PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش فلش گوشی OMNIA II I8000

SAEEDSAMSUNG
05-03-2010, 13:58
به نام خدا

من این آموزش رو بیشتر برای کسایی که گوشی امنیا 2 رو با ویندوز موبایل 6.1 و بدون گارانتی خریدن گذاشتم . چون ظاهرا پارس مایکروتل ویندوز گوشی رو ارتقا میده و کسایی که گارانتی دارن بهتره که ببرن پارس مایکروتل.
چون در هنگام آ پ دیت ، 5 ثانیه اول ، خیلی مهمه و اون زمانیه که فایل 1.5 مگابایتی بوت داره روی قسمت بوت گوشیتون نوشته میشه و اگه آدم بدشانسی باشید و در اون 5 ثانیه ( که خیلی بعیده!) اتفاق بدی از جمله قطع برق یا هنگ کردن کامپیوترتون پیش بیاد باید بگم که گوشیتون به هیچ عنوان درست نمیشه و 2 تا کشور اروپایی هستن که میتونن درستش کنن! با هزینه زیاد! پس عملا گوشیتون رو با کمال تاسف از دست میدید. پس در نهایت بگم که من هیچگونه مسولیتی رو به گردن نمیگیرم و شما با دونستن تمام اینا اقدام به این کار میکنید! و البته بگم که من ریسکش رو کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد!

خوب:
براي قدم اول كار فايلهاي جديدترين رام اصلي يا official گوشي omniaII رو براتون اينجا ميزارم. توجه داشته باشيد كه اين رام براي اروپا و اپراتور ارنج (orange) ارائه شده و در ابتداي روشن شدن گوشي بجاي آرم سامسونگ ، آرم Orange ظاهر خواهد شد.

همچنین شما میتونید جدید ترین رام هار رو از تاپیک زیر پیدا کنید و دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.
.
.
.
.
ويژگي خوب اين رام اين هست كه با اينكه چندين زبان اروپايي (حداقل 8 زبان) رو در خودش داره ولي موقع نصب فقط يك زبان نصب ميشه كه اين موضوع باعث سبك شدن ويندوز شده و در صورت تغيير زبان توسط كاربر سيستم هارد ريست شده و از نو شروع به نصب ويندوز با زبان جديد ميكند
نكته ديگر اينكه اين رام بصورت پيش فرض زبان اسپانيايي رو نصب ميكنه كه بعد از نصب ميتوانيد در منوي setting به زبان انگليسي برگردانيد

.

Feb.2010 - i8000XXJB1

برنامه octans

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايل phone

فايل Eboot

فايل CSC و PDA همراه با هم

خوب دوستان عزيزم شروع ميكنيم به معرفي فايلهاي رام :

همه عزيزاني كه قبلا گوشي I900 داشتند و يا كم و بيش شنيدند ، ميدونند كه فلش كردن اين گوشي ريسك بالايي داشت و اگر در حين انجام اين كار مشكلي پيش مي آمد اصطلاحا گوشي Dead ميشد و برگرداندن گوشي بسيار سخت و در يكي دو كشور خارجي با هزينه بالا انجام ميگرفت . در اين گوشي براي اينكه اين مشكل رو حل كنند بجاي يك پكيج يا فايل نصب اونو به قسمتهاي مختلف تقسيم كردند كه كاربر بتواند بصورت انتخابي نيز بخشي از رام گوشي را ارتقا دهد.

مهمترين قسمت وحساسترين قسمت اين گوشي فايل boot اون هستش كه با نام Eboot در اول اسمش مشخص شده ، اين فايل در گوشيهاي I900 نيز بوده ولي در دل همان فايل يكپارچه قرار داشته و در گوشي Extract ميشده كه اگر در حين انتقال كل فايل و يا در مرحله Extract مشكلي پيش مي آمد ديگه گوشي بهيچ عنوان بالا نمي آمد ولي حالا در گوشي OmniaII اين فايل بصورت تكي بوده و وابسته به ورژن سيستم عامل هست ، يعني اگر شما Win 6.1 داشتيد و خواستيد ويندوز خودتونو به يك win 6.1 بهتر ( يا revision بالاتر ) ارتقا بديد نيازي به نصب مجدد فايل boot نيست و فقط درصورتي كه از Win6.1 به Win 6.5 ارتقا صورت پذيرد ميبايست فايل boot مربوط به Win 6.5 در گوشي ريخته شود و بعد از آن براي استفاده از ساير ارتقا هاي Win 6.5 نيازي به استفاده از فايل boot نيست و اين بدان معني هست كه اگر دهها بار شما ارتقا بدون فايل boot را انجام بدهيد و در حين انجام مشكلي پيش بيايد گوشي شما Dead نشده و دوباره ميتوانيد مراحل فلش را مجددا انجام دهيد ( تاكيد ميكنم بشرط آنكه فلش كردن فايلها بدون فايل boot انجام گيرد).

پس وظيفه فايل Eboot :

1)بالا آمدن گوشي و Load كردن سيستم عامل
2)بالا آمدن گوشي و ارتباط با usb و رفتن به Program mode جهت فلش

مثال : Eboot_I8000NXXJB1_HW_40.eb0

فايل PDA:

اين فايل در حقيقت فايل سيستم عامل (Windows mobile) و برنامه هاي كاربردي و درايورهاي سخت افزار گوشي هست كه معمولا ارتقا اين فايل براي ما مهم هست. البته اين فايل در بعضي از نسخه ها داراي پسوند MST بوده و در بعضي ديگر با پسوند nb0 كه در صورت مواجهه با هر دو فقط بايد از يكي از آنها استفاده شود.

مثال: PDA_I8000NXXJB1_HW_40.MST

فايل Phone :

بنا به اطلاعات چند سايتي كه مطالعه كردم درون اين فايل Firmware هاي مربوط به GPS و راديوي FM وجود داشته و بعضي ها معتقد بودند كه نياز زيادي به ارتقا آن نيست

مثال: Phone_I8000XXJB1.bin

فايل CSC :

اين فايل داراي چيزهاي مختلفي هست مثل تصاوير بوت ( كه درحين بوت شدن ظاهر ميشوند ، تصاوير انيميشن مربوط به شارژ گوشي درحالت خاموش ، تصاوير انيميشن درحين فلش كردن گوشي ، تنظيمات گوشي در حالت بعد از فلش يا هارد ريست و همچنين Wallpaper ها ، theme ها و امكان انتخاب زبان در مرحله فلش كردن و ...

مثال : CSC_I8000NXXJB1.CSC

عمل فلش و ارتقا رام گوشي همواره داراي ريسك ( هرچند كم ) بوده و دوستان با مسئوليت خودشان اين كار رو انجام بدن و در صورتي كه احساس ميكنن كه نمي تونن انجام بدن ويا ارزش اين ريسك رو براي گوشيشون نميدونن بهتره كه اين كار رو به يك نفر متخصص بسپارند . بنده مسئول مشكلات احتمالي نخواهم بود.

نکته مهم: گوشی رو فقط با یو اس پی های پشت کیس وصل کنید! و از وصل گوشی به یو اس پی هاب و با واسط مثل یو اس پی هایی که به کیبورد وصل شده خودداری کنید!

خوب دوستان عزيزم براي شروع به كار به اين مراحل نياز داريم:

1) بهتر است عمل فلش روي لپ تاپ (در صورت امكان) انجام بشه تا ريسك قطع برق رو نداشته باشيم و حتما از Windows XP سرویس پک 3 استفاده شود. چون من فقط با همین ویندوز امتحان کردم و شما هم همین کار رو بکنید
2) برنامه Active sync كه روي cd همراه گوشي هست رو نصب ميكنيم و حداقل يكبار گوشي روشن ونيز يكبار گوشي رو در حالت خاموش با كابل USB بهش وصل ميكنيم كه درايورهاي USB گوشي نصب بشن توجه داشته باشيد كه در حالت خاموش درايور Samsung MIT نصب ميشه كه براي فلش گوشي هست و در حالت روشن بسته به تنظيمات داخل گوشي درايور Active sync يا Mass storage نصب خواهد شد. پس بعد از نصب برنامه Active sync در حالي كه كابل بهش وصل هست گوشي رو خاموش كنيد ، در اين حالت درايور MIT نصب شده و گوشي به حالت شارژ با Usb ميره
خوب تا اينجاي كار درايورها درست نصب شده

2) گوشي خودتونو كامل شارژ كنيد زيرا در حين نصب كه حدود 20 دقيقه طول ميكشه گوشي بدليل كمبود باطري خاموش نشه و وسط كار همه چيز رو بهم نريزه

3) فايلهايي رو كه گذاشتم ( Eboot,CSC,PDA,PHONE ) رو درون يك فولدر Extract كنيد

4) Samsung_CDMA_modem_4_1_.34 رو نصب کنید (داخل فایل اول موجود است)

5 ) برنامه octans رو كه براتون گذاشتم رو اجرا كنيد

6)در كادر Normal binary روي دگمه Eboot كليك كرده و در پنجره ظاهر شده در مسيري كه فايلها رو گذاشتيد فايل Eboot را انتخاب و دگمه open را فشار دهيد

7)دگمه MultiCSC را كليك كرده و فايل CSC را Open كنيد و در صورتيكه CSC شما چند زبانه بود ميتوانيد از قسمت Select Language زبان مورد نظر (انگليسي) را انتخاب كنيد

8) PDA با پسوند MST را در قسمت MoviNand كليك و سپس فايل PDA را باز كنيد

9)روي دگمه Phone كليك كرده و فايل Phone را نيز Open كنيد

10) آخرين مورد روي دگمه Detect كليك كرده و در اين زمان گوشي خودتونو كه فول شارژ كرده ايد را خاموش و درحالت خاموش با كابل Usb و مستقيما بدون واسطه نظير كيبوردهايي كه پورت Usb دارند ويا Usb hub و ..... به پورت Usb كامپيوتر وصل كنيد.

در اين زمان دگمه Start Downloading كه قبلا غير فعال بوده ، فعال ميشود و اين نشانه اين است كه برنامه Octans گوشي شما رو شناسايي كرده و آماده فلش هست

خوب دگمه Start Downloading را فشار ميدهيم :

توجه !!!!!:تا آخر اين كار كابل Usb را از گوشي جدا نكنيد و زماني كه برنامه اتمام كار را اعلام ميكند كابل را جدا فرماييد

11) روي صفحه گوشي پيغام Programing Mode ظاهر شده و از شما ميخواهد كه بمدت حدود 10 دقيقه گوشي را خاموش نكنيد و نيز نوار سبز Progressive در پايين صفحه با پيشرفت كار ترسيم ميشود

12) در روي كامپيوتر و در قسمت Download progress روي PDA 0 اسم فايلها و نيز درصد انجام كار بوسيله متن و نوار آبي رنگ نشان داده ميشود

13) حدود 10 دقيقه زمان نصب رام هست و پس از آن گوشي ريست ميشود و دوباره به Programing رفته و اين بار حدود 10 دقيقه طول ميكشد تا زبان مورد نظر نصب شود

14) براي بار سوم نيز گوشي ريست شده و اينبار شروع به Preconfiguration خواهد كرد كه اين زمان طولاني بوده و شما هيچ عكس العملي از گوشي نمي بينيد . نگران نباشيد اين امر كاملا طبيعي است و شما تا ريست بعدي منتظر باشيد

15) بعد از اين ريست و بالا آمدن گوشي به صفحه Screen Align خواهيم رسيد كه ميبايست پنج نقطه را با قلم روي گوشي در جايي كه با علامت + مشخص شده بنرمي فشار بدهيم

16) احتمالا از شما سوال ميشود كه آيا sim card روي گوشي را فعال كنم كه پاسخ Yes است

17) از شما ميخواهد كه تاريخ و زمان Home گوشي را تنظيم كنيد

18) به صفحه today رفته و سه طرح مختلف today screen را به شما معرفي ميكندكه بسته به سليقه خودتان يكي را انتخاب كنيد

خوب عزيزان خسته نباشيد ، تبريك عرض ميكنم رام شما ارتقا پيدا كرد و اگر به برنامه Octans نگاه كنيد در قسمت PDA 0 نوشته Job finished كه در اين لحظه شما ميتوانيد كابل Usb را از گوشي خودتون جدا كنيد

سایت منبع برای کسانی که انگلیسی متوسطی دارن مفید خواهد بود:

شکل ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'

گذینه Detect رو که بزنید و سپس گوشی خودتو رو درحالت خاموش به کامپیوتر ( با یو اس بی پشت کیس) وصل کنید، گذینه Start Downloading فعال خواهد شد.:46:
------------------------------------------------------------------------

آموزش فلش گوشی امنیا2 در ویندوز 7 ( 64 bit)
1- قبل از بوت شدن ویندوز کامپیوترتون کلید f8 رو بزنید.
2- قسمت Disable Driver Singnature Enforcement رو بزنید تا ویندوز با این گذینه بوت بشه
3- گوشی خاموشتون رو به pc یا Laptop وصل کنید.
4-درایور Samsung MITs USB sync باید نصب باشه
5-device manageer رو باز کنید.. روی Samsung MITs USB sync دابل کلیک کنید و با فایلی که ضمیمه کردم نصب دوباره بکنید.(reinstall

6- حالا update driver رو بزنید مراحل زیر رو دنبال کنید:

Choose Update Driver->Browse my computer for driver software->Let me pick from a list of device drivers on my computer->Click on Have Disk and browse to the driver folder and install. (If prompted driver unsigned, ignore and click ok. Driver is dated 2003).

7-سپس راست کلیک روی فایل اجرایی octans downloader: و م مراحل زیر:

7. Octans Downloader->Compatibility, select "Windows XP (SP3)" and check "Run as Administrator".

8- با قسمت normal فلش کنید و مراحل اموزش پست قبل رو دنبال کنید.

توجه کنید هر بار که کامپیوترتون ریستارت بشه باید تمامی این مراحل رو از نو انجام بدید.

درضمن نگید نمیشه چون من خودم بارها انجام دادم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------------------------------------------------------------

آموزش فلش گوشی امنیا2 در ویندوز 7 ( 32 bit)

1- فایل پیوست شده رو دانلود کنید
2- گوشی رو خاموش کنید
3-گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر
4- به device management برید و update samsung MITs driver رو بزنید و با این فایل که دادم آپدیتش کنید و مطمئن باشید که error نده.
5- گوشی رو قطع کنید از کام.
روی فایل نرم افزار octans راست کلیک کنید و properties رو بزنید. و قسمت compatibility mode رو به windows xp service pack 3 ست کنید!
6 - ادامه فلش رو از آموزش پست قبل دنبال کنید

کد:

اگه متوجه نشدید این آموزش رو بخونید:
نرم افزار octans اگه یه سری تنظیمات انجام بدید رو ویندوز 7 هم کار میکنه .من کلا رو 7 فلش میکنم....

1-اول از همه باید موقع بوت شدن ویندوز f8 بزنید تا چند تا گذینه بیاد بعدش روی این گذینه ویندوز رو بوت میکنید:
Disable Driver Singnature Enforcement .

2-سپس داخل ویندوز گوشی رو خاموش وصل میکید و میرید به device manager روی قسمتی که گوشی رو شناخته و اسمش Samsung MITs USB sync راست کلیک میکنید و update driver میزنید . سپس گذینه دوم که میاد میزنید اسمش اینه:

Browse my conputer for driver software

سپس گذیته پایین که نوشته
Let me pick from a list of device drivers on my computer رو میزنید

سپس have disk رو منیزنید

اونوقت مسیر فایل زیر که من لینک دادم رو بدید سپس next بزنید اونوقت اگه ازتون سوال کرد
که این درایور not digitaly signed اهمیت ندید و yes بزنید تا نصب بشه.

3-سپس برید سراغ برنامه اکتان و این کار که میگم بکنید (کاری که خیلیا یادشون میره) روی برنامه octans راست کلیک کنید و properties بزنید قسمت Compatibility رو بزنید
سپس تیک Run this program in compatibility mode for رو بزنید(روشن ) سپس در کادر پایینش گذینه Windows XP (Service Pack 3) رو بزنید ..... و ok بزنید . سپس
کامپیوتر رو ریستارت کنید .

برای فلش گوشیتون باید راست کلیک کنید و run as administrator رو بزنید. و برای فلش گوشیتون فقط از این usb که کابل رو بهش زدید و گوشی رو وصل کردی میتونید گوشی رو فلش کنید . و فقط هم با همین برنامه اکتان که شما compability کردید میتونید این کار رو بکنید. اگه ویندوز کامپویترتون رو عوض کنید باید همه این کارا رو دوباره کنید.

موفق باشید

SAEEDSAMSUNG
08-03-2010, 22:56
جدیدترین رام برای امنیا 2 :

DJ Fred
09-03-2010, 15:26
سلام و درود

ممنون بابت توضیحات مفیدتون

من الان touch wiz که رو خوردش بودو دارم ، تو modaco دیدم که نسخه 2 ویندوز با مانیلا که روی hd2 هست برای این گوشی داره میاد یعنی رام مشابه hd2 ، شما دیدم که تو آواتارتون این عکسو گذاشتین . خودتون نصب کردین این رامو؟ روی i8000 خوب جواب میده کند نمیشه؟

SAEEDSAMSUNG
09-03-2010, 15:40
سلام و درود

ممنون بابت توضیحات مفیدتون

من الان touch wiz که رو خوردش بودو دارم ، تو modaco دیدم که نسخه 2 ویندوز با مانیلا که روی hd2 هست برای این گوشی داره میاد یعنی رام مشابه hd2 ، شما دیدم که تو آواتارتون این عکسو گذاشتین . خودتون نصب کردین این رامو؟ روی i8000 خوب جواب میده کند نمیشه؟

من این رام رو 3 روز نصب داشتم. راستش خیلی خوشگله و تجربه خوبیه ولی برای طولانی مدت خوب نیست . هنگ میکنه . سنگینه . گوشی داغ میکنه و باتری خالی میکنه. طرف قول داده که بتا 3 رو بده بیرون که همه مششکلاتش حل بشه. اگه ورژن بهترش بیاد خودم اولین نفرم که نصبش کنم. شما اگه تو نصب رام وارد هستی میتونی برای تنوع نصب کنی.

DJ Fred
09-03-2010, 15:59
من وارد نسیتم ولی بالاخره باید یاد بگیرم چون اگر رام hd 2 بدون داشتنم لگ بشه نصب کرد روی i8000 یکی از بهترین اینترفیسای وینمو رو داریم روی یکی از بهترین گوشی های حال حاضر

یه 50 تا نرم افزار و گیم روی گوشیم دارم الان اما یک نرم افزار حیاتی می خوام که هر چی می گردم پیدا نمی کنم:
نرم افزاری که بتونه روی نرم افزار های نصب شده یا جاهای خاصی از گوشی مثل contacts یا sms ها یا گالری یا ... پسورد بزارم، شما همچین نرم افزاری رو پیدا کردی؟

SAEEDSAMSUNG
14-03-2010, 23:58
واردی نمیخواد .. مثل آب خوردنه!!

TR4NC3
18-03-2010, 15:08
سعید جان از توضیحات ممنون .. منم به 6.5 ارتقاش دادم ..

فکر نمی کردم اینقدر آسون باشه ...

Arashdn
18-03-2010, 15:13
براي قدم اول كار فايلهاي جديدترين رام اصلي يا official گوشي omniaII رو براتون اينجا ميزارم. توجه داشته باشيد كه اين رام براي اروپا و اپراتور ارنج (orange) ارائه شده و در ابتداي روشن شدن گوشي بجاي آرم سامسونگ ، آرم Orange ظاهر خواهد شد رام اصلی خود سامسونگ کی قراره بیاد؟

TR4NC3
26-03-2010, 13:58
من یه سوال داشتم ...

میشه مثلا از فایل Eboot یک رام و مثلا فایل CSC یک رام دیگه با هم استفاده کرد ؟
و
میشه فقط مثلا فایل CSC گوشی رو عوض کرد ؟

SAEEDSAMSUNG
04-04-2010, 22:38
من یه سوال داشتم ...

میشه مثلا از فایل Eboot یک رام و مثلا فایل CSC یک رام دیگه با هم استفاده کرد ؟
و
میشه فقط مثلا فایل CSC گوشی رو عوض کرد ؟

آره. ببین دیگه به هیچ عنوان Eboot رو فلش نکن. به هیچ وجه! تمامی Eboot های رام ویندوز موبایل 6.5 به هم میخورند. و شما دیگه این ریسک رو نکن. من فقط یک بار Eboot رو عوض گردم اونم فقط وقتی بود که از 6.1 به 6.5 رفتم.

درضمن شما میتونید فقط یکی از اجزا رو به تنهایی عوض کنید و مشکلی پیش نمیاد.

sadeghpa80
22-04-2010, 10:17
گوشی من توی مرحله 14
14) براي بار سوم نيز گوشي ريست شده و اينبار شروع به Preconfiguration خواهد كرد كه اين زمان طولاني بوده و شما هيچ عكس العملي از گوشي نمي بينيد . نگران نباشيد اين امر كاملا طبيعي است و شما تا ريست بعدي منتظر باشيد
الان 1 ساعت مونده هیچ عکس العملی نشون نمیده . چیکار کنم ؟؟؟

sadeghpa80
28-04-2010, 09:17
آیا از این برنامه برای آپدیت OMNIA I900 میشه استفاده کرد ؟؟؟
اگه نمیشه از چه برنامه ای باید استفاده کنم

t_tanhayam
28-04-2010, 14:15
به هيچ وجه از اين برنامه براي تعويض رام i900 ‌استفاده نكنيد
اين مخصوص i8000 ‌هست كه متفاوت هست قضيه تعويض رامش كه بصورت جز جز ميشه
در مورد i900 سيستم تعويض رام يكپارچه هست و متفاوت

~ARDESHIR~
06-05-2010, 10:46
بچه ها چطوری میشه تو ویندوز 7 فلش کنم ؟

ادیت : تو 7 نشد با xp کردم :دی

SAEEDSAMSUNG
10-05-2010, 12:16
بچه ها چطوری میشه تو ویندوز 7 فلش کنم ؟

ادیت : تو 7 نشد با xp کردم :دی

نوشته شده توسط saeedm1727 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2- قسمت Disable Driver Singnature Enforcement رو بزنید تا ویندوز با این گذینه بوت بشه
5-device manageer رو باز کنید.. روی Samsung MITs USB sync دابل کلیک کنید و با فایلی که ضمیمه کردم نصب دوباره بکنید.(reinstall

Choose Update Driver->Browse my computer for driver software->Let me pick from a list of device drivers on my computer->Click on Have Disk and browse to the driver folder and install. (If prompted driver unsigned, ignore and click ok. Driver is dated 2003).

7. Octans Downloader->Compatibility, select "Windows XP (SP3)" and check "Run as Administrator".

توجه کنید هر بار که کامپیوترتون ریستارت بشه باید تمامی این مراحل رو از نو انجام بدید.

درضمن نگید نمیشه چون من خودم بارها انجام دادم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالی بود در خدمتم.

کد:

mohammad8711
17-05-2010, 09:56
فايل CSC و PDA همراه با هم

این پارت 4 نداره ؟؟؟

SAEEDSAMSUNG
18-05-2010, 17:35
این پارت 4 نداره ؟؟؟

شما اگه رام جدید میخوای بگو تا برات بذارم. اینا قدیمیه. خیلی بهتر از اینا اومده

mohammad8711
18-05-2010, 20:08
دستت درد نکنه ، رام جدید بذار
من اولین باره که می خوام گوشیمو فلش کنم ، از 6.1 به 6.5
ویندوز pc هم seven 64 bit هست
اگه به جز چیزایی که قبلا تو این تاپیک گفتی نکته دیگه ای هم وجود داره بگو
ممنون

SAEEDSAMSUNG
19-05-2010, 14:03
دستت درد نکنه ، رام جدید بذار
من اولین باره که می خوام گوشیمو فلش کنم ، از 6.1 به 6.5
ویندوز pc هم seven 64 bit هست
اگه به جز چیزایی که قبلا تو این تاپیک گفتی نکته دیگه ای هم وجود داره بگو
ممنون

شما که ویندوزت 6.1 باید خیلی مواظب باشی. چون حتما باید قسمت بوت رو عوض کنی. هروقت که آماده بودی برای عوض کردن . بگو تا بهترین رام رو برات بذارم چون هر دفعه رام های جدید میاد . من در ادامه هرم رام خودمو که الان دارم استفاده میکنم میذارم ازش راضیم. هم رام پارس مایکروتل رو میذارم.

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

رام عربی که پارس مایکروتل روی گوشی های امنیا 2 نصب میکنه:

part1

کد:
part2

کد:
part3

کد:
part4

کد:
part5

کد:

بعد از دانلود هر پنج قسمت با برنامه winrar باز کنید

---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

SAEEDSAMSUNG
19-05-2010, 14:15
رامی که خودم در حال حاظر استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم . به علت سبکی . سرعت در گالری عکس . سرعت در تایپ اس ام اس. بدون هیچگونه هنگ و باگ و با نصب فارسی ساز مشکل نداره.
pda

کد:

csc
کد:

phone
کد:

eboot

کد:

توجه: قسمت eboot فقط مورد استفاده کسانی است که از ویندوز 6.1 میخواهند به این رام ارتقا پیدا کنند.پس کسانی که ویندوزشون 6.5 هست این قسمت رو لازم ندارند.

topind
27-05-2010, 17:04
اقا سعيد سلام

من رام je3 را از سايت موداكو دانلود كردم حجم فايلش هم زيادبود 420 مگ ام با يه مشكل اساسي برخورد كردم وقتي فايل را از زيپ خارج كردم همه فايلها را مشه در OCTANS Downloader v2.14 استفاده كرد بجز فايل pda حجم اين فايل هم بعد از ان زيپ كردن 486مگ است اسم فايل هم كه تعويض كردم نشد لطفا بگو بايد چه كاري انجام بدم
با تشكر وسپاس

SAEEDSAMSUNG
29-05-2010, 14:28
اقا سعيد سلام

من رام je3 را از سايت موداكو دانلود كردم حجم فايلش هم زيادبود 420 مگ ام با يه مشكل اساسي برخورد كردم وقتي فايل را از زيپ خارج كردم همه فايلها را مشه در OCTANS Downloader v2.14 استفاده كرد بجز فايل pda حجم اين فايل هم بعد از ان زيپ كردن 486مگ است اسم فايل هم كه تعويض كردم نشد لطفا بگو بايد چه كاري انجام بدم
با تشكر وسپاس

کلا اینا رو لازم دارید :

PDA

NB0 . یا MST . نه هر دو!

EBOOT

.EB0

CSC

csc.

PHONE

.BIN

اگه ویندوزت 6.5 نمیخواد فایل بوت رو عوض کنی و از آنتن دهیت هم راضی هستی نمیخواد فایل PHONE رو عوض کنی.

ranjbar2009
29-05-2010, 15:16
سلام آقا سعيد

من رام هاي جديد و سبك، رام رسمي مايكروتل و برنامه هايي كه بعد از تعويض رام لازم هست و همچنين اگر بازي داري روي دي وي دي مي خوام
شماره حساب و يا كارت بدي وجه دي وي دي و هزينه پست رو تقديم مي كنم

Arashdn
05-06-2010, 08:00

این واسه ویندوز 7 64 بیتی هم جواب مبده دیگه؟
راستی این Samsung MITs USB sync رو از کجا گیر بیارم؟

Arashdn
05-06-2010, 13:34
من تمامی مراحل ویندوز 7 رو رفتم
ولی بارم هر کاری میکنم استارت دانلود فعال نمیشه ..

minimax2
05-06-2010, 15:36
نوشته شده توسط saeedm1727 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سوالی بود در خدمتم.

کد:

مراحل فوق رو در ویندوز 7 انجام دادم .. گزینه داونلود در اکتانز فعال نشد و تنها پیغام زیر رو می ده :
OnDeviceChange \\?\USB#VID_04E8&PID_6619#5&39fecb1&0&3#{25dbce51-6c8f-4a72-8a6d-b54c2b4fc835}

SAEEDSAMSUNG
05-06-2010, 19:11
من تمامی مراحل ویندوز 7 رو رفتم
ولی بارم هر کاری میکنم استارت دانلود فعال نمیشه ..

آموزش فلش گوشی امنیا2 در ویندوز 7 ( 64 bit)

سوالی بود در خدمتم.

کد:

Arashdn
06-06-2010, 09:52
مراحل فوق رو در ویندوز 7 انجام دادم .. گزینه داونلود در اکتانز فعال نشد و تنها پیغام زیر رو می ده :
OnDeviceChange \\?\USB#VID_04E8&PID_6619#5&39fecb1&0&3#{25dbce51-6c8f-4a72-8a6d-b54c2b4fc835}
منم دقیقا همین وضع رو دارم
تو سایت منبع هم خیلی ها نتونسته بودن ....

Arashdn
06-06-2010, 22:15
سلام
آقا سعید این رام پارس مایکروتل مشکل داره و اسکترکت نمیشه
(در سالم بودن فایل دانلودی شکی ندارم)

smaiel
07-06-2010, 19:29
سلام بر اساتید عزیز
بنده فایل I8000NXXJE3 lite.nb0 را برای تغییر رام امنیا با هزار مکافات دانلود کرده ام
از طرفی از آنتن دهی گوشی هم راضیم و ویندوزم هم 6.5 است حالا از شما استدعا دارم بفرمایین من چه فایل هایی را در قسمت های مورد نیاز برنامه اکتان بذارم تا گوشیم به این رام تغییر پیدا کنه
البته از قبل هم CSC_I8000NXXJB1.CSC و Eboot_I8000NXXJB1_HW_40.eb0 و PDA_I8000NXXJB1_HW_40.MST و Phone_I8000XXJB1 را توسط یکی از دوستان دریافت کرده ام
آیا با این فایل های کمکی می تونم رام بالا را نصب کنم
یه کم کمکم کنین ممنون می شم یه دنیا
فقط هدفم اینه که گوشیم مثل اچ دی 2 بشه
بازم ممنون

smaiel
07-06-2010, 20:39
اگه ویندوزت 6.5 نمیخواد فایل بوت رو عوض کنی و از آنتن دهیت هم راضی هستی نمیخواد فایل PHONE رو عوض کنی.
دوست عزیز
یعنی در قسمت مربوط به این فیلها در برنامه اکتان هیچ چیز براوز نکنیم؟؟؟

smaiel
07-06-2010, 20:57
سلام بر اساتید عزیز
بنده فایل I8000NXXJE3 lite.nb0 را برای تغییر رام امنیا با هزار مکافات دانلود کرده ام
از طرفی از آنتن دهی گوشی هم راضیم و ویندوزم هم 6.5 است حالا از شما استدعا دارم بفرمایین من چه فایل هایی را در قسمت های مورد نیاز برنامه اکتان بذارم تا گوشیم به این رام تغییر پیدا کنه
البته از قبل هم CSC_I8000NXXJB1.CSC و Eboot_I8000NXXJB1_HW_40.eb0 و PDA_I8000NXXJB1_HW_40.MST و Phone_I8000XXJB1 را توسط یکی از دوستان دریافت کرده ام
بازم ممنون

دوستان لطف کنید و کمک کنید در این مورد
چون فردا می خوام رامم را عوض کنم
نمی خوام به خاطر هیچ و پوچ تو دردسر بیفتم:11::11::11::11:

Arashdn
07-06-2010, 21:03
شما فقط بخش های PDA و CSC رو عوض کن
من خودم اولش مثل شما خیلی میترسیدم
الان توی 2 روز 4 تا رام عوض کردم
به علاوه چون شما ویندوزت 6.5 هست دیگه هیچ خطر و نگرانی بره عوض کردن رام نداری چون تنها خطر تعویض رام eboot هست

smaiel
08-06-2010, 06:52
شما فقط بخش های PDA و CSC رو عوض کن
ممنون دوست خوب من
فقط اینم می خوام بدونم اگه براتون مقدوره که اون یکی قسمت ها را خالی بزارم؟
یعنی فقط برا دو تا بخش بالا که فرمودین فایل ضمیمه کنم و بقیه خالی بمونه؟
ممنون

SAEEDSAMSUNG
11-06-2010, 10:31
سلام بر اساتید عزیز
بازم ممنون

دوست عزیز
یعنی در قسمت مربوط به این فیلها در برنامه اکتان هیچ چیز براوز نکنیم؟؟؟

ممنون دوست خوب من
فقط اینم می خوام بدونم اگه براتون مقدوره که اون یکی قسمت ها را خالی بزارم؟
یعنی فقط برا دو تا بخش بالا که فرمودین فایل ضمیمه کنم و بقیه خالی بمونه؟
ممنون

شما از آنتن دهیت راضی هستی نمیخواد قسمت phone رو عوض کنی . یعنی این قسمت رو خالی بزار .
اگه ویندوزت هم 6.5 قسمت بوت هم خالی بزار . فقط دو تا قسمت رو لود کن : csc و pda . نگران هم نباش تنها قسمت ریسک آورش همون بوت که شما لازم نیست عوض کنی.

smaiel
13-06-2010, 08:41
ممنون از دوستان
آقا این تعویض رام عجب اعتیاد آور بوده و ما نمی دونستیم
تا حالا بیش از ده باره که رامم را عوض کردم
حالا هم از یه csc مال وودافون رومانی استفاده می کنم
بازم ممنون از دوستان

seven007
15-06-2010, 23:25
سلام سعید جان یه رام جدید میخوام بی زحمت
بابا دلمون پوسیت یه تنوعی می خوام بدم به گوشیم
رام فعلیم
PDA:XXJD3
CSC:XEUJE1
PHONH:XXJD1

aliex
23-06-2010, 15:36
سلام به همگي
آقا منم رامم رو عوض كردم:5: الان رامي كه htc since روش داره دارم استفاده ميكنم.
بد نيست اما بين taskbar نوار بالايي و samsung widgetplus (تو دي اسكرين سامسونگ) كه 3 تا صفحه هست يه فاصله چند ميليمتري افتاده يعني اين صفحات كامل نچسبيده به taskbar بالا :18:
حالا ميخواستم ببينم اين مشكل حل شدني هست يا نه :46:؟
با تشكر

SAEEDSAMSUNG
27-06-2010, 20:29
سلام به همگي
آقا منم رامم رو عوض كردم:5: الان رامي كه htc since روش داره دارم استفاده ميكنم.
بد نيست اما بين taskbar نوار بالايي و samsung widgetplus (تو دي اسكرين سامسونگ) كه 3 تا صفحه هست يه فاصله چند ميليمتري افتاده يعني اين صفحات كامل نچسبيده به taskbar بالا :18:
حالا ميخواستم ببينم اين مشكل حل شدني هست يا نه :46:؟
با تشكر

باید یه ویدگت نصب کنی

sajjad200333
29-06-2010, 00:44
سلام آقا سعید
من میخواستم رام گوشیم رو عوض کنم
رو مویندوز 7 32 بیت
تمامی مراحلی رو که گفتید دقیقا میرم فقط تو قسمت update mst drive فایلی که گذاشتید رو نمیشناسه یعنی مال win x64 هستش نه 32

بع وقتی detect رو میزنم یه پیام اینجوری میاد

[CSC] TotalBlockCnt:[0x11]
[Setup] Windows XP
[Setup] Download Ram Size :41777920 bytes,(39 MB)
OnDeviceChange \\?\USB#VID_04E8&PID_6619#5&1eaa782a&0&4#{25dbce51-6c8f-4a72-8a6d-b54c2b4fc835 (file://\\?\USB#VID_04E8&PID_6619#5&1eaa782a&0&4#{25dbce51-6c8f-4a72-8a6d-b54c2b4fc835)}

منتظر پاسخم استاد

aliex
29-06-2010, 17:23
باید یه ویدگت نصب کنی

سلام مرسي از راهنماهيهات
اما من samsung widgetplus رو نصب كردم
ببين بين تسكبار بالا و دسكتاپه خود ويدگت يه فاصله چند ميلي هست
در اچ تي سي سينس مشكلي نداره

SAEEDSAMSUNG
29-06-2010, 19:34
سلام آقا سعید
من میخواستم رام گوشیم رو عوض کنم
رو مویندوز 7 32 بیت
تمامی مراحلی رو که گفتید دقیقا میرم فقط تو قسمت update mst drive فایلی که گذاشتید رو نمیشناسه یعنی مال win x64 هستش نه 32

بع وقتی detect رو میزنم یه پیام اینجوری میاد

[CSC] TotalBlockCnt:[0x11]
[Setup] Windows XP
[Setup] Download Ram Size :41777920 bytes,(39 MB)
OnDeviceChange \\?\USB#VID_04E8&PID_6619#5&1eaa782a&0&4#{25dbce51-6c8f-4a72-8a6d-b54c2b4fc835 (file://\\?\USB#VID_04E8&PID_6619#5&1eaa782a&0&4#{25dbce51-6c8f-4a72-8a6d-b54c2b4fc835)}

منتظر پاسخم استاد

مراحل فلش در ویندوز 7 در پست اول رو دنبال کردید؟

sajjad200333
29-06-2010, 22:40
سلام سعید جان
من دیشب موفق شدم ساعت 2 نصف شب مبایلم رو update کنم
اشکال از خودم بود فایل 64 بیتی رو اشتباهی دانلو کرده بودم منظورم درایو mst samsung
به هر حال از سایت موداکو فایل رو پیدا کردم و درایو رو update کردم و استارت دانلودینگ شروع به کار کرد

الان رام من اینه

pda:i8000 xxxxxjd3
csc:i8000xxxxeuje1
phone:i8000xxxja1

فقط خوبه یا نوع دیگه یا جدید ترش هم هست
تازه یه مشکل و اون اینکه فارسی ساز رو چیکار کنم چون با فارسی مشکل دارم finger key رو هم نصب کردم
ولی جور نشد

SAEEDSAMSUNG
01-07-2010, 11:37
سلام سعید جان
من دیشب موفق شدم ساعت 2 نصف شب مبایلم رو update کنم
اشکال از خودم بود فایل 64 بیتی رو اشتباهی دانلو کرده بودم منظورم درایو mst samsung
به هر حال از سایت موداکو فایل رو پیدا کردم و درایو رو update کردم و استارت دانلودینگ شروع به کار کرد

الان رام من اینه

pda:i8000 xxxxxjd3
csc:i8000xxxxeuje1
phone:i8000xxxja1

فقط خوبه یا نوع دیگه یا جدید ترش هم هست
تازه یه مشکل و اون اینکه فارسی ساز رو چیکار کنم چون با فارسی مشکل دارم finger key رو هم نصب کردم
ولی جور نشد

آره ببین این قسمت PDA رو نصب کن ( فقط همین قسمت) قسمتای دیگه رو دست نزن

حالشو ببر

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

سلام مرسي از راهنماهيهات
اما من samsung widgetplus رو نصب كردم
ببين بين تسكبار بالا و دسكتاپه خود ويدگت يه فاصله چند ميلي هست
در اچ تي سي سينس مشكلي نداره

سلام مشکل شما رو یافتم

اگه دقت کرده باشی خود ویدگت یه قسمت داره که خودش عکس بک گراند رو عوض میکنه . داخل خود ابزار ویدگته. با اون ابزار بک گراند رو عوض کن اون نوار 1 میلی متری از بین میره

حالشو ببر:27:

masoud.cvle
23-07-2010, 21:00
این قسمت pda با پسوند .nb0رو چطری از اکتان باز کنم ظاهرا فقط mst ldakhsi?

SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 11:11
این قسمت pda با پسوند .nb0رو چطری از اکتان باز کنم ظاهرا فقط mst ldakhsi?

قسمت pda? دکمه pda رو بزنید و فایل nb0 رو لود کنید

SAEEDSAMSUNG
03-10-2010, 21:43
دوستان پست اول رو آپدیت کردم . آموزش روان تر شده.

root professional
22-10-2010, 12:55
دست شما درد نکنه تاپیک بسیار عالیه.
من تازه گوشی رو گرفتم و تو قسمت ویندوز نوشته 6.5 professional حالا لازمه آپدیت کنم؟ eboot رو هم باید بریزم؟
ممنون

root professional
24-10-2010, 00:54
خواهش میکنم یکی جواب بده

SAEEDSAMSUNG
26-10-2010, 21:59
دست شما درد نکنه تاپیک بسیار عالیه.
من تازه گوشی رو گرفتم و تو قسمت ویندوز نوشته 6.5 professional حالا لازمه آپدیت کنم؟ eboot رو هم باید بریزم؟
ممنون

لازم که نیست ولی ویندوزتون قدیمیه . الان ورژن های خیلی خوب و سبکی اومده. عوضش کنید خیلی بهتره.

چون ویندوزتون 6.5 اصلا لزومی نداره eboot رو هم عوض کنید. فقط pda و csc و phone رو عوض کنید.

رام های خیلی زیاد و متنوعی هم اومده که من به دلیل فروش امنیا 2 دنبالش نرفتم ولی این تاپیک رام های انرژی که واقعا کامله :

لازم نیست تو سایت عضو بش که بخوای دانلود کنی. این لینک دانلود رام هاست که هیلتر شده:

لینک رو با هیلترشکن باز کن و هر کدوم از رام ها رو که خوشت اومد نصب کنی لینک دانلودش رو در تاپیک زیر درخواست بده تا برات مستقیم کنن و دانلود کن و نصب کن:

arash_2006
09-11-2010, 13:59
سلام
آیا امکان نصب ویندوز7 روی این گوشی هست!!؟

SAEEDSAMSUNG
14-11-2010, 09:38
سلام
آیا امکان نصب ویندوز7 روی این گوشی هست!!؟

نه متاسفانه. مطمعن باشید

amir_bamaram
04-12-2010, 11:37
سلام دوستان
من ویندوز کامپیترم 7 هستش مدتها سر کار بودم نرم افزار اکنان نمی تونست گوشی منو دیتکت کنه تا اینکه تو سایت موداکو مطالب زیر رو پیدا کردم و نکته مهمتر این که بعده این کارا حتما بعد از دکمه دیتکت (البته برای دوستانی که مشکل منو دارند ) اینکه کابل جدا کنند و دوباره به گوشی بزنن حتما گوشی رو می بینه
امیدوارم کار ساز باشه برای اونائی که ویندوز 7 32 یا 64 انها بد قلق

Instructions:
1. Restart your computer. At the boot screen, keep pressing F8 and you will be lead into the boot menu, select disable driver signature enforcement and click ok. (thanks to deepower)

2. Turn off phone, Connect USB cable, Click on Windows Start, click on Devices and printers

3. Select GT I8000, select hardware Tab, click properties, select driver tab.

4. Update Driver, select browse my computer for driver software, Click on 'Let me pick from a list of device drivers on my computer'

5. Select Have disk, select the directory where you have extracted the x64 driver and install from there. (thanks to sorg for the drivers)

6. After installation, switch on your phone.

7. Ensure your Octans is running in Win XP SP3 and you are good to go. Follow all the flashing ROM steps.

8. Click on Detect, Switch off your phone, the start download will be active. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

note:
Please restart your computer everytime you need to flash the ROM to disable the signature driver enforcement.

nihilnigritude
20-12-2010, 18:13
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!