ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل استندبای شدن Canon iP3600

H@di Soft
04-03-2010, 03:16
سلام دوستان ...

من حدود یه ماهی هست که یه پرینتر Canon iP3600 گرفتم و تو این مدت هم خیلی باهاش کار کردم (حول و حوشه 500 برگ A4 رنگی) و ازش راضیم ... سرعتش خوبه ... کیفیتش بالاست ... دوام بالایی داره ... مصرف کارتریجش کمه .

ولی از اولش که آوردمش یه مشکل داشت و اون اینه که بعد از هر بار پرینت ، اگه 1 دقیقه (کمتر و بیشتر ) مکث کنی پرینتر میره تو حالت استندبای ... یعنی اینکه ، دستور چاپ بعدی رو که میدی باید دوباره 1/2 دقیقه صبر کنی تا چاپ کردن رو شروع کنه ... این خیلی بده و حسابی داره رو اعصابم راه میره ... چون من مدام با این مشکل روبرو میشم و حسابی وقتم گرفته میشه ...
==> تو رو خدا اگه کسی پیشنهادی چیزی داره راهنماییم کنه ... این طور که معلومه این مشکل نرم افزاریه ولی چاره چیه نمیدونم ؟! ...

بعد اینکه میخواستم بدونم که چه جوهری واسش خوبه ؟ در حال حاضر دارم از جوهرای WOX استفاده میکنم ولی زیاد راضی نیستم چون تو چاپ رنگ زرد رو خیلی بیشتر از رنگهای دیگه اجرا میکنه ... در ضمن اگه اطلاعاتی در این مورد دارید قیمت رو هم ذکر کنید ...

ممنون ...
منتظر راهنمایی هاتون هستم ...

afshinbahal33
10-09-2011, 03:20
salam.manam ip3600 kharidam.age mikhay ba wox hal koni bayad to fotoshab ctrl+u ro bezani
chegad zard mizane bar akeh abih koni ta aket bahal she

mehran gorji
11-09-2011, 14:09
اقا افشین داداش عزیز با مرام.

فارسی تایپ کنید.