مشاهده نسخه کامل
: کدوم گوشی سامسونگ؟
سلام:20:
یکی از اقوام می خواد گوشی سامسونگ بخره(علاقه عجیبی به سامسونگ داره) از من راهنمایی خواسته
ویژگی ها:
1- ساپورت زبان فارسی در ارسال و دریافت sms و همچنین قسمت دفترچه تلفن و ترجیحا" تقویم و منوها
2-دوربین با کیفیت عکس مناسب(رزولوشن بالا)
3-باتری مناسب
4-استحکام مناسب
5-صدای مناسب
6-تاچ هم باشه بد نیست(اهمیت بالا نداره)
7-سیستم عامل مهم نیست اما امکان نصب بازی و برنامه ها هم داشته باشه(با حجمهای مختلف)
8-حتی الامکان شکیل و زیبا باشه
9-امکان مرور درون موبایل و سرعت اون راحت و مناسب باشه و امکان تایپ پیام و شماره راحت باشه(چه در لمسی یا معمولی)
قیمتش خیلی مهم نیست:5:(البته نجومی نباشه:21:)
در صورت امکان چند نوع با قیمتای مختلف معرفی کنید و یکی رو بطور ویژه پیشنهاد کنید:11:
با تشکر:40:
hasanmotori
03-03-2010, 01:35
pixon12 480 toman
jet 300 toman
MANSOUR Fan
03-03-2010, 02:15
جفت گوشیهایی که دوستمون معرفی کردن تأیید میشه،
اما چون سیستم عامل ندارن، یکم نصب برنامه بر روی اینجور سامسونگها سخته، البته راه داره،
با این احتساب من گوشی i 900 omnia رو پیشنهاد میکنم، با یه دوربین 5، وین 6.1، صفحه لمسی،
pulp_152
03-03-2010, 04:59
omnia 2 500 بهترین گزینه !...
با قیمت کمتر
b7300 omnia lite
با قیمت کمتر
star ... 160
با قیمت کمتر
s3310
golmohammadi
03-03-2010, 12:04
اینهمه پیشنهاد کردین چطور امنیا اچ دی را نگفتین ؟
اول امنیا 2 و بعد 7300
واقعا عالی هستن البته با توجه به قیمتشون
امنیا اچ دی به خاطر اینکه سیمبین هست البته خوب تو سیمبین ها مدل خوبی هست یعنی خیلی خوب
سلام!
تشکر از تمام دوستان
می خواستم بدونم همه اینایی که معرفی کردید کاملا زبان فارسی رو ساپورت می کنن؟
یعنی هم در منوها و هم در تقویم و دریافت و ارسال پیام و ...(حروف پچگژ چطور؟)
ضمنا سوال دیگه ای که داشتم اینه که از اینایی که معرفی کردین هیچ کدوم دو سیمکارت می خوره؟
اصلا" مدل دو سیمکارتی خوب توی بازار پیدا میشه؟
فعلا"همینا بود
با تشکر
گوشی 2 سیمکارته داره ولی یه چیزین که به درد نمیخورن.
من میگم که بین omina II و omina HD یکی رو انتخاب کنن؛omina II وین موبایله ولی omina HD سیمبینه.
اینم عکساش:
Samsung I8000 Omnia II
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung i8910 Omnia HD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MANSOUR Fan
04-03-2010, 20:16
دوست عزیز بهتر هست برای نتیجه گیری بهتر، محدوده قیمت نجومی رو تعیین کنی، تا هر کدوم از دوستان تعریف خودشون از نجومی رو تو معرفی محصول مربوطه نداشته باشه،
سلام!
تشکر مجدد به خاطر حوصله ای که به خرج میدید
به نظر میرسه اکثر دوستان روی omnia ها بخصوص omnia II توافق دارن ولی چیزی که دل آدمو آب میندازه pixon 12 هست که دوربین 12 با فلش زنون داره می خواستم بپرسم دلایل برتری omniaII یا omnia hd غیر از داشتن سیستم عامل چی بوده آخه دوربین omnia II فقط 5 مگا پیکسله که در قیاس خیلی کم میاره (با توجه به قیمتشون. هر چند اگه کیفیت خوبی عکساش داشته باشه انتخاب خوبیه)
ببخشید هی سوال می پرسم. برای این طرف ما داشتن زبان فارسی در همه قسمت ها خیلی مهمه. میخوام مطمئن بشم که گوشی مورد نظرم کاملا" زبان فارسی بصورت اوریجینال پشتیبانی می کنه(آخه دردسر عوض کردن فیرمور و اینا رو نداره) ضمن این که آیا ممکنه به خاطر فارسی کردن گوشی که اوریجینال فارسی نداره بعضی امکاناتش از بین بره؟
دوست عزیز بهتر هست برای نتیجه گیری بهتر، محدوده قیمت نجومی رو تعیین کنی، تا هر کدوم از دوستان تعریف خودشون از نجومی رو تو معرفی محصول مربوطه نداشته باشه،
ببین با این طرفمون صحبت کردم شما به فکر نجومی و ایناش نباش هر گوشی مناسب سامسونگی با این مشخصات میشناسی معرفی کن:5:
با تشکر:11:
pulp_152
05-03-2010, 13:33
شما هر گوشی که از گارانتی مایکروتل بگیری .. فارسی رو کاملا ساپورت میکنی .. مخصوصا اینایی که دوستان معرفی میکنند ...
اگر قیمت اهمیت نداره به نظرم امنیا 2 ... b7620 ... بردار ...
امنیا 2 با اینکه 5 هستش اما در مقابل 8 ها هم حرف برای گفتن داره .. در حد 8 مگا پیکسلیهاست
سلام!:20:
به نظر میرسه با توجه به مجموع نظرات دوستان همون omnia II رو پیشنهاد کنم
از لطف همه تشکر:10:
ضمنا" اگه خواستین نظرمو عوض کنین هنوز یکی دو روزی وقت هست:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.