مشاهده نسخه کامل
: بررسی پلاسماهای 2010 پاناسونیک از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما
Sacrament
11-09-2010, 13:30
کارت گرافیکت مارکش چیه بعضی کارت گرافیکا مثل کارتی که من دارم خروجی hdmi خیلی بی کیفیتی دارن.
t_tanhayam
11-09-2010, 14:11
دوستان من دیروز این تلویزیون (V20) رو از بانه خریدم قیمت 1.280.000 تومن اول گفتش 1.300.000 بعد از کلی چونه به قول خودش قیمت همکاری داد البته اینو بگم که تو بانه هم کم گیر میاد من فقط تو 2 مغازه دیدم البته 3 تا 4 ساعت بیشتر دنبالش نبودم فکر نکنم پاینتر از این قیمت هم گیر بیاد
و دو سوال دوستان یک اینکه من امروز با کابل hdmi از کارت گرافیک به تلویزیون وصل کردم اما به نظرم کیفیت یک مقدار افت میکنه حالا می خواستم بدونم این مسله عمومیت داره یا اینکه با تنظیماتی میشه کیفیت رو تو تلویزیون هم به حد مانیتور رساند . دوم اینکه من تو فلش مموری چند تا فایل فیلم با فرمتهای mpeg mpg ریختم و به usb تلویزیون وصلش کردم اما هیچکدوم رو شناسائی و پخش نکرد تو دفترچه نوشته mpeg2 و avchd پخش میکنه ایا باید با منوی خاصی این کار رو کرد چون من نتونستم پخش ویدوئیش رو تست کنم
دوستان راستی شما اطلاعی از پلاسماهایی سری A پاناسونیک دارید همراه ما تو سفر مدل A2s رو تهیه کرد قیمتش از پلاسماهای سری C & X حدود 25 درصد گرانتر بود حتی از s10 هم مقدار ناچیزی گرانتر بود ممنون میشم دوستان اطلاعی از این مدل دارند در اختیار بنده بگذارند
-در مورد تنظيمات كارت گرافيك بايد خيلي دقت كنيد حتما روي 1080p60 بگزار چون گزينه هاي ديگه اي هم هستند 1080p50 , 24...
كاملا مربوط به تنظيمات كارت گرافيكت هست وبه پنل ربطي نداره
-من هم اين مشكل رو داشتم با دستكاري درست ميشه
-فرمت فلشتون fat بود و نشناخت؟
زياد روي فلش و اجراي فرمت ها حساب نكنيد به فكر يك WD باشين
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-در مورد مدل هاي A پانا از نسل هاي G13 هست و غير فول 720P
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من هفته پیش G10 قیمت گرفتم 1460 ارزونترین جا بود میشه شماره مغازه رو پ.خ کنید؟:20:
سلام
من دیروز در مشهد از سه نمایندگی محصولات پاناسونیک ( نمایندگی دستمالچی ) قیمت گرفتم تمام اجناس را گران کرده بود و می گفت بدلیل افزایش قیمت دلار است ؟
مثلا G10 را 1570 می فروخت!!! :19::19:
آیا در تهران یا شهر شما هم قیمتهای نمایندگی بانیان افزایش داشته؟:18:
بدین ترتیب احتمالا محصولات جدید هم که عرضه کنند با قیمت بالا عرضه خواهند کرد از جمله V20 & VT20 !!!!:41::41:
ممنون:11:
amir_snake
12-09-2010, 10:32
آقا v20 اومد...بانیان امروز پخش کرد
در مشهد که هنوز نیامده و در کل معازه های محصولات تصویری پاناسونیک به جز دو یا سه مدل تلویزیون چیزی داخلش نیست!!!!
شرکت بانیان خیلی کند عمل می کنه و در حال حاضر هم قیمتها را بالا برده و دلیل آنرا افزایش قیمت دلار بیان می کنه؟؟:19::19:
نه، هنوز نیامده است :41:.
s.hossein45
15-09-2010, 07:37
با سلام اینهم یک بررسی دیگه v20 با توضیحات خوب والبته نظرات کاربران در پایین صفحه هم جالبه
V20 را در دو مغازه پاناسونيك در شيراز ديدم( 42 اينچ) . قيمت: 000/880/1 تومان. خيلي قشنگ تر از آن چيزي است كه در عكسها مي بينيم.
amirvania
15-09-2010, 08:05
V20 را در دو مغازه پاناسونيك در شيراز ديدم( 42 اينچ) . قيمت: 000/880/1 تومان. خيلي قشنگ تر از آن چيزي است كه در عكسها مي بينيم.
کاملا درسته . من قبل از اینکه تی وی مو برام بیارن ته دلم حسرت دکور V10 رو میخوردم . ولی وقتی آوردنش و از تو کارتن درش آوردن دیدم خدائیش از V10 خوشگلتره .
سپاس :10:
بهترین پلاسمای پانا از نظر Upscaling کدوم پنل است؟
t_tanhayam
15-09-2010, 12:57
بهترین پلاسمای پانا از نظر Upscaling کدوم پنل است؟
-مسلما در محصولات 2010 پاني هست مثل V20 و vT20 فكر ميكنم از نظر اپسكيلينگ با هم تفاوت نداشته باشند
samira_googleOne
25-09-2010, 15:35
بررسي مشخصات كامل V20 پاناسونيك و كليه عكس هاش در حال پخش فيلم و نتيجه تست ها:
مدل V20 بدون قابلیت پشتیبانی از تصاویر 3D پاناسونيك يك مدل بالاتر از سري G20 و يك مدل پايين تر از سري VT20/25 سه بعدي است. اين مدل رنگ مشكي عميقي را به نمايش گذاشته و كيفيت تصوير بسيار عالي به شما ارائه خواهد داد. آيا پرداخت هزينه بيشتر و خريد V20 به جاي G10 به صرفه تر است؟ برای مقایسه V20 و G10 به ادامه مطلب مراجعه بفرمایید.
بررسی ظاهری
تلویزيون های پلاسماي پاناسونيك در دو سايز 42و 50 اينچ موجود بوده و نام اين مدل ها TX-P42V20E و TX-P50V20E مي باشند. V20 داراي قاب نقره اي رنگ و لبه گرد است و ظاهري مشابه مدل VT20/VT25 دارد. پاناسونيك ظاهر شيشه اي جلوي صفحه تلوزيون را حذف كرده تا ازبازتاب نور در اين مدل بكاهد.
Blue Stars
02-10-2010, 12:28
با سلام
لطفا در مورد تاریخ عرضه سری سه بعدی پاناسونیک و قیمت حدودی آنها راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
t_tanhayam
02-10-2010, 12:40
با سلام
لطفا در مورد تاریخ عرضه سری سه بعدی پاناسونیک و قیمت حدودی آنها راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
-والا بزرگوار اطلاع دقيقي ندارم وجايي هم نديدم ولي نبايد زياد طول بكشه قطعا
با سلام
با سپاس
دوست عزیز من پرسیدم مثل اینکه همراه با V20 مدل سه بعدی پاناسونیک یعنی مدل VT20 هم توی این هفته یا هفته آینده به بازار میاد!
گویا از 50 اینچ به بالا داره و قیمت 50 اینچش حدود 3800 هزار تومان هست!
دوست عزیز من پرسیدم مثل اینکه همراه با V20 مدل سه بعدی پاناسونیک یعنی مدل VT20 هم توی این هفته یا هفته آینده به بازار میاد!
گویا از 50 اینچ به بالا داره و قیمت 50 اینچش حدود 3800 هزار تومان هست!
اگه این شرکت بانیان است قیمتهایی اعلام می کنه تا همون شکه بشیم[:18::18::19::19:
در مشهد هنور هیچ کدام از این مدلهای جدید نیامده یعنی V20 & V25
ممنون
t_tanhayam
03-10-2010, 09:43
اگه این شرکت بانیان است قیمتهایی اعلام می کنه تا همون شکه بشیم[:18::18::19::19:
در مشهد هنور هیچ کدام از این مدلهای جدید نیامده یعنی V20 & V25
ممنون
-متاسفانه مشهد خيلي نمايندگي منفعلي داره مخصوصا دستمالچيا ن :41:
Lordmaster
03-10-2010, 21:28
سلام
می خواستم ببینم آیا مدل های داخل ایران مانند مدل های اروپایی v20 دارای تیونر ماهواره هست یا حذف شده؟
t_tanhayam
03-10-2010, 22:29
سلام
می خواستم ببینم آیا مدل های داخل ایران مانند مدل های اروپایی v20 دارای تیونر ماهواره هست یا حذف شده؟
-اينطور كه به نظر ميرسه وهمينطور دوستاني كه اين tv رو تهيه كردند بايد قيد ----t رو بزنيد
t_tanhayam
05-10-2010, 13:37
USB Information of VIERA 2010-year Models for Asia
-ميتونيد مدل مورد نظرتون رو انتخاب كنيد و با كليك بر روي اون اطلاعاتي در مورد usb و ورودي هايي رو كه ساپورت ميكنه ببينيد مشابه عكس زير:
لينك:
s.hossein45
05-10-2010, 21:41
سلام : مثل اینکه از سری R که نصیب ما شده هیچ منبعی وجود ندارد ما که هیچ نیافتیم .
afshin b
07-10-2010, 09:55
مثل اینکه پاناسونیک داره پلاسما GT25 هم میزنه که از VT25 ارزونتره و سایز 42 هم داره (کوچیکترین 3بعدی پانا) و عینک 150 دلاری هم همراش نیست.
تلویزیونهای پلاسمای پاناسونیک بهترینند . کیفیت رنگ بالا و کنتراست فوق العاده ای که دارند بهترین کیفیت تصویر را ایجاد کرده.
اما حیف...
مصرف برق بالاشون که تقریبا دو برابر LCD هاست باعث میشه که از خریدشون صرف نظر کنم. تا چند وقت دیگه که یارانه برق قطع شد و قیمت برق آزاد شد ، دیگه پلاسما به صرفه نیست .
Sacrament
08-10-2010, 10:36
تلویزیونهای پلاسمای پاناسونیک بهترینند . کیفیت رنگ بالا و کنتراست فوق العاده ای که دارند بهترین کیفیت تصویر را ایجاد کرده.
اما حیف...
مصرف برق بالاشون که تقریبا دو برابر LCD هاست باعث میشه که از خریدشون صرف نظر کنم. تا چند وقت دیگه که یارانه برق قطع شد و قیمت برق آزاد شد ، دیگه پلاسما به صرفه نیست .
واقعا عجب منطقی
چرا به صرفه نیست؟ 2x2 مساویه 4 تا
شما 1800 میدی یه پلاسما پاناسونیک میخری که از هر جهتی تو کیفیت تصویر پنلای 4-5 میلیونی بازارو میزنه یعنی از همون اول 2-3 میلیون میوفتی جلو بعدش شاید در سال 20 هزار تومن بیشتر از lcd برق مصرف کنه.
همون دو میلیونو بزاری بانک تا آخر عمرت پول برق پلاسمات مجانی واست میوفته :27:
Sacrament
08-10-2010, 10:42
دو میلیونو بزاری بانک سالی 400 هزار تومن بهت سود میده که میشه ماهی 33 هزار تومن تازه یه سودیم میکنی :31:
واقعا عجب منطقی
چرا به صرفه نیست؟ 2x2 مساویه 4 تا
شما 1800 میدی یه پلاسما پاناسونیک میخری که از هر جهتی تو کیفیت تصویر پنلای 4-5 میلیونی بازارو میزنه یعنی از همون اول 2-3 میلیون میوفتی جلو بعدش شاید در سال 20 هزار تومن بیشتر از lcd برق مصرف کنه.
همون دو میلیونو بزاری بانک تا آخر عمرت پول برق پلاسمات مجانی واست میوفته :27:
در سال 20 هزار تومن ؟؟؟
الآن شاید اینطوری باشه ولی چند ماه دیگه نه. انگار نمیدونی قراره پول برق چقدر بشه.
در سال 20 هزار تومن ؟؟؟
الآن شاید اینطوری باشه ولی چند ماه دیگه نه. انگار نمیدونی قراره پول برق چقدر بشه.
دوستانی که در محاسبه مصرف برق پلاسما ها مشکل یا مسئله دارن قبلش این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و صفحه بعدش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از پست 79 تا 86 رو بخونن که در رابطه با مبحث برق پلاسما های v20 است ( و مشابه اش رو باسه V10 و G10 هم داشته ایم ):11:
دوستانی که در محاسبه مصرف برق پلاسما ها مشکل یا مسئله دارن قبلش این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و صفحه بعدش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از پست 79 تا 86 رو بخونن که در رابطه با مبحث برق پلاسما های v20 است ( و مشابه اش رو باسه V10 و G10 هم داشته ایم ):11:
حرف حساب جواب نداره.
mehr film
11-10-2010, 18:35
آقا این V20 چه قیمته الان تو ایران ؟
t_tanhayam
11-10-2010, 21:01
آقا این V20 چه قیمته الان تو ایران ؟
42v20 حدوداي 1700
سلام
من تقریبا دو سال پیش یه پلاسمای پایونیر گرفتم و خیلی ازش راضیم البته خب هزینه زیادی هم داشت برام
حالا میخوام با مبلغی حدود 2 میلیون یه دستگاه خوب بگیرم.
نظر شما در مورد پلاسمای پاناسونیک چیه؟ پلاسمای پانا رو بگیرم بهتره یا lcd سامسونگ c650 ؟؟
البته من بیشتر فیلمهای فول اچ دی میخوام باهاش ببینم!
ممنون
afshin b
13-10-2010, 20:34
سلام
من تقریبا دو سال پیش یه پلاسمای پایونیر گرفتم و خیلی ازش راضیم البته خب هزینه زیادی هم داشت برام
نظر شما در مورد پلاسمای پاناسونیک چیه؟ پلاسمای پانا رو بگیرم بهتره یا lcd سامسونگ c650 ؟؟
ممنون
مطمئنن برای دیدن فیلم های فول اچ دی پلاسما پانا بهترن. شما هم که خودتون قبلا پلاسما داشتین. به نظرم 42V20 خوبه.
سلام
راستش خیلی وقته که تصویر یه پلاسمای پانا رو ندیدم
قبلا توی محیط پرنور کمی بور و کدر بود ولی توی محیط تاریک خیلی تصویر شفاف و زیبایی داشت. آیا الان هم همین مورد در پانا دیده میشه یا نه؟
راستی من توی نت دیدم که این مدل v20 هم v20E داره هم v20B داره!! فرقشون چیه و کدوم بهتره؟
کلن پلاسما نورش کمتره، ال سی دی و ال ای دی براق تر هستند.
afshin b
14-10-2010, 12:39
سلام
راستش خیلی وقته که تصویر یه پلاسمای پانا رو ندیدم
قبلا توی محیط پرنور کمی بور و کدر بود ولی توی محیط تاریک خیلی تصویر شفاف و زیبایی داشت. آیا الان هم همین مورد در پانا دیده میشه یا نه؟
الان مسلماً از نظر برایتنس پیشرفت خیلی زیادی نسبت به دو سه سال پیش کردن و دیگه در محیط پرنور مات به نظر نمیان.
اگه تهران زندگی میکنید حتماً برین خودتون از نزدیک V20 ببینین. اگه V20 رو پیدا نکردین (چون هنوز زیاد توی بازار نیست) محصول پارسال یعنی G10 و V10 رو ببینین.
راستی من توی نت دیدم که این مدل v20 هم v20E داره هم v20B داره!! فرقشون چیه و کدوم بهتره؟
این پسوندها بخاطر منطقه عرضه محصولشون هست. توی نمایندگی های ایران فقط V20R باید باشه و تک و توک توی با*نه مدل V20S هم هست.
در کل فرقشون توی یه سری امکانات جانبی مثل ----T و.. هست که از نظر من زیاد مهم نیست.
موفق باشین.
help please
15-10-2010, 12:29
سلام
ممنون
آقا شما که pioneer kuro داری دیگه panasonic میخای چیکار :20:
آره، اگه پایونیر خوب داری از پانا بهتر است.
help please
15-10-2010, 21:13
راستی حالا که بحثش شد . الان میشه kuro نو گیر آورد ؟؟ چنده ؟؟
دست دومش فایده ای داره ؟
hamed8470
15-10-2010, 21:26
دست دومش فایده ای داره ؟
فعلا گير مياد .خيابان جمهري زير پل حافظ دقيقا روبروي علاالدين:10:
t_tanhayam
15-10-2010, 21:33
دست دومش فایده ای داره ؟
-بله گير مياد منتها به ندرت بايد ببينيد انبار كدوم شركتي داره :
PDP-LX6090
8200
PDP-LX5090
5 ميليون
kelishani
17-10-2010, 00:12
با سلام
دوستان بنده را راهنمایی کنید بین ساسونگ 3d 7000 , پاناسونیک v20 کدام بهتره بیشتر مد نظرم کیفیت و اینکه بهتر نیست با وجود اومدن تکنولوژی 3d برم سراغ سامسونگ قیمت 7000 سامسونگ هم به 2000000 تومان رسیده ؟در این خصوص بدجوری تو دو راهی گیر کردم؟ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید البته من بیشتر دونبال دیدن برنامه های hd .full hd از طریق ماهواره هستم .
با سلام
دوستان بنده را راهنمایی کنید بین ساسونگ 3d 7000 , پاناسونیک v20 کدام بهتره بیشتر مد نظرم کیفیت و اینکه بهتر نیست با وجود اومدن تکنولوژی 3d برم سراغ سامسونگ قیمت 7000 سامسونگ هم به 2000000 تومان رسیده ؟در این خصوص بدجوری تو دو راهی گیر کردم؟ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید البته من بیشتر دونبال دیدن برنامه های hd .full hd از طریق ماهواره هستم .
سلام
این قیمت را کجا اعلام می کنید و چند اینچ ؟
من که به این قیمت در نمایندگیهای سامسونگ ندیدم
ممنون:10:
kelishani
17-10-2010, 23:39
جمهوری قیمت کزدم 2114000 تومان 20 روز پیش
جمهوری قیمت کزدم 2114000 تومان 20 روز پیش
سلام دوست عریز
تلویزیون ، چند اینچ بود؟
فکر نمی کنم قیمت شما صحیح باشد!!!
در سایت شرکت سامسونک قیمت 40C7000 را 2,849,000 تومان و 46 اینچ آنرا 3,569,000 تومان اعلام کرده است ؟؟؟
ممنون
s.hossein45
18-10-2010, 11:40
با سلام :دوستان مثل اینکه داستان افت تولید مشکی پلاسماهای پانا 2009 در محصولات 2010 همچنان ادامه داره و طبق گزارش cnet که پنلها رو ازمایش کرده مدل vt25 بد از 1543 ساعت از 0.004 به 0.007 (ftl) و g20 بعد از 2411 ساعت از 0.007 به 0.012(ftl) کاهش داشته و پانا هم جواب داده که این روند معمولی پلاسما های این شرکت هست و تا حدود 4000 ساعت ادامه داره تا به عددهای بالا برسه وگفته خود پانا هم حدود همین اعداد رو محاسبه کرده و توضیح داده که بعد از 4000 ساعت دیگه تغییری نخواهد کرد .باضافه اینکه در محصولات امسال این تغییرات خیلی تدریجی صورت میگیره و چندان محصوص نیست و تازه بعد از این افت هنوز از پلاسماهای نو رقبا ( سامی و ال جی ) کیفیت بهتری دارند که پارامترهای مربوطه رو در لینک زیر میتوانید مشاهده کنید . ضمن اینکه از پنلهای رقیب این تستها بعمل نیامده ومعلوم نیست عملکرد اونها در طول زمان چگونه است . توصیه میکنم خودتان لینک رو ببینید توضیحات خوبی داره.
millad1388
19-10-2010, 05:35
مثل اینکه پاناسونیک داره پلاسما GT25 هم میزنه که از VT25 ارزونتره و سایز 42 هم داره (کوچیکترین 3بعدی پانا) و عینک 150 دلاری هم همراش نیست.
کدام مدل های سه بعدی پاناسونیک در ایران آمد؟ و قیمتش چقدره؟
afshin b
19-10-2010, 10:23
کدام مدل های سه بعدی پاناسونیک در ایران آمد؟ و قیمتش چقدره؟
هیچ کدوم هنوز نیومدن!
آقا شما که pioneer kuro داری دیگه panasonic میخای چیکار :20:
این پایونیر رو وقتی گرفتم که با پدرم زندگی میکردم ولی الان که مستقل شدم خودم باید یه تلویزیون برای خودم بگیرم ولی پولم به پایونیر نمیرسه
راستی این پانا مدل v20 نسبت به پایونیر چطوره؟ چون شاید بتونم پایونیر اونا رو بگیرم و v20 بهشون بدم! ولی آیا تفاوت انقدر هست که این معاوضه رو انجام بدم؟؟
مرسی
afshin b
19-10-2010, 15:51
این پایونیر رو وقتی گرفتم که با پدرم زندگی میکردم ولی الان که مستقل شدم خودم باید یه تلویزیون برای خودم بگیرم ولی پولم به پایونیر نمیرسه
راستی این پانا مدل v20 نسبت به پایونیر چطوره؟ چون شاید بتونم پایونیر اونا رو بگیرم و v20 بهشون بدم! ولی آیا تفاوت انقدر هست که این معاوضه رو انجام بدم؟؟
مرسی
وقتی خریدین خودتون مقایسه کنین، هرکدوم بهتر بود اونو برای خودتون بگیرین:31:
*Alucard*
19-10-2010, 15:56
مرسی
پایونیر چندتا مدل داره اون مدل افسانه ای معروف پایونیر Elite Kuro هست که تو ایران (آسیا) و اروپا با کد مدل سری LX معرفی شده و البته تی وی نیست فقط پنل هست یعنی اسپیکر نداره و تیونیر خارجی باید براش تهیه کنید.
در کل پلاسماهای پاناسونیک به قول بعضی دوستان بازاری پسند تر هست , برایتنس بیشتری دارن و اشباع رنگ بالاتری دارن و صد البته قیمت خیلی کمتری هم دارن.
از نظر دقت رنگ و عملکرد پردازنده و بازتولید سطح مشکی این مدل پایونیری که خدمتتون عرض کردم همچنان در دنیای HDTV ـها بی رقیب هست ولی پلاسماهای پاناسونیک رقیب نزدیکی برای این پنلها هستن با قیمت فوق العاده کمتر.
استفاده از طلا و مواد درجه یک و چیپهای گرون قیمت البته یکی از عوامل برتری پلاسماهای Kuro و دقت بی نظیر اونها هست که باعث بالا رفتن قیمت پنل هم شده بنابراین این پلاسماها یک محصول پرمیوم با قیمت پرمیوم ! هستن و قابل قیاس با محصولات Consumer Level مثل سری پلاسماهای پاناسونیک نیستن.
t_tanhayam
19-10-2010, 15:59
-مرسي اقا مهدي چند سال پيش يك فروند رو از نزديك رويت كردم واقعا شاهكار هستند
3D این VT20/25 را نمیشود ازجای گیر آورد در بانه یا مرزهای دیگه(منطقهی آزاد) نمیشود رفت خرید در این یکی- دو هفته میخوام
t_tanhayam
19-10-2010, 21:08
3D این VT20/25 را نمیشود ازجای گیر آورد در بانه یا مرزهای دیگه(منطقهی آزاد) نمیشود رفت خرید در این یکی- دو هفته میخوام
-چند باري عنوان شد بزرگوار هنوز وارد نشده نه در بانه و نه در نمايندگي ها
بايد كمي صبر داشته باشين
millad1388
20-10-2010, 02:59
-چند باري عنوان شد بزرگوار هنوز وارد نشده نه در بانه و نه در نمايندگي ها
بايد كمي صبر داشته باشين
این قدر برای این پلاسمای پاناسونیک صبر کردم زیر پام علف سبز شد!!!
آیا سه بعدی پایونیر هم آمده در خارج ایران یا نه؟ در ضمن تا چه حدی کیفیتش بیشتر از پاناسونیک هست و اگه قیمت را هم بگید ممن.ن میشم
s.hossein45
20-10-2010, 08:22
آیا سه بعدی پایونیر هم آمده در خارج ایران یا نه؟ در ضمن تا چه حدی کیفیتش بیشتر از پاناسونیک هست و اگه قیمت را هم بگید ممن.ن میشم
با سلام :دوست عزیز پایونیر نزدیک دو ساله دیگه تلویزیون تولید نمیکنه . اینهایی هم که در بازاره ماله قبل هست.
millad1388
20-10-2010, 08:49
جدا!!!!!!!فکر کنم این قدر با کیفیت بود و قیمت هاش بالا بود که دیگه کسی نمیخریدش!!!!
پلاسمای vt 25 کی به بازار ایران مییآد؟ کسی میدونه خارج ایران چنده؟
afshin b
20-10-2010, 09:24
جدا!!!!!!!فکر کنم این قدر با کیفیت بود و قیمت هاش بالا بود که دیگه کسی نمیخریدش!!!!
پلاسمای vt 25 کی به بازار ایران مییآد؟ کسی میدونه خارج ایران چنده؟
اصلاً معلوم نیست کی بیاد. برای قیمت هم کافیه یه سرچ کوچیک توی گوگل یا آمازون بکنین. 50 اینچ حدود 2200$
t_tanhayam
20-10-2010, 10:51
-خوب همونطور كه دوستان فرمودند ديگه از دنياي hdtv خدا حافظي كرد وخيلي تخصصي تر معطوف به كارهاي صدايي شده :8:
-اشفته بازاريست
ابی جان سلام راجع به منوی پاناسونیک v20 که جدید اومده توضیح بدهید ایا فارسی خوبی دارد وبراقیش چطوره وزیاد گرم میکنه یا نه برای یکی از فامیلام میخوام بخرم که سالهاست 21 اینچ قدیمی پاناسونیک دارند منتظر جوابم
amirvania
20-10-2010, 16:05
ابی جان سلام راجع به منوی پاناسونیک v20 که جدید اومده توضیح بدهید ایا فارسی خوبی دارد وبراقیش چطوره وزیاد گرم میکنه یا نه برای یکی از فامیلام میخوام بخرم که سالهاست 21 اینچ قدیمی پاناسونیک دارند منتظر جوابم
با کسب اجازه از استاد بزرگوارم ابی عزیز :
1- منوی فارسی داره ولی من خودم اساسا از منوی انگلیسی بیشتر خوشم میاد
2- براقیتش در حد ال سی دی ها هستش . همونطور که قبلا هم گفتم تو مد دینامیکش زیاد نمیشه بهش نگاه کرد و اصولا به درد جاهای خیلی پرنور میخوره .
3- من از مد سینما و بعضی وقتا سینمای واقعی استفاده میکنم که میتونم بگم تو این دو تا مد خیلی خیلی کم گرم میشه . اما تو مد دینامیکش بیشتر داغ میکنه .
t_tanhayam
20-10-2010, 16:17
خوب امير جان كامل جوابت رو داد مرسي :46:
2- براقیتش در حد ال سی دی ها هستش . همونطور که قبلا هم گفتم تو مد دینامیکش زیاد نمیشه بهش نگاه کرد و اصولا به درد جاهای خیلی پرنور میخوره .
3- من از مد سینما و بعضی وقتا سینمای واقعی استفاده میکنم که میتونم بگم تو این دو تا مد خیلی خیلی کم گرم میشه . اما تو مد دینامیکش بیشتر داغ میکنه .
شما خودت داری از کجا خریدی وچه قیمتی عکس از منوهاش بزار یو اس بی برای پخش فیلم نمیخوره بهش دفترچه راهنمای فارسی داره توش ؟
mehr film
20-10-2010, 20:08
دوستان ما خودمون پاناسونیک G10 داریم و ازش راضی هستیم عالیه .. حالا میخوام واسه پسرخالم V20 بگیرم ..
میخواستم ببینم V20 باید بهتر باشه دیگه ؟؟؟ چون از G10 خوشش اومد حالا این V20 هم در حد G10 هست یا بهتره یا بد تره ؟
مشخصات که نشون میده بهتره ! ولی حالا در عمل نمیدونم
t_tanhayam
20-10-2010, 23:43
دوستان ما خودمون پاناسونیک G10 داریم و ازش راضی هستیم عالیه .. حالا میخوام واسه پسرخالم V20 بگیرم ..
میخواستم ببینم V20 باید بهتر باشه دیگه ؟؟؟ چون از G10 خوشش اومد حالا این V20 هم در حد G10 هست یا بهتره یا بد تره ؟
مشخصات که نشون میده بهتره ! ولی حالا در عمل نمیدونم
-قطعا v20 گزينه بهتري ميتونه باشه
بحث هاي مفصلي در تاپيك مربوطه شده توصي ميكنم كاملا مطالعه كنيد :
die my darling
21-10-2010, 00:12
با کسب اجازه از اساتید پلاسمای vt25 به عنوان بهترین تی وی سال 2010 و بهترین محصول سال 2010 از مجله home theater magazine جایزه گرفت.
به همه پلاسما دوستای سایت p30 تبریک عرض میکنم :31::40:
امیر جان سلام منتظر جوابم
با کسب اجازه از اساتید پلاسمای vt25 به عنوان بهترین تی وی سال 2010 و بهترین محصول سال 2010 از مجله home theater magazine جایزه گرفت.
به همه پلاسما دوستای سایت p30 تبریک عرض میکنم :31::40:
فکر نکنم در ایران هنوز کسی مدل vt25 را داشته باشد
معلوم نیست شرکت محترمه بانیان این محصول را در چه زمانی و به چه قیمتی عرضه کنه
در نتیجه خیلی جای تبریک ندارد:31:
afshin49
22-10-2010, 18:12
سلام
بعضی ویژگی های vt 20 عبارتند از:
freesat HD &freeviewHD
این ویژگی ها چی هستند و آیا در ایران کاربرد دارند؟
با سپاس
t_tanhayam
22-10-2010, 20:51
سلام
بعضی ویژگی های vt 20 عبارتند از:
freesat HD &freeviewHD
این ویژگی ها چی هستند و آیا در ایران کاربرد دارند؟
با سپاس
-چندين بار در تاپيك v20 فكر ميكنم عنوان شد
-امكان مشاهده و دريافت برنامه هاي شبكه هاي كابلي كه موجود هست
-همينطور برنامه هاي شبكه هاي ماهواره اي مثل itv -bbc hd ...
-البته در بسياري از مدل ها وجود داره ميتونيد اينجا ببينيد:
-و ناگفته پيداست كه در ايران اين قابليت وجود نداره و استفاده نميشه
kelishani
23-10-2010, 00:01
سلام دوست عریز
تلویزیون ، چند اینچ بود؟
فکر نمی کنم قیمت شما صحیح باشد!!!
در سایت شرکت سامسونک قیمت 40C7000 را 2,849,000 تومان و 46 اینچ آنرا 3,569,000 تومان اعلام کرده است ؟؟؟
ممنون
دوست عزیز سلام من قیمت بدون گارانتی دارم و الان ارزونتر شده شما قیمتتون قدیمی الان 2400 با گارانتی در بازار میتونید پیدا کنید.
amirvania
23-10-2010, 08:14
امیر جان سلام منتظر جوابم
سلام دوست عزیزم
من 58 روزه که دارم از این تی وی در حد نهایت لذت میبرم :31: .
اون جایی که من ازش گرفتم متاسفانه تموم کرده . چند تا دیگه از بچه ها هم اتفاقا میخواستن و بهشون آدرس دادم .
ضمنا ببخشید که دید جواب دادم . 3 روز غیبت داشتم :11:
p30worldiran
23-10-2010, 09:22
سلام دوستان
بالاخر V20 رو از نمايندگي خريدم البته 42V20R ساخت سنگاپور به قيمت1690 و سينماي خانگي PT875چند تا سوال داشتم؟
1- چگونه كاليبره ميشه؟
2- آيا آپديت ميشه؟
3- منو مخفي داره چگونه؟
4- مهمترين اينكه با دانگل وايرلس مختلف امتحان كردم نشناخت آيا با يد مخصوص خودش رو بخرم؟
و خلاصه تلويزيون خوبي شايد درخشندگيش در حد ال اي دي نيست ولي خيلي خوشم آمد در ضمن اصلا هيچ صداي فن ندارد.
skull_avatar
23-10-2010, 10:09
سلام دوستان
بالاخر V20 رو از نمايندگي خريدم البته 42V20R ساخت سنگاپور به قيمت1690 و سينماي خانگي PT875چند تا سوال داشتم؟
1- چگونه كاليبره ميشه؟
2- آيا آپديت ميشه؟
3- منو مخفي داره چگونه؟
4- مهمترين اينكه با دانگل وايرلس مختلف امتحان كردم نشناخت آيا با يد مخصوص خودش رو بخرم؟
و خلاصه تلويزيون خوبي شايد درخشندگيش در حد ال اي دي نيست ولي خيلي خوشم آمد در ضمن اصلا هيچ صداي فن ندارد.
به من قیمت 1850 دادن!
چرا اینقدر اختلاف داره؟
کسی سایت بانیان رو داره من لیست نمایندگی هاش رو ببینم؟
p30worldiran
23-10-2010, 10:43
به من قیمت 1850 دادن!
چرا اینقدر اختلاف داره؟
کسی سایت بانیان رو داره من لیست نمایندگی هاش رو ببینم؟
نه بابا من ديروز خريدم از جمهوري هموشون همين قيمت ميدادن البته 30 تومن بالاتر اين هم سايتش كه از نمايندگي بخري
skull_avatar
23-10-2010, 11:26
نه بابا من ديروز خريدم از جمهوري هموشون همين قيمت ميدادن البته 30 تومن بالاتر اين هم سايتش كه از نمايندگي بخري
مبارک باشه دوست عزیز.
من شیرازم,اینجا خیلی از مغازه ها اصلا اسم v20 به گوششون نخورده.
lebowski
23-10-2010, 11:42
سلام دوستان
1- چگونه كاليبره ميشه؟
2- آيا آپديت ميشه؟
3- منو مخفي داره چگونه؟
سلام عزیز مبارکت باشه
اگه میخوای کالیبرشو ببینی برو تو سایت سی نت کالیبره vt20/25 تقریبا مثل اینه
راستی من سامسونگ c7000 و بقل v20 دیدم تو فروشگاه صدا و سیما البته مخصوص کارمندای سازمانه ولی با همه نمایندگیا قرار داد داره و تقریبا همه مارکی میاره v20 روی مد داینامیک از c7000 برایتنسش بیشتره بقیه ال ای دیارو نمیدونم.
مبارک باشه دوست عزیز.
من شیرازم,اینجا خیلی از مغازه ها اصلا اسم v20 به گوششون نخورده.
در مشهد هم هنوز یافت نمی شه
بدین طریق نمی دانم چرا در تلویزیون ایران در ایام جام جهانی شرکت بانیان تبلیغ تلویزیون 3D را می کرد!!!!
فکر نکنم با این حرکت لاک پشتی شرکت بانیان تا یک سال دیگه هم به بازار عرضه بشه!!!
شرکتهای رقیب در این مدت بازار را به دست خودشان می گیرند
lebowski
23-10-2010, 11:55
دلیل اصلیش سفارش بالای v20 تو آمریکاس همین الان تو آمریکا توی فروشگاها پیدا نمیشه اینو من از یکی از فامیلامون که آمریکا زندگی میکنه آمار گرفتم واسه همین کمی بازار سیاه پیدا کرده دلیلشم اینه که ماهی 25 هزارتا بیشتر از vt20/25 تولید نمیشه که خیلی کمه.
p30worldiran
23-10-2010, 11:58
بدین طریق نمی دانم چرا در تلویزیون ایران در ایام جام جهانی شرکت بانیان تبلیغ تلویزیون 3D را می کرد!!!!
فکر نکنم با این حرکت لاک پشتی شرکت بانیان تا یک سال دیگه هم به بازار عرضه بشه!!!
نمايندگيش ميگفت مدل Vt20 نمياد توايران چون مشكل دارد!!!
نمايندگيش ميگفت مدل Vt20 نمياد توايران چون مشكل دارد!!!
نگفت چه مشکلی؟؟:18::18::19::19:
p30worldiran
23-10-2010, 12:06
نگفت چه مشکلی؟؟:18::18::19::19:
نه اتفاقا ازش توضيح خواستم چيزي نگفت به نظرم همينجوري يه چيزي پراند!
afshin49
23-10-2010, 12:45
نه اتفاقا ازش توضيح خواستم چيزي نگفت به نظرم همينجوري يه چيزي پراند!
من هم از یک سونی سنتر راجع به NX 800 پرسیدم گفت با سیستم ایران سازگار نیست !!!و همین NX 700 بهتره! بپیچم براتون؟:18:
skull_avatar
23-10-2010, 17:33
من دقیق نمی دونم ولی فکر می کنم توی شیراز دو هفته پیش یه مقدار توزیع شده ولی کم بوده,چون یه چند جا می گفتن تموم کردیم یه جایی هم بود که هنوز داشت اما بطور کلی من هر چی مغازه پاناسونیک بود رفتم 90 درصدشون اصلا نمی دونستن همچین مدلی هم هست.
الان قیمتش واسه من جای تعجب داره,خب وقتی یه محصولی توسط نمایندگیش تو بازار پخش میشه قاعدتا باید همه جا به یه قیمت باشه نه این که بین 150 تا 200 اینجا گرون تر باشه.
من محصولی که گارانتی بانیان باشه رو تا حالا نداشتم واسه همین دنبال سایتش بودم که هرچی توی گوگل جستجو می کردم پیدا نمی شد,آخرش بچه های این انجمن لطف کردن آدرسش رو گذاشتن.
از نظر کند بودن شرکت هم کاملا باهاتون موافقم,2010 تموم شد و هنوز v20 یافت نمی شه چه برسه به مدل های 3d.
ممنون از شما دوست عزیز بابت اطلاع رسانیتون :10:
saeidghodrati
23-10-2010, 18:48
دوستان اگر كسي ميتونه كمكي راجع به تبديل فرمت AVCHD براي ديدن فيلم توي پلاسماي پاناسونيك بكنه توي تاپيك(امضا) زير نظرش بده تا تمام كسايي كه پانا دارن بتونن استفاده كنن ممنون
:11:
yashm1365
24-10-2010, 16:30
سلام اگر من g10 رو خودم اپدیت کنم از گارانتی خارج می شه؟ حالا اگر آپدیت بشه تصویر فرقی هم می کنه؟
t_tanhayam
24-10-2010, 20:44
سلام اگر من g10 رو خودم اپدیت کنم از گارانتی خارج می شه؟ حالا اگر آپدیت بشه تصویر فرقی هم می کنه؟
-اگر مشكلي در حين اپديت اتفاق نيوفته فكر نميكنم ربطي به گارانتي داشته باشه
-در مورد بهبود در صورت اپگريد كمي بحث بود ميتونيد تاپيك G10 رو مطالعه كنيد مطالب خوبي گيرتون مياد :
-در كل نبايد توقع ويا انتظار خاصي داشته باشين از اپديت فريمور
p30worldiran
30-10-2010, 16:31
دوستان اگر كسي ميتونه كمكي راجع به تبديل فرمت AVCHD براي ديدن فيلم توي پلاسماي پاناسونيك بكنه توي تاپيك(امضا) زير نظرش بده تا تمام كسايي كه پانا دارن بتونن استفاده كنن ممنون
:11:
alirezasalam
01-11-2010, 19:31
چند سئوال؟ ممنون میشم کسانی که اطلاعاتی دارند توضیح بدهند.
1- به جز v20 کدام سری پلاسمای پاناسونیک full hd است و مانند v20 فیلتر برای منعکس نشدن نور رو داره؟
2- این مشخصه دارا بودن فیلتر ضد انعکاس معمولآ با چه علامتی نشون داده میشه؟ یا بهش چی میگن؟
3- از بین سری های x20 , a20 , u20 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
4- g20 در تهران یافت می شود؟ کجا؟
5- کدام سری به جز v20 اینترنت tv داره؟
6- ----t سری v20 وارداتی در تهران جواب میده؟
t_tanhayam
02-11-2010, 11:10
چند سئوال؟ ممنون میشم کسانی که اطلاعاتی دارند توضیح بدهند.
1- به جز v20 کدام سری پلاسمای پاناسونیک full hd است و مانند v20 فیلتر برای منعکس نشدن نور رو داره؟
2- این مشخصه دارا بودن فیلتر ضد انعکاس معمولآ با چه علامتی نشون داده میشه؟ یا بهش چی میگن؟
3- از بین سری های x20 , a20 , u20 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
4- g20 در تهران یافت می شود؟ کجا؟
5- کدام سری به جز v20 اینترنت tv داره؟
6- ----t سری v20 وارداتی در تهران جواب میده؟
-يك سري بحث هايي در اين مورد بود :
-ميتونيد و بهترين كار گرفتن اطلاعات در مورد سري هاي پانا به سايت پاناسونيك سر بزنيد :
-در مورد g20 هم يافت مي نشود در تهران
در مورد اينترنت tv منظورتون dlna و شبكه هست ؟
-بحث كلي بوده ديگه در تاپيك v20 كه مدل هاي اسيايي ----t رو ندارند
alirezasalam
02-11-2010, 18:09
ممنون اون 2 لینک رو خواندم و جواب یبعضی از سوالهامو گرفتم
ولی سوالهای اصلی من همچنان پا برجاست .
اگر کسی اطلاعات دقیقتری داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
منظور از dlna که v20 داره بله همون اینترنت tv است که c650 سامسونگ داره.
آیا سری های اون شهر مرزی ----t فعال در تهران دارند؟
و به طور اخص برترهای u20 به v20 به جز کنتراست و قابلیت usb در چیست؟
afshin49
02-11-2010, 23:01
سلام
چطوریه که 50 اینچ v20 حدودا 2.400 ولی v10 حدود 2.865 به فروش میرسن؟مگر v20 جدیدتر و برتر نیست؟
t_tanhayam
02-11-2010, 23:04
-خوب برادر u از تكنولوژي neo pdp استفاده نميكنه مثل مدل هاي ديگه اي كه گرون قيمت تر هستند
مهمترين علت تفاوت قيمتش همين هست
-در مورد سري هاي شهر مرزي بايد توي تاپيكش بپرسين كه بچه ها دارند و گرفتن اتفاقا در اين مورد بحث هم شده بود :
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
سلام
چطوریه که 50 اینچ v20 حدودا 2.400 ولی v10 حدود 2.650 به فروش میرسن؟مگر v20 جدیدتر و برتر نیست؟
خيلي وقت ها افزايش قيمت براي مدل هاي قديمي بخاطر كمياب شدن اون پنل هست مثل سري هاي b وc سري سامسونگ ها
p30worldiran
03-11-2010, 10:36
DLNA (Digital Living Network Alliance) يعني شما از طريق شبكه چه با سيم چه بدون سيم ميتونيد فيلم و عكس و موزيك (از طريق لب تاب و يا موبايل و هرچه كه wifi داشته باشه)به اشتراك گذاشته و از روي tv ببنيد. در اين مدل تلويزيون هنوز مطمئن به اينترنت دارد يا نه ندارم كه بهش ميگن viera cast و در سامسونگ internet@tv ميگن
مدل 42V20r تيونر ديجيتال ندارد
t_tanhayam
03-11-2010, 16:35
u20:
amzamdeli
15-11-2010, 11:41
با سلام خدمت دوستان عزیز
من خودم عاشق محصولات سونی ام ولی قصد خرید پلاسما دارم ! پلاسمای 42 اینچ ! میشه راهنمایی کنید که بهترین محصول بازار ایران چه مدلی هست ؟ برند رو درست اومدم سراغش گمونم ولی توئی انتخاب مدل گیر کردم ... 3D نمیخوام باشه ، چون قصد پول دادن واسه چیزی که ازش استفاده نمی کنم رو ندارم ...
خیلی ممنون و متشکر
t_tanhayam
15-11-2010, 14:56
با سلام خدمت دوستان عزیز
من خودم عاشق محصولات سونی ام ولی قصد خرید پلاسما دارم ! پلاسمای 42 اینچ ! میشه راهنمایی کنید که بهترین محصول بازار ایران چه مدلی هست ؟ برند رو درست اومدم سراغش گمونم ولی توئی انتخاب مدل گیر کردم ... 3D نمیخوام باشه ، چون قصد پول دادن واسه چیزی که ازش استفاده نمی کنم رو ندارم ...
خیلی ممنون و متشکر
-خوب مشخصا در حال حاضر v20 ميتونه بهترين گزينه ممكن باشه
jupiterx
16-11-2010, 13:44
تو عکسایی که از مدل وی 20 دیدم یک پورت پشتش بود که کنارش نوشته بود ماهواره .ایا این فیش ماهواره است و میشه ازاون طریق ماهواره رو گرفت؟؟اگه اینطوره مدل 42 اینچ وی 20 ایا این پورتو داره ؟؟ اصلا مدلایی که تو ایران میاد همچین پورتی رو روشون داره یا نه؟؟؟
t_tanhayam
16-11-2010, 15:22
تو عکسایی که از مدل وی 20 دیدم یک پورت پشتش بود که کنارش نوشته بود ماهواره .ایا این فیش ماهواره است و میشه ازاون طریق ماهواره رو گرفت؟؟اگه اینطوره مدل 42 اینچ وی 20 ایا این پورتو داره ؟؟ اصلا مدلایی که تو ایران میاد همچین پورتی رو روشون داره یا نه؟؟؟
-معمولا توي سري هاي اسيايي R ويا S اين قابليت ها وجود نداره اكثرا مربوط ميشه به ريجن هاي اروپايي
jupiterx
16-11-2010, 23:16
-معمولا توي سري هاي اسيايي R ويا S اين قابليت ها وجود نداره اكثرا مربوط ميشه به ريجن هاي اروپايي
تو مدل 42 ااینچ وی 20ایا این پورت وجود داره؟؟اگه فقط مال اروپاست جطور میشه یک همجین مدلایی پیدا کرد که این امکان رو داشته باشه؟؟ توبانه میشه پیدا کرد؟؟
t_tanhayam
16-11-2010, 23:50
تو مدل 42 ااینچ وی 20ایا این پورت وجود داره؟؟اگه فقط مال اروپاست جطور میشه یک همجین مدلایی پیدا کرد که این امکان رو داشته باشه؟؟ توبانه میشه پیدا کرد؟؟
-در مدل هاي R كه در ايران ارائه ميشه و مدل هاي S سنگاپوري ويا مدل هاي ديگه اسيايي فكر نميكنم اين گزينه وجود داشته باشه
-در مورد مدل هاي اروپايي هم تا جايي كه من اطلاع دارم پيدا نميشه اونجا
jupiterx
26-11-2010, 22:49
عنوان کامل مدلهای V20 که در کشورها متقاوت ارئه شده چی هست؟؟
t_tanhayam
27-11-2010, 10:15
عنوان کامل مدلهای V20 که در کشورها متقاوت ارئه شده چی هست؟؟
jupiterx
27-11-2010, 11:02
ممنو ن بابت پاسخ
میشه بگی دقیقا کدوم مدلها تو ایران ارائه میشه و مدلهای اروپایی هم همینهاست یا تو اروپا مدلای دیگه ای ارائه میشه ؟؟اگه اینطوریه تو اروپا چه مدلایی هست؟؟
t_tanhayam
27-11-2010, 11:30
ممنو ن بابت پاسخ
میشه بگی دقیقا کدوم مدلها تو ایران ارائه میشه و مدلهای اروپایی هم همینهاست یا تو اروپا مدلای دیگه ای ارائه میشه ؟؟اگه اینطوریه تو اروپا چه مدلایی هست؟؟
-مدلي كه توي ايران ارائه ميشه R هست كه توي ليست بالا نيست
-مدل هايي كه دوستان از بانه تهيه ميكنند S هست
-مدل ها و LINE UP اروپا هم تفاوت هست مثلا سري B هست كه براي UK و...ولي چارت اصلي اينطوريه :
-مدل ها و LINE UP اروپا هم تفاوت هست مثلا سري B هست كه براي UK و...ولي چارت اصلي اينطوريه :
جناب تنها
تفاوت این مدل R با مدل S دقیقا چیه؟؟ من شنیدم مدلS تیونر دیجیتال داره. این قضیه درسته؟؟ تفاوت دیگه ای هم دارن؟؟
t_tanhayam
27-11-2010, 12:21
جناب تنها
تفاوت این مدل R با مدل S دقیقا چیه؟؟ من شنیدم مدلS تیونر دیجیتال داره. این قضیه درسته؟؟ تفاوت دیگه ای هم دارن؟؟
-والا تفاوت ها بيشتر بر ميگرده به داشتن قابليت هاي اضافي ونه چيز ديگه اي همنطور كه خودتون هم ميدونيد
-فكر ميكنم توي تاپيك V20 كامل بررسي شده و يك موردش همين تيونر ديجيتال هست
jupiterx
27-11-2010, 12:36
ممنون تو این صفحه که لینکشو گذاشته بودی هیچ صحبتی از سری V نشده از طرفی یک سوال دیگه هم من واسم پیش اومد این سری G که بعد از سری VT در موردش صحبت شده ایا از سری V بالاتر هستش یعنی از نظر کیفیت و امکانات ایا سری G20/25 از سری V20 بهتره؟؟؟
t_tanhayam
27-11-2010, 12:56
ممنون تو این صفحه که لینکشو گذاشته بودی هیچ صحبتی از سری V نشده از طرفی یک سوال دیگه هم من واسم پیش اومد این سری G که بعد از سری VT در موردش صحبت شده ایا از سری V بالاتر هستش یعنی از نظر کیفیت و امکانات ایا سری G20/25 از سری V20 بهتره؟؟؟
-ميتونيد به امتياز دهي هايي كه شده توجه كنيد :
die my darling
27-11-2010, 17:09
کسی میدونه مدل gt20 چه موقعی میاد تو ایران؟
*Alucard*
28-11-2010, 10:43
کسی میدونه مدل gt20 چه موقعی میاد تو ایران؟
فکر میکنم با مدل VT20 سال 2011 وارد ایران میشه یعنی یکی دو ماه دیگه.
فکر میکنم با مدل VT20 سال 2011 وارد ایران میشه یعنی یکی دو ماه دیگه.
آره احتمالش زیاده . VT20 و Gt20 از نظر دیزاین نسبت به V20 خیلی بهترند. رنگ روشن بدنه V20 برای چشم آزاردهنده است و بدنه های تیره رنگ برای چشم خیلی مناسبند.
*Alucard*
28-11-2010, 17:38
من V20 دارم از نظر دیزاین خوب و راضی کننده هست هر چند به قول فرنگیا دکورش First class نیست از نظر رنگ هم چون حالت مات داره زیر نور منزل و با دکورهای تیره زیبا به نظر میرسه ولی GT20 که احتمالا با مدلهای S20 و C20 کابینتش تقریبا مشابه هست به نظر من که واقعا ظاهر چیپی داره البته باید دید اینجا چه قیمتی روش میزارن!
amir 777
29-11-2010, 18:29
فرق gt20 با v20 چیه
afshin b
29-11-2010, 19:37
فرق gt20 با v20 چیه
فرق اصلیشون در سه بعدی بودن و نبودن هست.
آقا و خانومها اين مدل vt20/25 در بانه هم يافت مينشود؟
مگر در بانه هم تا وقتي كه تو تهران پيدا نشود آنجا هم پيدا نميشود؟ اين ديگر چه مدلش هست كه از مرز هم ميخواهد رد شود نمايندگيش بايد داشته باشد؟؟؟ وگر نه براچي آنجا پيدا نمي شود؟ حدود 1سال از توليدش ميگذرد!!! انقدر ما از دنيا عقب هستيم؟؟؟
t_tanhayam
30-11-2010, 16:06
آقا و خانومها اين مدل vt20/25 در بانه هم يافت مينشود؟
مگر در بانه هم تا وقتي كه تو تهران پيدا نشود آنجا هم پيدا نميشود؟ اين ديگر چه مدلش هست كه از مرز هم ميخواهد رد شود نمايندگيش بايد داشته باشد؟؟؟ وگر نه براچي آنجا پيدا نمي شود؟ حدود 1سال از توليدش ميگذرد!!! انقدر ما از دنيا عقب هستيم؟؟؟
-نه متاسفانه
-احتمالا تا اوايل سال ميلادي جديد بايد صبر كنيم متاسفانه
ebi_kasra
01-12-2010, 13:48
با درود به دوستان.خواستم ببینم کسی نمیدونه مدل P42GT25 وارد ایران میشه یا نه؟ چون تو سایت خاورمیانه پاناسونیک مدل TH-P42GT20 نوشته شده که یکی از فرقاش با GT25 مصرف برق بالاترشه.
t_tanhayam
01-12-2010, 23:00
با درود به دوستان.خواستم ببینم کسی نمیدونه مدل P42GT25 وارد ایران میشه یا نه؟ چون تو سایت خاورمیانه پاناسونیک مدل TH-P42GT20 نوشته شده که یکی از فرقاش با GT25 مصرف برق بالاترشه.
-فكر نميكنم gt25 وارد ايران بشه تنها ميتونيد روي gt20 حساب كنيد كه البته هنوز هم وارد نشده
-در مورد تفاوت ها خوب ريجن هاي متفاوت حتي از ----- هاي متفاوت هم در يك مدل استفاده ميشه
ولي در كل تفاوت خاصي ندارند
با سلام
میخواستم بدانم فرق بین V20 و X20 در چیست و ایا از لحاظ قیمت هم تفاوت دارند؟
با تشکر
t_tanhayam
03-12-2010, 10:31
با سلام
میخواستم بدانم فرق بین V20 و X20 در چیست و ایا از لحاظ قیمت هم تفاوت دارند؟
با تشکر
-تقريبا ميشه گفت خيلي تفاوت دارند اينجا رو نگاه كنيد در مورد مشخصات :
-پنل x20 از سري هاي neo pdp نيست وكنتراست پايين تري داره و....
-در مورد قيمت هم خوب مسلما تفاوت داره
Ebi ShahrAshoob
03-12-2010, 14:38
با درود.خواستم ببینم مدلهای VT20 و GT20 چه تفاوتی با هم دارن؟
-تقريبا ميشه گفت خيلي تفاوت دارند اينجا رو نگاه كنيد در مورد مشخصات :
-پنل x20 از سري هاي neo pdp نيست وكنتراست پايين تري داره و....
-در مورد قيمت هم خوب مسلما تفاوت داره
ممنون و متشکر از توضیحات شما
t_tanhayam
03-12-2010, 21:40
با درود.خواستم ببینم مدلهای VT20 و GT20 چه تفاوتی با هم دارن؟
-فكر ميكنم در اين رويوها كامل مقايسه شدند :
-در مورد gt سري ها
-يكدونه ورودي hdmi كمتر
-نداشتن 3d glass به همراهش
-قيمت پايين تر
-نداشتن سايز بالاتر از 50
-گويا :حذف كردن بلند گوهاي با فركانس پايين
و....
ميتونيد ادامش ور بخونيد :
Ebi ShahrAshoob
05-12-2010, 12:53
-فكر ميكنم در اين رويوها كامل مقايسه شدند :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-در مورد gt سري ها
-يكدونه ورودي hdmi كمتر
-نداشتن 3d glass به همراهش
-قيمت پايين تر
-نداشتن سايز بالاتر از 50
-گويا :حذف كردن بلند گوهاي با فركانس پايين
و....
ميتونيد ادامش ور بخونيد :
ممنون از پاسخ شما.فعلا دکمه تشکر واسه من وجود نداره مجبورم به این شیوه از شما سپاسگزاری کنم!:10:
m_kasaeei
08-12-2010, 12:51
دوستان یک سوال فوری داشتم
می خواستم ببینم با توجه به اینکه من با کنسول هایی مثل Xbox 360 و Play Station 3 بازی می کنم Full HD نبودن X20 خیلی مشکل ساز میشه ؟
| Neopdp چیه و اینکه کنتراست بالاتر V20 از لحاظ کیفیت تصویر این خیلی تفاوت ایجاد می کنه
در کل به کیفیت X20 از 20 چه نمره ای میدید ؟
08-12-2010, 13:06
دوستان یک سوال فوری داشتم
می خواستم ببینم با توجه به اینکه من با کنسول هایی مثل Xbox 360 و Play Station 3 بازی می کنم Full HD نبودن X20 خیلی مشکل ساز میشه ؟
| Neopdp چیه و اینکه کنتراست بالاتر V20 از لحاظ کیفیت تصویر این خیلی تفاوت ایجاد می کنه
در کل به کیفیت X20 از 20 چه نمره ای میدید ؟
-در مورد غير فول بودن هم نه مشكلي پيش نمياد
-أر مورد كنتراست بيشتر هم خوب هر چه بيشتر باشه شما تصوير زيباتري دارين ومشكي بهتري
در مورد vs ها هم بايد رويو هايي كه اومده رو بخونيد ويا تردهايي كه مربوط ميشه به افرادي كه اين پنل رو دارند :
moslem47
09-12-2010, 17:54
جنابt_tanhayam بابت توضیحات ممنون
متاسفانه این ریو هایی که گذاشتید انگلیسیه. اگه صلاح میدونید یک تاپیک جدا برای مدل های جدید پلاسما پاناسونیک (GT20 - VT20)باز کنید
یه سوال :
کیفیت پلاسماهای پاناسونیک مثل V20 و G10 تو کیفیت SD در مقایسه با LCDها چطوره ؟
تو سایت Cnet آمریکا خوندم که کیفیتشون خیلی بده
درباره مدل GT25 نوشته :
Like the other Panasonics, the GT25 series is among the worst standard-def performers we've tested recently
مثل پاناسونیک های دیگه ، سری GT25 در بین بدترین اجرا کنندگان فرمت استاندارد بود که ما اخیرا تست کردیم.
در مورد مدل G20 هم( که از نظر نوع پنل و کنتراست و... مشابه V20 است) دقیقا همینو نوشته.
درباره مدل قدیمی G10 نوشته :
The TC-PG10 series was a mediocre performer with standard-definition material
این سری فرمت استاندارد را بدتر از حد معمول اجرا کرد.
اینطوری که من مطالعه کردم کیفیت SD پلاسماهای پاناسونیک چندان خوب نیست. نظر دوستان چیه ؟
t_tanhayam
14-12-2010, 14:04
جنابt_tanhayam بابت توضیحات ممنون
متاسفانه این ریو هایی که گذاشتید انگلیسیه. اگه صلاح میدونید یک تاپیک جدا برای مدل های جدید پلاسما پاناسونیک (GT20 - VT20)باز کنید
-خواهش ميكنم والا در مورد اين مدل ها خوب چون هنوز وارد بازار نشدند كمي صبر كنيم بهتر هست
-در مورد توضيحات اوليه هم فكر ميكنم توي همين تاپيك در صفحات اوليه اقا مهدي زحمتش رو كشيدند
در مورد ايجاد تاپيك البته بنده جسارت همچين كاري رو ندارم تصورم بر اين هست اگر اقا مهدي خودشون صلاح ميدونند اينكار رو انجام بدن
يا هر كدوم از دوستان ديگه فرقي نميكنه من يا شما :10:
t_tanhayam
14-12-2010, 14:36
اینطوری که من مطالعه کردم کیفیت SD پلاسماهای پاناسونیک چندان خوب نیست. نظر دوستان چیه ؟
-دوست عزيزم قبلا بحث هايي شده بود در اين مورد توي تاپيك v20 كه البته مورد عنايت دوستاني هم قرار گرفتيم :46:
-دوست عزيزم قبلا بحث هايي شده بود در اين مورد توي تاپيك v20 كه البته مورد عنايت دوستاني هم قرار گرفتيم :46:
ممنون
توی سایت Cnet آمریکا تصاویر SD مدلهای سامسونگ (C630) رو خیلی خوب ارزیابی کرده و در مورد سونی EX500 هم گفته که تصویر SD خوبی داره اما به پای سامسونگ (C630) نمیرسه. اما SD پاناسونیک از بدترین کیفیتها است.
تصاویر SD سامسونگ تیزتر و دقیق ترند ولی پلاسماهای پاناسونیک تار و نویز دار هستند.
oli.kahn
29-01-2011, 18:54
سلام
تو رو خدا یکی از بچه ها که اطلاعات خوبی داره منو از سردرگمی خارج کنه
یکی رو بانه پیدا کردم که V20S رو بطور ضمانتی برام تا تهران ارسال میکنه و تقاوت قیمتش بعلاوه پول بار نسبت به قیمت V20R که از نمایندگی با 15 ماه گارانتی تهیه کنم تقریبا 180 هزار تومان است
لطفا بهم بگین V20R با V20S چه تفاوتهایی داره؟
و آیا می ارزه بخاطر این تفاوتها از 15 ماه گارانتی چشم پوشی کنم؟
اگر سریع پاسخ بدین یک دنیا ممنون میشم چون باید به بانه سریعا اطلاع بدم که میخوام یا نه؟
پیشاپیش از لطف تک تک دوستانی که زحمت میکشن و پاسخ میدن تشکر میکنم.
t_tanhayam
29-01-2011, 22:19
سلام
تو رو خدا یکی از بچه ها که اطلاعات خوبی داره منو از سردرگمی خارج کنه
یکی رو بانه پیدا کردم که V20S رو بطور ضمانتی برام تا تهران ارسال میکنه و تقاوت قیمتش بعلاوه پول بار نسبت به قیمت V20R که از نمایندگی با 15 ماه گارانتی تهیه کنم تقریبا 180 هزار تومان است
لطفا بهم بگین V20R با V20S چه تفاوتهایی داره؟
و آیا می ارزه بخاطر این تفاوتها از 15 ماه گارانتی چشم پوشی کنم؟
اگر سریع پاسخ بدین یک دنیا ممنون میشم چون باید به بانه سریعا اطلاع بدم که میخوام یا نه؟
پیشاپیش از لطف تک تک دوستانی که زحمت میکشن و پاسخ میدن تشکر میکنم.
-مهمترين تفاوت داشتن ----t هست در سري هاي سنگاپور
-بعد هم تاپيك به اين خوبي :
hossein61
30-01-2011, 10:05
آیا قابلیتهای مختلف Viera Cast مثل weather توی ایران کار می کنه؟ (با فرض داشتن اینترنت و روتر)
t_tanhayam
30-01-2011, 11:12
آیا قابلیتهای مختلف Viera Cast مثل weather توی ایران کار می کنه؟ (با فرض داشتن اینترنت و روتر)
-قاعدتا بايد كار كنه دليلي بر كار كردن نيست
speakersamsung
25-02-2011, 22:11
امكان داره در مورد A20R و تفاوتش با ديگر مدلها مثل X20 توضيح بدين
امكان داره در مورد A20R و تفاوتش با ديگر مدلها مثل X20 توضيح بدين
نکات مهم:
هر دو رزلوشنhd 720p دارن یعنی full hd نیستند
هر دو فاقد ورودی یو اس بی هستن
هر دو دارای 3 ورودی hdmi
a20 فقط 42 اینچ داره ولی x20 سایزهای 50 46 و 42 داره
a20 ظاهرا مزیت خاصی در قرار گرفتن اسپیکر ها در جلوی پنل داره که کیفیت صدای خوبی بهش میده
این تکنولوژی neopdp رو فقط پاناسونیک داره یا کمپانیهای دیگه هم neopdp یا معادل اون (همون تکنولوژی با مثلا یه اسم دیگه ) رو دارند?
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.