PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا اين كد پاسخ نميده؟ DOM

hboy
01-03-2010, 12:49
با سلام
كدي كه در زير ميارم نمونه ساده اي از مشكليه كه من با كد مشابه اون دارم. كلا اين كد داراي يه حلقه هست كه براي ايجاد چند دكمه و اضافه كردن خاصيت onclick به هر كدوم از دكمه ها استفاده ميشه و هر دكمه كه فشار داده ميشه بايد تابعي را با مقدار مختلف اجرا كنه. كد ساده اي هست اما توش موندم كه چرا جواب نميده يعني چرا onclick كار نمي كنه.:41:
دوستان عزيزي كه كد رو ملاحظه مي كنن لطفا اگه راهش رو پيدا كردن منو راهنمايي كنن.
مرسي از توجهتون:31::20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

eai
08-03-2010, 13:21
شاید برای اینکه روی سرور اجراش نمی کنی
با xamp امتحان کن

Guts
08-03-2010, 13:33
اینکه کار می‌کنه من نفهمیدم مشکل چیه؟ فقط مقدار vl رو نمیگیره، مشکل اینه؟

mamadfelfel1988
09-03-2010, 00:26
function f1(vl){
alert(':::.... ('+vl+') ....:::');
}
خب اين دستور اشتباهه
تو جاوا اسكريپت بايد به خاطر بحث client side بودن خيلي كد ها رو استاندارد بنويسي

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

بدشم تو function دومت اشتباه call ميكني

Guts
09-03-2010, 00:44
مشکل اینه وقتی onclick به باتم‌ها میدی آخر کد که میخواد onclick رو صدا بزنه مقدار نهایی arr_2 رو در نظر می‌گیره که Undefined هست این مقدار و این برای تمام باتم‌ها اینطوره یعنی مقدار حال arr_2[T] رو در نظر می‌گیره. باید کدت رو طوری بنویسی که در هر دوره گردش حلقه مقادیر arr_2 برای هر باتم ثبت بشه که با این کد این اتفاق نمیفته. در ضمن برای صدا زدن onclick با همین setAttribute می‌تونیستی این کار رو بکنی یعنی tg.setAttribute('onclick', '....')i لازم نبود متدی کال کنی گرچه این کاری‌هم که کردی اشتباه نیست.