conroe7000
27-02-2010, 21:56
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
من چند سوال داشتم که خیلی فوری نیاز به جوابشون دارم آخه باید پس فردا یعنی دوشنبه عصر کنفرانس بدم ولی متأسفانه مطلبی پیدا نمیکنم فارسی چیزی نوشته نشده خیلی کمه ممنون و سپاسگذار می شوم اگر از دانسته هایتان مرا به نسیب برسانید و کمکم کنید
1- در مورد سی دی رام تاریخچه ی آن و نام علمی جزء به جزء قطعات داخلی آن و وظیفه ی آنها ؟
2- در مورد سی دی جنس و ومواد تشکیل دهنده اش و لایه های مختلف آن ؟
3- چگونگی ذخیره اطلاعات در بروی سی دی ( که بصورت فنری از داخل به خارج است) ؟
4- چرا اطلاعات بر روی سی دی به صورت فنری ذخیره می شود ؟
5- چرا از داخل بهخارج ذخیره می شود؟
6- چرا وقتی رایت روی سی دی انجام می شود رنگ قسمت رایت شده عوض می شود ؟
و هر چیزی که به این چیزا ربط داشته باشه واسه درس ذخیره و بازیابی اطلاعاته
ممنون میشم هر کدام از دوستان هر کدام از سوالات رو که می دونند جواب بدن و بگن واسه کدوم سواله
راستی در مورد عجله ای که دارم یاد آوری می کنم و دست نیازم رو بطرفتون دراز می کنم امیدوارم که خالی و نا امید بر نگرده ممنون
من چند سوال داشتم که خیلی فوری نیاز به جوابشون دارم آخه باید پس فردا یعنی دوشنبه عصر کنفرانس بدم ولی متأسفانه مطلبی پیدا نمیکنم فارسی چیزی نوشته نشده خیلی کمه ممنون و سپاسگذار می شوم اگر از دانسته هایتان مرا به نسیب برسانید و کمکم کنید
1- در مورد سی دی رام تاریخچه ی آن و نام علمی جزء به جزء قطعات داخلی آن و وظیفه ی آنها ؟
2- در مورد سی دی جنس و ومواد تشکیل دهنده اش و لایه های مختلف آن ؟
3- چگونگی ذخیره اطلاعات در بروی سی دی ( که بصورت فنری از داخل به خارج است) ؟
4- چرا اطلاعات بر روی سی دی به صورت فنری ذخیره می شود ؟
5- چرا از داخل بهخارج ذخیره می شود؟
6- چرا وقتی رایت روی سی دی انجام می شود رنگ قسمت رایت شده عوض می شود ؟
و هر چیزی که به این چیزا ربط داشته باشه واسه درس ذخیره و بازیابی اطلاعاته
ممنون میشم هر کدام از دوستان هر کدام از سوالات رو که می دونند جواب بدن و بگن واسه کدوم سواله
راستی در مورد عجله ای که دارم یاد آوری می کنم و دست نیازم رو بطرفتون دراز می کنم امیدوارم که خالی و نا امید بر نگرده ممنون