر پول میخواستم بازی ساز شوم که خودم رو اینقدر به دردسر نمی انداختم که بازی سازی یاد بگیرم چون خودتون هم میدونید که یکی از چیزهایی که تو ایران درآمد کمی داره بازی سازیه پس بخاطر پول نیست:41:

ehsan_wwe
16-03-2010, 13:16
مثل اینکه اینجا من شدم ضایع کننده ی حقوق دوبعدی سازها من اصلا چنین قصدی نداشتم .
ضمنا اگر من به خاطر پول میخواستم بازی ساز شوم که خودم رو اینقدر به دردسر نمی انداختم که بازی سازی یاد بگیرم چون خودتون هم میدونید که یکی از چیزهایی که تو ایران درآمد کمی داره بازی سازیه پس بخاطر پول نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

نه داداش من تو ايران پول ساز ترين شغل اول بازي سازي بعد سينما بعديشو نميدونم
اما كار فرما هاي ايراني چون فقط پول در اوردن براشون مهمه نه كيفيت بازي براي همين بازي ها خيلي تخ.. ساخته ميشن

AMIR REZAs
16-03-2010, 13:30
نه داداش من تو ايران پول ساز ترين شغل اول بازي سازي بعد سينما بعديشو نميدونم
اما كار فرما هاي ايراني چون فقط پول در اوردن براشون مهمه نه كيفيت بازي براي همين بازي ها خيلي تخ.. ساخته ميشن
یعنی به نظر شما پول سازترین کار تو ایران بازی سازیه اما مدیریت گروههای بازی ساز مشکل داره . ولی من خیلی از بازی سازها رو میشناسم که از کم درآمدی گله مندند.

ehsan_wwe
16-03-2010, 13:35
من خودم بازي سازم اگه وسط كار جا نميزدم (‌ بنا به دلايل شخصي )‌ بعد از يك ماه كار 14 مليون من فقط در مياوردم بگذريم كه خود شركت بازي ساز بالاي 800 مليون در مياورد

AMIR REZAs
16-03-2010, 13:52
من خودم بازي سازم اگه وسط كار جا نميزدم (‌ بنا به دلايل شخصي )‌ بعد از يك ماه كار 14 مليون من فقط در مياوردم بگذريم كه خود شركت بازي ساز بالاي 800 مليون در مياورد
ببینبد شرکت هنرهای پویا که یکی از بهترینها تو ایرانه به خاطر ساخت بازیه شمشیر نادر فقط 350میلیون تومان درآمد داشت که میشه حدود20هزار تا فروخته تازه اگر ما به این شرکتها هم برسیم ، حساب کنید چه مقدار به یک عضو این گروه میرسه؟؟

ehsan_wwe
16-03-2010, 14:31
ببینبد شرکت هنرهای پویا که یکی از بهترینها تو ایرانه به خاطر ساخت بازیه شمشیر نادر فقط 350میلیون تومان درآمد داشت که میشه حدود20هزار تا فروخته تازه اگر ما به این شرکتها هم برسیم ، حساب کنید چه مقدار به یک عضو این گروه میرسه؟؟

خيلي ساده اي ............
جا داره تا گرگاي مملكتو بشناسي
بعد شمشير نادر بنظرت بازي خفني بود كه ميگي يكي از بهترين

Amir_Amir_Amir
16-03-2010, 14:53
امیر رضا جان ، تو هدفت رو بذار روی نهایت کیفیت و ....
هیچوقتم خودت ( فعلا بدرد تو نمیخوره ، واسه ماهایی که داریم کار میکنیم ) رو به کم قانع نکن که میشی مثل آقای......!!! ( ریش قشنگ :دی --> راهنماییش بود :دی :دی )
تو درست کار کن ، ببین چجووری پول در میاری !

parvizamd
16-03-2010, 14:56
شمشیر نادر واقعا پیشرفت خوبی بود ! اما یکم گرون بود! و فقط 5 نصب کردنش خیلی ذوق می زد البته حقم دارند

AMIR REZAs
16-03-2010, 17:07
خيلي ساده اي ............
جا داره تا گرگاي مملكتو بشناسي
بعد شمشير نادر بنظرت بازي خفني بود كه ميگي يكي از بهترين
آخه من به غیر از اون رو که به بازار بیاد رو ندیدم ، اگر بازی هایی هم هست که بهتر از شمشیر نادر و نظایر اون هاست پس چرا به بازار نمی یاد؟؟؟

ehsan_wwe
16-03-2010, 21:18
اولش يه پشت كلفت .....
دومش يه همايت كلفت از يه پشت كلفت تر ....
شمشير نادر به اين دليل خوب اسم در كرد كه پشتش .... بود
تا جايي كه اطلاع دارم 800 مليون تومن فقط كانون پرورشي فكري كودكان ازش اين بازي خريد تو بازار حد اعقل 1 ميليارد فروش كرده باشه نزديكه 200 مليونم حمايت گرفته ( به خاطر پشت كلفت )‌ و ........

parvizamd
16-03-2010, 22:08
احسان جان این بازی تو داستان و گیم پلی و گرافیک اول شد ولی تو زمینه کودکان رتبه ای نیاورد

ehsan_wwe
16-03-2010, 23:21
اصلا هرچي شما ميگي
يعني انقدر حرف من نا مفهوم بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم ريسك ميكنم اين اطلاعاتو بهتون ميدم سرتون بي كلاه نمونه اونوقت شما ......
هرجور دوس داري باور كن اما به پشت گرم بازم دقت كن .....

AMIR REZAs
17-03-2010, 08:56
اولش يه پشت كلفت .....
تا جايي كه اطلاع دارم 800 مليون تومن فقط كانون پرورشي فكري كودكان ازش اين بازي خريد تو بازار حد اعقل 1 ميليارد فروش كرده باشه نزديكه 200 مليونم حمايت گرفته ( به خاطر پشت كلفت )‌ و ........
واقعا من از اینا اطلاع نداشتم فقط اطلاعاتم از مجله ها و... بود:18::18:

miladigs
17-03-2010, 10:34

احسان جان میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟

کدوم شرکت بازی سازی این قدر درامد داشته؟:18:

ممنون.

mostafa_360
17-03-2010, 10:56
خداییش UE 3 یه چیز دیگس.اما جای Cry engin 2 خالیه.

AMIR REZAs
17-03-2010, 13:25
خداییش UE 3 یه چیز دیگس.اما جای Cry engin 2 خالیه.
ببخشید یادم رفتcry engin 2 رو بذارم

parvizamd
17-03-2010, 14:27
حالا گرفتم احسان جون می گم گرافیکشم زیاد شاخ نبود (مثل بازی های سال 2004 ubisoft ( راستش نخریدمش به خاطر قیمت بالاش

Prince_ of _Persia
17-03-2010, 17:01
اولش يه پشت كلفت .....
تا جايي كه اطلاع دارم 800 مليون تومن فقط كانون پرورشي فكري كودكان ازش اين بازي خريد تو بازار حد اعقل 1 ميليارد فروش كرده باشه نزديكه 200 مليونم حمايت گرفته ( به خاطر پشت كلفت )‌ و .......

احسان جان اشتباه می کنی عزیز. تو ویژه نامه دنیای بازی نوشته بود که اونها تنها از بنیاد ملی حمایت گرفتند که اونم فکر نکنم بیشتر از 50 میلیون باشه.

AMIR REZAs
17-03-2010, 21:28
احسان جان اشتباه می کنی عزیز. تو ویژه نامه دنیای بازی نوشته بود که اونها تنها از بنیاد ملی حمایت گرفتند که اونم فکر نکنم بیشتر از 50 میلیون باشه.
کاملا درسته

Amir_Amir_Amir
17-03-2010, 22:03
بابا احسان میگه اینجوریه یعنی هست دیگه ! :دی
چیزیایی که میدونم با حرفای احسان بیشتر جور در میاد :46:

Aristar
17-03-2010, 22:17
Unreal Engine 3

AMIR REZAs
18-03-2010, 12:09
بابا احسان میگه اینجوریه یعنی هست دیگه ! :دی
چیزیایی که میدونم با حرفای احسان بیشتر جور در میاد :46:
منم بین حرفای آقا احسان و مسـئولین شک دارم ، شاید حرفای آقا احسان درست باشه:31:

Prince_ of _Persia
18-03-2010, 13:07
کل بودجه بنیاد ملی 2.2 میلیارد هست اگه قرار باشه به هر بازی 700 - 800 میلیون بدهند که نمی شه . عدد منطقیش فکر کنم 100 میلیون باشه . گفته می شه که رقمی که بنیاد می دهد مجموع حقوقی هست که شرکت بازی ساز باید به گروه بازی سازی بده .

parvizamd
18-03-2010, 15:50
پرنس جان راست می گی اصلا نمیشه اینقدر حقوق بابا چه خبره؟! :wink:

ehsan_wwe
18-03-2010, 15:56
من گفتم

خود شركت بازي ساز بالاي 800 مليون در مياورد

يه جاي ديگه هم اينو گفتم

اعقل 1 ميليارد فروش كرده باشه نزديكه 200 مليونم حمايت گرفته ( به خاطر پشت كلفت )‌ و ........

اشتباه برداشت كردين
مثل هميشه زود قضاوت كردين
قضيه همايتم كه گفتم درسته باور نداري برو آمار دقيق در بيار ، جايي نگفتم 800 مليون :19:

rasoolyas
18-03-2010, 20:24
به نظر من:
- موتور بازی سازی IW

بازی های ساخته شده به وسیله این موتور بازی سازی:

Call of Duty 2, Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: World at War, Quantum of Solace, Modern Warfare 2

شرکت بازی سازی Infinity Ward جزو آن دسته از شرکت هایی است که همیشه بازی های خوبی را تولید کرده است. اما مسئله ای که باعث شده تا بازی های این شرکت همیشه جزو بهترین ها باشد، این است که آن ها همیشه با موتور بازی سازی خود این شرکت ساخته اند. موتور بازی سازی IW جز آن دسته از موتورهای بازی است که به شدت نرم و روان روی هر سیستمی اجرا می شود و مشکل خاصی به ویژه برای بازیکنان ایجاد نمی کند. از خوبی های دیگر این موتور بازی سازی این است که تیم سازنده آن را همیشه به روز نگه داشته و اصلا به نظر نمی رسد که بازی ای مانند Call of Duty 2 را هم با این موتور ساخته اند.

parvizamd
18-03-2010, 20:40
اما رسول جان این موتور شد هشتم فکر کنم دلیلشم اینکه با این انجین بازی فقط اول شخص ساخته اند قالبته واقعا موتور محشوری چراکه هم کارایی بالای داره

rasoolyas
19-03-2010, 09:50
اما رسول جان این موتور شد هشتم فکر کنم دلیلشم اینکه با این انجین بازی فقط اول شخص ساخته اند قالبته واقعا موتور محشوری چراکه هم کارایی بالای داره
این نظر ما بود چون فعلا بهترین بازی از نظرمن call of duty 6 هست و موتور بازی سازیش هم توپه.

parvizamd
19-03-2010, 15:39
البته چند بازی رو خیلی باهش حال کردم
call of duty 4 ,6
Quantam of soloce
NFS:UNDERCOVER
NFS:CARBON
GODFATHER1(به علت داستان خفن اش و دوبله محرکه داریونس)
GTA VC:GTA SA ;III
Crysis
Time Shift
Wanted:Weapons of fate

AMIR REZAs
22-03-2010, 22:18
تا الان (موتور آنریل) اولین موتور.
(موتور یونیتی) و (موتورهای دیگر) رتبه ی دوم رو دارند.
فکر میکنم عادلانه بود

ewriz
08-04-2010, 00:13
چرا گیم بروی تو نظر خواهی نیست:20: