مشاهده نسخه کامل
: قاب lcd من داره ترک میخوره چیکار باید بکنم؟
die my darling
28-02-2010, 02:23
سلام من یه lcd 690 سامسونگ خریدم سایز 40 اینچ قابش داره خود به خود ترک میخوره و کنده میشه روز اولی که خریدمش این مشکلو نداشت ولی الان لبه های قاب از داخل داره ترک میخوره ورقه ورقه بلند میشه :18:
کسی نمیدونه چیکار کنم ؟ زنگ زدم نمایندگی میگن همچین چیزی امکان نداره.
RealDesigner
28-02-2010, 11:29
سلام من یه lcd 690 سامسونگ خریدم سایز 40 اینچ قابش داره خود به خود ترک میخوره و کنده میشه روز اولی که خریدمش این مشکلو نداشت ولی الان لبه های قاب از داخل داره ترک میخوره ورقه ورقه بلند میشه :18:
:18::18::18::18::18::18::18:
:2::2::2::2: سامسونگ
اميدوارم درست شه
ata_webmaker
01-03-2010, 13:02
یخچال ماهم سامسونگ بود از داخل فریزر بدنش از چند جا ترک خورد اونها هم میگفتن امکان نداره پدر مارو در آوردند آخر سر هم چند سال پیش 600 تومان سر دادیم تا عوض کردند در ضمن رفتیم شرکتشون دادو بیداد کردیم و هزار مرتبه زنگ زدیم البته بعد از دوبار تعمیر تازه ما شهرستان بودیم این ساید بدبخت رو رو بار فرستادیم تهران آوردیم داغون شد
خدا نکنه گزرتون به سام سرویس بخوره
یادمه یکی دیگر از بچه ها هم که سامسونگ داشت این مشکل رو پیدا کرده بود....از داخل ترک شروع میشه و به سمت خارج میره درسته.... ترک تو کدوم طرفه ؟
اگر خودشون اوردن زنگ بزن بگو بیان خودشون ببینن ....چند تا عکس هم بگیر که اگر باز ترک بیشتر شد بتونی اثبات هم بکنی.
پ ن
همون روز اول که دیدی باید سریع اقدام می کردی
یخچال ماهم سامسونگ بود از داخل فریزر بدنش از چند جا ترک خورد اونها هم میگفتن امکان نداره پدر مارو در آوردند آخر سر هم چند سال پیش 600 تومان سر دادیم تا عوض کردند در ضمن رفتیم شرکتشون دادو بیداد کردیم و هزار مرتبه زنگ زدیم البته بعد از دوبار تعمیر تازه ما شهرستان بودیم این ساید بدبخت رو رو بار فرستادیم تهران آوردیم داغون شد
خدا نکنه گزرتون به سام سرویس بخوره
اينا رو كه ميگي داغ دلم تازه ميشه
يه دستگاه دي وي دي پلير سامسونگ داشتم كه توي يكسال ، سه بار رفت تعمير تو سام سرويس !!!
كلي از سامسونگ خاطره بد دارم.
با خودم عهد بستم ديگه دنبال سامسونگ و ال جي و ماركهاي كره اي نرم.
همشون مثل اسباب بازي ميمونن :2:
*Alucard*
01-03-2010, 19:33
تا اونجاکه میتونی سعی کن کاری کنی که نمایندگی قاب TV رو تعویض کنه ولی اگر نشد میتونی بری میدان توپخونه تهران(پشت شهرداری) اونجا بهت میگن قاب سازی کجا هست فقط امیدوارم بتونن قاب شیشه ای رو درست کنن.
die my darling
01-03-2010, 22:53
سام سرویس که یه جوری حرف میزنه که قطع امید کردم :41: باید برم پشت شهرداری سوال کنم ببینم کجا درستش میکنن بلکه درست بشه
یادمه یکی دیگر از بچه ها هم که سامسونگ داشت این مشکل رو پیدا کرده بود....از داخل ترک شروع میشه و به سمت خارج میره درسته.... ترک تو کدوم طرفه ؟
اگر خودشون اوردن زنگ بزن بگو بیان خودشون ببینن ....چند تا عکس هم بگیر که اگر باز ترک بیشتر شد بتونی اثبات هم بکنی.
ترک تلویزون من از همون داخله به سمت کناره ها روز اولی که آوردنش اینجوری نبود یه روز داشتم تمیزش میکردم دیدم یه ترک ریز داره بعدش گفتم بیخیالش آخه خیلی کوچیک بود بعد یهو زیاد شد بعدش یه تیکه از پلاستیک فیتیله شد از روش کنده شد! هم از گوشه سمت چپ هم گوشه سمت راست.
smallfrank
01-03-2010, 23:45
با این وجود باز هم تاپیک های مقایسه برندهای معروف مثل سونی و پاناسونیک با سامسونگ در انجمن به فراوانی یافت میشود.
mr_rayan
02-03-2010, 00:35
دوست عزیز یه همچین چیزی واقعا جای تعجب داره چون من چند نفری می شناسم که از این مدل تلویزیون و مدل های دیگه شرکت سامسونگ دارن ولی همچین چیزی واسشون اتفاق نیفتاده.
مثل اینکه بدجوری بدشانسی.
انشالله درست بشه.
سام سرویس که یه جوری حرف میزنه که قطع امید کردم :41: باید برم پشت شهرداری سوال کنم ببینم کجا درستش میکنن بلکه درست بشه
مگه فريم ال سي دي جزو گارانتي نيست ؟
سام سرويس دقيقا چي بهت گفت ؟
بگو بيان خونتون خودشون ببينن ......
LeiliBaManAst
02-03-2010, 15:51
با این وجود باز هم تاپیک های مقایسه برندهای معروف مثل سونی و پاناسونیک با سامسونگ در انجمن به فراوانی یافت میشود.
دقيقا همينطوره. و تا ما ميگيم ااگر ميتونيد از برند هاي ژاپني بگيريد ،همه ميگن تو حرف نزن
a_fazlollahii
02-03-2010, 18:46
ترک تلویزون من از همون داخله به سمت کناره ها روز اولی که آوردنش اینجوری نبود یه روز داشتم تمیزش میکردم دیدم یه ترک ریز داره بعدش گفتم بیخیالش آخه خیلی کوچیک بود بعد یهو زیاد شد بعدش یه تیکه از پلاستیک فیتیله شد از روش کنده شد! هم از گوشه سمت چپ هم گوشه سمت راست.
میشه عکس بگیرید و بگذارید تو فروم؟
Johnny Depp
02-03-2010, 19:20
بله... لطفا عکس بگیرید
ramincybran
03-03-2010, 00:01
دقيقا همينطوره. و تا ما ميگيم ااگر ميتونيد از برند هاي ژاپني بگيريد ،همه ميگن تو حرف نزن
مقايسه برندها با توجه به درجه كيفيشون هست كه توسط كاربرهاي حرفه اي مقايسه ميشه نه صرفا اسم و درجه ي اعتبارشون.
برندهايي مثل سوني و پاناسونيك و شارپ ژاپني هستن اما دليلي بر بالاتر بودن كيفيت ساخت از معادل كره اي شون نيست.
متاسفانه قبلا هم يك تا پيك در همين مورد ترك خوردگي از برند سامسونگ زده شده بود كه البته جاي تاسف و تامل داره .
die my darling
03-03-2010, 14:39
شلام من عکس انداختم کجا باید بزارم تا همه ببینن؟
death_man
03-03-2010, 15:45
میتونی تو این سایت آپلود کنی، لینکش قرار بدی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
death_man
04-03-2010, 12:04
شلام من عکس انداختم کجا باید بزارم تا همه ببینن؟
دوست عزیز، لطفا عکس بزارید
die my darling
06-03-2010, 11:17
ببخشید من اون روز اینترنتم تموم شد بدشم رفتیم مسافرت امروز حتما عکسارو میزارم.
ata_webmaker
07-03-2010, 16:55
بهت گفتم تنها راه حلش اینه که بری اونجا دادو بی داد راه بندازی و بری با رئیسشون صحبت کنی
تا دادو بی داد راه بندازی سریعا خودشون می بازن
چی شد پس ، دوباره اینترنت شما تموم شد دوست عزیز ؟ :5:
die my darling
08-03-2010, 23:35
میتونی تو این سایت آپلود کنی، لینکش قرار بدی
سلام ببخشید دیر شد آخه usb کامپیوترم خراب بود این سایت فیل شده یه سایت دیگه بگین.
die my darling
09-03-2010, 00:08
بچه های دیگه راهنمایی کردن گذاشتم :20:
این عکس از گوشه سمت راسته تلویزیونه اول یه ترک کوچیک بود بعد زیاد شد بعدش مثل فیتیله جم شد منم خودم کندمش واسه اینکه تابلو بود همه میگفتن این چیه پائین تصویر؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی از سمت چپ اینم همونجوری شد فیتیله شد خودم کندمش
ببخشید میتونم بپرسم با چی عکس گرفتید ؟
یه کم کیفیتش ناجوره ... یا من متوجه نمیشم چی به چیه ؟ :41:
pesar_tanha
09-03-2010, 00:45
اره کفیت دوربین موبایلت خیلی پائینه ای کاش با دوربین عکاسی یه یه گوشی دیگه عکس مینداختین
در ضمن این نوشته و دکمه های که دیده میشه یه جوری به بی 690 نمیخوره :31:
اره کفیت دوربین موبایلت خیلی پائینه ای کاش با دوربین عکاسی یه یه گوشی دیگه عکس مینداختین
در ضمن این نوشته و دکمه های که دیده میشه یه جوری به بی 690 نمیخوره :31:
بی خیال !!!!!!!!! نوشته ها رو از کجا دیدی :18: من که اصلا نوشته ای نمیبینم
اون چیزی که من میبینم فقط گرد و خاکه ، نمیدونم واقعا از این تلویزیون توی همین شرایط استفاده میشه حق داره نترکیده ، شاید تصاویر بهتری بتونه این دوستمون بگیره ( بدون گرد و خاک )
die my darling
09-03-2010, 05:58
ایرادای بنی اسرائیلی میگیرنا! یه بار دیگه گردو خاکشو پاک کردم عکس انداختم فکر کنم از همون اول مطرح کردن مشکلم تو اینجا غلط بود گفتم شاید کسی راهنمایی کنه.
death_man
09-03-2010, 11:49
دوستان اگه چیزی دیدن برای منم توضیح بدن
این عکس از کجای قابه؟
اول یه عکس از فاصله دور بگیر، بعد یه عکس از نزدیک تا بشه بررسی کرد
mehrdad8086
09-03-2010, 14:08
شبیه قابه عکسه که تو انباری مونده و خاک گرفته!
از تو عکس چیزی مشخص نیست:41:
دوستان این چه طرز صحبت کردن هست. شاید واقعا مشکلی دارد به هر دلیلی و هدف ما کمک کردن هست.
خوب دوست عزیز سعی کنم توی روز یک تصویر دور از تلویزیون بگیری و قرار بدهی تصاویر خیلی سیاه هستند.
به هر حال این بهترین راه هست .
دوست عزیز دستگاه روشن باشه بعد عکس بگیر تا ترک قابل لمس باشه
*Alucard*
09-03-2010, 19:18
یک سری از پستها اینجا به درد انجمن طنز و سرگرمی میخورد که پاکش کردم لطف کنین رفتار دوستانه تری داشته باشین این دوستمون که عکس گذاشتن هم لطفا عکسای واضحتر بزارن.
smoedrib
09-03-2010, 19:20
سلام
از هر تلوزیونی عکس یگیری اینجوری خاکی میوفته مگر اینکه کاملا تمیزش کرده باشین همین الان تلوزیونتون رو خاموش کنین میبینین که روش پره خاکه
حالا در هر صورت من که ترکی نمیبینم بیشتر یه چیزی مثل پوست پوست شدن معلومه
ghahremanimehdi
09-03-2010, 19:32
اگر واقعا مشکلی هست و تلویزیون خودبه خود این شکلی شده سریعا با سام سرویس تماس بگیر تا سرویسکارشون رو بفرستند.
وظیفه دارند که تلویزیون رو براتون تعمیر یا تعویض کنند.
mr_rayan
09-03-2010, 21:58
اگر واقعا مشکلی هست و تلویزیون خودبه خود این شکلی شده سریعا با سام سرویس تماس بگیر تا سرویسکارشون رو بفرستند.
وظیفه دارند که تلویزیون رو براتون تعمیر یا تعویض کنند.
من وقتی که این مشکل دوستمون رو دیدم زمانی که رفته بودم یکی از نمایندگی های سامسونگ این مشکل رو مطرح کردم که اگر یه روزی همچین اتفاقی بیفته چیکار باید کرد و جوابی که بمن دادن این بود :
گارانتی شامل خود پنل میشه و ربطی به قابش نداره.(جالبه نه؟؟؟؟)
ghahremanimehdi
09-03-2010, 22:09
من وقتی که این مشکل دوستمون رو دیدم زمانی که رفته بودم یکی از نمایندگی های سامسونگ این مشکل رو مطرح کردم که اگر یه روزی همچین اتفاقی بیفته چیکار باید کرد و جوابی که بمن دادن این بود :
توی کارت گارانتی این مطلب رو نوشته ؟ یعنی قاب رو از گارانتی مستثنی کرده؟
برام جای سوال هست که دلیل این ترک برداشتن قاب ، چی میتونه باشه؟
hummer_1990
10-03-2010, 12:11
دوست من این ترک ها عمق داره یا اینکه فقط لایه براق رو قاب پوسته پوسته و فتیله میشه؟
pooria.rio
10-03-2010, 12:25
آدم دهنش باز میمونه این چیزا رو میبینه
یعنی سامسونگ انقد جنسش آشغااااااله ؟؟
آقا به نظر من باید بری دفتر سام سرویس،بگو تا کارم رو راه نندازین بیرون نمیرم،اگر هم دیدی کاری نمیکنن ،بگو تو روزنامه همشهری این موضوع رو مطرح میکنم،مطمئن باش مشکلت رو حل میکنن،من زیاد با این دفاتر گارانتی سر و کله زدم،هیچ کدوم زبون آدم نمیفهمن،فقط
زور
ghahremanimehdi
10-03-2010, 12:53
حالا اگر خود پنل مشکل داشت حتما میگفتن پنل جزو گارانتی نیست و قابش جزو گارانتی هست:13:
آدم دهنش باز میمونه این چیزا رو میبینه
یعنی سامسونگ انقد جنسش آشغااااااله ؟؟
آقا به نظر من باید بری دفتر سام سرویس،بگو تا کارم رو راه نندازین بیرون نمیرم،اگر هم دیدی کاری نمیکنن ،بگو تو روزنامه همشهری این موضوع رو مطرح میکنم،مطمئن باش مشکلت رو حل میکنن،من زیاد با این دفاتر گارانتی سر و کله زدم،هیچ کدوم زبون آدم نمیفهمن،فقط
زور
موافقم
hummer_1990
10-03-2010, 14:08
میدونید اگه یه همچین مشکلی برای یکی از پنل های سامسونگ موجود در آمریکا اتفاق میفتاد چه فاجعه ای رخ میداد.
7 پشت قبل و 7 نسل بعد رئیس کمپانی سامسونگ رو میکشیدن تو دادگاه بعدشم خود رئیس سامسونگ و تمام معاوناش و کارمندا و نگهبان های در کارخونه و.... مجبور میشدن برن از مشتری معذرت خواهی کنن و آخرشم یه دونه از آخرین مدل های پنلشون رو هم با احترام تمام بدن به مشتری.
حالا اینجا چی؟:2:
هزار جور دوز و کلک سر آدم در میارن تا آدمو بپیچونن:13:
یک سری از پستها اینجا به درد انجمن طنز و سرگرمی میخورد که پاکش کردم لطف کنین رفتار دوستانه تری داشته باشین این دوستمون که عکس گذاشتن هم لطفا عکسای واضحتر بزارن.
ما هم همچنان منتظر یه تصویری هستیم که بتونیم در موردش درست قضاوت کنیم
والله آدم شک میکنه که این b690 باشه :13:
.
loyal280
11-03-2010, 00:28
سلام
من هم میگم این b690 نیست ،اگر دقت کنید به لبه های عرضی تلویزیون میبینید که نوار قرمز رنگی داره،در صورتی که b690 لبه های عرضی قرمز رنگ ندیدم داشته باشه،البته شاید بعضی ها داشته باشن من خبر ندارم
die my darling
11-03-2010, 02:50
اون عکسارو از نزدیک انداختم چون از دور ملوم نبود از دور اینجوریه داخل قاب اون سطح یکی دو میلیمتری که میره میخوره به صفحه تلویزیون اول ترک خورد بعدش مثل یه ورقه گرد شد بعدش من خودم کندمش البته کندن که نه دست بهش زدم افتاد مثل یه ورقه بلند شد تازه الان یه جای جدیدشم داره همینجوری میشه اون کسایی که اومدن اینجا نظر میدن میگن این b690 نیست مثل اینکه تا حالا تو عمرشون b690 از نزدیک ندیدن .
بعضی از بچه ها به اندازه کافی کمک کردن.
بای
ghahremanimehdi
11-03-2010, 03:19
اون عکسارو از نزدیک انداختم چون از دور ملوم نبود از دور اینجوریه داخل قاب اون سطح یکی دو میلیمتری که میره میخوره به صفحه تلویزیون اول ترک خورد بعدش مثل یه ورقه گرد شد بعدش من خودم کندمش البته کندن که نه دست بهش زدم افتاد مثل یه ورقه بلند شد تازه الان یه جای جدیدشم داره همینجوری میشه اون کسایی که اومدن اینجا نظر میدن میگن این b690 نیست مثل اینکه تا حالا تو عمرشون b690 از نزدیک ندیدن .
بعضی از بچه ها به اندازه کافی کمک کردن.
بای
صاحب تاپیک بالاخره اومد.
بازم عکست ناواضح و کوچک هست. هرچند اگر عکس واضح هم بندازی ما بجز اینکه بگیم گارانتی رو پیگیری کن کار دیگری از دستمون برنمیاد.
صاحب تاپیک بالاخره اومد.
بازم عکست ناواضح و کوچک هست. هرچند اگر عکس واضح هم بندازی ما بجز اینکه بگیم گارانتی رو پیگیری کن کار دیگری از دستمون برنمیاد.
من برات با کیفیتش رو میزارم :31:
خدا پدر اونی که سرچ رو آفرید بیامرزه :31:
اگرم اورجینالش رو میخوای میتونی اینجا پیداش کنی
......................
symbian-freak
11-03-2010, 11:41
یک کاربر بود توی پیتی و پی هالز که همه رو سر کار میگذاشت و 100 تا ایدی عوض کرده بود. براش اسم جالبی گذاشته بودن. منتها یادم نیست. کسی یادشه؟
hummer_1990
11-03-2010, 11:56
فقط میتونم بگم متاسفم واسه....:13::13::13:
alilosting
14-03-2010, 12:19
ايشالا كه برات عوض كنه. ولي كلا گارانتي سامسونگ به لعنت خدا هم نمي ارزه. با اين همه ايرادايي كه داره اينم وضع گارانتي كردنشونه.
اين بنده خدا هم يه همچين مشكلي داره(البته فرق داره. بهش كمك كنين اگر واردين عزيزان)
باسلام ... من دو روز هست که یه lcd سامسونگ 46 اینچ b580 خریدم ... امروز متوجه یک مورد شدم که نمیدونم این ایراد هست یا نه ... وقتی تلوزیون روی یه تصویر سیاه میمونه(برای مثلا 10 ثانیه) ... در نور کم اتاق و بیشتر در تاریکی مطلق یک هاله ابر مانند مایل به سفید و روشن از چهار گوشه ال سی دی به سمت مرکز نمایان میشه که مثل یه ابر میمونه-یعنی مرکز صفحه کاملا مشکیه ولی گوشه ها مثل یه ابر شروع به سفید شدن میکنه ... آیا تلوزیون ایراد داره ؟ دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند که تا گارانتی تعویض تموم نشده تلوزیون رو عوض کنم
اينم لينكشه:
ايشالا كه برات عوض كنه. ولي كلا گارانتي سامسونگ به لعنت خدا هم نمي ارزه. با اين همه ايرادايي كه داره اينم وضع گارانتي كردنشونه.
اين بنده خدا هم يه همچين مشكلي داره(البته فرق داره. بهش كمك كنين اگر واردين عزيزان)
باسلام ... من دو روز هست که یه lcd سامسونگ 46 اینچ b580 خریدم ... امروز متوجه یک مورد شدم که نمیدونم این ایراد هست یا نه ... وقتی تلوزیون روی یه تصویر سیاه میمونه(برای مثلا 10 ثانیه) ... در نور کم اتاق و بیشتر در تاریکی مطلق یک هاله ابر مانند مایل به سفید و روشن از چهار گوشه ال سی دی به سمت مرکز نمایان میشه که مثل یه ابر میمونه-یعنی مرکز صفحه کاملا مشکیه ولی گوشه ها مثل یه ابر شروع به سفید شدن میکنه ... آیا تلوزیون ایراد داره ؟ دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند که تا گارانتی تعویض تموم نشده تلوزیون رو عوض کنم
اينم لينكشه:
شما فکر کنم متوجه تاپیک نشدی !
یه بار دیگه از اول بخونی متوجه میشی که چی به چیه ؟ :31::2:
a_fazlollahii
14-03-2010, 22:32
با سلام
از مدیران محترم می خواهم به علت سر کار گذاشتن مخاطبین، به die my darling اخطار داده و این عنوان را از این تاپیک حذف کنند.
alilosting
15-03-2010, 12:05
يعني مشكل نداشته؟ من كه هنوز موندم منظورتون يا منظور اون آقا چيه؟
شايد دوربين نداشته بنده خدا. زود قضاوت نميشه كرد. پس اون 2 تا عكس اوليه چي بود؟؟ پس اين فلش قرمزا كه تو AVforum بوده چطوري حذف شده؟؟؟ يكي به منم بگه چه خبره اينجااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا:19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.