PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گذشتن ار پسورد بایوس > motherboard asus p5kpl/1600

FX
02-03-2010, 16:36
سلام دوستان گشتم جایی که باید این سوال رو بپرسم پیدا نکردم یا خیلی شلوغ و بی نتیجه بود اگر محل این سوال جایی دیگر است راهنمایی کنین ,به هر حال

میخواستم بدونم از پسورد بایوس این نوع مادر بورد می شه گذشت ASUS P5KPL/1600

منظورم در اصل با شاه کلید هستش به هر حال مادر بورد ها از سوی کمپانی ها یه شاه کلیدی فکر می کنم حتما دارند اگه هستش لطفا راهنمایی کنین

با روشهای دیگه هم مثل در اوردن باطری که شرایطش نمیشه
اگه راه اول نشد چاره ای نیست راه دوم و ... رو اگه با عکس مثلا مکان دقیق باطری و ... روی این مادر بورد رو توضیح بدین ممنون.

modirmasool
22-03-2010, 20:51
سلام من هم همین سوال رو داشتم
چطور میشه پسورد بایوس رو حذف کرد؟
من یه مطلب در موردش تو سایت ترفند سیتی دیدم که اینطوری نوشته بود:

"برای این کار:
شما ابتدا نیاز به یک سی دی Bootable دارید. این نوع سی دی در هر مکانی یافت میشود. سی دی نصب ویندوز شما هم احتمال بسیار زیاد Bootable است.
همچنین میتوانید خودتان یک فلاپی بوتیبل بسازید.
مهم این است که شما به نوعی وارد خط فرمان شوید.
همچنین اگر DOS دارید میتوانید از آن استفاده کنید.)
پس از ورود به خط فرمان با استفاده از هر یک از طرق بالا کافی است دستورات زیر را با دقت وارد نمایید:
DEBUG
O 70 71-
O 71 72-
O 72 73-
Q-
دقت کنید بعد از وارد کردن هر خط دکمه Enter را بزنید ، سپس خط بعدی را وارد کرده و مجدد Enter بزنید تا به خط پایان برسید.
اکنون پس از وارد کردن آخرین خط کار تمام است و شما میتوانید مطمئن باشید پسورد BIOS شما پاک شده است.
حال سیستم را Reset کنید و مشاهده کنید که دیگر پس از ورود به سیستم از شما پسوردی خواسته نمیشود."

آیا این روش کار میکنه؟
ممنون.

f1056291
31-03-2010, 19:25
این خط فرامین درسته. یعنی حداقل 7-8 سال پیش تو هنرستان که واسه من کار کرد. حالا نمیدونم رویه این مادربردهای جدید هم جواب میده یا نه.

در ضمن شما میتونی باطری رو در نیاری و فقط جامپر clear cmos که معمولا نزدیک باطری هست رو یه لحظه اتصال کوتاه بدید تا پاک بشه

FX
01-04-2010, 15:37
من میخاستم بدون دستکاری فیزیکی این کار انجام بشه سوال من این بود که احتمال بسیار سازنده برای تمام سیستمها شاه کلید وجود دارد چیزی که بصورت منطقی فکر میکنم که وجود داشته باشه.
اما اگر حالا این رمز یا به اصطلاح شاه کلید وجود نداشته باشه چی؟
اگه رمز ورودی برای سیستم گذاشته شده باشه که معلوم هستش که راهی جز برداشتن باطری یا ریست کردن بایوس و 2 تا 3 راه دیگه از این دست وجود داره.

اما اگه رمز ورودی نباشه و رمز برای تنظیمات بایوس گذاشته شده باشه بله می شه از این خط فرمان ها استفاده کرد و یا از ابزارهای دیگه برای ریست و یا کرک کردن رمز استفاده کرد
من از Hirens.Boot .10.2 استفاده کردم و رمز عبور به تنظیمات بایوس را ریست کرد خیلی راحت.

mjzaret
02-04-2010, 20:58
اگه در ابتدا براي ورود به سيستم پسورد وجود داشته باشه چگونه ميشه از بينش برد؟