مشاهده نسخه کامل
: خریدار پیرینتری برای...
rezidentevilone
02-03-2010, 12:18
سلام...:11:
من یه پیرینتر می خوام برای فروشگاه ..
نیازم در درجه اول اینه که سیاه و سفید بزنه برای آدرس مشتری ها
در درجه دوم هم نیازم هست که رنگی بزنه برای کاور cd
هیچ اطلاعی هم از اینکه فرق لیزری با ج.هر افشان چیه ندارم ! :13:
-----
سوال بعدی این پیرینتر کنون ها چطوره 32 تومنه ؟ ip1800 و ip1900 رو می گم..
MANSOUR Fan
02-03-2010, 12:31
آقا ما به یکی از دوستان در تاپیک زیر از اطلاعات ناقصمون براشون گفتیم، امیدواریم به درد شما هم بخوره،
به نتیجه نرسیدید و سوالی بود ما در خدمتیم،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rezidentevilone
02-03-2010, 13:32
اتفاقا" اون تاپیک رو خودم قبل از تاپیک زدن..
شرایط من بر عکس اون رفیقمون هست ! من می خوام حداقل هزینه رو بکنم و تک کاره می خوام که هزینه کمتر در بیاد :)
MANSOUR Fan
02-03-2010, 15:09
سلام...:11:
من یه پیرینتر می خوام برای فروشگاه ..
نیازم در درجه اول اینه که سیاه و سفید بزنه برای آدرس مشتری ها
در درجه دوم هم نیازم هست که رنگی بزنه برای کاور cd
کانن لیزری رنگی مدل LBP5050N گزینه مناسب کار شما هست،
هیچ اطلاعی هم از اینکه فرق لیزری با ج.هر افشان چیه ندارم ! :13:
ساده بگم، شما در چاپگرهای جوهرافشان بعد از تعداد معینی چاپ کارتریج رو عوض می کنید که بسته به استفاده شما داره؛ عموماً یک تا یک ماه و نیم هست، هزینه تعویض کم هست،
اما درلیزری ها شما تونر دارید، که 1500 تا 2000 صفحه براتون میزنه و بعد تعویض میشه، که حداقل یکسال پاسخگوی شما خواهد بود، هزینه تعویض نسبت به جوهرافشان بالا هست،
سرعت لیزری ها به مراتب بیشتر از جوهرافشانها هست، و همینطور طول عمر دستگاه،
در ضمن شما باید هفته ای یه پرینت با جوهرافشان بگیرید، که به قولی جوهرش خشک نشه،
سوال بعدی این پیرینتر کنون ها چطوره 32 تومنه ؟ ip1800 و ip1900 رو می گم
این مدلها جوهرافشان هستند، و قیمت همینه،
البته این مدلها بیشتر برای کار با عکس می خورند.
rezidentevilone
02-03-2010, 20:43
ساده بگم، شما در چاپگرهای جوهرافشان بعد از تعداد معینی چاپ کارتریج رو عوض می کنید که بسته به استفاده شما داره؛ عموماً یک تا یک ماه و نیم هست، هزینه تعویض کم هست،
اما درلیزری ها شما تونر دارید، که 1500 تا 2000 صفحه براتون میزنه و بعد تعویض میشه، که حداقل یکسال پاسخگوی شما خواهد بود، هزینه تعویض نسبت به جوهرافشان بالا هست،
سرعت لیزری ها به مراتب بیشتر از جوهرافشانها هست، و همینطور طول عمر دستگاه،
در ضمن شما باید هفته ای یه پرینت با جوهرافشان بگیرید، که به قولی جوهرش خشک نشه،
این مدلها جوهرافشان هستند، و قیمت همینه،
البته این مدلها بیشتر برای کار با عکس می خورند.
قیمتش ؟
نظر شما راجعه به 1005 اچ پی چیه ؟ ( 140 قیمت دادن به من )
بعد اخطلاف قیمتی که جوهر افشال در هزینه شارژ و قیمتی خود دستگاه دارن قابل قبول هست ؟ یعنی ارزش داره لیزری بگیرم در حالی که 100.000 پول اضافه نسبت به جوهر افشان می دم ؟ و اینکه شارژش حدودا" 80.000 تومن گرونتر از جوهر افشان هست ؟
MANSOUR Fan
02-03-2010, 23:50
قیمتش ؟221 تومن،
نظر شما راجعه به 1005 اچ پی چیه ؟ ( 140 قیمت دادن به من )پرینتر مورد نظر شما تک رنگ هست، از قیمتش اطلاع ندارم، ولی احساس نمی کنم گرون گفته باشن،
اما اگر میخواید تک رنگ بگیرید، بهتر هست کانن LBP3010 با قیمت 102 تومن بگیرید.
بعد اخطلاف قیمتی که جوهر افشال در هزینه شارژ و قیمتی خود دستگاه دارن قابل قبول هست ؟ یعنی ارزش داره لیزری بگیرم در حالی که 100.000 پول اضافه نسبت به جوهر افشان می دم ؟ و اینکه شارژش حدودا" 80.000 تومن گرونتر از جوهر افشان هست ؟گذر زمان اثبات میکنه که شما با لیزریها هزینه کمتری پرداخت کرده اید، و همچنین نسبت به جوهرافشانها دردسر کمتری کشیده اید،
و کاملاً ارزش داره،
درسته هزینه تونر بین 50 تا 80 تومن هست، و این برای رنگیها که 4 تا تونر دارن از هزینه خود پرینتر میشه تقریباً، اما ارزش داره، شما حساب کنید که از این پرینتر بیشتر از هزینه ای که می کنید، استفاده کردید،
و مهمترین بخش این هست، که شما راحتی استفاده و آرامش دارید، لازم نیست برای یه پرینت به جایی مراجعه کنید، انتظار بکشید و...
با کانن 5050 هر وقت خواستید تک رنگ میزنید، هر وقتم خواستید رنگی، و چون همیشه نیاز به رنگی ندارید، احتمالاً با تموم شدن تونر مشکی در مرحله دوم بخواید، سه تونر دیگه رو عوض کنید که این زمان سه سال میشه و حتی بیشتر،
البته اگه شما میزان بودجه و مقدار استفاده روزانه تک رنگ و رنگیتون رو عرض می کردید بهتر نتیجه می گرفتیم،
به هر صورت، رنگی لیزری کانن 5050 رو پیشنهاد میدم و در تک رنگ، کانن 3010 رو.
توجه کنید که کانن 5050 بگیرید، نه 5050N،که در این صورت 40-50 تایی هزینه بیشتر میشه، که فرقشون تو داشتن شبکه هست، که فکر نمیکنم براتون کارایی داشته باشه.
rezidentevilone
03-03-2010, 12:26
شما حساب کن من در روز می خوام 10 تا سیاه سفید بزنم یه رنگی..
بعد مهمترین چیز برای من قیمت هست نهایت 150 می خوام هزینه کنم...
می شه این مدل هایی که نام بردید قیمتش رو بدید ؟ بعد این کنون 35 تومنا اصلا ارزش خرید داره ؟
MANSOUR Fan
03-03-2010, 23:29
بهترین حالت اینه که شما یه پرینتر رنگی جوهر افشان، از همین مدلی که گفتید، بگیرید،
و در کنارش هم یه پرینتر لیزری سیاه سفید،
که مجموعه هزینه اش از 150 تجاوز نمیکنه،
مدل 5050، 221 تومن هست،
3010 که سیاه سفید هست هم، 102 تومن،
که شما یه LBP3010 کانن در کنار مدل جوهرافشان مدنظرتون بگیرید.
rezidentevilone
07-03-2010, 01:07
با تشکر از شما..
اینترنتم قطع بود نمی تونستم بیام نت..
LBP3010 چه قیمته ؟
بعد رفتم یه جا طرف 80 داده بود تانک برای یه پیرینتر کنون وصل کرده ببود پیرینتر نوی نو هم بود.. اما هر چی فروشنده باهاش پیرینت می زد رنگ رو پخش می گرد ( گند می زد در واقع ! ) اینا همشون این مدلیه ؟ یا بعضیاشون این مدلیه ؟!
بعد این کنون رنگیا امید خدا سیله سفید هم می زنند ؟ یا فقط رنگی می زنند ؟
MANSOUR Fan
07-03-2010, 22:57
با تشکر از شما..
خواهش می کنم،
LBP3010 چه قیمته ؟
آخرین قیمتی که داشتم 102 تومن بود،
...طرف 80 داده بود تانک برای یه پیرینتر کنون وصل کرده ببود...
اطلاع مناسبی در این مورد ندارم،
بعد این کنون رنگیا امید خدا سیله سفید هم می زنند ؟ یا فقط رنگی می زنند ؟
سیاه سفید هم می زنند، فقط کافیه موقع پرینت براش تعریف کنی، تو 5050 شما میتونی کاغذ A4 رو نصف کنی و در کاست مربوطه بزاری و پرینت بگیری، تنظیمات مناسبی این مدل برای کار داره،
rezidentevilone
09-03-2010, 22:55
پس LBP3010 رو بگیرم واسه رنگی زدن => کانن
و 5050 رو هم واسه سیاه سفید => hp
درسته ؟
icsparsian
10-03-2010, 12:22
دوست عزیز
جهت انجام کارهای انبوه و همچنین چاپ کاور پرینتر جوهر افشان اپسون r290 به همراه مخزن جوهر عمری برات کار میکنه
من الان دارم 2 سال استفاده میکنم
MANSOUR Fan
10-03-2010, 12:54
پس LBP3010 رو بگیرم واسه رنگی زدن => کانن
و 5050 رو هم واسه سیاه سفید => hp
درسته ؟
نه عزیز من،
جفت این مدلها برای کانن هست،
اگه شما مدل Canon LBP5050 رو بخری که لیزری رنگی هست دیگه نیاز به خرید Canon LBP3010 ندارید که لیزری تک رنگ هست،
خدمتتنون عرض کرده بودم، در صورتی که میخواید هزینه از 150 تجاوز نکنه، شما یه لیزری سیاه سفید در کنار یه رنگی جوهر افشان بگیرید،
اما اگر بین 200 تا 250 میخواید هزینه کنید، Canon LBP5050 بگیرید. که این هزینه ارزشش رو داره،
در صورتی که ماکزیمم تا 150 میخواید هزینه کنید یه سیاه سفید لیزری + رنگی جوهر افشان بگیرید،
rezidentevilone
10-03-2010, 13:09
دوست عزیز
جهت انجام کارهای انبوه و همچنین چاپ کاور پرینتر جوهر افشان اپسون r290 به همراه مخزن جوهر عمری برات کار میکنه
من الان دارم 2 سال استفاده میکنم
قیمتش چنده ؟ فک کنم رو خود دیسک های پیرینتیبل هم پیرینت می زنه آره ؟
نه عزیز من،
جفت این مدلها برای کانن هست،
اگه شما مدل Canon LBP5050 رو بخری که لیزری رنگی هست دیگه نیاز به خرید Canon LBP3010 ندارید که لیزری تک رنگ هست،
خدمتتنون عرض کرده بودم، در صورتی که میخواید هزینه از 150 تجاوز نکنه، شما یه لیزری سیاه سفید در کنار یه رنگی جوهر افشان بگیرید،
اما اگر بین 200 تا 250 میخواید هزینه کنید، Canon LBP5050 بگیرید. که این هزینه ارزشش رو داره،
در صورتی که ماکزیمم تا 150 میخواید هزینه کنید یه سیاه سفید لیزری + رنگی جوهر افشان بگیرید،
آقا شرمنده اذیتت می کنم ! من در پیرینتر اصلا تخصص یا حتا آشنایی جزعی هم ندارم !!!:19: :31:
MANSOUR Fan
11-03-2010, 10:46
آقا شرمنده اذیتت می کنم ! من در پیرینتر اصلا تخصص یا حتا آشنایی جزعی هم ندارم !!!:19: :31:دشمنت شرمنده باشه، ما اون چیزی که اطلاع داریم رو به اطلاع شما میرسونیم، از دیگر دوستان محترمی هم که تو این فروم فعالیت می کنن هم اطلاعاتمون کمتر هست،
شما حساب کن من در روز می خوام 10 تا سیاه سفید بزنم یه رنگی..
بعد مهمترین چیز برای من قیمت هست نهایت 150 می خوام هزینه کنم...
با همین دو پارامتر خدمتتون عرض کردم، بهترین گزینه برای شما خرید یه دستگاه لیزری سیاه سفید، در کنار یه جوهرافشان رنگی هست،
:exclamati جدیداً از یه جایی قیمت پرینترهای کانن رو گرفتم، 14% گرونتر گفت، نمیدونم شاید قیمتها رفته بالا، یا اوشون گرون میگفتن، که دومی محتملتر هست،
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.