PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد اکسترنال 1 ترا ، برای آرشیو . چی بگیرم ؟

OSEN
02-03-2010, 22:07
سلام دوستان .

از صدقه سر این adsl ، بعد از 2 ماه کل هاردم یر شده و شدیدا به یه هارد احتیاج دارم . حالا من میخوام یه هارد 1 ترابایت اکسترنال بگیرم . استفادم هم فقط این هست که چیزایی رو که دانلود میکنم رو بریزم توش . ضمنا هارد هم همیشه میخوام به کامییوتر وصل باشه . و تا حول و حوش 100 تومنم براش میخوام هزینه کنم .

تو یه تاییک دیگه یکی از دوستان 3 مدل رو معرفی کرده بود که روی این 2 مدل بیشتر نظر داشتن :

Western Digital External My Book Essential Edition 1TB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات فني:
• سري هارد ديسك : My Book® Essential Edition
• نوع حافظه : External Hard Drives
• سايز هد : 3.5"
• ظرفيت حافظه : 1000 گيگابايت
• نوع اتصال : USB 2.0
• سرعت انتقال درگاه اطلاعات : 480 Mbits/s -Max
• سايز هارد ديسك : 165*145*45 ميليمتر
• وزن : 1.18 كيلوگرم
• ميزان حرارت :
- در حالت كار : 5° C to 35° C
- در حالت بيكار : -20° C to 65° C
• برق :
- ولتاژ ورودي :100-240 VAC
- فركانس ورودي : 47-63 Hz

-----------------------------------------------------------------

Seagate External FreeAgent Desktop 1TB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] External%20Hard%20Drive%20Silver.jpg

مشخصات فني:

• سري هارد ديسك : FreeAgent™ Desktop External Hard Drive 1TB - USB 2.0
• نوع حافظه : External Hard Drives
• ظرفيت حافظه : 1000 گيگابايت
• سايز هد : 3.5"
• سرعت هد : 7200 rpm
• نوع اتصال : USB 2.0
• سرعت انتقال درگاه اطلاعات : 480 Mb/sec
• سايز هارد ديسك : 127*254*254 ميليمتر
• وزن : 1.7 كيلوگرم
• سازگار با سيستم عامل :
PC: Windows XP Home, Professional Edition or Vista
MAC: Power PC G3, G4, or G5 processor OS X 10.3.9 (or higher), or Intel Core Duo or Core Solo processor OS X 10.4.6 (or higher)
Drive is formatted NTFS, reformat for Mac using Disk Utility

ساير قابليبت ها:

• Up to 1TB storage capacity
• Software to copy all your files for safekeeping
• Customizable power-saving feature
• USB 2.0 interface
• PC and Mac compatible

حالا نظر شما چیه ؟ آیا مدل دیگه ای که بهتر از اینا باشه مدنظرتون هست ؟ اصلا با آدابتور باید بگیرم یا بدون آدابتور ؟

اینا مقاومتش چجوریه ؟ مثلا اگه تکون شدید بخوره ؟ من یخورده (شایدم بیشتر) وحشت دارم . چون بالاخره یای این دانلودا ، عرق ریختیم و کلی حرص خوردیم تا اینا رو دان کردیم و ریختیم تو این هارد دیگه. مقاومت این هاردا چطوره ؟ داغ میکنه آیا ؟ و کلا هر چیزی که به نظرتون لازمه ، لطف کنین بگین .

معذرت بابت این همه سئوال . آخه من هیچی از هارد نمیدونم و قراره کلا همه ی دانلودامو توی همین هارد بریزم و از صدمه دیئن و یریدن دانلودام میترسم :41:)

ییشاییش ممنون :11:

MAGIDIYUM
02-03-2010, 22:18
من مدل اول که وسترن هست رو تایید میکنم که اصلا برای آرشیو طراحی شده و سرعتش بالاست و گارانتیش هم معتبره.مرجوعی هم اصلا نداشته.و از اطلاعات خوب حفاظت میکنه.خودم هم تا خالا 5 تا ازش خریدم و کاملا تست شده.

در ضمن هارد های بدون آداپتور یا پورتابل خیلی ضعیف تر از با آداپتور هست

OSEN
04-03-2010, 11:35
سلام .

من مدل اول که وسترن هست رو تایید میکنم که اصلا برای آرشیو طراحی شده و سرعتش بالاست و گارانتیش هم معتبره.مرجوعی هم اصلا نداشته.و از اطلاعات خوب حفاظت میکنه.خودم هم تا خالا 5 تا ازش خریدم و کاملا تست شده.
در ضمن هارد های بدون آداپتور یا پورتابل خیلی ضعیف تر از با آداپتور هست
ممنون عزیز :11: . دوستان، کسی ییشنهاد دیگه ای داره ؟

- میشه یه توضیحی در مورد این 2.5 و 3.5 اینچ که در مورد هاردها هست بدین ؟ و همچنین در مورد اینکه برای من با آدابتور مناسبتر هست یا بدون آدابتور و اصلا چه فرقی باهم دارن ؟

ضمنا من هارد رو فقط برای استفاده با کامییوتر میخوام و اصلا جابجا نمیکنمش .

MAGIDIYUM
04-03-2010, 11:45
سلام
دوست عزیز به هارد های دسکتاپ یا همون با آداپتور 3.5 اینچی میگن که اندازه ی هدشون هست.به هارد های پورتابل یا بدون آداپتور 2.5 اینچی میگن.فرقشون در اندازه و ولتاژ دهی است.در پورتابل درسته کوچیک هست و راحت جابجا میشه ولی نباید فراموش کرد که این هارد ها به خاطر عبور فقط 5 آمپر برای هد قدرت زیادی ندارند و در انتقال های سنگین چون برق فقط از USB تامین میشه ضعیف عمل میکنه و ممکنه هارد خاموش بشه و مجبوری دوباره وصلش کنی ولی در با آداپتور قدرت فوق العاده بالاست چون تمام ولتاژ به طور کامل توسط آداپتور تامین میشه.در ضمن شما که نمیخواهید بیرون ببرید 100% باید از 3.5 اینچی یا با آداپتور استفاده کنید.

کار شما آرشیو است و این مدل وسترن مخصوص این کار است و داغ کردنش نسبت به سیگیت فوق العاده پایین تره.

I3 E L O \/ E D
08-03-2010, 01:08
قیمتش چنده؟

OSEN
09-03-2010, 21:51
قیمتش چنده؟
حدود 120 چوق .

mehraboun1985
10-03-2010, 15:10
منم از همین WD دارم هارد خوبیه فقط مال من انگار یه کم کنده.)(هیچکس تا به حال نگفته سرعتش مثل مال من باشه)
فقط میخرید برنامه های اصلی روی هارد رو پاک نکنید (چون بعدا بخوایدشون باید کلی پول بدید بابتش) و آنتی ویروستون هم همیشه به روز باشه
در ضمن قیمتش هم :
(من که تابستون خریدم 108)
دیروز قیمت کردم از 104-110 میدادن

ms368
15-03-2010, 13:55
این هاردهای با آداپتور به WD HD Media player هم میخورن ؟

موقع جابه جایی به یه سیستم دیگه که اذیت نمیکنن ؟

OSEN
18-03-2010, 12:09
سلام .

آقا من wd 1 tb رو پرفتم فقط این wd smartware چیه و به چه کاری میاد ؟ برا من این ییغام رو میده :18::

wd smartware
wd smartware has encountered a problem and need to close . we are sorry for the inconvenience .

if you were in the middle of something, the information you were working on might be lost .

این یعنی چی ؟

من تمام چیزمیزام رو که حدود 50 گیگ میشه انتقال دادم روش . این ارور کار دستم نده ، ییهو همش بیره ؟!!!!!:19:

OSEN
19-03-2010, 11:14
آقا یکی جواب مارو بده . از ترس 50 گیگ ، هنوز هاردو خاموشم نکردم .

dsa dsa
19-03-2010, 21:31
WD عاليه ..

OSEN
29-03-2010, 12:06
سلام .

یکی لطف کنه بگه این برنامه ی WD SmartWare چی هست و کارش چیه ؟ با من همچنان این ارور رو میده :

wd smartware
wd smartware has encountered a problem and need to close . we are sorry for the inconvenience .

if you were in the middle of something, the information you were working on might be lost

البته مشکلی برام بوجود نیاورده فعلا .