PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت در مورد گرفتن اینترنت

amirpcp30
01-03-2010, 22:41
سلام
جایی که من هستم adsl نمیدن و وایمکس هم که نیست برای دانلود خیلی به اینترنت پرسرعت نیاز دارم که هزینه ی زیادی نداشته باشه چون با دایال آپ اصلا نمیشه دان کرد
چی بگیرم؟
اینترنت آفلاین ماهواره ای چطوره؟
یک جا خوندم که فقط باید کارت --- بگیرم و تمام یک نرمافزار هم هست که بدون استفاده از اکانت میزاره دانلود کنیم
اگه اکانت بخوام چنده؟
در آفلاین میشه فایلی که می خواهیم بزنیم دانلود بشه رو انتخاب کنیم (لینک دادن) ؟
از هاست های معمولی هم میشه یا فقط از هاست های مخصوصی باید دان کنیم؟ چون من هاست دارم همه چی رو لیچ می کنم اونجا
ممنون میشم جواب بدید خیلی خسته شدم از دان کردن با دایال آپ که اصلا هم نمیشه دان کرد
با سپاس :11:

Exir
01-03-2010, 23:00
سلام
جایی که من هستم adsl نمیدن و وایمکس هم که نیست برای دانلود خیلی به اینترنت پرسرعت نیاز دارم که هزینه ی زیادی نداشته باشه چون با دایال آپ اصلا نمیشه دان کرد
چی بگیرم؟
اینترنت آفلاین ماهواره ای چطوره؟
یک جا خوندم که فقط باید کارت --- بگیرم و تمام یک نرمافزار هم هست که بدون استفاده از اکانت میزاره دانلود کنیم
اگه اکانت بخوام چنده؟
در آفلاین میشه فایلی که می خواهیم بزنیم دانلود بشه رو انتخاب کنیم (لینک دادن) ؟
از هاست های معمولی هم میشه یا فقط از هاست های مخصوصی باید دان کنیم؟ چون من هاست دارم همه چی رو لیچ می کنم اونجا
ممنون میشم جواب بدید خیلی خسته شدم از دان کردن با دایال آپ که اصلا هم نمیشه دان کرد
با سپاس :11:

دانلود افلاین هرچی که اومد فقط میتونی بگیری یعنی شما نقشی در انتخاب فایل های سند شده نداری ولی دانلود آنلاین با یک خط دایل آپ یا دی اس ال فایلتو انتخاب میکنی و به وسیله ماه-وا-ره دریافت میکنی.
شما اول یه سری به مرکز مخابراتتون بزن ببین هیچ شرکتی پشتیبانی میکنه یا نه چون جدیداً پیشگامان و ... دارن تو بعضی شهرهای کوچیکم سرویس دی اس ال میدن.
اگه دیدی هیچ شرکتی دی اس ال نمیده تحقیق کن بیبن از طریق وایرلس میتونی از ای اس پی های شهرتون اینترنت بگیری یا نه. م-اه-وار-ه رو بزار آخرین گزینه.

KING_DESIGNER
01-03-2010, 23:17
سلام یقیینا در آخرین گزنه بهترین انتخاب اینترنت دوربرد یا همون بشقاب پرنده است
مشکلی با دریافت از هاستهای مختلف نداری
اینترنت افلاین بحثش جداست و اگه خوب بود که همه تعطیل میکردن میرفتن سراغ این نوع از سرویس ها
ولی در مورد اینترنت یک طرفه شک نکن
اگر دیدی راهی نمونده بیا سمت اینترنت یک طرفه
هزینه ماهیانه اش برای دریافت 512 کیلو نامحدود 15 تومن در میاد البته اکانهای 13 تومن و 25 تومنی برای همین سرویس هم هست ولی خوب هرچقدر بگردی کمتر هم میتونی پیدا کنی
ولی نهایتش همین 13 تومنیه هستش.
دوست داشتی به تاپیک اینترنت دوربرد یه سر بزن.
دوستانی هستند که میتونی در بین پستهای این تاپیک از تجریبیاتشون و مزایای این نوع سرویس استفاده کنی.
محدودیتی هم برای دانلود نداری هیچ . قیلتر هم راحت دور میزنی :46: بدون استفاده از قیلتر شکن

amirpcp30
02-03-2010, 07:47
هزینه ماهیانه اش برای دریافت 512 کیلو نامحدود 15 تومن در میا
عالیه
این چطوریه؟ دور برد یعنی چی؟ ماه وا ره ای نیست؟ از چه دستگاهی استفاده می کنه برای دریافت؟ هزینه ی راه اندازیش؟
ممنون از نظراتتون
با سپاس

Mahdi.p30
02-03-2010, 13:43
عالیه
این چطوریه؟ دور برد یعنی چی؟ ماه وا ره ای نیست؟ از چه دستگاهی استفاده می کنه برای دریافت؟ هزینه ی راه اندازیش؟
ممنون از نظراتتون
با سپاس
نام جدیدی است برای اینترنت م اه واره ای که برو بچ انتخاب کردن
هزینه راه اندازی نداره
تایپک هم حتی:31: داره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انشاا... با این روند تا چند ماه دیگه همه مجبوریم ، دوربرد بشیم

amirpcp30
02-03-2010, 14:07
ببخشید من یکم گیج شدم
الان باید چه اینترنتی بگیرم؟

Mahdi.p30
02-03-2010, 14:30
ببخشید من یکم گیج شدم
الان باید چه اینترنتی بگیرم؟
آخه شما که میگید هیچ نوع اینترنت پرسرعت رسمی در محل زندگی شما نیست ، برای اینرنت پرسرعت چاره ای جز دوربرد ندارید
دوربرد هم خودش تایپیک داره ، دو تا کاربر فعال هم اونجا داره که به همه سوالات جواب میدن
ولی مشکل اینه که شما سند رو باید دیال آپ یا حتی GPRS ایرانسل انجام بدی ، که اولی مطمئنا گرون در خواهد اومد ولی دومی هم گرون درمیاد:27:
در نتیجه راهی جز خرج کردن هم ندارید