PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل pdf کردن فایل ورد

میخک5000
27-02-2010, 22:04
سلام.
برای pdf کردن فایل ورد،مسیر file >> print رو دنبال کردم.اما در صفحه ی print و در جلوی کادر name فقط Microsoft Office Document Image Writer وجود داره و pdf نیست.با اینکه adob reader نصب شده،مشکل از کجاست؟
ممنون سریع راهنماییم کنید.

siavashjal
27-02-2010, 22:22
به خاطر این که adobe reader چنین قابلیتی نداره. شما یا باید از acrobat reader استفاده کنی یا از نرم افزارهایی که این قابلیت رو دارند.

یکی از بهترین نرم افزارها در این باره که رایگان هم هست نرم افزار pdf creator هستش. این نرم افزار که حجم خیلی کمی هم داره هر برنامه ای که قابلیت پرینت رو داشته باشه می تونه به pdf تبدیل کنه.

لینک دانلود با حجم 15 مگابایت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میخک5000
28-02-2010, 00:19
یادم رفته بود که برنامه pdf رو نصب کنم.کارم راه افتاد و سپاس از شما.

Advanced Ali-001
28-02-2010, 08:00
دوستان باسلام میسه یه برنامه خوب واسه تبدیل ورد 2007 به پی دیاف وبلعکس بزارید ممنون:11:

M E H R A N
14-03-2010, 15:16
دوستان باسلام میسه یه برنامه خوب واسه تبدیل ورد 2007 به پی دیاف وبلعکس بزارید ممنون:11:

برای تبدیل ورد به PDF خودم از 2 برنامه استفاده میکنم. یکیش پلاگین SaveASPDF برای Office 2007 است. این پلاگین قابلیت ذخیره کردن فایل های نوشتاری در برنامه آفیس 2007 رو به پی دی اف اضافه میکنه. رابط کاربری نداره و فقط گزینه ی ذخیره شدن به صورت پی دی اف به ورد اضافه میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود با حجم 532 کیلوبایت.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برنامه ی دومی که ازش برای کارهای حرفه ای تر استفاده میکنم NitroPDF Professional است. اینو بگردی در انجمن پیدا میکنی. پیداش نکردی بگو لینکش رو برات بدم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وبلعکس بزارید ممنون

Nitro این کارو انجام میده اما اگر برای فارسی میخوای تا حالا برنامه ای پیدا نکردم که بتونه بخوبی این کارو بکنه و نوشته ها رو قاطی پاتی میکنند. برنامه ی کامل و خوب پیدا کردی به ما هم خبر بده :31:

behjooei
14-03-2010, 16:12
براي اينكه نوشته ها قاطي پاتي نشه از فونتهاي B استفاده كنيد. مثلا" در تايپ فارسي بجاي فونت ميترا(Mitra) از (BMitra) استفاده كنيد. بعد با نيترو پي دي اف تبديل به PDF كنيد. ميبينيد كه فونتها بهم نمي ريزند.

M E H R A N
14-03-2010, 16:23
براي اينكه نوشته ها قاطي پاتي نشه از فونتهاي B استفاده كنيد. مثلا" در تايپ فارسي بجاي فونت ميترا(Mitra) از (BMitra) استفاده كنيد. بعد با نيترو پي دي اف تبديل به PDF كنيد. ميبينيد كه فونتها بهم نمي ريزند.

ممنون دوست عزیز.
منظور من از بهم خوردن فونتها در تبدیل پی دی اف های فارسی به ورد بود. یعنی وقتی به ورد تبدیل میکنی نوشته ها قاطی پاتی میشه.

به نظرت این مشکل راه حلی داره؟

mohamadi144
24-11-2015, 10:57
سلام.
برای pdf کردن فایل ورد،مسیر file >> print رو دنبال کردم.اما در صفحه ی print و در جلوی کادر name فقط Microsoft Office Document Image Writer وجود داره و pdf نیست.با اینکه adob reader نصب شده،مشکل از کجاست؟
ممنون سریع راهنماییم کنید.

سلام من برنامه دniteo..رو نصب کردم اما موقع تایپ فارسی حروف رو جدا جدا تایپ میکنه لطفا راهنمایی کنید ممنون