ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوتATIباGEFORCE

najee
04-03-2010, 17:47
سلام
تفاوت بین کارت گرافیکهای ATIباGEFORCEتوچیه.که به نسبت کارت گرافیکهایATIارزونتر هم هستن وتوپرفورمنسی که وینودز بهش میده بیشتر ازGEFORCE.من الان یه 8400داروم که امتیازی که ویندوز7بهش میده 3.4که خیلی پایینه.وتوبازی ترمیناتور هم توحداقل رزولیشن سخت کار میکنه.تفائت این دوتا چیه وهرکدومشن مخصوص چه نوع کارایی هستن؟؟؟

Explode
04-03-2010, 18:45
ATi baraye karhaye graphic
nVidia barayew ejraye behtar va saritare baziha

vali agar ati model bala begiri to har 2 rah miofti

agar soali dashti bego hosele type nadashtam

BZ7
04-03-2010, 22:30

agar soali dashti bego hosele type nadashtam
شما که حوصله تایپ نداری و فینگلیش هم مینویسی لازم نبود جواب بدی !

دوست عزیز این ATI و Nvidia شرکت های سازنده کارت گرافیک هستن و این حرف که بگی کدوم مال چه کاریه اشتباهه
هر کدوم نسبت به قیمت و قدرت ارزش خرید خاص خودشون رو دارن

ghahremanimehdi
04-03-2010, 22:39
ATI .......

najee
05-03-2010, 08:02
ولی من شنیدم atiبیشتر برای بازی وgeforceبرایکارهای گرافیکی اگه توپرفورمنس sevenهم ببینید توقسمتgamingکارت گرافیکها atiهمیشه ازgforceبالاتره وبرعکس توقستgerphic کارتهایgeforce بیشترازatiهستن.

sir payman
05-03-2010, 14:10
ولی من شنیدم atiبیشتر برای بازی وgeforceبرایکارهای گرافیکی اگه توپرفورمنس sevenهم ببینید توقسمتgamingکارت گرافیکها atiهمیشه ازgforceبالاتره وبرعکس توقستgerphic کارتهایgeforce بیشترازatiهستن.
شما کدوم مدل رو میگید؟شاید اونی که شما دیدید از ati 5870 بوده و مال انویدیا 8400 بوده.
اصلا نمیشه گفت که پرفرمنس ati از انویدیا بالاتره یا بلعکس باید مدل رو با مدل مقایسه کنید.
بعدش هم نمیشه گفت که حتما ATI برای گیم بهتره چون هنوز انویدیا 1 برگ برنده به نام physx داره.
هر دوی این چیپها برای گیم خوب هستن و موقع انتخاب باید به چیزهایی که میخواید توجه کنید مثلا DX11 میخواید یا...
فعلا که ati سری 5000 رو زده و انویدیا کمی جا مونده و تا اومدن سری 400 انویدیا باید صبر کرد و نتیجه رو دید.

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

100% اشتباه

najee
07-03-2010, 20:12
شما کدوم مدل رو میگید؟شاید اونی که شما دیدید از ati 5870 بوده و مال انویدیا 8400 بوده.
اصلا نمیشه گفت که پرفرمنس ati از انویدیا بالاتره یا بلعکس باید مدل رو با مدل مقایسه کنید.
بعدش هم نمیشه گفت که حتما ATI برای گیم بهتره چون هنوز انویدیا 1 برگ برنده به نام physx داره.
هر دوی این چیپها برای گیم خوب هستن و موقع انتخاب باید به چیزهایی که میخواید توجه کنید مثلا DX11 میخواید یا...
فعلا که ati سری 5000 رو زده و انویدیا کمی جا مونده و تا اومدن سری 400 انویدیا باید صبر کرد و نتیجه رو دید.

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

100% اشتباه

درست فهمیدی کارت گرافیک من 8400اصلانم ازش راضی نیستم مفت نمی ارزه! کارت گرافیک قبلیم 7300بود خیلی ازاین سرتربود.