مشاهده نسخه کامل
: کممممممک
سلام....بچه ها یه لپ تاپ میخوام واسه خواهرم با مشخصات زیر
از اونجا یی که میخواد مدت زیادی نگه داره دلم میخواد blue rayوhdmi داشته باشه
و قدرت پردازش و سرعتش هم بالا باشه که تا چند سال دیگه راحت جوابگو باشه
واسه کار خاصی هم نمیخواد...همین اینترنت و کارای روز مره ی معمولی ...
گرافیک خیلی مهم نیست اما خب زیر 256 نباشه که تو آفساید باشه!
قیمت 1 تا 1.3 یکم بیشتر اگه بیارزه مسیله ای نیست
برندشم خودم عشقه sonyهستم اما dell و hp هم با قیمت و امکانات خوبی هستن مثلا dell باi7 هاش بدجوری وسوسه میکنن
واسه lcd هم همین حدود 13 تا 15 باشه البته هرچی به 13 نزدیکتر بهتر چون حملش راحتتره
پیشنهاتون چیه؟؟؟
mohsenfhm
05-03-2010, 15:01
سلام....بچه ها یه لپ تاپ میخوام واسه خواهرم با مشخصات زیر
از اونجا یی که میخواد مدت زیادی نگه داره دلم میخواد blue rayوhdmi داشته باشه
و قدرت پردازش و سرعتش هم بالا باشه که تا چند سال دیگه راحت جوابگو باشه
واسه کار خاصی هم نمیخواد...همین اینترنت و کارای روز مره ی معمولی ...
گرافیک خیلی مهم نیست اما خب زیر 256 نباشه که تو آفساید باشه!
قیمت 1 تا 1.3 یکم بیشتر اگه بیارزه مسیله ای نیست
برندشم خودم عشقه sonyهستم اما dell و hp هم با قیمت و امکانات خوبی هستن مثلا dell باi7 هاش بدجوری وسوسه میکنن
واسه lcd هم همین حدود 13 تا 15 باشه البته هرچی به 13 نزدیکتر بهتر چون حملش راحتتره
پیشنهاتون چیه؟؟؟
Sony CW-1 MFX/B 2.1 3MB 1066 4GB 500GB Geforce GT230M 14.1 LED BR-Rom HDMI قيمت با گارانتي رايانه همراه 1250
دیگه کسی نظری نداره
با توجه به مشخصاتی که فرمودین جدید ترین مدل همین هست...
چون فرمودین بلوری تعداد محدودی از CW ها دارند...
حالا به نظر شما اگه بدون blue rayبخوام بگیرم با این مشخصات چیز بهتری سراغ ندارین؟؟؟
این گرافیک در چه حدی هست Geforce GT230M؟؟؟؟
اینی که معرفی کردین cpuضعیف نیست نسبت به این cpuهای جدید؟؟؟منظورم اینه تا چند سال دیگه جواب میده؟؟؟
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
Sony CW-1 MFX/B 2.1 3MB 1066 4GB 500GB Geforce GT230M 14.1 LED BR-Rom HDMI قيمت با گارانتي رايانه همراه 1250
اینی که معرفی کردین cpuضعیف نیست نسبت به این cpuهای جدید؟؟؟منظورم اینه تا چند سال دیگه جواب میده؟؟؟
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
برای کاربرد های مورد نیاز شما ! زیاد هم هست !
230 کارت گرافیک قدرتمند و مخصوص بازی هست ، البته در این محدوده قیمت.
mohsenfhm
05-03-2010, 17:12
مدلهايي هست كه سي پي يوي قوي تري داره ولي يا بلوري نداره يا گرافيكش 210 هست . اين مدل هم گرافيكش قوي تره هم بلوري داره .البته اين مدل هم هست كه قيمتش يه زره بالاتره ولي به نظر من ارزش داره :10:
Sony CW-1 NFX/B 2.8 6MB 1066 4GB 500GB Geforce GT230M 14.1 LED BR-Rom 2.5 T HDMI
1600 با گارانتي نوتالي
اهان...میگم intelو hpبا این قیمت میشه چیزای بالاتری گرفت اما سونی چیزه دیگیه درسته؟؟؟:31:
عمر باتری این سونی هایی که گفتی چند ساعته؟؟؟
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
مدلهايي هست كه سي پي يوي قوي تري داره ولي يا بلوري نداره يا گرافيكش 210 هست . اين مدل هم گرافيكش قوي تره هم بلوري داره .البته اين مدل هم هست كه قيمتش يه زره بالاتره ولي به نظر من ارزش داره :10:
Sony CW-1 NFX/B 2.8 6MB 1066 4GB 500GB Geforce GT230M 14.1 LED BR-Rom 2.5 T HDMI
1600 با گارانتي نوتالي
اهان...میگم intelو hpبا این قیمت میشه چیزای بالاتری گرفت اما سونی چیزه دیگیه درسته؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمر باتری این سونی هایی که گفتی چند ساعته؟؟؟
hp با مانیتور 13 یا 14 با این مشخصات به اونصورت نداریم.
ایسوس اما داریم ! اما باید بی خیال بلوری بشی
این مدل از ایسوس حدود 1350 تومان قیمت داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=biostar;4732695]hp با مانیتور 13 یا 14 با این مشخصات به اونصورت نداریم.
ایسوس اما داریم ! اما باید بی خیال بلوری بشی
این مدل از ایسوس حدود 1350 تومان قیمت داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE
من کلا با asusموافق نیستم به نظر شما همون viao اولیه از این بهترهه ؟؟؟
از dellچی؟؟؟آیا چیزی داره که بشه از اسم و کیفیت سونی صرف نظر کرد؟؟
aminjeddi
05-03-2010, 20:41
حالا که از قید blueray خارج شدید فکر می کنم بهتره روی cpu های i7 بیشتر فکر کنید! خودتون گفتید آینده این لپ تاپ مهمه براتون پس بهتره از نسل جدید cpu استفاده کنید مدل 1557 dell گزینه خوبیه اما اگه روی گرافیک هم تاکید دارید hp DV62170 انتخاب خوبیه! قیمتش حدود 1.350:10:
حالا که از قید blueray خارج شدید فکر می کنم بهتره روی cpu های i7 بیشتر فکر کنید! خودتون گفتید آینده این لپ تاپ مهمه براتون پس بهتره از نسل جدید cpu استفاده کنید مدل 1557 dell گزینه خوبیه اما اگه روی گرافیک هم تاکید دارید hp DV62170 انتخاب خوبیه! قیمتش حدود 1.350:10:
از سونی چیزی با i7 واسه معرفی ندارین؟؟؟
این dellهایی که معرفی کردین میشه مشخصات دیگش رو هم بگین؟؟؟سایز lcd ایش چنده؟؟؟
دوستان سلام
منم سوالمو اینجا میپرسم تا تاپیک اضافی نزنم....
دوستان من میخوام یه لپ تاپ بگیرم.دوتا مدل از سونی وایو انتخاب کردم.حدودا 1400000.
VPC-F111FX/B
core i7
VPC-CW26FX/R
core i5
فقط تیپ سی پی یو اونها فرق میکنه.اما اولی 16 اینچ ودومی 14 اینچ هست.من تو انتخاب این دوتا به خاط سایز ال سی دی گیر کردم.لطف کنید و نظرتون رو در مورد این دو مدل بگید.
به نظر شما ال سی دی 16 مصرفش بالا نیست؟ یا سنگینی اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
چراااااا کسی ی ی ی ی کمک نمیکنهههههههههه؟
از سونی چیزی با i7 واسه معرفی ندارین؟؟؟
این dellهایی که معرفی کردین میشه مشخصات دیگش رو هم بگین؟؟؟سایز lcd ایش چنده؟؟؟
از سونی که سری F هست که فعلا از 1.450.000 شروع میشه ...
DELL Studio1557
I7 1.6 to 2.8 :CPU
6 MB :Cache
4 GB :RAM
500 GB : HDD
15.4 WXGA LED : LCD
ATI4570(512MB) : VGA
DVD-RW : Drive
2.8 KG : Wieght
hp DV62170 انتخاب خوبیه! قیمتش حدود 1.350[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید میشه گارانتیش را بگید ؟
یه سوال گرافیک 4570 بهتره یا gt230؟؟؟
یه چیز دیگه cpu 2.13خیلی که ضعیف نیست؟؟؟
mohsenfhm
06-03-2010, 20:39
یه سوال گرافیک 4570 بهتره یا gt230؟؟؟
یه چیز دیگه cpu 2.13خیلی که ضعیف نیست؟؟؟
4570 قوي تره !!!
2.13 هم در حد متوسطه ( براي بازي توصيه نمي شه )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.