مشاهده نسخه کامل
: بررسی LCD ـهای 2010 سونی از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما
*Alucard*
01-03-2010, 21:54
مدل NX800
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل NX800 یکی از مدلهای LED Edge lit سونی برای سال 2010 هست که به تازگی وارد بازار آمریکای شمالی شده وبسایت Cnet این مدل رو بررسی کرده:
The good: Excellent design with stylish monolithic exterior; ergonomic remote control; snappy menu system; relatively accurate color; built-in Wi-Fi; solid Internet services including Netflix, Amazon Video on Demand, niche video services, and Yahoo Widgets; energy-efficient.
نکات مثبت:
طراحی زیبا به واسطه طراحی شیک و یکپارچه, ریموت کنترل خوش دست , سیستم منوی جالب , رنگهای نسبتا دقیق , Wi Fi (مربوط به اتصالات بی سیم) داخلی , سرویسهای اینترنتی زیاد به همراه سرویس Netflix , ... مصرف انرژی کم
The bad: Relatively expensive; reproduces lighter black levels; darker areas tinged blue; cannot adjust dejudder processing much; less-even screen uniformity; glossy screen reflects ambient light; Netflix image quality worse than on other streaming devices.نکات منفی:
نسبتا گران , بازتولید مشکی ضعیف , تمایل رنگ صحنه های تاریک به سمت رنگ آبی , قابلیت تنظیم پردازنده کنترل کننده موجهای تصویری محدود , یکنواختی پراکندگی نور در تصویر (قابل تشخیص در نماهای تاریک) , صفحه شیشه ای رفلکشن زیاد در زیر نور ایجاد میکنه , کیفیت ویدئوهای Netflix پائین هست.
The bottom line: Despite a picture that won't wow sticklers, Sony's edge-lit LED-based NX800 sets a high bar for its beautiful design and well executed features.در آخر:
بااین وجود که تصویر هیجان زیادی ایجاد نمیکنه سونی NX800 به واسطه طراحی زیبا و قابلیتهای خوب مورد توجه قرار میگیره.
امتیاز 7.5 از 10
طراحی :9
امکانات:7
عملکرد(کیفیت تصویر):6
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
مدل NX800
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------
مدل 40EX403
بررسی توسط وبسایت AVforums:
جدول بررسی:
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------
مدل 40HX703:
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------------------
32EX403
جمع بندی:
The Sony KDL32EX403 is a very serviceable 32″ LCD HDTV. From our point of view as image quality enthusiasts, its stand-out features are its deep black level and high contrast ratio, which are unusually good for an LCD TV in this price range. Its Greyscale tracking is mostly good, and its Gamma and Colour accuracy are all very good, which is fairly consistent with other TVs that we’ve recently seen in this price category (although there is room for improvement). Its handling of SD content, while not perfect, does have its strengths with Film material, which will be of note to anyone who watches a lot of films from a standard definition source (such as standard definition TV, or an older non-upscaling DVD player).
Its biggest down-sides are the slightly limited viewing angle (not something Sony can really avoid, given that this is an LCD TV) and its slightly high price, which may, for some users, be justified by its internet video and DNLA networking capabilities. Users looking for a smaller TV will find the Sony KDL32EX403 to be a solid choice that sits comfortably within the limitations and strengths of LCD technology.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------------
40EX700
The good: Innovative automatic power-off feature saves energy; extremely energy-efficient; matte screen works well in brighter rooms; relatively accurate color; solid Internet services including Netflix, Amazon Video, and numerous niche videos; snappy menu system.
The bad: Reproduces lighter black levels; darker areas tinged blue; cannot adjust dejudder processing much; less-even screen uniformity; Netflix image quality worse than on other streaming devices.
The bottom line: Sony's midrange edge-lit LED-based LCD is nothing special from an image quality standpoint, but its Internet video and eco-friendliness will attract a lot of buyers.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------------------------------------------
37EX503
منبع:
die my darling
01-03-2010, 23:00
ببخشید قیمتش چنده؟
*Alucard*
01-03-2010, 23:58
52 اینچش تو آمریکا 2500 دلار فکر میکنم به ایران برسه در حدود 3.5 تا 3.7 قیمتش باشه
die my darling
02-03-2010, 16:19
تو سایت سی نت نگا کردم کیفیت تصویر 7000 سامسونگ که خیلی از این بالاتره چرا این قیمتش بالاس؟
baghbanzadeh
06-04-2010, 13:19
دیزاین این tv ها بسیار زیباست واقعا" سونی در کیفیت و طراحی حرف اول رو میزنه.
ata_webmaker
06-04-2010, 20:29
اخه یک چیزی اگر باز 52 3.7 باشه مفته الان 52 اینج های عادیش هم همین قیمته
اون مدلی که 40 اینچ هست لد هست الان 6700 تومان که اینقدر قشنگ نیست ولی خداییش امکاناتش زیاده
من امروز رفته بودم دنبال تلویزیون البته نمیدونم حرفاشون چقدر صحت داره ولی هم سونی و هم سامسونگ گفتن مدلهای جدید تا 5-6 ماه دیگه وارد بازار میشه نمایندگی سامسونگ گفت شهریور سری C رو وارد میکنیم چون من خودمم میخوام بگیرم منتظر سری جدید بودم ولی با وجود 5-6 ماه فکر کنم همین LED سری 7 سامسونگ رو بگیرم.
baghbanzadeh
11-04-2010, 15:57
احتمالا مدل های 2010 TV سونی تا پاییز 89 وارد بازار ایران میشه .
*Alucard*
12-05-2010, 19:36
پست اول آپدیت شد
2.5.8.14.1.13
12-05-2010, 22:02
پس عملا سونی کیفیت مالی نداره در سری جدیدش و حرفی برای گفتن نداره...
afshin b
12-05-2010, 22:04
با اجازه آقا مهدي ترجمه ي نكات ريويوي 40EX700 رو براي دوستاني كه با انگليسي يكم مشكل دارن ميذارم.
خوبي ها: سيستم ابداعي اتوماتيك خاموش كن باعث كاهش مصرف ميشه؛ به شدت كم مصرفه؛ صفحه ي مات در اتاق هاي روشنتر خوب عمل ميكنه؛ دقت رنگ نسبتاً خوب؛ سرویسهای اینترنتی زیاد به همراه سرویس Netflix , ...؛ سيستم منوي جالب؛
بدي ها:بازتوليد مشكي روشنتر؛ صحنه هاي تاريك به آبي تمايل داره؛ زياد نميشه dejudder رو تنظيم كرد؛ يك دست بودنِ كمترِ تصوير؛ كيفيت عكس Netflix نسبت به بقيه وسايل مشابه كمتره.
در آخر: ال سي دي رنج متوسط سوني با بك لايت ال اي دي از نقطه نظر كيفيت تصوير چيز بخصوصي نيست. ولي داشتن Internet video و eco-friendly بودنش كلي مشتري جذب خواهد كرد.
*Alucard*
13-05-2010, 00:14
پس عملا سونی کیفیت مالی نداره در سری جدیدش و حرفی برای گفتن نداره...
با توجه به رنج قیمتی که این پنلها دارن بد هم نیست یکی دو مدل High end (گرون قیمت) از سونی مونده تا عرضه بشه.
*Alucard*
15-05-2010, 16:53
ریویو مدل 37EX503 از وبسایت Trusted reviews به پست اول اضافه شد.
FARSHAD_DIGITAL
23-05-2010, 09:30
سلام جناب alucard:
سوال من اینه که CCFL چیه.نوعی LCD هست؟nx800 or nx700,دو مدلled هستند یاlcd؟edge led back light lcd یعنی چی؟
*Alucard*
25-05-2010, 04:53
سلام جناب alucard:
سوال من اینه که CCFL چیه.نوعی LCD هست؟nx800 or nx700,دو مدلled هستند یاlcd؟edge led back light lcd یعنی چی؟
کلا LCD ـها یک تکنولوژِی Passive (دستخوش عامل خارجی) هستن به این معنی که به خودی خود تصویری که قابل دیدن باشه تولید نمیکنن برای همین باید لامپهایی پشت صفحات LCD روشن باشه (بهشون میگن Back light یا نور پشتی) تا تصاویر قابل دیدن بشه این لامپها شبیه به لامپهای مهتابی هستن که بهشون میگن لامپهای CCFL , در نوع جدیدتر LCD ـها به جای لامپهای CCFL از دیودهای نورانی استفاده میکنن که بهشون میگن LED این دیودها مصرف برق و حرارت کمتری دارن پس فرق بین LCD ـهای معمولی با LCD ـهایی که بک لایت LED دارن فقط در نوع منابع نوری بک لایت (لامپ پشتی) هست.
LCD ـهایی که از LED برای نور پشتی استفاده میکنن به چند دسته تقسیم میشن که بر اساس آرایش یا شکل ظاهری چیدمان LED ـها دسته بندی شدن:
(1)
Edgelit ـها (بعضیها به اونها Side lit هم میگن) که LED ـها در این پنلها در گوشه های کابینت پنل هست که به صورت علمی بهشون میگن:
LCD With Side LED Back light
(2)
Direct LED ـها که چیدمان LED ـها در اونها در پشت صفحه LCD هست.
خود Direct LED ـها هم بر حسب اینکه درایوی (معمولا به چیپ یا IC ـی که پنل رو کنترل میکنه گفته میشه) با قابلیت کنترل منطقه نوردهی داشته باشن یا نه به دو دسته تقسیم میشن:
1. اونهایی که درایوی با قابلیت کنترل نوردهی منطقه ای ندارن که بعضی از سازنده ها بهشون میگن Full LED و با این عنوان اونارو روانه بازار کردن که به صورت علمی بهشون میگن:
LCD With Direct LED Back light
2.اونهایی که درایوی با قابلیت نوردهی منطقه ای دارن و به صورت تقریبا نقطه ای نور دهی میکنن یعنی در پشت نقاط تاریک صحنه , LED ـها رو خاموش و یا کم نور میکنن و درپشت نقاط روشن LED ـهارو روشن میکنن که به صورت علمی بهشون میگن:
LCD With Local dimming LED Back light
ميخوام بدونم600 EX ال اي دي هست يا ال سي دي ؟
*Alucard*
03-06-2010, 06:09
ميخوام بدونم600 EX ال اي دي هست يا ال سي دي ؟
LED هست
------------------------------------
پست اول آپدیت شد
من
600 EX سوني 40" رو از بانه گرفتم 1.650.000 . اميدوارم در انتخابم اشتباه نكرده باشم
Sorena_777
03-06-2010, 16:39
Alucard عزیز بهترین سونی 46 اینچ با قیمت تا 3 و خورده ای چه مدلیایی رو پیشنهاد میکنید ؟؟
SONY-SHOP
03-06-2010, 16:44
ال اي دي هاي سوني مدل هاي
KDL-40NX700
KDL-40NX800
KDL-46EX700
تا 10 روز آينده با گارانتي شركت بازرگاني ايران ، وارد بازار مي شن
aliaghil
03-06-2010, 20:02
Alucard عزیز بهترین سونی 46 اینچ با قیمت تا 3 و خورده ای چه مدلیایی رو پیشنهاد میکنید ؟؟
سری X450 هستش قیمتش رو تو اهواز نمیدونم چنده ولی تو تهران حدود 4,800 و تو بانه 3,350
سری W550 هستش قیمتش تو بانه 1.980
سری EX700 هم هست که جزو محصولات جدید سونیه ولی نمایندگی سونی هنوز وارد نکردن ولی تو بانه
هست قیمتشم فکر کنم 2.700 باشه.
سری Z550 هم هست قیمتو نمیدونم.
دوستان عزیز ...
توی سونی 40EX500 که تو نمایندگی های سونی هست گفته میشه که از براویا انجین 3 استفاده میکنه (برچسبی هم که روی ال سی دی هست نوشته BE3)
ولی تو سایت سونی USA گفته شده که EX500 و EX600 از BE2 استفاده میکنن .... میخواستم ببینم قضیه چیه ؟
در کل تو رنج تا یک میلیون و هشتصد(1.800) کدوم مدل خوبه و تصویر بهتری خواهد داشت ؟
(من میخوام اگه بشه برم بانه بخرم)
maziar_dr
03-06-2010, 22:57
من الان از يكي از نمايندگيهاي سوني ميام
sony x450 46inch با گارانتي 4900000
ex700 46 sony 3500000 بدون گارانتي
به نظرتون كدوم مي ارزه بگيرم يا توجه به همه نكاتي كه يك lcd يا led خوب بايد داشته باشه
aliaghil
03-06-2010, 23:24
دوستان عزیز ...
توی سونی 40EX500 که تو نمایندگی های سونی هست گفته میشه که از براویا انجین 3 استفاده میکنه (برچسبی هم که روی ال سی دی هست نوشته BE3)
ولی تو سایت سونی USA گفته شده که EX500 و EX600 از BE2 استفاده میکنن .... میخواستم ببینم قضیه چیه ؟
در کل تو رنج تا یک میلیون و هشتصد(1.800) کدوم مدل خوبه و تصویر بهتری خواهد داشت ؟
(من میخوام اگه بشه برم بانه بخرم)
موتور براویا این سری جدیدا BE3 هست توی سایت سونی که مربوط به آسیا هست میتونی راجبشون
اطلاعات لازم رو بدست بیاری اینم آدرس سایت
اما با بودجهای که شما داری میتونی از سری جدیدای سونی بخری اونم تو سایز 40 اینچ
الان از BX400 , EX500 , NX500 تو بانه هست.
اما این سریهایی که گفتم همشون LCD هستن یعنی اینکه هیچ کدوم LCD LED TV نیستن.
در مورد کیفیت تصویر هم NX بعد EX , بعدش BX.
t_tanhayam
03-06-2010, 23:45
سري w550 گزينه خيلي مناسبيه تصوير گرم و گيرايي داره حتما اين مدل رو با سري هاي nx ex bx مقايسه كنيد حضوري
maziar_dr
04-06-2010, 00:05
به نظرتون كدوم مي ارزه بگيرم يا توجه به همه نكاتي كه يك lcd يا led خوب بايد داشته باشه
rezapazahr
04-06-2010, 01:15
سلام به همگی دوستان
به نظر شما کیفیت ساخت lcd های کشور مالزی با ژاپن برابری می کنه ؟ (واسه سری v 32 اینچ)
ممنون
این سری W550 واقعا عالیه ... تو مرکز سونی جمهوری 46W550 داره و وقتی یه مدتی وایسی و با بقیه مقایسش کنی واقعا به کیفیتش پی میبری .
البته دیگه تو نمایندگی ها نمونه های آکبند سری های قدیم مثل Wو Xو . . . رو ندارن و نمونه هایی که تو ویترین یا تو خود فروشگاه وصل بوده (برا نمایش) رو با تخفیف 15% میفروشن .
پس اگر همشون از BE3 استفاده میکنن ...فرق بین EX700 و EX600 در چیه ؟
t_tanhayam
04-06-2010, 14:22
اگه نظرتون روي اين دو مدله وقيمتش مهم نيست براتون من x450 رو كه ال اي دي بي نظيريه وكار ژاپن رو بهتون پيشنهاد ميكنم
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
سلام به همگی دوستان
به نظر شما کیفیت ساخت lcd های کشور مالزی با ژاپن برابری می کنه ؟ (واسه سری v 32 اینچ)
ممنون
در مورد كارهاي ملزيايي بايد بگم اكثر محصولات مالزيايي در واقع بردهاشون همون بردهاي محصولات ژاپنيه
در بيشتر مواردي كه خود ژاپن اون محصول رو توليد نميكنه ميده مالزي تا اونجا مونتاژ بشه واز نظر قيمت تا حدودي تعديل بشه
من چند مدل فلش پلير وسي دي من وغيره رو بردهاشو ديدم كاملا يكسان
ولي در مورد ال اي وال سي دي قطعا بخاطر MADE IN JAPAN قيمتي افزوده خواهند گرفت ولي توي اون رنج شما V فكر نميكنم تفاوتي داشته باشه
Sorena_777
05-06-2010, 13:50
از بین z550 , z4500, nx ,w550 ,کدوم مدل از همه بهتره و قیمتاشون با گارانتی چنده ؟
w550 از براویا 3 استفاده میکنه و بقیه فکر کنم از براویا 2 البته فکر کنم nx هم 3 باشه
ال اي دي هاي سوني مدل هاي
KDL-40NX700
KDL-40NX800
KDL-46EX700
تا 10 روز آينده با گارانتي شركت بازرگاني ايران ، وارد بازار مي شن
میشه تاریخ دقیقشو بگین ؟
با چه قیمتایی ؟ (حدودا)
SONY-SHOP
07-06-2010, 14:51
میشه تاریخ دقیقشو بگین ؟
با چه قیمتایی ؟ (حدودا)
قبل شروع جام جهاني بايد بياد
هنوز تاريخ دقيق اعلام نشده
اما ميدونيم كه در انبار مركزي موجود هست و فقط lمنتظر پايه هاي روميزي مخصوص (براي nx700 , nx800) هستن.
فكر كنم تا آخر هفته بتونبم قيمت رو بهتون رو اعلام كنيم و در سايت هم قرار داده ميشه
ممنون از پاسخی که دادین .... آخه من میخوام حتما تا آخر هفته بخرم ولی چون نمایندگی ها این سریای جدید رو که من میخوام نداشتن مجبورم از بانه تهیه کنم.
این پایه های رو میزی به سری EX700 یا EX600 که اینا هم LED هستن میخوره ؟ (چون از نظر ظاهر و ضخامت بیرونی عین همن و همشون هم اسلیم )
SONY-SHOP
08-06-2010, 11:48
ممنون از پاسخی که دادین .... آخه من میخوام حتما تا آخر هفته بخرم ولی چون نمایندگی ها این سریای جدید رو که من میخوام نداشتن مجبورم از بانه تهیه کنم.
این پایه های رو میزی به سری EX700 یا EX600 که اینا هم LED هستن میخوره ؟ (چون از نظر ظاهر و ضخامت بیرونی عین همن و همشون هم اسلیم )
نه پايه هاي براي NX700 , NX800 هستش . اما جشنواره سوني از هفته آينده شروع ميشه
مدل Ex700 رو تو نمایندگی ها دیدم ... جشنواره سونی که آغاز بشه چه تخفیفات و چه مزایایی داره ؟
SONY-SHOP
12-06-2010, 13:50
مدل Ex700 رو تو نمایندگی ها دیدم ... جشنواره سونی که آغاز بشه چه تخفیفات و چه مزایایی داره ؟
جشنواره شروع شده
مي تونيد در سايت سايت زير محصولات رو ببينيد
baghbanzadeh
12-06-2010, 18:07
جشنواره شروع شده
مي تونيد در سايت سايت زير محصولات رو ببينيد
باسلام
چرا قیمت 46NX700 اینقدر بالاست 3930000 تومان قیمت جهانی که خیلی پایینتر هست حدود 2000 دلار ؟؟؟؟؟
t_tanhayam
12-06-2010, 20:09
باسلام
چرا قیمت 46NX700 اینقدر بالاست 3930000 تومان قیمت جهانی که خیلی پایینتر هست حدود 2000 دلار ؟؟؟؟؟
نبايد قيمت هاني رو مقايسه كرد اكثرا مخصوصا در مورد سوني خيلي تفاوت داره داخل فكر ميكنم شركت ايران رهجو يا بازرگاني ايران يك مقدار زيادي .......:46:
من تا الان با بررسی مشخصاتی که تو سایت هست فکر میکردم از نظر فنی و . . . NX700وEX700 مثل همن
و NX یه سری ویژگی های مربوط به اینترنت و . . . + طراحی متفاوت اضافه تر نسبت به EX داره
ولی با این اختلاف مثل اینکه یه سری تفاوتهای خیلی زیاد با هم دارن که تو مشخصات ذکر نشده ... این چیزی که من جدیدا شنیدم و پیدا کردم مثل اینکه NX بدون قاب و super LED هستش .
کسی از دوستان اطلاعات بیشتری نداره که راهنماییه بیشتری بکنه ؟؟؟؟؟؟؟
t_tanhayam
13-06-2010, 21:43
من تا الان با بررسی مشخصاتی که تو سایت هست فکر میکردم از نظر فنی و . . . NX700وEX700 مثل همن
و NX یه سری ویژگی های مربوط به اینترنت و . . . + طراحی متفاوت اضافه تر نسبت به EX داره
ولی با این اختلاف مثل اینکه یه سری تفاوتهای خیلی زیاد با هم دارن که تو مشخصات ذکر نشده ... این چیزی که من جدیدا شنیدم و پیدا کردم مثل اینکه NX بدون قاب و super LED هستش .
کسی از دوستان اطلاعات بیشتری نداره که راهنماییه بیشتری بکنه ؟؟؟؟؟؟؟
در مورد قاب خوب ديزاينش خيلي متفاوت هست
ولي در مورد SUPER LED بودن فكر نميكنم اينطور باشه مشخصات جفتشون رو بخونيد
اگه كسي اطلاع داره خوشحال ميشم بشنوم
به نظرتون با اینکه تقریبا قیمت 46EX700 با قیمت 40NX700 تو یه سطحه (چه تو خود نمایندگی و چه حالا احتمالا تو بانه)
خرید کدوم بهتر خواهد بود ؟؟؟؟؟
mr_rayan
14-06-2010, 00:29
به نظرتون با اینکه تقریبا قیمت 46EX700 با قیمت 40NX700 تو یه سطحه (چه تو خود نمایندگی و چه حالا احتمالا تو بانه)
خرید کدوم بهتر خواهد بود ؟؟؟؟؟
به نظر من شما 46ex700 رو انتخاب کن به دلیل اینکه توی تصویر اونقدر با هم تفاوت ندارند که خیلی ملموس باشه در ضمن این نکته رو فراموش نکن که هرچه سایز پنلت بیشتر باشه دیدن فیلم هم لذت بخش تر میشه.
دوستان کسی قیمت مدلهای جدید نمایندگی در تهران را داره؟منظور سری NX700,NX800,EX700 و اصلان نمایندگی این مدلها را اورده؟ ممنون
t_tanhayam
14-06-2010, 10:59
دوستان کسی قیمت مدلهای جدید نمایندگی در تهران را داره؟منظور سری NX700,NX800,EX700 و اصلان نمایندگی این مدلها را اورده؟ ممنون
46EX 700 3000000
46NX 700 4000000
40EX 700 2200000
40NX700 3200000
سريهاي NX 800 گويا هنوز وارد نشده
baghbanzadeh
14-06-2010, 15:49
با سلام
دوستان بحث من طرفداری از برند خاصی نیست . فقط جهت اطلاع اینو بگم که کمپانی سونی یکی از معدود برندهایی است که محصولات بسیار حرفه ای در زمینه صدا و تصویر تولید میکند. سیستمهای Broadcasting سونی . میکسرها .دوربینهای حرفه ای و فوق حرفه ای. مونیتورهای سونی و TV ها و و و ... همه و همه در اکثر استودیوها وشبکه های تلویزیونی جهان مورد استفاده قرار میگیرند . حالا تصمیم با شما !
دوستان سلام
اقا یکی می گفت سریالهایی که با kdl شروع میشند یعنی قابلیت دریافت تلویزیون دیجیتال رو دارند حالا چند تا سوال
اول اینکه این درسته؟
دوم در صورت مثبت بودن پاسخ حالا من چطوری باید کانالهای دیجیتال ایران رو بگیرم مدل 46ex700
t_tanhayam
15-06-2010, 12:23
دوستان سلام
اقا یکی می گفت سریالهایی که با kdl شروع میشند یعنی قابلیت دریافت تلویزیون دیجیتال رو دارند حالا چند تا سوال
اول اینکه این درسته؟
دوم در صورت مثبت بودن پاسخ حالا من چطوری باید کانالهای دیجیتال ایران رو بگیرم مدل 46ex700
monipa ي عزيز همينطوره سري هاي اروپايي ----t مجهز هستند
يك سري تفاوت هاي ديگه هم دارند مخصوصا در اجراي فرمتها از usb
فرمت های AVC, AVCHD, MPEG4, DivX در محصولات سری اروپا KDL
فرمت های MPEG1, MPEG2 TS & PS در سری اسیا KLV
خوب منو ها رو بيشتر بررسي كنيد حتما توي قسمت تنظيم وsearch كانال ها قسمتي براي انتخاب dvbبايد موجود باشه
:46:
یه سوال داشتم
آیا جدولی هست همه مدلهای ex و nx و hx و bx و .. رو با هم مقایسه کرده باشه
و در ضمن میخواستم بدونم اینکه واسه بعضی از مدلها تو سایت نوشته 3d ready و برای بعضی نوشته built-in 3d فرقش چیه؟
t_tanhayam
16-06-2010, 19:03
یه سوال داشتم
آیا جدولی هست همه مدلهای ex و nx و hx و bx و .. رو با هم مقایسه کرده باشه
و در ضمن میخواستم بدونم اینکه واسه بعضی از مدلها تو سایت نوشته 3d ready و برای بعضی نوشته built-in 3d فرقش چیه؟
سلام دوست عزيز در مورد 3dready ها قطعه اي نياز داريد كه نقش فرستنده رو براي عينكتون ايفا ميكنه تا بتونيد تكميل كنيد 3d ديدنتون رو :46:
در مورد built-in 3d معمولا در مورد وسايلي كه توانايي اجراي فايل هاي 3d رو دارند ذكر ميشه مثل BLUERAY DRIVE ها
سلام خدمت دوستان عزیز.من چند وقته که از بانه یه led SONY46 kdl nx 700 از بانه خریدم با قیمت 3 ملیون.رو جعبه ش هم نگاه کردم بالای بارکدش نوشته شده ME یعنی مدل خاورمیانه ای .زیاد از منوهاش سردر نمیارم.لطفا بگین من میتونم تلویزیون دیجیتال رو باهاش دریافت کنم یا نه.واگر امکان داره چجوری هست و چه آنتنی میخواد.از م ا ه و ا ر ه زیاد سر در میارم اما از این تلویزیون جدید زیاد سردر نمیارم.فقط بلدم روشنش کنم نگاه کنم.متشکر از تمام اعضا
ولا تو خود سایت سونی ایران نوشته شده که این مدل ----t داره ولی مدلای دیگه رو با اینکه با KDL هم شروع میشوند نوشته اصلا گیرنده دیجیتال نداره . منم خودم دنبال خرید یکی از این LEDهای جدید سونی هستم .
دوست عزیز یه سوال فرعی : شما کی رفته بودین بانه ؟ قیمت 40 این مدل چند بود ؟ کلا مدل NX700 حالا چه 40 و چه 46 کم بود یا به وفور یافت میشد ؟ از مدلای سری EX خبر یا آماری ندارین ؟
ممنون میشم پاسخ بدین .
ولا تو خود سایت سونی ایران نوشته شده که این مدل ----t داره ولی مدلای دیگه رو با اینکه با KDL هم شروع میشوند نوشته اصلا گیرنده دیجیتال نداره . منم خودم دنبال خرید یکی از این LEDهای جدید سونی هستم .
دوست عزیز یه سوال فرعی : شما کی رفته بودین بانه ؟ قیمت 40 این مدل چند بود ؟ کلا مدل NX700 حالا چه 40 و چه 46 کم بود یا به وفور یافت میشد ؟ از مدلای سری EX خبر یا آماری ندارین ؟
ممنون میشم پاسخ بدین .
سلام دوست گرامی.تشکر از راهنماییتون.ما حدودا یه ماه پیش گرفتیم.قیمت 40 اینچ هم متاسفانه ندارم چون ما فقط دنبال 46 بودیم .همچنین کلا تو بانه این مدل و مدل ex کم پیدا میشه.مثل سامسونگ نیست که همه جا ریخته باشه. ولی بگردی هستش.بخصوص مغازه های بزرگ و شیک بانه.قیمت nx46سه میلیون وex46دونیم میلیون.اینم بگم که مدل nx کنتراستش 4میلیونه ومحافظ صفحه داره ولی ex کنتراستش 3میلیونه و محافظ نداره
بسیار ممنونم از راهنمایی که کردین . این شماره فروشگاهی که خریدین رو ندارین (کارتشو گرفته باشین یا رو فاکتورش نوشته باشه ؟؟)
یه سوال دیگه این پایه های افقی که حالت استیل داره و تلویزیون روش قرار میگیره تو خود جعبه هست یا نیست و باید جدا خریداری بشه ؟
بسیار ممنونم از راهنمایی که کردین . این شماره فروشگاهی که خریدین رو ندارین (کارتشو گرفته باشین یا رو فاکتورش نوشته باشه ؟؟)
یه سوال دیگه این پایه های افقی که حالت استیل داره و تلویزیون روش قرار میگیره تو خود جعبه هست یا نیست و باید جدا خریداری بشه ؟
فروشگاه سامی.شعبه 1:بانه بلوار شهرداری جنب پاساژ الماس.شعبه دو:بلوار شهرداری جنب شهرداری شماره های تماس:08754236535 .ما فکر می کنم از شعبه 1 گرفتیم .مغازه بزرگ وشیکی هست که سامسونگ وال جی اصلا نداره و فقط سونی فیلیپس گروندیک داره.پایه استیل هم یه پایه اضافه هست که علاوه بر پایه اصلی باید به صورت مجانی داده بشه که فروشنده این پایه رو به عنوان اشانتیون به همراه کابل hdmi وکلاه با آرم سونی مجانی به ما داد(فروشنده آدم خوبی بود سعی کن از همین جا بگیری. 60هزار تومن هم تخفیف داد)اگه از یه آدم بی انصاف بخری شاید بابت این پایه ازت پول بگیره.
بسیار ممنونم ... خیلی کمکم کردی امیدوارم که 40 NX700 داشته باشه که دیگه جای دیگه سردر گم نشیم
ایشالا هم که چرخ تلویزیونت حالا حالا برات بچرخه و فیلم های خوشکل برات پخش کنه . :31:
راستی با منوها ور نرفتی ببینی که دریافت دیجیتال داره یا نه ؟
(مثل اینکه بچه ها کسی تجربه نداره که نمیان جواب یا پستی بزنن)ز
دفترچش راهنماش زبان فارسی نداره ؟
البته این سوال و مشکل رو تو تاپیک مربوط به تلویزیون دیجیتال مطرح کن شاید زودتر به پاسخ برسین.
mr_rayan
18-06-2010, 00:01
سلام دوست گرامی.تشکر از راهنماییتون.ما حدودا یه ماه پیش گرفتیم.قیمت 40 اینچ هم متاسفانه ندارم چون ما فقط دنبال 46 بودیم .همچنین کلا تو بانه این مدل و مدل ex کم پیدا میشه.مثل سامسونگ نیست که همه جا ریخته باشه. ولی بگردی هستش.بخصوص مغازه های بزرگ و شیک بانه.قیمت nx46سه میلیون وex46دونیم میلیون.اینم بگم که مدل nx کنتراستش 4میلیونه ومحافظ صفحه داره ولی ex کنتراستش 3میلیونه و محافظ نداره
دوست عزیز من از نمایندگی سونی که پرسیدم کنتراست EX700 رو گفت 50000.
من یه چیزی رو در مورد کنتراست تلویزیون ها متوجه نشدم.چرا تفاوت بین کنتراست ها انقدر بالاست؟
چرا شرکت ال جی پنل سه بعدی خودش رو با منتراست ده میلیون تبلیغ می کنه.چرا توی پنل ها جهش کنتراست از پنجاه هزار یا صد هزار به سه میلیون و پنج میلیون هستیم؟
آیا این بیشتر جنبه تبلیغاتی نداره؟آیا این کنتراست بالا بیشتر روی کاغذ کاربرد نداره؟
یبار توی نمایندگی jvc بودم و فروشنده که اتفاقا آدم واردی هم بود کنتراست یه مدل از پنل هاشون رو توی کاتالوگ ژاپنی بهم نشون داد که یک به 7500 بود و همون پنل توی کاتالوگ ایران یک به یک میلیون بود.
توروخدا حالا یکی بیاد بما توضیح بده قضیه این کنتراست ها چیه؟؟؟
بسیار ممنونم ... خیلی کمکم کردی امیدوارم که 40 NX700 داشته باشه که دیگه جای دیگه سردر گم نشیم
ایشالا هم که چرخ تلویزیونت حالا حالا برات بچرخه و فیلم های خوشکل برات پخش کنه . :31:
راستی با منوها ور نرفتی ببینی که دریافت دیجیتال داره یا نه ؟
(مثل اینکه بچه ها کسی تجربه نداره که نمیان جواب یا پستی بزنن)ز
دفترچش راهنماش زبان فارسی نداره ؟
البته این سوال و مشکل رو تو تاپیک مربوط به تلویزیون دیجیتال مطرح کن شاید زودتر به پاسخ برسین.
آقا چاکریم منم از شما ممنونم.راستش گفتم زیاد سر در نمیارم.هرچی گشتم چیزی به نام ----t پیدا نکردم.دفترچش هم فارسی داره ولی طبق معمول فارسیش بدرد نخوره(منوهاش هم فارسی داره ولی اون هم کمکی نمیکنه).ایشالا شما یدونه از همین مدل میگیری بعدش به ما یخورده یاد میدی کارکردن باهاشو.تلویزیون محشریه sony واقعا جنسش تکه.فروشنده ای که خریدیم میگفت سامسونگ تصویرش بعد 6 ماه افت میکنه ودر ضمن خیلی داغ میکنه و ال جی هم که همه ازش بد میگفتن.راستی حتما ر س ی و ر hdmi دار هم بگیر بدون اون تصویرش جالب نیس.
من یه چیزی رو در مورد کنتراست تلویزیون ها متوجه نشدم.چرا تفاوت بین کنتراست ها انقدر بالاست؟
چرا شرکت ال جی پنل سه بعدی خودش رو با منتراست ده میلیون تبلیغ می کنه.چرا توی پنل ها جهش کنتراست از پنجاه هزار یا صد هزار به سه میلیون و پنج میلیون هستیم؟
آیا این بیشتر جنبه تبلیغاتی نداره؟آیا این کنتراست بالا بیشتر روی کاغذ کاربرد نداره؟
یبار توی نمایندگی jvc بودم و فروشنده که اتفاقا آدم واردی هم بود کنتراست یه مدل از پنل هاشون رو توی کاتالوگ ژاپنی بهم نشون داد که یک به 7500 بود و همون پنل توی کاتالوگ ایران یک به یک میلیون بود.
سلام دوست گرامی.اون جور که خبر دارم کنتراست تلویزیون های led سیار بالا ومیلیونی هست.تلویزیون ex-700هم تلویزیون فوق العاده ای هست که از مدل های 2010 هست و تازه وارد بازار شده.این حرفی که میزنید صد البته درسته .این شرکت ها برای تبلیغات خودشون حاضرن هر دروغی بگن.ولی خوب led ها کنتراست بالایی دارن.حالا این که کنتراست چه ویژگی از تلویزیونه و چه ویژگی داره نمیدونم ولی یکی از فاکتور های تبلیغاتی این شرکت ها همین کنتراست بالا تر هستش.
سلام دوست گرامی.اون جور که خبر دارم کنتراست تلویزیون های led بسیار بالا ومیلیونی هست.تلویزیون ex-700هم تلویزیون فوق العاده ای هست که از مدل های 2010 هست و تازه وارد بازار شده.این حرفی که میزنید صد البته درسته .این شرکت ها برای تبلیغات خودشون حاضرن هر دروغی بگن.ولی خوب led ها کنتراست بالایی دارن.حالا این که کنتراست چه ویژگی از تلویزیونه و چه ویژگی داره نمیدونم ولی یکی از فاکتور های تبلیغاتی این شرکت ها همین کنتراست بالا تر هستش.
سلام دوست گرامی.اون جور که خبر دارم کنتراست تلویزیون های led سیار بالا ومیلیونی هست.تلویزیون ex-700هم تلویزیون فوق العاده ای هست که از مدل های 2010 هست و تازه وارد بازار شده.این حرفی که میزنید صد البته درسته .این شرکت ها برای تبلیغات خودشون حاضرن هر دروغی بگن.ولی خوب led ها کنتراست بالایی دارن.حالا این که کنتراست چه ویژگی از تلویزیونه و چه ویژگی داره نمیدونم ولی یکی از فاکتور های تبلیغاتی این شرکت ها همین کنتراست بالا تر هستش.
t_tanhayam
18-06-2010, 08:49
سلام rayan عزيز مطلبي رو عنوان ميكنم اميدوارم مفيد باشه براي دوستان :
تعريف كنتراست:
تفاوت نور ( لومینانس ) میان سیاه و سفید در یک تصویر، در اصطلاح کنتراست تصویر نامیده می شود.
این که کنتراست تصویر را بالا می بریم، یعنی تفاوت سیاه/سفید را برای آن تصویر افزایش می دهیم.
روش اندازه گیری ( به بیان ساده) :
تصویر مانیتور را در حالت سیاه کامل Full Black قرار می دهند و با دستگاههای خاص روشنایی صفحه را بر حسب Cd/m2 اندازه می گیرند.
سپس روشنایی مربوط به صفحه سفید کامل را نیز اندازه می گیرند:
کنتراست = روشنایی سفید کامل تقسیم بر سیاه کامل
به همین دلیل کنتراست واحد سنجش ندارد ( تقسیم دو واحد یکسان بر هم )
کنتراست یکی از مزیتهای ذاتی تکنولوژی پلاسما به حساب میاد، به دو دلیل :
1- روشنایی بالا برای Full White ( واحد سنجش Cd/m2 - کاندلا بر متر مربع)
2- روشنای کم برای Full Black ( واحد سنجش Cd/m2 - کاندلا بر متر مربع )
در تکنولوژی پلاسما، نور عملا درون هر پیکسل تولید میشه، در نتیجه ذاتا نور بیشتری در مقایسه با LCD داریم
و در نتیجه کنتراست پلاسما معمولا بیشتر از LCD هم رده خودشه.
در تلویزیونهای LCD ، نور BackLight با استفاده از 2 تا 16 عدد لامپ CCFL ( لامپ فلوئورسنت کاتد سرد ) تامین میشه
ولی در تلوزیون/مانیتور های LED ، تصویر با LCD ایجاد میشه فقط فرقش اینه که نور زمینه با استفاده از White LED تامین میشه
نتیجه :
1- کنتراست نسبت مستقیم با نور زمینه داره ==> کنتراست LED TV خیلی بیشتر از LCD TV هست
مثال:کنتراست معمول LCD ها بین 10هزار تا 100هزاره ولی برای WLED ها مقادیر 1 تا 3 میلیون کاملا طبیعی است.
البته کنتراست بالاتر همیشه به معنی تصویر بهتر نیست و اغلب هیاهوی تبلیغاتی تعیین کننده ذائقه مشتری محسوب میشه.
2- هردوی LED/LCD رو میشه LCD فرض کرد. البته با تفاوت در کنتراست
حالا يك كنتراست dynamic هم داريم:
Dynamic Contrast Ratio
چند سال قبل سازنده های مانیتور متوجه شدند که علاوه بر کنتراست واقعی که در عمل توسط ماژول محدود شده،
می توانند با کاهش نور زمینه حین نمایش تصاویر تاریک تر ، در عمل روشنایی Full Black را کاهش بدهند که در نهایت
باعث افزایش چشم گیر کنتراست خواهد شد.
برای انجام این کار باید تغییراتی در سخت افزار مانیتور/تلویزیون و تغییراتی در نرم افزار کنترلی داده بشود و
به همین دلیل یه اون کنتراست دینامیکی گفته می شود و اكثر اعداد فضايي كه شما ميبينيد منظور همين كنتراست هست
یعنی، برای یک ماژول مشخص LCD ، کنتراستی که با این روش بدست می آید فرق می کند
اين قضيه رايان عزيز دقيق مشابه مسئله اندازه گيري صدا در لوازم صوتي هست همونطور كه خودتون ميدونيد
RMS اندازه ميانه و واقعي صدا و P.M.P.O واحد تجاري يا همون اندازه قله واوج صدا هست
اقا سلام هر کی بلده منوی مخفی تلویزیون بیاره به ما هم یاد بده.
*Alucard*
18-06-2010, 18:06
معمولا سازنده ها کنتراست داینامیک پنلهارو اعلام میکنن که بهش کنتراست Full on-Full off هم میگن یعی یکبار میزان روشنایی یک صفحه کاملا سفید رو اندازه گیری میکنن و یکبار میزان روشنایی یک صفحه کاملا مشکی در این اندازه گیری هم از بهترین سناریو استفاده میکنن یعنی موقع اندازه گیری صفحه سفید بک لایت و برایتنس رو روی بالاترین حد ممکن set میکنن و برای اندازه گیری رنگ مشکی هم دقیقا برعکس عمل میکنن.
ولی کنتراست واقعی یا "Interfield contrast" کنتراستی هست که زمانی که یک نمایشگر مناطق سفید و سیاه رو در کنار هم نمایش میده اندازه گرفته میشه هر چقدر مقدار این کنتراست بالاتر باشه تصویر عمق بیشتری پیدا میکنه و زیباتر میشه.(شاید این یکی از دلایل اصلی باشه که تصویر اغلب LCD ـهای معمولی خیلی خطی یا به اصطلاح flat به نظر میرسه)
دلیل اهمیت کنتراست این هست که بر خلاف مغازه ها که نور محیطی زیادی دارن در محیطهای کم نور مثل نور اغلب خونه ها کنتراست اهمیت زیادی در کیفیت عمق و زیبایی تصویر پیدا میکنه برای همین هست که اغلب خریدارها فرق زیادی بین کنتراست پنلها زیر نور مغازه متوجه نمیشن چون روشنایی محیط مانع از این مسئله هست.
سلام دوست عزيز در مورد 3dready ها قطعه اي نياز داريد كه نقش فرستنده رو براي عينكتون ايفا ميكنه تا بتونيد تكميل كنيد 3d ديدنتون رو :46:
در مورد built-in 3d معمولا در مورد وسايلي كه توانايي اجراي فايل هاي 3d رو دارند ذكر ميشه مثل BLUERAY DRIVE ها
یعنی به خودی خود 3d نیستند و باید یه وسیله اضافه هم براشون خرید بعلاوه عینک درسته؟
اون جدولی که همه مدلها رو مقایسه کنه چی؟
t_tanhayam
19-06-2010, 11:29
خوب براي ديدن 3D شما بايد عينك داشته باشيد حالا بعضي ها داخل كارتن موجود ه وبعضي ها رو جداگونه بايد بخريد
چه جدولي؟
خوب براي ديدن 3D شما بايد عينك داشته باشيد حالا بعضي ها داخل كارتن موجود ه وبعضي ها رو جداگونه بايد بخريد
چه جدولي؟
گفته شد که در تلویزیونهای 3d-ready باید وسیله ای به عنوان فرستنده برای عینک تهیه بشه. من منظورم خود عینک نبود بلکه این فرستنده بود. و جدولی که من دنبالشم اینه که همه مدلهای جدید 2010 رو مقایسه کلی با هم انجام داده باشه و قابلیتهای هرکدوم رو بگه
در مورد اين كنتراستها و نحوه ي اندازه گيريشون بارها صحبت شده.
در يك كلام بهت بگم كه شركتهاي كره اي ( سامسونگ و ال جي ) علاقه ي زيادي به اغراق و خالي بندي در مورد جنسهاشون دارن.
هيچ وقت مشخصات فني ال جي و سامسونگ رو جدي نگير.
از مطالب مفید این تاپیک نهایت تشکر را دارم
ehsan-inventor
26-06-2010, 20:49
سلام دوستان
سونی NX500 هم داره؟ LCD هستش؟ سایز 46 هم داره؟
ظاهرش با NX700 چه فرقی داره؟
کلا امکانات و قیمتش تو بانه چطوریاست؟
ممنونم
t_tanhayam
26-06-2010, 21:52
سلام دوستان
سونی NX500 هم داره؟ LCD هستش؟ سایز 46 هم داره؟
ظاهرش با NX700 چه فرقی داره؟
کلا امکانات و قیمتش تو بانه چطوریاست؟
ممنونم
nx500 يك lcd هست فكر ميكنم داشته باشه من 40 رو ديدم
خوب nx700 خيلي فضايي و شيك و نازك چون led هم هست ديزاينش خيلي متفاوت
در مورد مشخصات كامل اينجا رو ببينيند:
در مورد قيمت فكر ميكنم دقيقا نميدونم 1500
farshad bugatti
26-06-2010, 22:21
EX500 خوبه یا W550 ؟
t_tanhayam
26-06-2010, 22:28
EX500 خوبه یا W550 ؟
فرشاد خان جفتشون تصوير هاي قابل قبولي دارند يكمقدار ex500 اپديت تره در مورد ديزاين هم همينطور
منتها w به نظر شخصي من فوق العادست بايد از نزديك خودتون هم مقايسه كنيد
mr_rayan
26-06-2010, 22:33
مدل NX500 و مدل EX700 چه تفاوتایی دارند؟تو زمینه قیمت توی یه سطح هستند درسته؟
NX500 با EX500 چی؟تفاوتهای کلیشون توی چه زمنیه ایه؟
t_tanhayam
26-06-2010, 22:51
مدل NX500 و مدل EX700 چه تفاوتایی دارند؟تو زمینه قیمت توی یه سطح هستند درسته؟
NX500 با EX500 چی؟تفاوتهای کلیشون توی چه زمنیه ایه؟
ex 500 ال سي دي هستند 100 هرتز
ex700 ال اي دي هستند 120 هرتز
nx500 ال سي دي هستند 100 هرتز
nx700 ال اي دي هستند 120 هرتز
nx800 ال اي دي هستند 200 هرتز
عمده اختلاف اينها بر ميگرده به همين تفاوت ها و امكانات جانبي مثلا سري هاي nx 700 ,800 قابليت dlna .wi-fi رو دارند
و همينطور به ديزاين در اين مدلها صفحه هاي گلاسي محافظ داريم واستندهاي زيبا ..
و البته بهبود رنگها در سريهاي nx 700 ,800
nx500:
ex700:
ex500:
nx800:
nx700:
adelarak21
27-06-2010, 12:33
سلام دوستان
بين 3گزينه يه قيمت ال سي دي هاي زير كدوم رو بخرم؟
(در ضمن بودجه ام 1600000و46اينچ ميخام بگيرم ازبانه)
1-سونيex500
2-سونيw550
3-سامسونگb650
t_tanhayam
27-06-2010, 13:15
سلام دوستان
بين 3گزينه يه قيمت ال سي دي هاي زير كدوم رو بخرم؟
(در ضمن بودجه ام 1600000و46اينچ ميخام بگيرم ازبانه)
1-سونيex500
2-سونيw550
3-سامسونگb650
دوست عزيز اينجا مطرح كنيد تا دوستان راهنماييتون كنند:
گفته شد که در تلویزیونهای 3d-ready باید وسیله ای به عنوان فرستنده برای عینک تهیه بشه. من منظورم خود عینک نبود بلکه این فرستنده بود. و جدولی که من دنبالشم اینه که همه مدلهای جدید 2010 رو مقایسه کلی با هم انجام داده باشه و قابلیتهای هرکدوم رو بگه
بی جواب ماندیم
سلام اساتید تاپیکی برای مشکلات ال سی دی سونی پیدا نکردم اگه کس میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
امروز یه ال سی دی سونی ex400 گرفتم ----- رو به ورودی 1 وصل میکنم کیفیت بدی داره تصویر سایه الکی داره ...
وقتی به ورودی 2 که گوشه هست یا ورودی سیمای خانواده وصل میکنم کیفیت خوب میشه مشکل از کجاست ؟؟؟:41:
t_tanhayam
28-06-2010, 14:01
سلام اساتید تاپیکی برای مشکلات ال سی دی سونی پیدا نکردم اگه کس میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
امروز یه ال سی دی سونی ex400 گرفتم ----- رو به ورودی 1 وصل میکنم کیفیت بدی داره تصویر سایه الکی داره ...
وقتی به ورودی 2 که گوشه هست یا ورودی سیمای خانواده وصل میکنم کیفیت خوب میشه مشکل از کجاست ؟؟؟:41:
خوب مبارك باشه
با فيش هاي معمولي ميزنيد؟
ممكنه البته گاها بعضي وروديها يكم درد سر ساز باشن من اين مورد رو در يك از lcd هاي سام يكي از دوستان هم ديدم كه البته بعد مدتي برطرف شد خود به خود
خوب مبارك باشه
با فيش هاي معمولي ميزنيد؟
ممكنه البته گاها بعضي وروديها يكم درد سر ساز باشن من اين مورد رو در يك از lcd هاي سام يكي از دوستان هم ديدم كه البته بعد مدتي برطرف شد خود به خود
ممنون دوست عزیز، اینو که میخواستم بخرم فروشنده گفت ساخت مالزیش 100 تومن گرون تره از چینیش منم مالزی خریدم ، پشت تلویزیون هم -- شده مالزی آیا درسته ؟ از نمایندگی هم خریدم
کنتراستشو تنظیم کردم بهتر شد ولی کلا جالب نیست.
بله همون فیش 3 سر دیگه، البته خروجی ----- هم hd هست ولی کیفیت جالبی نداره زیاد اونی که انتظار داشتم نیست آیا برا همه همیجوره؟؟؟
بالاخره من نفهميدم 3d ready و 3d-built-in چه فرقي داره
فرض بر اين مي زاريم كه عينك هم هست حالا اين دوتا چه فرقي داره
ehsan-inventor
29-06-2010, 11:17
ممنونم.
دوستان این مقایسه تا چه حد معتبره؟
سونی EX700 جاش اینجاست واقعا؟
:11:
t_tanhayam
29-06-2010, 11:58
سايت ها ي معروف هر كدوم دسته بندي خودشون رو دارند و ملاك هاي مقايسه خودشون
نميشه اكتفا به يك ايست كرد :46:
ehsan-inventor
29-06-2010, 12:05
این ریویوی ex700 هستش:
ولی عکسی که ازش گذاشتن با ظاهر دیگه ای هستش...
چرا؟
آیا ex700 با این ظاهر هم تو ایران (بانه )هست؟
ممنون
t_tanhayam
29-06-2010, 12:55
ممنون دوست عزیز، اینو که میخواستم بخرم فروشنده گفت ساخت مالزیش 100 تومن گرون تره از چینیش منم مالزی خریدم ، پشت تلویزیون هم -- شده مالزی آیا درسته ؟ از نمایندگی هم خریدم
کنتراستشو تنظیم کردم بهتر شد ولی کلا جالب نیست.
بله همون فیش 3 سر دیگه، البته خروجی ----- هم hd هست ولی کیفیت جالبی نداره زیاد اونی که انتظار داشتم نیست آیا برا همه همیجوره؟؟؟
خوب همينطوره مالزيايي واروپايي گرونتره منتها چطور توي نمايندگي موجود داشتن عجيبه :46:
خوب تصاوير sd هستند همينطوره نبايد انتظار زيادي داشته باشين اگه تصوير fullhd باهاش ببينين متوجه ميشين كيفيت چقدر متفاوت هست
توي تصاوير sd خوب افت كيفيت داريم اونم توي 40 اينچ
باز هم تنظيمات رسيور روببين خروجي hdmi داره با اون بزن يا component اگه داره از اون استفاده كن تصوير بهتري ميگيري
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
این ریویوی ex700 هستش:
چرا؟
ممنون
يك مقداري مدلهاي امريكايي مخصوصا متفاوت هستند با اسيايي ها شايد بخاطر اين قضيه باشه:46:[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
t_tanhayam
29-06-2010, 20:03
بالاخره من نفهميدم 3d ready و 3d-built-in چه فرقي داره
فرض بر اين مي زاريم كه عينك هم هست حالا اين دوتا چه فرقي داره
اصلاحيه :
علي اقا 3d -built -in به محصولاتي و مدلهايي گفته ميشه كه شما نياز به خريد وسايل جانبي مثل 3d glass رو ندارين و همراه اون محصول وhdtv ارايه ميشه
ودر مورد 3d ready ها هم اين وسايل جانبي براي ديدن 3d videoموجود نيست وشما بايد جداگونه 3d glass رو تهيه كنيد و همراه محصول نيست
اميدوارم جوابتون رو گرفته باشيد :46:
afshin0914
01-07-2010, 12:03
بررسی32ex500میخواستم
t_tanhayam
01-07-2010, 19:24
بررسی32ex500میخواستم
120 هرتز
موتور پردازش يراويا 2
كنتراست 1:150000
مشخصات كامل:
اصلاحيه :
علي اقا 3d -built -in به محصولاتي و مدلهايي گفته ميشه كه شما نياز به خريد وسايل جانبي مثل 3d glass رو ندارين و همراه اون محصول وhdtv ارايه ميشه
ودر مورد 3d ready ها هم اين وسايل جانبي براي ديدن 3d videoموجود نيست وشما بايد جداگونه 3d glass رو تهيه كنيد و همراه محصول نيست
اميدوارم جوابتون رو گرفته باشيد :46:
جواب بسیار کاملی بود. ولی منظورش از این 3dglass همون عینکه؟
یا چیز دیگه هم هست
t_tanhayam
01-07-2010, 23:25
همون علي جان نگران چيز ديگه نباش :46:
papiyoon
02-07-2010, 13:40
این ریویوی ex700 هستش:
چرا؟
ممنون
تو سایت سونی همون شکل تو رویو هستش
من هم بالاخره یه NX700 البته 40 اینچش رو از بانه خریدم . طراحی فوق العاده ای داره . البته هنوز به طور کامل راه اندازیش نکردم ولی دوستان اگه سوالی دارن من در خدمتم .
t_tanhayam
04-07-2010, 13:51
من هم بالاخره یه NX700 البته 40 اینچش رو از بانه خریدم . طراحی فوق العاده ای داره . البته هنوز به طور کامل راه اندازیش نکردم ولی دوستان اگه سوالی دارن من در خدمتم .
مبارك باشه امين اقا :46::10:
سر فرصت در مورد تصوير امكانات وساير قابليت ها بعنوان يك user بيا كمي صحبت كن تا دوستاي ديگه اي هم كه ميخوان اين مدل رو بخرند اطلاعاتي بدست بيارن
پيشاپيش ممنون
مبارکه ایشالا که چرخش بگرده براتون.آقا امین از همون جایی که آدرس دادم گرفتین؟چند گرفتین؟قیمت 46 اینچش چند بودارزون تر نشده؟پایه ش رو هم داد بهتون؟
راستی هر چی ترفندو کد مخفیو اینجور چیزا ازش پیدا کردی مارو هم بی خبر نزار.
dostejadid
10-07-2010, 03:16
این تیکهای قرمز چی هستن؟
ازاین رده بندی کدوم مدلها تو ایران موجودن؟
این سایت ،سایت تخصصییه یا سایت نظر سنجی آماری؟
Sacrament
10-07-2010, 03:25
این تیکهای قرمز چی هستن؟
ازاین رده بندی کدوم مدلها تو ایران موجودن؟
این سایت ،سایت تخصصییه یا سایت نظر سنجی آماری؟
این یه سایت خالی بندیه که این بنده خدا گشته لای 1000 تا سایت تو اینترنت پیدا کرده که عشقشو ( ال جی ) بالاتر از سونی و سامسونگ انداخته جالیبش اینجاس که این سایترو توی هر فرومی معتبری لینک میدی فیلترش میکنن.
dostejadid
10-07-2010, 03:34
این یه سایت خالی بندیه که این بنده خدا گشته لای 1000 تا سایت تو اینترنت پیدا کرده که عشقشو ( ال جی ) بالاتر از سونی و سامسونگ انداخته جالیبش اینجاس که این سایترو توی هر فرومی معتبری لینک میدی فیلترش میکنن.
شما سایت معتبر در این خصوص سراغ داری؟
Sacrament
10-07-2010, 03:43
تا دلت بخواد فقط بعضیا عادت دارن برن عکسای این سایتارو نگا کنن ولی اگه زبانت قویه برو رویویوهاشونو بخون ببین چی نوشته بیشتر کمکت میکنه.
farshad bugatti
13-07-2010, 17:30
با سلام کسی از مدل Z450 سونیخبر داره که چه جور تلویزیونی هستش؟
الان که دیگه بازار پیدا نمیشه اگه کسی اطلاعاتی از داره بده لطفا...
t_tanhayam
13-07-2010, 19:36
با سلام کسی از مدل Z450 سونیخبر داره که چه جور تلویزیونی هستش؟
الان که دیگه بازار پیدا نمیشه اگه کسی اطلاعاتی از داره بده لطفا...
سلام فرشاد خان
فكر ميكنم كار ملالزي بود
يك تاپيك خوب هم توي avforums داره كامل همه چي دستت مياد بخون ::46:
REGISTERED-USER
13-07-2010, 20:41
من یه سونی براویا BX 440 خریدم برای خودم ... در اومد 850 تومان بدون گارانتی
بسیار بسیار هم راضی ام خیلی عالی جواب داده
afshin0914
22-07-2010, 09:19
سلام منم ی32w550از بانه خریدم710تومن خیلی خوبه
سلام. مبارک باشه.. چند تا سوال داشتم..
مقدار motion frame این مدل چند هرتزه؟ فکر میکنم زیر 100 هرتز باشه درسته؟ موقع پخش تصاویر سریع (مثل فوتبال) مشکلی نداره؟
سلام
یه مشکلی تو lcd ex400 دارم .. تو حالت tv و ماهواره 5 ثانیه 1 بار برفکهای نسبتا بزرگی روی صفحه ایجاد میشوند
مشکل از کجاست؟
t_tanhayam
27-07-2010, 21:43
سلام
یه مشکلی تو lcd ex400 دارم .. تو حالت tv و ماهواره 5 ثانیه 1 بار برفکهای نسبتا بزرگی روی صفحه ایجاد میشوند
مشکل از کجاست؟
يكم بيشتر توضيح بدين
كابل ها ورابط ها رو چك كردين؟ مشكلي ندارند از سامتشون مطمئن هستين؟
سری EX بالاتر هست یا NX؟ حدس میزنم NX بالاتره اما چرا مثلا NX500 درمقایسه با EX500 قابلیت 100 هرتز رو نداره؟ درست میگم؟ کدومش در کل بهتره؟
با تشکر
t_tanhayam
28-07-2010, 19:37
سری EX بالاتر هست یا NX؟ حدس میزنم NX بالاتره اما چرا مثلا NX500 درمقایسه با EX500 قابلیت 100 هرتز رو نداره؟ درست میگم؟ کدومش در کل بهتره؟
با تشکر
nx خوب جديدتره
دارند در مورد مشخصات پست 75 روببين:
:46:
يكم بيشتر توضيح بدين
كابل ها ورابط ها رو چك كردين؟ مشكلي ندارند از سامتشون مطمئن هستين؟
بله همه چک شدن ولی فایده نداره .. تو ورودیusb و hdmi مشکلی نیست
t_tanhayam
29-07-2010, 09:45
بله همه چک شدن ولی فایده نداره .. تو ورودیusb و hdmi مشکلی نیست
اگه به منوي مخفي دسترسي دارين يكبار رست كنيد شايد فرجي شد :46:
سری EX بالاتر هست یا NX؟ حدس میزنم NX بالاتره اما چرا مثلا NX500 درمقایسه با EX500 قابلیت 100 هرتز رو نداره؟
سری NX 500 مثلا" جدید تره ولی 100 هرتز نیست.البته ظاهرا" تو بانه هست و نمایندگیها ندارن.
کلا" سریهای جدید سونی هر کدوم یه جائیشون میلنگه:34: من خودم میخواستم W550 بگیرم که گفتند سریهای جدید میاد با قیمت و کیفیت بهتر. نگرفتم حالا این سریهای جدید اصلا"قیافه ندارن که آدم چشمش بگیره . اون مدل NX
ظاهرش بد نیست ولی ظاهرا" اون شیشه محافظ تو کیفیت تصویر تاثیر داره. سونی حداقل از لحاظ ظاهر در مقایسه با
بقیه برندها گند زده از لحاظ کیفیت که دیگه خدا داند.:45:
t_tanhayam
29-07-2010, 15:10
سری NX 500 مثلا" جدید تره ولی 100 هرتز نیست.البته ظاهرا" تو بانه هست و نمایندگیها ندارن.
کلا" سریهای جدید سونی هر کدوم یه جائیشون میلنگه:34: من خودم میخواستم W550 بگیرم که گفتند سریهای جدید میاد با قیمت و کیفیت بهتر. نگرفتم حالا این سریهای جدید اصلا"قیافه ندارن که آدم چشمش بگیره . اون مدل NX
ظاهرش بد نیست ولی ظاهرا" اون شیشه محافظ تو کیفیت تصویر تاثیر داره. سونی حداقل از لحاظ ظاهر در مقایسه با
بقیه برندها گند زده از لحاظ کیفیت که دیگه خدا داند.:45:
در مورد ديزاين خوب سليقه اي هست من اتفاقا ديزاين امسالش رو ميپسندم
در مورد اون صفحه گلاسي فكر ميكنم كمي بد برخورد ميشه من هم b650 دارم وهمون يراقي صفحه رو حالت رفلكس رو داريم ولي بهيچوجه باعث افت كيفيت نميشه همونطور گفتم اتفاقا خيلي تصوير رو جذاب ميكنه البته قبول دارم تو محيط پر نور نبايد به صورت مستقيم نور بتابه به صفحه كه زياد اتفاق نميوفته
مزايايي هم داره اين صفحه كمي رنگ ها رو غليظ تر وچشم نواز تر نشون ميده
ميتونيد نتيجه كار ومقايسه رو با دو تا لپ تاپ كه يكي صفحه مات ويكي صفحه xbrite داره ببيند به وضوح تصوير xbrite چشم گير تر به نظر ميرسه هر چند باز تاب نور ور هم داشته باشيم
در مورد سري هاي جديد و تصويرشون من هنوز به w550 اعتقاد دارم و موافقم باهاتون هر چند nx800 گزينه فوق العاده اي هست با اختلاف قيمت چشمگير البته:46:
من خودم Nx700 دارم و این صفحه محافظ اصلا اون جوری هم که میگن اذیت میکنه نیست .
تو حالت خاموش هم بعلت دیزاین تلویزیون و شفافیتی که صفحش داره فوق العادست.
راستی خود تلویزیون که ساخت مالزی هستش ولی اون پایه اضافش ساخت ژاپن هستش .
به نظر من که این سری NX یه غولیه برا خودش .
اگه به منوي مخفي دسترسي دارين يكبار رست كنيد شايد فرجي شد :46:
منوی مخفیش دیگه کجاست؟
t_tanhayam
31-07-2010, 19:22
منوی مخفیش دیگه کجاست؟
service menu يا همون منوي مخفي توي hdtv ها كارايي خوبي داره منتها اطلاع كافي از منو ها داشته باشين در غير اين صورت به هيچوجه توصيه نميشه چون ممكنه دست زدنش باعث بهم ريختن set up اوليه تي وي بشه
به هر صورت مطمئن نيستم ولي فكر ميكنم اينطوري مياد واسه براويا:
اول خاموش كنيد دستگاه رو وبه ترتيب گليد هاي زير رو بزنيد
سلام
آيا با مدل EX700 ميشه هارد اكسترنال رو بهش وصل (از طريق پورت USB) و فايلهاي HD رو پخش كنه؟
تمامي فرمتهاي HD رو ساپورت ميكنه ؟
LIQUID_PRO
01-08-2010, 12:13
با سلام
جناب t_tanhayam
نظر شما در باره خرید این TV ها چیه و کلا کدوم بهتره من بین سری NX700 یا NX800 با EX700 موندم لطفا راهنمایی کنید ؟
ممنون
t_tanhayam
01-08-2010, 12:37
سلام
آيا با مدل EX700 ميشه هارد اكسترنال رو بهش وصل (از طريق پورت USB) و فايلهاي HD رو پخش كنه؟
تمامي فرمتهاي HD رو ساپورت ميكنه ؟
مطمئن نيستم بشناسه ولي usb 2.0 داه ميتونه فايلهاي فيلم رو پخش كنه منتها نه همه فرمت ها avchd ,mpeg2
مطمئن نيستم بشناسه ولي usb 2.0 داه ميتونه فايلهاي فيلم رو پخش كنه منتها نه همه فرمت ها avchd ,mpeg2
AVCHD چيه؟
من فايلهاي HD اي كه دارم اكثراً 1080 هستند و بعضيهاشون MKV.
به نظرتون عاقلانه است كه يه PS3 در كنارش بگيرم كه بتونم فايلهاي روي PC رو از طريق مودم وايرلس سري Nي كه دارم روي PS3 و در نتيجه LCD استريم كنم؟
t_tanhayam
01-08-2010, 13:28
AVCHD چيه؟
من فايلهاي HD اي كه دارم اكثراً 1080 هستند و بعضيهاشون MKV.
به نظرتون عاقلانه است كه يه PS3 در كنارش بگيرم كه بتونم فايلهاي روي PC رو از طريق مودم وايرلس سري Nي كه دارم روي PS3 و در نتيجه LCD استريم كنم؟
advanced video codec high definition :
AVCHD یک فرمتی هستش که توسط سونی و پاناسونیک طراحی شده برای رکورد کردن تصویر به صورت HD و از نظر file structure مثل بلوری یا BDMV هستش. تمام پلیر های سونی و پاناسونیک به همراه PS3 این فرمت رو ساپورت میکنند.
نه اون فايله اي mkv رو نميتونيد اجرا كنيد تا جايي كه اطلاع دارم
فكر نميكنم كار عاقلانه اي باشه اين هزينه
به نظرم يك wd live و يك اداپتور usb وايرلس بگيرين و به wdبزنيد وفايلهايي كه share ميكنيد ور از توي pc به راحتي پلي كنيد روي ال سي دي
با اينكار هم هزينتون كم ميشه هم wd liveيكي از بهترين وقوي ترين پلير هاي موجود بازار رو دارين وهم كارتون به بهترين شكل انجام ميشه
سلام.
این LED EX-700 نوشته که تیونر دیجیتال داره. امروز تو یه فروشگاه بودم و به فروشنده گفتم که امتحان کنه ببینیم
کانالها رو چطوری میگیره اونم امتحان کرد ولی نتونست بگیره . تو دفترچه فارسیش هیچ اشاره ای به اون نکرده بود
ولی تو دفترچه انگلیسی نوشته بود ولی اون دکمه هایی که گفته بود رو میزدیم هیج کاری انجام نمیشد.
از دوستان کسی اگه اطلاعاتی در این مورد داره لطفا" بگه.
ممنون.
LIQUID_PRO
01-08-2010, 18:06
100 درصد تائید میشه
یه سوال
دقیقا nx700 چه فرقی با ex700 داره
من اینو میخونم
ولی نمی فهمم چرا باید یک میلیون گرون تر باشه
t_tanhayam
01-08-2010, 23:16
یه سوال
دقیقا nx700 چه فرقی با ex700 داره
من اینو میخونم
ولی نمی فهمم چرا باید یک میلیون گرون تر باشه
علي جان بر ميگرده ابتدا
به ديزاين Monolithic Designمتفاوت وفوق العاده nx700
به امكانات جانبي نظير BRAVIA Internet Video and DLNA
همينطور مشكي عميق اين پنل Deep Black Panel نسبت به ex700
استند وپايه Brushed aluminum الومينيومي كه البته جداگونه تهيه ميشه
علي جان بر ميگرده ابتدا
به ديزاين Monolithic Designمتفاوت وفوق العاده nx700
به امكانات جانبي نظير BRAVIA Internet Video and DLNA
همينطور مشكي عميق اين پنل Deep Black Panel نسبت به ex700
استند وپايه Brushed aluminum الومينيومي كه البته جداگونه تهيه ميشه
خوب میشه تک تک اینا رو یه توضیحی بدین؟
آیا در کیفیت تصویر تفاوتی هست؟
t_tanhayam
02-08-2010, 00:51
خوب میشه تک تک اینا رو یه توضیحی بدین؟
آیا در کیفیت تصویر تفاوتی هست؟
خوب تقريبا توضيح داده شده علي جان جلوي هر كدوم
تفاوت از نظر تصوير و كيفيت وكنتراست و مشكي عميق اين پنل هست همينطور صفحه گلاسي و شفاف كه باعث جذاب تر شدن تصوير ميشه
LIQUID_PRO
02-08-2010, 10:20
با سلام
جناب t_tanhayam
نظر شما در باره خرید این TV ها چیه و کلا کدوم بهتره من بین سری NX700 یا NX800 با EX700 موندم لطفا راهنمایی کنید ؟
ممنون
سلام.
این LED EX-700 نوشته که تیونر دیجیتال داره. امروز تو یه فروشگاه بودم و به فروشنده گفتم که امتحان کنه ببینیم
کانالها رو چطوری میگیره اونم امتحان کرد ولی نتونست بگیره . تو دفترچه فارسیش هیچ اشاره ای به اون نکرده بود
ولی تو دفترچه انگلیسی نوشته بود ولی اون دکمه هایی که گفته بود رو میزدیم هیج کاری انجام نمیشد.
از دوستان کسی اگه اطلاعاتی در این مورد داره لطفا" بگه.
ممنون.
تلویزیونتونو ریست فکتوری کنید
زبان انگلیسی
کشور رو استرالیا انتخاب کنید
کابل انتن را به پشت ان وصل کنید
بعد سرچ کنید
من دارم و گرفتم
خوب تقريبا توضيح داده شده علي جان جلوي هر كدوم
تفاوت از نظر تصوير و كيفيت وكنتراست و مشكي عميق اين پنل هست همينطور صفحه گلاسي و شفاف كه باعث جذاب تر شدن تصوير ميشه
1.خوب من معنی اینو نفهمیدم Monolithic Design
2. مدل ان ایکس اینترنت ویدیو داره ولی ای ایکس نداره یعنی مثل 650 سامسونگ نمیتونی با ای ایکس کانکت شی و از گجتهاش استفاده کنی؟
3. مشکی عمیق؟ جلوی کنتراست جفتشون ذکر شده Infinite یعنی نامحدود ولی یعنی بازم شما فرق میزارین؟ اصلا این نامحدود یعنی چی؟
4. من فقط اینو فهمیدم که یه پایه الومینیومی داره که ای ایکس نداره خوب این چقدر مزیت ایجاد میکنه مگه
t_tanhayam
02-08-2010, 19:13
1.خوب من معنی اینو نفهمیدم Monolithic Design
2. مدل ان ایکس اینترنت ویدیو داره ولی ای ایکس نداره یعنی مثل 650 سامسونگ نمیتونی با ای ایکس کانکت شی و از گجتهاش استفاده کنی؟
3. مشکی عمیق؟ جلوی کنتراست جفتشون ذکر شده Infinite یعنی نامحدود ولی یعنی بازم شما فرق میزارین؟ اصلا این نامحدود یعنی چی؟
4. من فقط اینو فهمیدم که یه پایه الومینیومی داره که ای ایکس نداره خوب این چقدر مزیت ایجاد میکنه مگه
درمورد Monolithic Design يعني طراحي يك پارچه اي داره يك صفحه شيشه اي يك پارچه در جلو كه در حاشيه كمي با قاب فلزي گرفته شده
جالبه بدونيد اين طراحي جديد 6 درجه عمودي زاويه ديد رو بيشتر كرده
در مورد امكانات جانبي خوب سري nx گويا wi-fi داره و ex نداره كه البته ميشه با يك دانگل wi-fi usb حلش كرد
سري هاي nx از glossy screen جديدي استفاده ميكنند كه حتي توي خونه هاي روشن كنتراست عميقي رو ميتونند نشون بدند
در واقع يك ف.ي.ل.ت.ر جديد به نام Opticontrast رو در اين صفحت معرفي كرده
در ضمن nx800 رفرش ريت 240 هرتز داره كه خيلي به جلوگيري از بلور تصاوير كمك ميكنه
البته در هر دو سري nx و ex از يك در واقع موتور MotionFlow استاندارد استفاده ميكنه كه متفاوت هست با Motion flow pro كه در سري هاي 3d استفاده ميشه
كه خود سوني هم هنوز فاش نكرده چه تفاوت هايي بين اين دو هست ولي مشابه سيستم سامسونگ هست
خوب توي سري هاي nx از منوي مخصوص و در واقع بهبود يافته كه معروف به XMB menu interface هست براي دسترسي به امكانات عالي شبكه اي اينترنتي و.. ..كه ين مدل داره استفاده شده
داشتن Bravia Internet Video and widget كه مي تونيد به netfix,amazon video .you tube.npr.soy picture,sony music… و جاهاي ديگه جديد ترين اخبار و اب وهوا و... رو ببينيد
يك light sensor داره كه به صورت اتوماتيك روشنايي رو توي اتاقتون اندازه ميگيره وتنظيم ميكنه با شرايط محيطيتون
DLNA compliance داره كه خوب گفته شد ميتونيد راحت شبكه كنيد با home network توي منزلتون
با وجود اين تفاوت ها بايد بدونيد سري هاي ex دو تا سنسور خوب وكار امد دارند كه nx ها ندارند
Ambient:
كه اين سنسور رنگ رو توي محيط خونه تنظيم ميكنه
Presence:
اين سنسور مثلا اجازه نميده بچه كوچيك جلو hdtv بشينه و تصوير خاموش ميشه و فقط صدا مياد يا تنظيم ميشه اگه استند باي بود وكاي نكردين بعد 30 دقيقه خاموش ميشه كه اينها توي ايران شايد اصلا مهم نباشه ولي خوب در سطح دنيا براي تبليغ و محيط زيست خيلي مهمه به قول فرنگيا eco-friendly هست
البته اين سنسور ورژن پايين تري از سنسوري هست كه روي مدل هاي 3d سوني نظير lx900 استفاده شده
در مورد پايه كه فرمودين خوب قشنگ ديگه :46:
در مورد اختلاف قيمت ديگه نميدونم با شما ودوستاني كه ميخوان تصميم بگيرند :10:
t_tanhayam
02-08-2010, 19:52
با سلام
جناب t_tanhayam
ممنون
دوست عزيز كمي سليقه اي ميشه و البته به هزينه اي كه ميخواين بكنيد
من حقيقتا nx800 رو خيلي ميپسندم بيشتر البته بخاطر ديزاينش سري nx700 رو ديدم تقريبا تصوير مشابهي داره با سري هاي ex
اگر ميخواين منطقي هزينه كنيد به نظرم ex700 گزينه خيلي خوبيه :46:
تلویزیونتونو ریست فکتوری کنید
زبان انگلیسی
کشور رو استرالیا انتخاب کنید
کابل انتن را به پشت ان وصل کنید
بعد سرچ کنید
من دارم و گرفتم
سلام.
متشکرم از توجه شما. من این دستگاه رو امروز گرفتم و با توجه به توضیحات شما اون رو تنظیم کردم البته اون فروشنده هم کلی حال کرد:31:
البته کشور رو سنگاپور هم میشه انتخاب کرد.
باز هم ممنون.:11:
afshin0914
03-08-2010, 10:56
سلام. مبارک باشه.. چند تا سوال داشتم..
مقدار motion frame این مدل چند هرتزه؟ فکر میکنم زیر 100 هرتز باشه درسته؟ موقع پخش تصاویر سریع (مثل فوتبال) مشکلی نداره؟
نه دوست عزیز مشکلی نداره ولی تو اینچ های40به بالا زیاد به چشم میاد چون پیکسل هاشون از هم دورن
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
سلام
مشکل از کجاست؟
مشکل یا از ماهواره شماست یا جایی زندگی میکنینی که توی مسیر ایرانسل قرار گرفتین یا وسایل برقی پر مصرف همزمان کار میکنن
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
با تشکر
ex500بهتره همون مدل قبلیw550هست با یکم تغییر ظاهری ولی در کلwجواب پس داده بهتره
LIQUID_PRO
03-08-2010, 12:14
دوست عزيز كمي سليقه اي ميشه و البته به هزينه اي كه ميخواين بكنيد
من حقيقتا nx800 رو خيلي ميپسندم بيشتر البته بخاطر ديزاينش سري nx700 رو ديدم تقريبا تصوير مشابهي داره با سري هاي ex
اگر ميخواين منطقي هزينه كنيد به نظرم ex700 گزينه خيلي خوبيه :46:
از راهنمایی شما بسیار ممنونم
fabio montari
03-08-2010, 19:56
دوستان 32v550 sony با w550 چه فرقی داره
t_tanhayam
03-08-2010, 20:35
دوستان 32v550 sony با w550 چه فرقی داره
تا حد خيلي زياد مشابه هم هستند منتها تفاوت هايي دارند
-موتور پردازش سري w همون موتور v هست منتها با تفاوت وبهبود بيشتري واضافه شدن 480i كه باعث ميشه توي تصاوير sd يا همون غير hd ها جزئيات بهتري داشته باشيم كه معروف به Bravia Engine EX
-وهمينطور اضافه شدن استاندارد 24p كه در واقع نرخ استاندارد 24fps هست و زماني كه با يك مثلا dvd player كه خروجي 24 فرم در ثانيه رو داره وصل كنيد تجربه بهتري ميتونيد داشته باشين
-در سيستم صدايي w هم بهبود وارتقايي صورت گرفته با يك الگوريتم پيچيده از همون دو تا بلند گوي جانبي صداي surround رو هم دارين كه در v بايد بلند گوي جانبي بزنيد براي چنين صدايي
-و يك امكان جانبي خوب در سري w داشتن Theater Sync Technology كه مثلا توي يك خونه سيستم هايي كه لينك ميشن با tv رو ميتونيد با يك كنترل خاموش ويا روشن كنيد
fabio montari
03-08-2010, 20:46
قیمت nx500 بیشتره یا ex500 ؟
t_tanhayam
03-08-2010, 20:51
قیمت nx500 بیشتره یا ex500 ؟
مطمئن نيستم فكر ميكنم سري هاي nx گرونتر هستند
fabio montari
03-08-2010, 20:55
مثله اینکه سری nx اصلا ایران نمیومده یعنی سایت سونی نداشت فقط ex500 داشت با ex800 ولی nx500 نداشت ؟ !!
t_tanhayam
03-08-2010, 20:59
مثله اینکه سری nx اصلا ایران نمیومده یعنی سایت سونی نداشت فقط ex500 داشت با ex800 ولی nx500 نداشت ؟ !!
nx700 رو خودم رويت كردم در فروشگاهي هست توي بازار و نمايندگي ها
nx700 تهران هست - بانه هم هست
fabio montari
04-08-2010, 18:29
nx700 تهران هست - بانه هم هست
ببخشید میدونم من nx500 میخوام نه 700 با 1 تون نمیشه nx700 گرفت که
من nx500 میخوام ولی نیست
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
nx700 رو خودم رويت كردم در فروشگاهي هست توي بازار و نمايندگي ها
ببخشید من اشتباه نوشتم
سایت سونی ایران فقط مدل های ex500 nx700 nx800 داره ولی مدل nx500 رو ندراه
t_tanhayam
04-08-2010, 19:03
من nx500 میخوام ولی نیست
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
ببخشید من اشتباه نوشتم
سایت سونی ایران فقط مدل های ex500 nx700 nx800 داره ولی مدل nx500 رو ندراه
دوست گلم من هم اين مدل رو نديدم nx500 رو منظورم هست احتمال داره كه نيومده باشه يا تعداد محدودي
من nx500 میخوام ولی نیست
سلام.
پیشنهاد میکنم 32 EX-700 بگیری چون هم ال ای دی هست و هم اینکه تیونر دیجیتال داره. قیمتش هم حدود 1.300 هستش.
fabio montari
04-08-2010, 19:31
مرسی ولی اینقدر پول ندرام
fabio montari
04-08-2010, 20:19
این led ]ا عمرشون کتر از lcd نیست
t_tanhayam
04-08-2010, 20:54
این led ]ا عمرشون کتر از lcd نیست
با توجه به تشابه اين دو تكنولوژي ودر واقع تفاوت در نور دهي وبك لايت
عمر پنل بر ميگرده به تفاوت در عمر ccfl ها و led ها
كه تقريبا مشابه هستند همينطور با پلاسماها
jjbahale
09-08-2010, 13:38
سلام
من حدود 1.5 ميليون پول دارم دوستان با اين پول چه مدلي رو پيشنهاد ميدين؟
با تشكر
t_tanhayam
09-08-2010, 15:41
سلام
من حدود 1.5 ميليون پول دارم دوستان با اين پول چه مدلي رو پيشنهاد ميدين؟
با تشكر
فكر كنم بتونيد به 40EX500 فكر كنيد گزينه اي توي رنج قيمت شماست
مشخصات:
fabio montari
10-08-2010, 01:47
سلام من ex500 گرفتم عالیه مرسی از راهنماییتون
حالا باید به فکر سینما خانگی هم باشم
ehsan-inventor
12-08-2010, 12:30
سلام دوستان
من بالاخره بعد از کلی کش و قوس فراوان (!) EX700 خریدم...سایز 46
هنوز روشن نکردم...در مورد بتنظیماتش اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
راستی ----t هم داره.چطوری باید ازش استفاده کرد/ فیش آنتن خونه رو بزنم بهش کافیه یا...؟
موفق باشید
t_tanhayam
12-08-2010, 13:16
سلام دوستان
من بالاخره بعد از کلی کش و قوس فراوان (!) EX700 خریدم...سایز 46
هنوز روشن نکردم...در مورد بتنظیماتش اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
راستی ----t هم داره.چطوری باید ازش استفاده کرد/ فیش آنتن خونه رو بزنم بهش کافیه یا...؟
موفق باشید
احسان عزيز اينجا مطرح كنيد تا دوستان ex700 دار جوابتون رو بدهند
morteza-iri
12-08-2010, 16:15
سلام !
این اولین پست منه!
من امروز یه تلویزیون sony bx40 مدل 40 اینچش رو خریدم میخوام ببینم چجور خریدم؟ ( یعنی قیمتش مناسب بوده یانه؟ 825 هزار تومن خریدم از ارومیه که فکر کنم از بانه برام آورده بودن!)
راستی کنتراستش چقدره؟
t_tanhayam
12-08-2010, 19:38
سلام !
این اولین پست منه!
من امروز یه تلویزیون sony bx40 مدل 40 اینچش رو خریدم میخوام ببینم چجور خریدم؟ ( یعنی قیمتش مناسب بوده یانه؟ 825 هزار تومن خریدم از ارومیه که فکر کنم از بانه برام آورده بودن!)
راستی کنتراستش چقدره؟
سلام دوست عزيز خوش اومدين ومباركه :10:
در مورد مشخصات :
-در مورد كنتراست فكر ميكنم 1:33.000 باشه :46:
يكي از چيز هاي جالبش فكر ميكنم قرار گرفتن محل اتصلات وپورت ها در سمت چپ و پشت باشه همينطوره؟
-با توجه به قيمتش تصوير خوب وقابل قبولي داره
morteza-iri
12-08-2010, 22:18
واقعا ممنونم!
راهنمایی خوب و جامعی بود!
بله اتصالات و پورتش سمت چپ قرار گرفته و البته احساس میکنم عقب تلویزیون خیلی ساده است !(بر خلاف سامسونگ و ال جی که خیلی شلوغه!)
t_tanhayam
13-08-2010, 13:44
واقعا ممنونم!
راهنمایی خوب و جامعی بود!
بله اتصالات و پورتش سمت چپ قرار گرفته و البته احساس میکنم عقب تلویزیون خیلی ساده است !(بر خلاف سامسونگ و ال جی که خیلی شلوغه!)
خواهش ميكنم خوب ديگه هر برندي ومدلي خصوصيات خودش رو داره مهم اين هست كه شمايي كه استفاده ميكنيد ازش راضي باشين :46:
t_tanhayam
15-08-2010, 00:22
t-tanhayam عزیز ممنون از اطلاعاتی که قرار دادین .
من یه مدتی نرسیدم به سایت سر بزنم .
من یه حدود 2 ماهی هست 40NX700 دارم اگر دوستان سوالی داشتن در خدمتم .
(یا اگر تاپیک جداگانه ای هست دوستان معرفی کنن تا اونجا سوالات دوستان رو تا جایی که بتونم پاسخ بدم که انتخاب خوبی داشته باشن)
t_tanhayam
16-08-2010, 19:42
(یا اگر تاپیک جداگانه ای هست دوستان معرفی کنن تا اونجا سوالات دوستان رو تا جایی که بتونم پاسخ بدم که انتخاب خوبی داشته باشن)
خواهش ميكنم امين خان
عرضم به حضورتون كه گويا تاپيك جدا درست شده واسش ميتونيد اونجا نظرات و مشكلاتي كه دوستان دارند رو جواب گو باشن يا هر اطلاعات مفيدي كه بدرد بقيه دوستان بخوره بگزارين ممنون :46:
با سلام و تشکر از شما - میخواستم بدونم تا حالا از امکانات اینترنتی این تلویزیون استفاده کردین:11:
هنوز از اینترنتش (WIFIاش) استفاده نکردم .
hamhami_333
20-08-2010, 09:51
دوستان ببخشید اگه سوالام تکراریه قبلا اسم ال سی دی های سونی s w x v z بود اما حالا شده ex400 ex700 nx و ........ می خواستم بدونم کدوم یکی از سری های جدید از نظر کیفیتی با سر X برابر است ؟>
t_tanhayam
20-08-2010, 10:01
دوستان ببخشید اگه سوالام تکراریه قبلا اسم ال سی دی های سونی s w x v z بود اما حالا شده ex400 ex700 nx و ........ می خواستم بدونم کدوم یکی از سری های جدید از نظر کیفیتی با سر X برابر است ؟>
سري x تكنولوژي متفاوتي داشت RGB LED توي سري هاي جديد همچين چيزي نداريم كه بشه مقايسه كرد
hamhami_333
20-08-2010, 10:56
سري x تكنولوژي متفاوتي داشت RGB LED توي سري هاي جديد همچين چيزي نداريم كه بشه مقايسه كرد
خوب حالا تو این سریهای جدیدش بهترینش کدومه ؟ هم LCD هم LED؟ (هم شهریم که هستیم:31:)
t_tanhayam
20-08-2010, 17:11
خوب حالا تو این سریهای جدیدش بهترینش کدومه ؟ هم LCD هم LED؟ (هم شهریم که هستیم:31:)
ارادت داريم عزيز خدمت شما پارتي بازي :46::10:
عرضم به حضورت عزيز كه فكر ميكنم بستگي به بودجت داشته باشه هم ميتوني روي ex500 .700 و هم روي nx 800 فكر كني كه فعلا توي بازار ايران گرونترين مدل البته غير مدل هاي 3d كه قرار بيان
tarkan.tarka
25-08-2010, 08:04
با سلام خدمت اساتید محترم یک سوال داشتم می خواستم بدونم سونی سری nx700 یا ex700 کدومشون بهتر است با ذکر دلیل و بیشتر ساخت چه کشوری هستند تلویزیون مو جود در ایران
با تشکر
ارادت داريم عزيز خدمت شما پارتي بازي :46::10:
عرضم به حضورت عزيز كه فكر ميكنم بستگي به بودجت داشته باشه هم ميتوني روي ex500 .700 و هم روي nx 800 فكر كني كه فعلا توي بازار ايران گرونترين مدل البته غير مدل هاي 3d كه قرار بيان
سلام دوست عزیز
شما خودت بین LED سونی EX700 و LCD سونی EX500 به طور کلی و با در نظر گرفتن مجموع امکانات و کیفیت تصویر هر کدام از آنها، کدام یکی را برای خرید ترجیح میدی؟!
مرسی
man7tomani
25-08-2010, 13:42
بهترین مانیتور led که میشه با 200-300 خرید چی هست؟ تو سایز 22 24 " ؟
tarkan.tarka
25-08-2010, 13:53
با سلام و خسته نباشید
می خواستم بدونم که سونی سری NX700 بهتره یا EX700 چرا با ذکر دلیل ممنون وتلویزیونها ی موجود در ایران ساخت کدوم کشور می باشد و ایا ژاپن این سریا رو ساخته
t_tanhayam
25-08-2010, 14:38
سلام دوست عزیز
شما خودت بین LED سونی EX700 و LCD سونی EX500 به طور کلی و با در نظر گرفتن مجموع امکانات و کیفیت تصویر هر کدام از آنها، کدام یکی را برای خرید ترجیح میدی؟!
مرسی
-من فكر ميكنم ex700 رو انتخاب ميكردم البته نظر شخصيم هست
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
بهترین مانیتور led که میشه با 200-300 خرید چی هست؟ تو سایز 22 24 " ؟
فكر ميكنم بهتر اينجا مطرح كني دوست عزيز:
tarkan.tarka
25-08-2010, 21:40
سلام و خسته نباشید
می خواستم بدونم که سونی سری NX700 بهتره یا EX700 چرا با ذکر دلیل ممنون وتلویزیونها ی موجود در ایران ساخت کدوم کشور می باشد و ایا ژاپن این سریا رو ساخته
کسی جواب مارو نمیده
t_tanhayam
26-08-2010, 15:01
سلام و خسته نباشید
کسی جواب مارو نمیده
در مورد تفاوت ها كمي اينجا بحث شد :
tarkan.tarka
26-08-2010, 17:35
ممنونم از راهتماييتون قصد خريد دارم به نظر شما كدومشو بگيرم.ممنون كه جواب دادين و بيشتر ساخت چه كشوري هستن ممنون ميشم جواب بدين با تشكر
خوب سری NX بالا تر از سری EX هستش (به طوری که با پول 46سریEX700 میشه 40NX700خرید)
البته این که بهترین انتخاب با توجه به بودجه چی میتونه باشه : اون نظر خودتونه که کدومو بخرین
ممنونم از راهتماييتون قصد خريد دارم به نظر شما كدومشو بگيرم.ممنون كه جواب دادين و بيشتر ساخت چه كشوري هستن ممنون ميشم جواب بدين با تشكر
سونی های سری ex700و nx700 ساخت کشور مالزی هستن.nx700 بهتره. سعی کنین اونو بگیرین
SAEEDSAMSUNG
31-08-2010, 00:48
سونی های سری ex700و nx700 ساخت کشور مالزی هستن.nx700 بهتره. سعی کنین اونو بگیرین
منم NX700 دارم . واقعا ازش راضیم. راستی این مدل EX700 چیه؟ چه فرقی داره با مال من؟
t_tanhayam
31-08-2010, 03:22
منم NX700 دارم . واقعا ازش راضیم. راستی این مدل EX700 چیه؟ چه فرقی داره با مال من؟
مبارك سعيد خان پست 4 رو ببين در مورد تفاوت ها صحبت كرديم :
webgalaxy
09-09-2010, 08:08
با سلام خدمت دوستان ،
من میخواستم بگم از بانه lcd یا led برام بفرستن ، تا 000/500/1 حالا نمیدونم led ex600 بخرم 1.400؟ lcd ex500 تومان 1.000.000 بخرم یا از نمایندگی سونی led32 ex700 بخرم 1.300 ؟1!!!
در ضمن LED EX600 بانه وجود داره ولی نمایندگی های سونی ندارن ؟1
webgalaxy
09-09-2010, 08:25
با سلام خدمت دوستان ،
من میخواستم بگم از بانه lcd یا led برام بفرستن ، تا 000/500/1 حالا نمیدونم led ex600 بخرم 1.400؟ lcd ex500 تومان 1.000.000 بخرم یا از نمایندگی سونی led32 ex700 بخرم 1.300 ؟1!!!
t_tanhayam
09-09-2010, 12:36
با سلام خدمت دوستان ،
اينجا بپرس دوست گلم:
با سلام خدمت دوستان ،
EX600 تو بانه کمه .... فکر میکنم motionflow هم نداره .... به نظر من 40EX700 بخر .
wrackful
11-09-2010, 13:01
سلام
آیا سونی غیر از مالزی کشور دیگه ای هم تولید میکنه؟از کجا باید بفهمیم مالزی هست یا جای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
t_tanhayam
11-09-2010, 14:17
سلام
آیا سونی غیر از مالزی کشور دیگه ای هم تولید میکنه؟از کجا باید بفهمیم مالزی هست یا جای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-فكر ميكنم ژاپن وچين و همينطور تايوان البته مطمئن نيستم
hamedj480
18-09-2010, 14:43
من فردا مي خوام برم بانه ex700 سايز46 بگيرم يا nx700سايز40
hamed8470
18-09-2010, 22:29
من فردا مي خوام برم بانه ex700 سايز46 بگيرم يا nx700سايز40
هر دوتا تلويزونهاي خوبي هستن ولي اگه به ديزاين اهميت ميدين nx700 گزينه خوبيه البته سريnxمدلهاي بالاتري نسبت به ex هستن و تصاوير با جزييات بيشتر و نرمتري ارايه ميدن
Linux Learner
20-09-2010, 23:26
EX5 جدیدتره یا EX500 ؟
LED ،EX5 هست؟
قیمت " EX5 46 چقده؟
t_tanhayam
20-09-2010, 23:42
EX5 جدیدتره یا EX500 ؟
LED ،EX5 هست؟
قیمت " EX5 46 چقده؟
-ex500 يكي از مدل هاي 2010 هست
-lcd هست
-قيمت 46 نزديك 2200 بايد باشه
sinister
21-09-2010, 17:23
سلام دوستان می خواستم ببینم چه جوری میشه وارد منوی مخفی سونی EX500 شد
Linux Learner
21-09-2010, 19:54
من تو مغازه ی آشنام مدل EX5 بود و 46 اینچ (دقیقا" روی کاتنش نوشته بود). ولی تو نت نتونستم همچین مدلی پیدا کنم. این دیگه از کجا اومده؟
t_tanhayam
21-09-2010, 20:29
سلام دوستان می خواستم ببینم چه جوری میشه وارد منوی مخفی سونی EX500 شد
من تو مغازه ی آشنام مدل EX5 بود و 46 اینچ (دقیقا" روی کاتنش نوشته بود). ولی تو نت نتونستم همچین مدلی پیدا کنم. این دیگه از کجا اومده؟
EX 4 = EX 400
EX 5 = EX 500
EX 7 = EX 700
t_tanhayam
25-09-2010, 14:46
p30worldiran
26-09-2010, 12:56
سلام دوستان
led سوني Ex700 آيا wifi دارد كه با موبايل و يا لب تاپ لينكش كرد؟
t_tanhayam
26-09-2010, 13:05
سلام دوستان
led سوني Ex700 آيا wifi دارد كه با موبايل و يا لب تاپ لينكش كرد؟
-فكر ميكنم بايد يك دانگل wi-fi براش بگيرين
EX700 دارای WI-FI داخلی نیست و باید جدا تهیه کنید (فکر کننم حدود 100تا 150 باشه)
rostam22
30-09-2010, 00:07
ببخشین منظور از دیزاین چی هستش که تو ال سی دی ها در موردش صحبت میشه:5:
این Hx9 عجب تلویزیون توپیه . کسی از مشخصات دقیقش خبر نداره ؟
t_tanhayam
08-10-2010, 10:36
این Hx9 عجب تلویزیون توپیه . کسی از مشخصات دقیقش خبر نداره ؟
سلام دوستان لطفا تفاوت بین دو مدل KLV-32EX500 و KDL-32EX500 رو برام توضیح بدین. تو بیشتر سایت ها چه خارجی و ایرانی (بجز سایت Sony Asia و خاورمیانه) نوشته بودند که جفتشون LCD هستند ولی تو سایت رسمی سونی یه تفاوت داشتن اینکه اون مدل دومی LED EDGE بود ولی عوضش یه قابلیت رو فکر کنم Motionflow نسبت به مدل KLV نداشت. حالا من کلا گیج شدم آیا بین این دو مدل تفاوت زیادی هست ؟ هر دو مدل تو ایران با چه قیمت هایی عرضه میشن ؟ در نهایت اینکه خرید کدوم یکی به صرفه تر هست ؟ من فکر می کنم صد تومن اختلاف قیمت داشته باشن. لطفا در مورد تفاوت هاشون در صورت امکان کامل توضیح بدین ممنون میشم.
با تشکر...
t_tanhayam
08-10-2010, 17:18
سلام دوستان لطفا تفاوت بین دو مدل KLV-32EX500 و KDL-32EX500 رو برام توضیح بدین. تو بیشتر سایت ها چه خارجی و ایرانی (بجز سایت Sony Asia و خاورمیانه) نوشته بودند که جفتشون LCD هستند ولی تو سایت رسمی سونی یه تفاوت داشتن اینکه اون مدل دومی LED EDGE بود ولی عوضش یه قابلیت رو فکر کنم Motionflow نسبت به مدل KLV نداشت. حالا من کلا گیج شدم آیا بین این دو مدل تفاوت زیادی هست ؟ هر دو مدل تو ایران با چه قیمت هایی عرضه میشن ؟ در نهایت اینکه خرید کدوم یکی به صرفه تر هست ؟ من فکر می کنم صد تومن اختلاف قیمت داشته باشن. لطفا در مورد تفاوت هاشون در صورت امکان کامل توضیح بدین ممنون میشم.
با تشکر...
-خوب سري هاي اروپايي با پيشوند KDL و سري هاي اسيايي و ايراني با پيشوند KVL شروع مشن
-جديدا سري هاي LED رو توي ايران با همون پيشوند خارجي يعني دو حرف و 3 عدد اسم ميبرند KDL {سابق يك حرف و3 عدد بود }
-در مورد MOTION FLOW هم كه احتمالا اشتباه ديدين اين گزينه مربوط به هرتز دستگاه ميشه كه 120 هست سري EX500
-در مورد LED و LCD بودن هم تا جايي كه من اطلاع دارم LCD هستند
-سري هاي EX700 بك لايت LED دارند و EX500 بك لاين CCFL
با سلام
دوست عزیز سیستم های kdl جهت اروپا بوده و مجهز به تیونر دیجیتال و پخش divx از پورت usb می باشند.
samira_googleOne
17-10-2010, 12:45
سونی اقدام به ساخت پنل جدیدی کرده که قادر است همزمان 2 یا سه تصویر متفاوت را به نمایش بگذارد. بنابراین شما و اعضای خانواده قادرید هر کدام تصویر کاملا متفاوتی را به صورت همزمان در یک تلویزیون مشاهده کنید، بدون اینکه برنامه دلخواه یکدیگر را قطع کنید.
تلویزیون های 3 بعدی کاربرد های زیادی دارند
عینک های 3 بعدی به صورت متناوب و گاها یکی در میان دیافراگم هایی از تصویر را می بندند و بعضی را باز می گذارند. به همین علت است که تصویری که در تلویزیون های سه بعدی تار و غیر واضح است با استفاده از عینک به یک تصویر واضح تبدیل شده و جان می گیرد. شما در هر لحظه یکی از دو تصویری که روی هم در حال نمایش است را می بینید. بنابراین هر شخص با استفاده از عینک مخصوص سه بعدی، می تواند تصویر مورد نظر را مشاهده کند. فرض کنید پدر خانواده همزمان با بازی PlayStation فرزندانش فوتبال می بیند، و مادر خانواده نیز برنامه مورد علاقه خود را در همان تلویزیون مشاهده می کند و همه اینها تنها با استفاده از عینک جداگانه مقدور خواهد بود. بدون اینکه مجبور باشند تصویر تلویزیون را چند قسمت کرده و یا از سیستم تصویر در تصویر (PIP) استفاده کنید.
ادامه + لينك:
t_tanhayam
22-10-2010, 13:18
سوالي كه به ذهن خيلي ها مثل من بوجود اومده بود در مورد صدا بود
-بوسيله يك wireless transmitter/receiver صدا رو دقيقا مشابه تصوير با هر فريم بخصوص براي همون كاربر بر روي هدفون ويا ايرفوني كه داره فرستاده ميشه
-براي اشنايي با فيگور هاي مختلف و نحوه كار ميتونيد لينك زير رو بخونيد :
سلام دوستان
من سوني مدل bx400 خريدم .ميخواستم بدونم سايتي هست كه درموردش اطلاعات و امكانات مخفي كه ميتونه داشته باشه بهم بده .يا دوستان اگه اطلاعاتي درمورد امكانات و يا نقاط ضعفي كه داره بهم بدن . متشكرم
t_tanhayam
03-11-2010, 10:58
سلام دوستان
من سوني مدل bx400 خريدم .ميخواستم بدونم سايتي هست كه درموردش اطلاعات و امكانات مخفي كه ميتونه داشته باشه بهم بده .يا دوستان اگه اطلاعاتي درمورد امكانات و يا نقاط ضعفي كه داره بهم بدن . متشكرم
-لينك بدرد بخوري نديدم
-لينك بدرد بخوري نديدم
مرسی از راهنمائیت اما اگه فارسی باشه خیلی بهتره
t_tanhayam
03-11-2010, 16:16
مرسی از راهنمائیت اما اگه فارسی باشه خیلی بهتره
-مدل خيلي كميابي هست واسه اين كم گير مياد اينجا رو ببين توي سايت ايران چيزي پيدا ميكني يا نه
tanha_tarin78
14-11-2010, 10:39
سلام دوستان خسته نباشید
من میخواستم LCD بگیرم حدود قیمت 1200000 ، 40 اینچ هم باشه نظرتون در مورده BX-400 چیه ؟ به نظرتون اونقدر ارزش داره که بیشتر بزارم روش یه EX-500 بگیرم ؟ اصلا در مورد اینکه میگن برند سونی توی این چند مدل ماله مالزی هستن نظرتون چیه ؟ اینا که ماله مالزی هستن خوبن ؟ مثلا توی همین رنج قیمت پاناسونیک که ماله ژاپنه بهتر نیست ؟
t_tanhayam
14-11-2010, 18:15
سلام دوستان خسته نباشید
من میخواستم LCD بگیرم حدود قیمت 1200000 ، 40 اینچ هم باشه نظرتون در مورده BX-400 چیه ؟ به نظرتون اونقدر ارزش داره که بیشتر بزارم روش یه EX-500 بگیرم ؟ اصلا در مورد اینکه میگن برند سونی توی این چند مدل ماله مالزی هستن نظرتون چیه ؟ اینا که ماله مالزی هستن خوبن ؟ مثلا توی همین رنج قیمت پاناسونیک که ماله ژاپنه بهتر نیست ؟
-البته جواب دادن كمي مشكل هست با خصوصيات مشابه ولي ميارزه به ex500 فكر كنيد به نظر شخصي من البته
-در مورد ريجن ومناطق هم گفتم بهتون مسئله مهمي نيست خودتون رو درگير نكنيد :10:
لطفا این پست را حذف کنید.
ممنون عکس جالبی است پس شما هم با من هم نظر هستید به نظرم ex500 کیفیت خیلی بالاتر است من یک 32 خریدم 800 تومن حالا میخوام یک 40 بگیرم ولی توی این دو دلی موندم که پول 40 اینچ ex500- رو بدم یک led سامسونگ بخرم ولی هنوز کیفیت led سامسونگ ندیدم رفتم فروشگاه خاموش بود.
نظر شما چی است 40 اینچ ex500 یا led سامسونگ کیفیت بالا تر است ؟
ممنون
ممنون عکس جالبی است پس شما هم با من هم نظر هستید به نظرم ex500 کیفیت خیلی بالاتر است من یک 32 خریدم 800 تومن حالا میخوام یک 40 بگیرم ولی توی این دو دلی موندم که پول 40 اینچ ex500- رو بدم یک led سامسونگ بخرم ولی هنوز کیفیت led سامسونگ ندیدم رفتم فروشگاه خاموش بود.
نظر شما چی است 40 اینچ ex500 یا led سامسونگ کیفیت بالا تر است ؟
ممنون
من اگر جای شما بودم همین EX500 رو می خریدم . کیفیت تصویرش خیلی خوبه و قیمتش هم خیلی مناسبه بخصوص از بانه.
توی خیابون کاوه (اهواز) مقایسه کردم دیدم با تصویر LED زیاد حال نمیکنم چون یه مقدار به نظرم تاریکه. روشنایی LCD و رنگهای شاداب ترش با حال تره. من از تصویر LCD بیشتر خوشم میاد . تا سلیقه شما چی باشه.
در کل به تبلیغات LED زیاد توجه نکن. ببین سلیقه ات چی میگه.
ممنون بابت جواب شما هم اهوازی هستید :31: مخلصتم میگم الان بانه چند است ؟و مغازه است که بیاره و عرضه کنه با قیمت مناسب اهواز ؟ من میخواستم بگیرم ولی میگن جنس های بانه با این سونی هایی که تو بازار هستند فرق میکنند و.....
ممنون بابت جواب شما هم اهوازی هستید :31: مخلصتم میگم الان بانه چند است ؟و مغازه است که بیاره و عرضه کنه با قیمت مناسب اهواز ؟ من میخواستم بگیرم ولی میگن جنس های بانه با این سونی هایی که تو بازار هستند فرق میکنند و.....
همشهری عزیزم
سونی 46EX500 تو سایتهای بانه زده بود 1.270.000 که ارزونترم میشه گیر آورد تا 1.220.000 تومن. قیمت با گارانتیش 2.195.000 تومنه:18:. قیمت 40EX500 هم زده بود 1.050.000 تومن. راستش مغازه ای سراغ ندارم. من خودم برای خونمون می خواستم برم از بانه بیارم. اما یه چیزهایی پشیمونم کرد. یکی از مسئولین صدا و سیما حدود یک ماه پیش می گفت قراره تا یکسال دیگه تلویزیون تمام مراکز استانها دیجیتالی بشه و تمام تلویزیونهای که وارد میشن قراره دیجیتالی باشن. راست میگفت چون الآن مدلهای جدیدی که اومده مثل LED های ال جی و بعضی مدلهای سونی مثل EX701 و... دیجیتالیند. EX500 هم آنالوگه. البته با دستگاه جداگانه مثل Set Top Box یا ----- میشه تلویزیون دیجیتالی نگاه کرد اما اگه دستگاهش داخل تلویزیون باشه کیفیت بالاتر میره (به نقل از مسئول صدا و سیما) منم که فقط کاربردم شبکه های داخلیه گفتم تا تابستون بعدی صبر کنم که مدلهای جدید میان و همه دیجیتالیند. اینو محض اطلاعات عمومی گفتم بدونی.
فکر نمی کنم سونی های بانه با گارانتی دارها فرقی داشته باشه چون اسم مدل و مشخصاتشون یکییه. سونی بطور کل دو سری آسیایی و آمریکایی داره. مدلهای داخلی با قاچاقی هاش از سری آسیایی اند.
ممنون میگم سایت بانه میشه بهم پیغام خصوصی کنی ویک چیز دیگه من یک مدل دیدم
ex700 led است میخواستم ببنم این دیجیتالی داره همون ویزگی که الان اشاره کردید ؟
ممنون میگم سایت بانه میشه بهم پیغام خصوصی کنی ویک چیز دیگه من یک مدل دیدم
ex700 led است میخواستم ببنم این دیجیتالی داره همون ویزگی که الان اشاره کردید ؟
یکی از لینکهای فروش Ex500 تو سایت بازار بانه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو گوگل اگه بزنی" ال سی دی بانه " بازم سایت هست.
تو این سایت سونی شاپ (------------) که یکی از نمایندگیهای رسمی سونی است برای مدل 46EX700 نوشته گیرنده داخلی دیجیتال داره
تو سایت خاورمیانه ای سونی بازم نوشته دیجیتاله:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی تو سایت سونی هند نوشته آنالوگ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا تو بانه دیجیتاند یا آنالوگ نمی دونم.
یه مدل EX710 هم هست که تو سایت هند و نمایندگی ایران و خاورمیانه هر سه زده اند دیجیتاله. اما قیتش بالاست. از تو سایتهای بالا پیداش میکنی.
این لینک نگاه کنید ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد
KDL-40EX700
نوشته
سیستم تلویزیون Analog: B/G, D/K, I, M
فکر کنم انالوگ باشه یا این مورد نیست ؟ من اشتباه میکنم
راستی دو تا لینک یکی هستند
ممنون
این لینک نگاه کنید ببین
KDL-40EX700
نوشته
ممنون
درسته . آنالوگه ولی نمی دونم چرا بعضی سایته نوشتن دیجیتال؟؟؟
در ضمن لینک اصلاح شد
t_tanhayam
21-11-2010, 10:48
درسته . آنالوگه ولی نمی دونم چرا بعضی سایته نوشتن دیجیتال؟؟؟
در ضمن لینک اصلاح شد
بزرگوار kdl ها گیرنده دیجیتال دارند
بزرگوار kdl ها گیرنده دیجیتال دارند
اخه میگن باید ----t داشته باشه این داره ولی استاندارد امریکا سازگار است ! و برای ایران نیست . توی همین سایت یک جایی خوندم ایا درست است ؟
اخه میگن باید ----t داشته باشه این داره ولی استاندارد امریکا سازگار است ! و برای ایران نیست . توی همین سایت یک جایی خوندم ایا درست است ؟
بعید نیست . چون سیستم ----T ایران Mpeg4 است که بالاترین و جدیدترین سیستم دیجیتاله . اکثر کشورها که دیجیتال دارند Mpeg2 هستند. گیرنده دیجیتال باید بتونه این سیستم رو ساپورت کنه.
این لینک نگاه کنید ببین
KDL-40EX700
نوشته
ممنون
من این مدل رو با گارانتب برای یکی از دوستانم گرفتم که تیونر دیجیتال داره و خوبم جواب میده :5:
توی سایت سونی ایران نوشته انالوگ نمیدونم قضیه چی است واقعا !!
تو سایت خاورمیانه ای سونی بازم نوشته دیجیتاله:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی تو سایت سونی هند نوشته آنالوگ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا تو بانه دیجیتاند یا آنالوگ نمی دونم.
یه مدل EX710 هم هست که تو سایت هند و نمایندگی ایران و خاورمیانه هر سه زده اند دیجیتاله. اما قیتش بالاست. از تو سایتهای بالا پیداش میکنی.
اون لینک که نوشته دیجیتال داره خیلی مشخصاتش با اونی که توی سایت ایران است فرق میکنه فکر کنم یکی نباشند :(
اصلا Led توی همین حدود قیمت از سونی است که ----t داشته باشد ؟
t_tanhayam
21-11-2010, 17:02
اون لینک که نوشته دیجیتال داره خیلی مشخصاتش با اونی که توی سایت ایران است فرق میکنه فکر کنم یکی نباشند :(
اصلا Led توی همین حدود قیمت از سونی است که ----t داشته باشد ؟
-بچه هایی که توی این فروم ex700 رو تهیه کردند عنوان کردند بدون مشکل دیجیتال رو میگیره ونگران این مطلب نباشین
-nx ها هم این قابلیت رو دارند
سلام.
SONY EX-700 گیرنده دیجیتال داره و تو ایران هم بخوبی جواب میده فقط در ابتدای تنظیمات باید کشور رو استرالیا یا سنگاپور انتخاب کنی.
این کار 2تا ایراد داره(البته برای خودم مهم نیست) یکی اینکه زبان منو تلویزیون رو دیگه نمیشه فارسی کرد و دوم اینکه ساعت تلویزیون بوقت ایران تنظیم نمیشه.
سلام.
SONY EX-700 گیرنده دیجیتال داره و تو ایران هم بخوبی جواب میده فقط در ابتدای تنظیمات باید کشور رو استرالیا یا سنگاپور انتخاب کنی.
این کار 2تا ایراد داره(البته برای خودم مهم نیست) یکی اینکه زبان منو تلویزیون رو دیگه نمیشه فارسی کرد و دوم اینکه ساعت تلویزیون بوقت ایران تنظیم نمیشه.
اسم دقیق مدل شما چیست ؟ منظورم اینه که KDL-EX700 پیشوند و پسوندی نداری. میخوام ببینم دقیقا این مدل تو بانه هست؟ ضمنا رنگ کارتونش سفید بود یا بی رنگ؟ چون تو اینترنت که سرچ کردم کارتونهاشون از این دو شکل بود.
jupiterx
22-11-2010, 11:31
سلام به دوستان
من همه این 23 صفحه رو خوندم
یک سوال میخام بدونم به نظر دوستان با حداکثر 2 تومان تو تی وی های سونی چه مدلی رو پیشنهاد میکنند؟؟؟و چه امکاناتی داره؟؟
البته من در مورد پانا هم تحقیق کردم اما میخام بدونم واسه مارک سونی تو این رنج قیمت چه مدلایی دوستان پیشنهاد میکنن؟؟؟
با تشکر
اسم دقیق مدل شما چیست ؟ منظورم اینه که KDL-EX700 پیشوند و پسوندی نداری. میخوام ببینم دقیقا این مدل تو بانه هست؟ ضمنا رنگ کارتونش سفید بود یا بی رنگ؟ چون تو اینترنت که سرچ کردم کارتونهاشون از این دو شکل بود.
روی جلوی کارتون زده EX-7 . بغل کارتون اونجائی که بارکد و شماره سریال هست زده KDL EX-700 .
رنگ کارتون تلویزیونهائی که از نمایندگی خریداری بشه ترکیبی از رنگهای سیاه - سفید - خاکستری و در یک قسمت هم قرمز هست.
یک مدل بدون گارانتی دیدم کسی داشت کارتونش تمام رنگی بود.
فقط شما دقت کن اگه از بانه می خوای خرید کنی ممکنه مدل اروپائی باشه که در این صورت تیونر دیجیتالش تو ایران نمیگیره. باید مدل خاورمیانه باشه یا آسیا(البته آسیا رو شک دارم بهتره بپرسید)
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
سلام به دوستان
من همه این 23 صفحه رو خوندم
یک سوال میخام بدونم به نظر دوستان با حداکثر 2 تومان تو تی وی های سونی چه مدلی رو پیشنهاد میکنند؟؟؟و چه امکاناتی داره؟؟
البته من در مورد پانا هم تحقیق کردم اما میخام بدونم واسه مارک سونی تو این رنج قیمت چه مدلایی دوستان پیشنهاد میکنن؟؟؟
با تشکر
سلام.
اگه 40 بخوای EX-700 & EX-701 ال ای دی هست کیفیت خوبی داره البته 701 همون 700 هستش و جدیدا" اومده و یک مقدار از لحاظ شکل ظاهری با هم تفاوت دارن.
امکاناتش هم میتونی تو سایت کامل ببینی.
روی جلوی کارتون زده EX-7 . بغل کارتون اونجائی که بارکد و شماره سریال هست زده KDL EX-700 .
رنگ کارتون تلویزیونهائی که از نمایندگی خریداری بشه ترکیبی از رنگهای سیاه - سفید - خاکستری و در یک قسمت هم قرمز هست.
یک مدل بدون گارانتی دیدم کسی داشت کارتونش تمام رنگی بود.
فقط شما دقت کن اگه از بانه می خوای خرید کنی ممکنه مدل اروپائی باشه که در این صورت تیونر دیجیتالش تو ایران نمیگیره. باید مدل خاورمیانه باشه یا آسیا(البته آسیا رو شک دارم بهتره بپرسید)
خیلی ممنون از پاسخ شما
کارتون شما تقریبا این رنگیه؟
از کجا معلومه اروپائیه یا خاورمیانه و آسیا؟؟ از کشور سازنده؟
مثلا مدلهای آمریکایی ساخت مکزیک هستند. مدلهای اروپایی ساخت اسلونی. مدلهای خاورمیانه و آسیا ساخت مالزی.
jupiterx
22-11-2010, 18:08
سلام.
اگه 40 بخوای EX-700 & EX-701 ال ای دی هست کیفیت خوبی داره البته 701 همون 700 هستش و جدیدا" اومده و یک مقدار از لحاظ شکل ظاهری با هم تفاوت دارن.
امکاناتش هم میتونی تو سایت کامل ببینی.[/QUOTE]
ممنون
میشه بگید تقریبا چه قیمتی دارن؟؟تو سری های NX چطور؟؟؟اخه فکر کنم سری NX جدید تر از EX هستش.به نظر شما از نظر کیفیت تصویر سری NX چقدر با سری EX متفاوت هست؟؟
واسه من فقط کیفیت تصویر مهمه و بس.
خیلی ممنون از پاسخ شما
کارتون شما تقریبا این رنگیه؟
از کجا معلومه اروپائیه یا خاورمیانه و آسیا؟؟ از کشور سازنده؟
مثلا مدلهای آمریکایی ساخت مکزیک هستند. مدلهای اروپایی ساخت اسلونی. مدلهای خاورمیانه و آسیا ساخت مالزی.
دقیقا" این رنگیه.
بغل کارتون اونجائیکه بارکد و سریال داره نوشته ME یعنی خاورمیانه( Middle East )
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
سلام.
امکاناتش هم میتونی تو سایت کامل ببینی.
ممنون
میشه بگید تقریبا چه قیمتی دارن؟؟تو سری های NX چطور؟؟؟اخه فکر کنم سری NX جدید تر از EX هستش.به نظر شما از نظر کیفیت تصویر سری NX چقدر با سری EX متفاوت هست؟؟
واسه من فقط کیفیت تصویر مهمه و بس.[/QUOTE]
دوست عزیز قیمت با گارانتی زیر 2 میلیون باید باشه. سری NX حدود 1 میلیون گرونتره.از لحاظ کیفیت من از نزدیک مقایسه نکردم ولی از مشخصات درج شده در سایت خیلی بهم مشابه هستند.
shervin206
24-11-2010, 11:25
KDL-46HX800 آقا قیمت این مدل چنده تو بازار...میخوام بخرم...کیفیتش هم خوبه
KDL-46HX800 آقا قیمت این مدل چنده تو بازار...میخوام بخرم...کیفیتش هم خوبه
دوست عزیز TV 3D توصیه نمیشه !!!
shervin206
24-11-2010, 12:04
میشه دلیلش رو بگید؟
چرا توصیه نمیشه؟
بعید نیست . چون سیستم ----T ایران Mpeg4 است که بالاترین و جدیدترین سیستم دیجیتاله . اکثر کشورها که دیجیتال دارند Mpeg2 هستند. گیرنده دیجیتال باید بتونه این سیستم رو ساپورت کنه.
درود
رفتم پرسیدم برای ---_t گفت مدل جدید ex700 اومده 40 اینچ همون مشخصات داره فقط پنل جلوش خیلی زیبا تر شده اسم شده 40_ex701 بعد گفت این مدل گیرنده دیجیتال داره ولی مدل قدیمیش نداره
t_tanhayam
24-11-2010, 14:23
میشه دلیلش رو بگید؟
چرا توصیه نمیشه؟
-بخاطر سورس هاي كمي كه از 3d موجود هست در بازار
-و همينطور با توجه به رو رشد و نو پا بودن اين تكنولوژي و بهبود اون در نسل هاي بعدي
ین تغییر چهره ای که EX701 داده ... EX501 هم داریم ؟
(برا من طراحی خیلی مهمه و برا همین NX700 خریدم .... راستی هفته پیش یه سینمای خانگی سونی مدل DZ910 رفتم جمهوری خریدم و سیستم صوتی و تصویری خونه دیگه کامل کامل شد)
میشه دلیلش رو بگید؟
چرا توصیه نمیشه؟
تلویزیونهای 3D موجود نیاز به عینک دارند و باعث سردرد می شوند . باید چند سالی صبر کرد تا مدلهای بدون عینک تولید تجاری شوند و مشکلات مربوط به سردرد و سرگیجه حل شود.
مهمتر از این ، اکثر فیلم ها و منابع تصویری کنونی در ایران هنوز روی سیستم VCD در جا میزنند. تا 3D خیلی فاصله داریم. ایشالله 60-50 سال دیگه:27: برای ایران. اما در دنیا سال 2020 برای فراگیری 3D تعیین شده است.
درود
رفتم پرسیدم برای ---_t گفت مدل جدید ex700 اومده 40 اینچ همون مشخصات داره فقط پنل جلوش خیلی زیبا تر شده اسم شده 40_ex701 بعد گفت این مدل گیرنده دیجیتال داره ولی مدل قدیمیش نداره
این مدل تو سایت خاورمیانه سونی نبود اما یه مدل دیگه بود که انگار شبیه EX701 است . یعنی مدل EX710 که قیمت 40 اینچش 1.990.000 است. EX710 طراحی زیبایی داره.
اینجا ببینش:
ین تغییر چهره ای که EX701 داده ... EX501 هم داریم ؟
(برا من طراحی خیلی مهمه و برا همین NX700 خریدم .... راستی هفته پیش یه سینمای خانگی سونی مدل DZ910 رفتم جمهوری خریدم و سیستم صوتی و تصویری خونه دیگه کامل کامل شد)
EX501 هم داریم ولی فکر نمی کنم تو ایران باشه. واقعا طراحی خیلی زیبایی داره.
این EX501 :
دوستان
فرق این مدل 501 با 500 چیه؟ فقط دیزاینش بهتره؟؟
t_tanhayam
28-11-2010, 10:40
دوستان
فرق این مدل 501 با 500 چیه؟ فقط دیزاینش بهتره؟؟
-در مورد تفاوت اين دو مدل بيشتر بر ميگرده به طراحي والبته چند موردي هم عنوان شده در مورد تفاوت در نوع صفحه (در مورد رفلكس نور ) اين مدل كه البته حرف يوزرهايي بوده كه ديدم نه چيز ديگه
-ترد خوبي هم در avsf داره ميتونيد مطالعه كنيد :
سلام
نمیدونم جای درستی دارم سوال میپرسم یا نه ولی خوب چون مارک اینجا بحث در مورد سونی هست
من یه تلویزیون سونی میخوام که البته فکر کنم با بودجه من میشه ال سی دی زیر 1 میلیون میشه یه راهنمایی کنید به من ؟ یه چیز جون دار با کیفیت خوب و حداکثر امکانات
t_tanhayam
30-11-2010, 22:08
سلام
نمیدونم جای درستی دارم سوال میپرسم یا نه ولی خوب چون مارک اینجا بحث در مورد سونی هست
من یه تلویزیون سونی میخوام که البته فکر کنم با بودجه من میشه ال سی دی زیر 1 میلیون میشه یه راهنمایی کنید به من ؟ یه چیز جون دار با کیفیت خوب و حداکثر امکانات
-خوب بهترين گزينه ميتونه توي اين رنج قيمت EX500 باشه عزيز
آیا میشه به LCD سونی که یه USB دارند و فیلم و عکس و... پخش می کنند ، هارد اکسترنال پرتابل وصل کرد.
من هاردم به دو USB باید وصل بشه . یکی برای برقش و دیگری برای DATA . چون تلویزیونهای سونی که دیده ام فقط یه USB داره ، میشه از طریق USB HUB تلویزیون و هارم رو به هم وصل کنم.
این هاردمه Transcend 25M3 640 GB / Fat 32 :
آیا میشه به LCD سونی که یه USB دارند و فیلم و عکس و... پخش می کنند ، هارد اکسترنال پرتابل وصل کرد.
.....
من هارد اکسترنال وصل کردم البته فقط یدونه یو اس بی داره که هم برقشو میده و هم اطلاعات.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.