ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد هنگ کردن مدام و کاهش سرعت کامپیوتر چند دقیقه پس از روشن کردن

pooya880
02-03-2010, 15:57
سلام خدمت دوستان و اساتید
سیستمی دارم که بسیار هنگ میکنه به طوری که مجبور به ریستارت میشم.وقتی که کامپیوترو روشن میکنم اگر هم هنگ نکنه بعد از چند دقیقه سرعت به شدت کم میشه به طوری که مجبور به ریستارت میشم مخصوصا اگه با مودم ای دی اس ال به اینترنت وصل باشم.بعضی وقت ها هم سیستم روشن میشه و در صفحه اول خوشامدگویی ویندوز میمونه و مجبور به ریستارت میشم.در ضمن وقتی رم رو در میارم و دوباره جا میندازم سیستم روشن میشه ولی تصویر نداره حتی وقتی رم و پاور هم عوض میکنم بازم تصویر نداره ولی یک مدت بعد خودش درست میشه.وقتی با نرم افزار سخت افزارو چک میکنم مینویسه تمام قطعات سالمه.ویندوز هم عوض میکنم مشکل رفع نمیشه.این سیستم قدیمیه تقریبا 7 سالی عمر کرده.راهنمایی کنید ممنون میشم. با تشکر.

منصوره-
08-03-2010, 09:59
احتما زیاد مشکل از فن سی پی یو میباشد دمای سی پی یو را در قسمت set up چک کنید اگر دما بالا بود فن را عوض کنید

Blue_66goola
10-03-2010, 00:10
در مورد هنگ کردن محتمل ترین حالت اشکال در فن CPU هستش که شما بهتر درب کیس رو باز بزاری بعد ببینی چطوریاس وضعیت؟ حتی میتونی گرمای هیت سینک رو با دست چک بکنی. اگر دستت سوخت خب فن خرابه!!!
اما در باره رم: باید درست جا بندازیش تا تصویر بیاد.
یه سوال: بیپ اضافی و یا ممتد که نداری در هنگام روشن کردن؟

mjzaret
10-03-2010, 01:21
ابتدا یه نگاهی به فن CPU بندازید. بعد از این مورد احتمال اینکه مشکل از هارد باشه کم نیست. کابل‌های برق و دیتای‌ اون رو چک کن و در صورت نیاز اونها رو تعویض کن.

zahradavoodi
21-11-2011, 20:01
سلام من مسئول یه کافی نت هستم قطعات سیستم ها پایین هست

چندتا برامه کاربردی مثل داپ فریز، هندی کافه، فایرفوکس ، فوکسیت ، ادب ریدر، یاهو و افیس نصب هست ولی زیاد هنگ میکنه

نمیدونم چیکار کنم که سرعت سیستم ها بالا بیاد و اینقدر ویروس نداشته باشه

دیگه کلافه شدم بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید

EXTREME
22-11-2011, 01:15
هنگ کردن اگر با تعویض ویندوز و اسکن ویروس حل نشه از هر قطعه ای میتونه باشه
دمای بالای قطعات - رم - خرابی اسلات حافظه - پاور - هارد - گرافیک و خرابی مدارتغذیه مین