ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد Render Farm چيزي شنيدين؟

Pejvak61
01-03-2010, 11:19
مدت ها پيش داشتم تو وب سايت Evermotion گشت ميزدم كه ديدم يه تبليغي هست در مورد رندر با استفاده از يه سوپر كامپيوتر با قدرت 3700GHz البته بايد وجهي رو هم پرداخت كنيم تا بشه ازش استفاده كرد. اصطلاحاً بهش Render Farm گفته ميشه.

تقريباً همه نوع نرم افزار و پلاگين رو پشتيباني ميكنه.
آدرس وب سايتش هم اينه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آيا كسي اطلاعات دقيقي در موردش داره؟
به چه پهناي باندي احتياج داره؟
آيا تا به حال كسي باهاش كار كرده؟

Warden
01-03-2010, 11:32
خب تا جایی که من اطلاع دارم
یه سری شرکتا این خدماتو میدن و
یه جورایی همون render farm یشونو اجاره میدن

فک نکنم کسی تو اینجا از اون استفاده کرده باشi
ولی خب این امکانو بهت میده که رندر سریع تری رو بگیری

و عموما برا رندر استفاده میشه
منم چندین مطلب در این مورد خوندم
ولی زیاد یادم نیس
یادم اومد میگم حتما

Pejvak61
01-03-2010, 12:43
اگر كار طرف 3d باشه قطعاً به درد پروژه هاي بزرگ ميخوره ولي مشكلي كه وجود داره اينه كه در كارهاي بزرگ حجم Scene خيلي بالا ميره و احتمالاً زمان زيادي بايد براي انتقال Scene‌ به اون وب سايت صرف بشه. اينطور نيست؟

hosienmax100
01-03-2010, 16:18
یا حق ؛

اگر اشتباه نکنم قبلا یه جایی تو نت دیدم تبلغاتی رو ....که یه شرکت ایرانی بود ..رندر میگرفتن ..

سرچ بزن شاید پیداش کردی ..

SSS_HHH_OOO
01-03-2010, 19:39
خوب شرکتهای ایرانی هم هستن
مجله پیلبانو بگیری توش تبلیغ میزنن بعضی وقتا
ولی خوب خیلی گرون
اینایی هم که میبینی خارجیا باید اینترنت پر سرعت داشته باشی چون یه پلاگین بهت میده و وقتی میزنی رندر جای اینکه رو کامپیوتر خودت رندر بشه کلا کار میره تو سیستمای اونا و رندر میشه و هر فریم که رندر شد برات میاد سریع
سرعتشون هم واقعا بالاس

paykoob
27-09-2011, 20:13
خوب شرکتهای ایرانی هم هستن
ولی خوب خیلی گرون
اینایی هم که میبینی خارجیا باید اینترنت پر سرعت داشته باشی چون یه پلاگین بهت میده و وقتی میزنی رندر جای اینکه رو کامپیوتر خودت رندر بشه کلا کار میره تو سیستمای اونا و رندر میشه و هر فریم که رندر شد برات میاد سریع
سرعتشون هم واقعا بالاس
به نظر شما چقدر باشه ارزونه؟
من یه سایت خارجی دیدم که گیگاهرتز بر ساعتی ۵ سنت می‌گرفت. (یعنی اگر مثلن شما ۱۰ دقیقه از اون کامپیوتر ۲۲۰۰ گیگاهرتزیش استفاده می‌کردی برات حدود ۲۰ دلار درمیومد.)
حالا شما به نظرت این چقدرباشه می‌ارزه؟
اگر یک رندری روی کامپیوتر خودت مثلن یک روز طول بکشه آیا حاضری بدی اینا برات ۱۰ دقه‌ای بزنن؟ برای اینکار چقدر پول می‌دی؟ اصلن تو ایران با توجه به درآمد و هزینه و اینا می‌ارزه؟

3dmotion
19-10-2011, 07:57
به نظرم اگه یه رندر فارم شخصی در حد 3 تا 4 میلیون آدم خودش بسازه بهتر و با صرف تره .بهر حال اگر کار خروجی بازم ایرادی داشت بدون هزینه میتونی بازم رندر بگیری.

SSS_HHH_OOO
19-10-2011, 21:02
با سه تا چهار میلیون یک صدم سیستم های اون شرکتا رو هم نمیتونی بسازی
من سرعت رندرشونو دیدم
صحنه ای که برای ما رو سیستم عادی شاید یکی دو ساعت طول بکشه ثانیه به ثانیه فریماشو رندر میکرد سیو میکرد
قیمتشون تو ایران بالاس وگرنه با شرکتای خارجی کار کنی خیلی بصرفه اس