ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد گارانتی مادربرد ( این شرکت دروغ میگه ؟)

mehshad
03-03-2010, 01:12
سلام دوستان
من 2 ماه پیش یه مادر برد asus P5Q خریدم ، چند وقت پیش وقتی سسیتم رو روشن میکردم بعد از چند ثانیه خاموش میشد و بعد خودش دوباره روشن میشد تا اینکه بعد از چند روز سیستم اصلا بالا نیومد . سیستمو فرستادم برای گارانتی و مشخص شد که مشکل از مادربرده . مسئول گارانتی ( شرکت سازگار ارقام ) که نتونسته مادربرد رو تعمییر کنه میخواد که اونو با یه مادربرد کارکرده و احتمالا تعمییرشده عوض کنه ( P5Q turbo )
در مقابل اعتراض من هم برای تعویض با یه مادربرد نویه دیگه میگن که روال کار همینطوریه و هیچ شرکت گارانتی جنس نو برای تعویض نمیده
میخواستم از دوستانی که اطلاع دارن بپرسم که واقعا همینطوریه ؟

ess_1362
03-03-2010, 06:27
روال کار بدین شکل هست که یا باید همون جنس تعمیر بشه

یا اگر تعمیر شدنی نباشه با جنس نو تعویض بشه

اگر می خواد با مدل دیگه عوضش کنه دیگه با خودتون هست ولی اگر یکم تحت فشار بذارید طرف را کوتاه میاد

MANSOUR Fan
03-03-2010, 07:51
این اتفاق برای گرافیکم افتاد، یه 8400 داشتم، سوخت، بردم سازگار، یه ماه از گارانتی مونده بود، گفتن سه روز دیگه بیا، سه روز بعد رفتیم، 5 تومن گرفتن یه 8500 بهمون دادن، البته اون 5 رو هم نباید میدادم، اما هم نیاز داشتم سیستم زود آماده شه، هم نمیخواستم جر و بحث کنم، که یه 5 تومن یه جا دیگه هزینه کنم،
شما هم نو گرفتی برات چندسال کار کنه، دست دو نگرفتی که الآن بخوای دسته دو بگیری،
در ضمن برگه گارانتی هم که به من برای محصول جدیدشون دادن، دقیق خاطرم نیست اما اعتبارش از یک ماه تجاوز نمی کرد، یعنی اگه الآن کوتاه بیای و دسته دو بگیری، احیاناً مورد پیدا کرد، احتمالاً فاتحه گارانتی هم خونده اس، دیگه خرج با خودته،
کوتاه نیا، حقتو بگیر.

mehshad
03-03-2010, 10:41
ممنون از دوستان که جواب دادن
خب مثل اینکه فشارها جواب داد :31: و قراره یه مادربرد نو مدل P5Q turbo برام بفرستن البته خودشون میگن نو هستش ولی من بعید میدونم بهرحال تا به دستم نرسه و نبینمش معلوم نمیشه
حالا سوالم اینه که اگه مادربردی که قراره بهم بدن نو باشه بهتر نیست بفروشمش و یه مدل از گیگابایت بخرم ؟ چون به نظر میاد این سری از مین برد های asus یعنی P5Q این مشکل که تو پست اول گفتم براشون پیش میاد ( اگرچه این مدل turbo هستش و با مدل معلومی P5Q فرق داره )
نظر شما چیه ؟

alpha007
03-03-2010, 12:20
turbo مین خوبیه
اگر هم بخوای بفروشی تماما ضرره
همینو بگیر بنداز رو سیستم

mojtabaalemi
03-03-2010, 12:38
گارانتی ایسوز مگه سازگار هم هست ؟