مشاهده نسخه کامل
: Castlevania: Lords of Shadow
یه سوال برام پیش اومد در مرود پایان بازی:
این یارو زوبک چه طوری برگشته بود؟؟؟چقدر هم باهم رفیق شده بودن اینا!!!
خیلی بازی توپیه ... از هر چیزی بیشتر شخصیت بازی رو دوس دارم :n12:
nevereverdown
15-09-2013, 14:41
سلام....بازی برا PC اومده ،میشه با دسته بازی کرد ؟!!!
Reza Azimy_RW
15-09-2013, 14:49
سلام....بازی برا PC اومده ،میشه با دسته بازی کرد ؟!!!
اگه دسته ایکس باکس داری میشه همینجوری اگه نداری با برنامه Xpadder تنظیم کن
nevereverdown
15-09-2013, 15:42
ممنون...من خیلی آشنا نیستم ،امکانش هست یه لینک بذارید ؟
Reza Azimy_RW
15-09-2013, 17:52
ممنون...من خیلی آشنا نیستم ،امکانش هست یه لینک بذارید ؟
گوگل هست خوب برادر :دی
دانلود این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] der&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)
playstation 3
17-09-2013, 16:12
من که نتونستم باهاش کار کنم هر کی فهمید به مام بگوید
mechanicali
19-09-2013, 16:32
سلام خدمت دوستان
هرکسی اگه دسته داره کافیه فقط این نرم افزارو دانلود کنه x360ce
بعد از دانلود کردن کافیه سه تا فایل اصلیشو به فولدر قسمت بازی کپی بکنه بعداز اون دسته بازیشو تنظیم کنه(البته مال من خودش اتوماتیک تنظیم بود)بعد اون save بکنه بره بازیشو انجام بده با موس و کیبورد این بازی خسته کننده اس
Bobby Sands
20-09-2013, 09:32
بازی خیلی خوبیه فقط بازی کردن با صفحه کلید توی بعضی مراحل واقعا رو اعصابه . بعضی جاهاشو اصلا نمیشه با صفحه کلید رد کرد:n29:
goldenmember
20-09-2013, 11:01
نرم افزار xpadder برای تجربه کردن این بازی با گیم پد
_به همراه آموزش کار با برنامه
_سیو تنظیمات خودم که میتونین تغییرش بدین
_تصویر گیم پد واسه گذاشتن روی برنامه که کارتونو خیلی راحت تر میکنه
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصویری از محیط نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راهنمایی میکنید میدوئم ولی لامصب هی بسته میشه !دی!:
Spaniuly
24-09-2013, 00:54
حمید یادمه اینجا منم گیر کرده بودم اونجا دگر هست وسط راه با دگر فکر کنم باس بزنی اون شاسی رو دقیق یادم نیست ... مطمئنم یه کاری با دگرها میکردم
برو جلو در وایسو بعد با دگر(خنجر) بزن به اون (البته اون جادو قرمزه اسمش یادم نیست باید فعال باشه)!!! چی گفتم من!
دمتون گرم ، دگر زدم باز شد ....اصلا فکر نمیکردم اینقدر ساده باشه :n02: ....واقعا این Puzzle اش درعین سادگی خیلی خوب کار شده بود :n12:
درمورد بازی جز داستان تا الان مشکل خاصس ندیدم ، داستان و شخصیت پردازی احساس میکنم خوب جا نیفتاده ، میتونستن یه Background ایی از کرکتر بدن یا دیالوگ و کات-سین های بیشتری بزارن ...البته تا تموم نکنم نمیتونم نظری برا خود داستان بگم ولی شخصیت پردازی میتونست خیلی بهتر باشه
Ashkan_crash
24-09-2013, 21:48
دوستان سلام
من این بازی رو نصب کردم و یکبارم داخل گیم رفتم بعد اومدم بیرون اما متاسفانه بعدش هر کاری کردم دوباره وارد گیم نشد که نشد کرکم عوض کردم همه سیستمم آپدیته راهنمایی کنین لطفا
goldenmember
25-09-2013, 21:08
دوستان
اینجا چپتر 5 مرحله 5
abbey tower
خب اینجا رو که میپرم
ا
اینجا نباید یه نور آبی بیاد من با u بگیرمش؟
این رنگای آبی فکرای ناموفق منه
goldenmember
25-09-2013, 21:13
حل شد ممنون
دوستان این مرحله تایتان رو باید چیکار کرد؟
من سنگ رو میگیرم ولی وقتی دکمه های ASDW رو به ترتیب میزنم، اصلا نمیتونم سنگ رو پرتاب کنم!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
goldenmember
28-09-2013, 19:06
من سنگ رو میگیرم ولی وقتی دکمه های ASDW رو به ترتیب میزنم، اصلا نمیتونم سنگ رو پرتاب کنم!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
اگه گیم پد داری تو صفحه 26 یه پست گذاشتم
نرم افزار xpadder به همراه آموزش با حجم حدودا 3مگ
تتظیمش کن رو اون دکمه هایی که میچرخونن(اسمش یادم رفته:n02:یه عده بهش میکن شوک ولی شوک چیر دیگه ایه)
من خودم اون قسمتو با گیم پد رفتم
دوستان غول اخر مرحله یک که از تو دریاچه یخی میاد بیرونو بار اول تو دستش زدم ولی بار دوم که میره رو دستش هی باید جاخالی بدی نمیئونم چه کنم؟
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوستان این Save منه، میشه یکی مرحله تایتان رو برام رد کنه و دوباره آپلودش کنه؟
دکمه ها به هیچ وجه کار نمیکنه و نمیچرخه!
Khan gholi
11-10-2013, 15:05
در ادامه روند گیم پلی مثل ابتدای بازی هست یا دچار تحول میشه؟
من توی مرحله پنج با اون پیرمده گیر کردم اونجا که سقف میاد پایین وباید یکسری دکمه را بزنی دکمه jوu ولی هرچه می زنم نمیشه
من توی مرحله پنج با اون پیرمده گیر کردم اونجا که سقف میاد پایین وباید یکسری دکمه را بزنی دکمه jوu ولی هرچه می زنم نمیشه
یه باگ مسخره که منو یه چن ساعتی علاف کرده بود!!!اگه اشتباه نکنم باید به جای u کلید L رو بزنی!!!
دوستان این Save منه، میشه یکی مرحله تایتان رو برام رد کنه و دوباره آپلودش کنه؟
دکمه ها به هیچ وجه کار نمیکنه و نمیچرخه!
مشکل من حل شد. :n05:
آقا دوباره ماهمونجا ادامه مرحله گیر کردیم بعد از اینکه اون محور را می چرخوینم وپیرمرده میاد دستگیر را میگره مگیه برو یه جایی من نمی دونم کجاست اونجا که جلوی یه در یه شکلی رو زمین هست بعضی مواقع محو میشه
میشه نحوه گذاشتن عکس از بازی تو تایپک را برام کاملا توضیح بدین ممنون میشم
آقا ما اینجا باید چکار کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
B . M . W
21-10-2013, 05:57
عجب بازی خوش ساختی بود
ترکیبی از god of war+shadow of colossus
AhmadReza.
28-10-2013, 22:58
سلام میشه یه نفر برام نرف افزار xpadder رو بزاره و بگه چطور تنظیم کنم ...ممنون میشم
دوستان من بازی رو گرفتم ولی الان توی معمای MUSIC BOX موندم!!
راستش من تا غلتک بنفش رو یدست آوردم ولی اینجا نمیدونم باید چیکار کنم یعنی با اینکه تیغه ها میره کنار ولی دو قدم هم نمیتونم جلو برم!!
چیکار باید بکنم؟؟،تا اینجا از بازی رو شده با زور تقلب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم رفتم ولی اینجا رو موندم مثل چی:n28::n02:
+++++
نمبخواد خودم با هزار بدبختی با این وضع داغون فیلتِرینگ از you.tube پیدا کردم:n22:
بچه ها این چپتر 13 و 14 اضافه بر نسخه اصلی بازی هست درسته؟؟
چون اینجور که من فهمیدم توی نسخه های PS3 و XBOX 360 اینها مراحل قابل دانلود یا به قول خودمون همون DLC بودند!
یعنی قراره به جورایی معنی این سکانس آخر بازی(درگیری ZOBAK وGABRIEL رو توی آینده)رو مشخص کنه!
بسی لذت بردیم از این بازی. حال داد. ولی خداییش با کیبورد خیلی سخته. من که از اون تایتان سنگی به بعد با گیم پد بازی کردم.
بچه ها این چپتر 13 و 14 اضافه بر نسخه اصلی بازی هست درسته؟؟
چون اینجور که من فهمیدم توی نسخه های PS3 و XBOX 360 اینها مراحل قابل دانلود یا به قول خودمون همون DLC بودند!
!
اره مراحل 13 و 14 همون DLC ها هستن که همشو داخل نسخه PC قرار دادن.
و چون من DLC هاشو بازی نکردم اون نکته ای که سوال کردی رو نمی دونم.:n02:
اره مراحل 13 و 14 همون DLC ها هستن که همشو داخل نسخه PC قرار دادن.
و چون من DLC هاشو بازی نکردم اون نکته ای که سوال کردی رو نمی دونم.:n02:
تو که آره حامد جون،اینجور که من فهمیدم خودم بازی رو هم به زور تموم کردی:دی
ولی برخلاف تو من اساسی بهم چسبید هم از نطر گیم پلی و هم از نطر داستان....
نمیدونم شاید چون من عاشق فیلمهای سری ارباب حلقه ها هستم و هر بازی که از نظر داستانی مثل اون به تقابل خیر و شر در دوران باستان میپردازه خوشم میاد:n01:
البته سبکش باید ACTION-ADVENTURE باشه چون بازیهای استراتژیک هیچ طریقه توی کتم نمیره:دی
مهدی من با گیم پلی بازی مشکل داشتم :دی
داستان و گرافیکش فوق العاده بود اما گیم پلی خیلی منو اذیت کرد، فقط تنها امیدم به رسیدن هر چه سریع به باس فایت ها بود.
Dark Soul
22-11-2013, 13:08
استایل ایستادنش خیلی باحاله و ایده اسلحه اش هم واقعا جالبه ،ترکیب صلیب و زنجیر .
فقط ایکاش بیشتر صحبت می کرد یا صحبتهای اول هر مرحله از زبون خودش می بود شاید اینجوری به شخصیتش بیشتر نزدیک می شدیم .
+
بسی لذت بردیم از این بازی. حال داد. ولی خداییش با کیبورد خیلی سخته. من که از اون تایتان سنگی به بعد با گیم پد بازی کردم.
اما اگه قلقش دستت بیاد (مخصوصا نبرد با تایتان سنگی) خیلی راحت می شه با کیبورد کار کرد .
من حتی Trial ـشم با کیبورد رفتم که البته سخت ترین Trialهای بازی بود البته تا اینجایی که رففتم (چپتر 10).
Spaniuly
15-12-2013, 09:49
بالاخره قسمت شد نسخه PC بازی رو که چند ماه پیش دانلود کرده بودم رو روی لپ تاپ نصب کنم خیلی فاز میده یادش به خیر هر مرحله اش کمش 1 ساعت طول می کشید تموم کنم 3 سال پیش دی: اما الان ملکه ذهنمه راه هاش من دی ال سی های ایکس باکسشو هیچ وقت دانلود نکردم ولی به لطف این نسخه اولتیمیت اونارو هم فیتیله پیچ می کنم :n08:
man tu marhale 2 mundam be man komak konid
Spaniuly
20-12-2013, 01:45
جناب فینگیلیش تایپ نکن لطفا مرحله دوم کجاش گیر کردی آخه؟ مشکلت دقیقا کجاس واضح بگو شاید کمکی ازم ساخته باشه
peyman-yasi
01-03-2014, 00:20
سلام . بچه ها من تو زدن این غول موندم . میدونم که وقتی سنگ رو پرتاب میکنه باید برگردونم به طرف خودش اما دکمه F رو که میگیرم سنگ رو میچرخونه بعد میخوره زمین !
دقیقا میشه بگین چطور اون سنگ رو بطرفش برگردونم. خیلی ممنون میشم
اینم عکس اون غوله
Spaniuly
01-03-2014, 09:49
سلام . بچه ها من تو زدن این غول موندم . میدونم که وقتی سنگ رو پرتاب میکنه باید برگردونم به طرف خودش اما دکمه F رو که میگیرم سنگ رو میچرخونه بعد میخوره زمین !
دقیقا میشه بگین چطور اون سنگ رو بطرفش برگردونم. خیلی ممنون میشم
اینم عکس اون غوله
سلام من حدسم اینه شما با ماوس کیبورد بازی می کنید این تیکه از بازی تنها یکی از مشکلاتی هست که در اثر بازی کردن با ماوس و کیبورد متوجه شما میشه به نظرم یا از دسته مخصو ایکس باکس استفاده کنید یا با برنامه امولاتور گیم پد ایکس باکس مجازی با دسته معمولی بازی کنید این قسمت شما بعد اینکه سنگ پرتاب شده توسط تایتان رو دریافت می کنید باید با انالوگ راست اون رو بچرخونید و چون انالوگ دسته روی کیبورد قابل پیاده سازی نیست شما مجبورید توی زمان خیلی کمی چندین کلید کیبورد رو سریع و متوالی فشار بدید که تقریبا امکان پذیر نیست. یا حداقل خیلی سخت و کار احمقانه ای به نظر میاد یعنی اگه یه نفر ما رو در حالیکه داریم با تحمل فشار زیاد افتادیم به جون چند تا از کلید های کیبورد فکر های جالبی به ذهنش نمیاد
Dark Soul
02-03-2014, 13:30
شما مجبورید توی زمان خیلی کمی چندین کلید کیبورد رو سریع و متوالی فشار بدید که تقریبا امکان پذیر نیست. یا حداقل خیلی سخت و کار احمقانه ای به نظر میاد
دمت گرم دوست عزیز احمقانه ـش کجا بود با کمی تلاش راحت می شه انجامش داد من اون کلاغه و هردو Trial هاشونم با کیبورد رفتم .
اولش سخته اما قلقش دستتون بیاد راحته ، صفحه قبلم گفته بودم .
+
"لذت بازی به انجام دادن کارهای سخته ." (خواجه گیم الدین)
omid kan
16-03-2014, 15:01
سلام من بازی Castlevania: Lords of Shadow نصب کردم و کرکش را هم ریختم ولی وقتی از پوشه bin بازی را اجرا می کنم حتی با run صفحه مانیتور یکم سیاه می شود وباز به حالت اول بازی می گردد هر کاری می کنم نمی توانم بازی کنم.همه ی برنامه های مورد نیاز هم نصب است بازی بتلفیلد 4 و کرایسیس 3 با کیفیت بالا بازی می کنم اما این بازی نمی شود نمی دانم چرا.
omid kan
17-03-2014, 18:09
سلام من بازی Castlevania: Lords of Shadow نصب کردم و کرکش را هم ریختم ولی وقتی از پوشه bin بازی را اجرا می کنم حتی با run صفحه مانیتور یکم سیاه می شود وباز به حالت اول بازی می گردد هر کاری می کنم نمی توانم بازی کنم.همه ی برنامه های مورد نیاز هم نصب است بازی بتلفیلد 4 و کرایسیس 3 با کیفیت بالا بازی می کنم اما این بازی نمی شود نمی دانم چرا.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.