PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از بین این 3 لپتاپ کدوم رو بخرم خواهشا کمکم کنین

hamed_gh
01-03-2010, 14:46
1)VPC-F11MFX/B
2)VPC-F11JFX/B
3)asus g73jh

نیاز های من:

اول از همه game هستش چون گرافیک sony با asus فرق داره میخوام بدونم کدوم قویتره و توی بازی کم نمیاره
مورد دوم صفحه ی با کیفیتش هست که نمیدونم کدوم led هست
سومین مورد کیفیت ساختش هست و اینکه داغ نکنه موقع گیم
4)سایر امکاناتشون که دوست دارم شمام واسم نظر بدین ببینم کدوم رو بخرم

بچه ها خواهش میکنم کمکم کنین قیمت این 3 تا حدود 1700 دلار هست حدودا اگه ایران بیان قیمتشون چند میشه؟

اگر لپتاپ دیگهای با این امکانات باشه ممنون میشم پیشنهاد بدین

یا علی

mohsenfhm
01-03-2010, 16:53
1)VPC-F11MFX/B
2)VPC-F11JFX/B
3)asus g73jh

نیاز های من:

اول از همه game هستش چون گرافیک sony با asus فرق داره میخوام بدونم کدوم قویتره و توی بازی کم نمیاره

بچه ها خواهش میکنم کمکم کنین قیمت این 3 تا حدود 1700 دلار هست حدودا اگه ایران بیان قیمتشون چند میشه؟

یا علی

با سلام

كيفيت ساخت اسوس و سوني تقريبا يكي است . هر دو هم led هستند

چون براي بازي مي خواهيد من سومين گزينه ( asus g73jh‌) بهتون توصيه مي كنم . چون سري g مخصوص بازي هستند . در مورد قيمت هم نميشه دقيق گفت :11:

Microsoft24
01-03-2010, 17:00
1)VPC-F11MFX/B
2)VPC-F11JFX/B
3)asus g73jh

نیاز های من:

یا علی

به نام خدا

با سلام به شما دوست عزیز ،

ببینید ، هر سه مدل برای بازی مناسب اند!

اما همانطوری که محسن خان فرمودند سری G ایسوس برای بازی طراحی شده اند!

از نظر دیزاین هم نسبت به سری F سونی برتری داره! ، ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گول تبلیغات پردازنده های Core i7 موجود در لپ تاب رو نخورید!

hamed_gh
08-03-2010, 14:27
سلام دوستان ممنون از اینکه راهنماییم کردین
میخواستم بدونم گرافیک دو لپتاپ سونی خیلی پایین هست؟(اینم اومده البته مال چینه(امریکا نیست) VPC-F115FX/B خوبه یا نه؟)
یعنی GT330 نسبت به گرافیک asus خیلی ضعیفتره؟ توی نوتبوک چک رفتم چیزی نفهمیدم ازش ممنون میشم کمکم کنین

اخرین سوال ASUS G73JH کی ایران میاد؟میشه سفارش بدیم؟اگه جایی هست یا ادرس یا شماره تماس باهاشون رو میشه لطف کنین

مرسی از همه
یا علی

mohsenfhm
08-03-2010, 14:38
میخواستم بدونم گرافیک دو لپتاپ سونی خیلی پایین هست؟(اینم اومده البته مال چینه(امریکا نیست) VPC-F115FX/B خوبه یا نه؟)
یعنی GT330 نسبت به گرافیک asus خیلی ضعیفتره؟ توی نوتبوک چک رفتم چیزی نفهمیدم ازش ممنون میشم کمکم کنین

اخرین سوال ASUS G73JH کی ایران میاد؟میشه سفارش بدیم؟اگه جایی هست یا ادرس یا شماره تماس باهاشون رو میشه لطف کنین

مرسی از همه
یا علی

سلام

بله گرافیک ASUS G73JH خیلی قوی تره ( چون سری گیم هست )

در مورد اومدنش تو ایران باید از شرکت های وارد کننده بپرسید ولی فکر کنم تا قبل عید نمیاد :10:

سفارش و خرید اینترنتی رو بی خیال بشید :8:

hamed_gh
09-03-2010, 14:13

اینم اومده البته مال چینه(امریکا نیست) VPC-F115FX/B خوبه یا نه؟ من یه لپتاپ مال چین داشتم hp 10 روز استفاده نکردم فرستادم گارانتی
حالا میخواستم ببینم ارزش داره چین بگیرم یا صبر کنم؟

یعنی GT330 نسبت به گرافیک j73jh asus خیلی ضعیفتره؟ توی نوتبوک چک رفتم چیزی نفهمیدم ازش ممنون میشم کمکم کنین

اینم اومده البته مال چینه(امریکا نیست) VPC-F115FX/B خوبه یا نه؟ من یه لپتاپ مال چین داشتم hp 10 روز استفاده نکردم فرستادم گارانتی

مرسی از همه

یا علی

hamed_gh
15-03-2010, 21:28
اقا ممنونم از اینکه جواب جامعی بهم دادین:41:

ممنون میشم جواب پست قبلیم رو بدین:11::40:

یک سورپرایز لپتاپ asus g73jh بعد از تعطیلات وارد بازار ایران میشه اینو از نماینده asus توی شیراز پرسیدم:46: مگفتش asus خودش لپتاپش رو تا دوسال گارانتی میکنه:13:

hamed_gh
28-03-2010, 10:20
سلام دوستاي عزيز
امروز يكي از اشناهام زنگ زد دوبي ASUS G73JH هنوز نرسيده اونجا مي خواستم ببينم GT330 خيلي ضعيفتره از گرافيك 5870 ASUS ممنون ميشم جواب بدين اخه صبرم تموم شده:-( ميخوام سوني بگيرم ASUS ارزش داره بيشتر واسش صبر كنم؟

arctany
28-03-2010, 11:59

یعنی GT330 نسبت به گرافیک j73jh asus خیلی ضعیفتره؟ توی نوتبوک چک رفتم چیزی نفهمیدم ازش ممنون میشم کمکم کنین

مرسی از همه

یا علی

saman cls چند تت تاپیک پایین تر در مورش توضیح داده فقط از باتریش شاکیه میتونی از خودش بپرسی:11::31:

hamed_gh
28-03-2010, 12:17
دوست عزيز ممنون اون تاپيك رو خوندم.
فقط تفاوت 2 گرافيك رو ميخوام بدونم از نظر كلي اختلافشون چقدره؟من توي نوتبوك چك رفتم فقط فهميدم يكي دايركس 10 و ديگري 11 رو ساپورت ميكنه

GT330=DIREX 10

ASUS 5870=DIREX 11

حالا اختلاف قدرت اين 2گرافيك چجورياس؟ ممنون ميشم توضيح كاملي بدين

linkinkurd
31-03-2010, 10:26
خیلی تفاوت دارن. 5870 چندین پله بالاتره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeed1234a
04-04-2010, 22:42
دوست عزيز ممنون اون تاپيك رو خوندم.
فقط تفاوت 2 گرافيك رو ميخوام بدونم از نظر كلي اختلافشون چقدره؟من توي نوتبوك چك رفتم فقط فهميدم يكي دايركس 10 و ديگري 11 رو ساپورت ميكنه

GT330=DIREX 10

ASUS 5870=DIREX 11

حالا اختلاف قدرت اين 2گرافيك چجورياس؟ ممنون ميشم توضيح كاملي بدين

به این سایت هم 1 سری بزنید بد نیست.
موفق باشید.

hamed_gh
05-04-2010, 11:42
اقا واقعا دمت گرم

بچه ها یه خبر توووووووووووووووووووووووو ووپ

asus g73jh الان توی گمرک ایران هست و با کیبرد فارسی هم داره میاد
تا 1 هفته یا حداکثر 2هفته دیگه این لپتاپ وارد بازار میشه

البته سری های دیگه نوتبوک هم از asus وارد میشن که همه سری های جدید asus هستن

hoha881
05-04-2010, 18:24
اگه با قیمت نجومی نیان عالی میشه.

rpf
05-04-2010, 18:42
گول تبلیغات پردازنده های Core i7 موجود در لپ تاب رو نخورید!

یعنی دروغه ؟؟؟ 4 هسته ای نیست ؟؟ core 2 due بهتره ؟؟؟

saeed1234a
07-04-2010, 22:56
یعنی دروغه ؟؟؟ 4 هسته ای نیست ؟؟ core 2 due بهتره ؟؟؟
سلام
نه دروغ نیست/ 4 هسته ای هست / از core 2 due بهتره 100%
(البته core i7 620m دو هسته ای هستش)

hamed_gh
13-04-2010, 14:44
سلام دوستان
اينطور كه معلومه تا حداقل 1 ماه ديگه G73 ASUS وارد بازار نميشه ولي تا 1هفته ديگه G51 و G72 وارد بازار ميشه

hamed_gh
19-04-2010, 12:46
سلام دوستان اقا کسی خبری از این لپتاپ نداره؟
والا بهم گفتن این لپتاپ تا 5شنبه این هفته احتمال داره بیادش اگر کسی خبری داره ممنون میشم همینجا اعلام کنه

یه لپتاپ asus داره میهد که wimax داره گرافیکش ati 5730 هست حالا این گرافیک به نظر شما خوبه یا نه؟

rainer
29-04-2010, 15:51
سلام دوستان اقا کسی خبری از این لپتاپ نداره؟
والا بهم گفتن این لپتاپ تا 5شنبه این هفته احتمال داره بیادش اگر کسی خبری داره ممنون میشم همینجا اعلام کنه

یه لپتاپ asus داره میهد که wimax داره گرافیکش ati 5730 هست حالا این گرافیک به نظر شما خوبه یا نه؟

این خوبه ولی 5870 بهترینه!

mkh.mkh
05-02-2011, 15:39
سلام به دوستان عزیز من g73jh با کانفیگه b1 رو دارم cpu:cor i7 740 که از مدله a1 بالاتره
ram:8GB 1333 * vga:1GB ati 5870 GDDR5
Display:17.3 * HDD:1TB
+پک حرفه ایش شامله(موس+هدفون و کوله ی نازش)و مهمتر از همه که کارته گارانتی داره که 2 سال خوده لپ تاپه و 1سال شارژرو باتریشه و برا دبی که ایران داده روش(الماس دبی)18 روز کارکرد پول لازم فوری پول لازم پول لازم اینم Email:xboy_majid@yahoo.com
خواهشا قیمت پرت ندید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farzad4
05-02-2011, 16:28
از اینم یکی تازه رسیده:

asus g73jw-3de

با این کانفیگ:
سی پی یو 740 با 6 مگ کش. 8 گیگ رم دی دی ار 3 با باس 1333 و قابل ارتقا تا 16 گیگ و دوال چنل. داشتن 2 تا هارد هیبریدی 7200 دور با 32 مگ کش و داشتن 2 تا اس اس دی 4 گیگ تو هر کدوم از 2 تا هارد درایوهاش که پرفورمنس هارد رو نسبت به هاردهای دیگر برندهای لپ تاپ بین 40 تا 80 درصد بالاتر برده و حد وسط هارد و اس اس دی بازده داره. داشتن بلوری رایتر که تقریبا تو اکثر برندهای دیگه تو این رده قیمت وجود نداره . و بزرگترین مزیت برای یک گیمر داشتن مانیتور 120 هرتز فول اچ دی با قابلیت 3 بعدی و تبدیل فیلم و بازی ها ی 2 بعدی به 3 بعدی. کارت گرافیک 460 با 1.5 گیگ جی دی دی ار 5. داشتن عینک 3 بعدی انویدیا و خروجی اچ دی ام ای ورژن 1.4 که میتونید فیلم و بازی 3 بعدی رو به یک ال سی دی با قابلیت 3 بعدی بفرستید.. داشتن کوله پشتی و ماوس گیمینگ اسوس و مابقی مشخصات عمومی لپ تاپها..... و یک نکته مهم دیگه ریجن امریکای شمالی بودن این مدل که کلا کیفیت ریجن امریکا کیفیت بالاتری نسبت به مابقی کشورها داره.و داشتن بالاترین تکنولوژی خنک کنندگی دوبل در بین تمام برندهای لپ تاپ و بیشترین اواردها و جوایز بین و المللی جهانی در 1 سال گذشته.و کیفیت ساخت بسیار بالا که تو اکثر ریویو های بین المللی در موردش صحبت و تعریف شده.

mkh.mkh
06-02-2011, 01:23
شمایی که ای لپ تاپو همه جا ازش تعریف می کنی می دونستی بازی های امروزی رو با این گرافیک فرم و کیفیت بالا نمی ده.460 از گرافیکه 5870 4پله عقب مونده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]