مشاهده نسخه کامل
: در درایو D , E نمیتونم فولدر بسازم، لطفا کمکم کنید
shahbazi62
27-02-2010, 17:35
سلام خدمت اساتید
من یک هارد 320 وسترن به تازگی خریدم
تا الان هیچ مشکلی نداشت اما نمیدونم چه اتفاقی افتاد که دیگه نه میتونم فایلی در درایوهایD و E کپی کنم و نه میتونم فولدری بسازم
پیغامی که حین فولدر ساختن میده اینه:
unable to create the folder "new folder"
The media is write protected
پیغامی که حین کپی کردن میده:
remove the write-protection or use another disk
هر دو درایو هنوز فضای خالی زیادی دارند
از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند
ممنون
MAGIDIYUM
27-02-2010, 18:13
دوست عزیز برو به پروپرتیس درایوات و در سربرگ Security و ببینید وضعیت تیک های مربع های پایین صفحه چگونه است.به غیر از آخری همه رو به حالت Allow در بیارید و اجازه ی خواندن و نوشتن رو بدید و بعد ok کنید.
ببینید درست میشه یا خیر.
MAGIDIYUM
27-02-2010, 18:20
در ضمن در بالای سر برگ روی Administrators بزارید که برای همه قابل استفاده بشه.همچنین سر برگ آخر که Quota است رو انیبل نباشه و باید خاموش باشه.
shahbazi62
27-02-2010, 18:41
در ضمن در بالای سر برگ روی Administrators بزارید که برای همه قابل استفاده بشه.همچنین سر برگ آخر که Quota است رو انیبل نباشه و باید خاموش باشه.
اول از همه از شما باید تشکر کنم به خاطر کمکی که در مورد جمع کردن سیستم به من کردید.
کیس رو جمع کردم اما مانیتور طبق فرمایشات شما قرار شد چند روز دیرتر بگیرم اما همون 20500 رو بگیرم
ببخشید الان که نگاه کردم متوجه شدم فایل سیستم درایوهای D و E
exFAT و برای مابقی NTFS هستش
کدوم یکیشون باید باشه؟
این گزینه هایی که شما میفرمائید اصلا درایو های D و E نداره ( هیچ گزینه ای نداره)
مابقی درایوها هم دو گزینه داره که گزینه ی مربوط به allow indexing service index this disk for fast file searching فعاله و گزینه ی compress drive to save disk space غیر فعال
آیا باید درایوهای D , E فرمت کنم؟
ممنون از شما
MAGIDIYUM
27-02-2010, 19:27
خواهش میکنم.
در مورد فرمت درایو ها بهتره NTFS باشه.اینجوری هم مطمئن تر و ایمن تره و امکان خرابیه درایو کمتره.اینجوری که شما گفتید به احتمال قوی پارتیشن ها دچار مشکل شدند و ممکنه ویروسی باشند.شما اول با یه آنتی ویروس آپدیت اسکن کن (NOD32 4 باشه بهتره) و بعد از اسکن اطلاعاتت رو تو یه درایو دیگه بریز و اون درایو معیوب رو فرمت کن البته با همون FAT و اگه درست شد که هیچ ولی اگه درست نشد یا اینکه درست شد ولی بعد از چند وقت دوباره خراب شد این بار کل اون درایو رو پارتیشنش رو پاک کن منظورم همون لوکال دیسک است و از نو اون درایو رو بر اساس NTFS پارتیشن بندی کن.حتما درست میشه.
راستی هاردت ضربه یا تکان شدید نخورده؟
shahbazi62
28-02-2010, 12:40
خواهش میکنم.
در مورد فرمت درایو ها بهتره NTFS باشه.اینجوری هم مطمئن تر و ایمن تره و امکان خرابیه درایو کمتره.اینجوری که شما گفتید به احتمال قوی پارتیشن ها دچار مشکل شدند و ممکنه ویروسی باشند.شما اول با یه آنتی ویروس آپدیت اسکن کن (NOD32 4 باشه بهتره) و بعد از اسکن اطلاعاتت رو تو یه درایو دیگه بریز و اون درایو معیوب رو فرمت کن البته با همون FAT و اگه درست شد که هیچ ولی اگه درست نشد یا اینکه درست شد ولی بعد از چند وقت دوباره خراب شد این بار کل اون درایو رو پارتیشنش رو پاک کن منظورم همون لوکال دیسک است و از نو اون درایو رو بر اساس NTFS پارتیشن بندی کن.حتما درست میشه.
راستی هاردت ضربه یا تکان شدید نخورده؟
خیلی ممنون از راهنمائیتون(نه ضربه نخورده بود)
با آنتی ویروس چک کردم ویروسی در کار نبود
همون طور که گفتید دوباره فرمت کردم مشکل برطرف شد
لطف بزرگی کردید ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.