مشاهده نسخه کامل
: هارد 1 ترا برای آرشیو!؟ با آدلپتور یا بی آداپتور؟
amanofnoname
27-02-2010, 14:11
سلام:20:
من یه هارد یه ترا میخوام برای آرشیو کردن. یعنی پرش کنم بزارم یه گوشه و هروقت چیز ارزشمندی گیرآوردم دوباره
درش بیارم بریزم روش. یعنی فقط برای آرشیو، نه به عنوان هارد پی سی یا برای انتقال داده.
حالا بهتره هارد آداپتور دار بگیرم یا از اینا که فقط درگاه یو اس بی داره و به اصطلاح پورتابل هست؟ تاکید میکنم: فقط
امنیت و ماندگاری برام مهمه.
چه مدلی بگیرم؟ با قیمت بگید لطفا.
ممنون:11:
MAGIDIYUM
27-02-2010, 14:29
دوست عزیز هارد های پورتابل بالای 500 به درد هیچ کاری نمیخوره چون برق بیشتر از 5 آمپر نمیده و برای ولتاژ هارد کافی نیست و بعد از چند دقیقه به طور مدام خاموش میشه و باید دوباره روشنش کنی و کلا ضعیف هست شما برو یه Western Digital External My Book Essential Edition 1TB بگیر که هم سرعت بالا و هم ماندگاری و هم گارانتیه معتبر داره.خودم هم سه تا ازش دارم و برای آرشیو استفاده میکنم.قیمتش فکر کنم حدود 105 تومن یا کمتر باید باشه.
چون کار شما فقط آرشیو است همون دسکتاپ یا با آداپتور به دردتون میخوره که بخاطر داشتن آداپتور برق کافی میرسه و قوی است و پورتابل یا همون بدون آداپتور مطمئنا اذیتتون میکنه.
amanofnoname
27-02-2010, 19:08
2 ترا هم دارن یا باید دوتا 1 ترا بگیرم؟
فرق پیشنهاد شما با Western Digital External My Book Mirror Edition 1TB چیه؟
راستی این بافر چیه؟
منتظر نظر دوستان دیگه هستم.
ممنون:11:
MAGIDIYUM
27-02-2010, 19:35
دوست عزیز وسترن تا 4 ترا هم داره .
قیمت ارزون ترین 2 ترا حدود 250 تومنه.
مدلی که من گفتم پیشرفته تره و هم امکاناتش بیشتره و سرعتش هم بیشتره.در ضمن این مدلی که شما میگی دیگه کسی ازش استفاده نمیکنه.
بافر بالاتر پهنای باندی است که باعث میشه سرعت دادن و گرفتن اطلاعات بیشتر بشه.
farhad_persona
27-02-2010, 21:14
مدلی که من گفتم پیشرفته تره و هم امکاناتش بیشتره و سرعتش هم بیشتره.در ضمن این مدلی که شما میگی دیگه کسی ازش استفاده نمیکنه.
البته دو ترا Essential چند روز پیش 225 هزار تومن بود.
دوست عزیز دو ترا این مدل Essential به همون اندازه یک ترا قابل اطمینان هست؟
یکی میگفت این همون دو تا یک ترا هست که تو یک هارد چپوندن! از این نظر مشکلی نداره؟
راستی 1.5 ترا وسترن از کجا میشه گیر اورد؟
MAGIDIYUM
27-02-2010, 21:52
این قیمت 2 ترا برای این مدل هم عالیه.
نه اگه تکان زیاد نخوره و ضربه نبینه مشکلی نیست.به هر حال حجم بیشتر دردسرش هم بیشتره.
فکر نکنم اینطوری باشه مگر اینکه دو تا پارتیشن 1 باشه . نمیشه دو تا سکتور و هد جدا باشه فقط میتونه دو تا پارتیشن جدا باشه.
1.5 که خدا بیامرزه دیگه فکر نکنم گیر بیاد.
amanofnoname
27-02-2010, 22:10
پس مدل شما جدیدترین مدل وسترن دیجیتاله و برای آرشیو کردن بهترینه.
با چه گارانتی ای بگیرم بهتره؟
نکته ی خاصی موقع خرید باید رعایت کنم تا تقلبی گیرم نیفته؟
از کجا بگیرم بهتره؟ منظورم اینه که برم پاساژ پایتخت خوبه یا جا دیگه؟
راستی، اینا یه یو اس بی دارن یه آداپتور که اولی میخوره به پی سی و دومی میره تو پریز برق دیگه؟
با ویستا هم سازگار هستن؟
ممنون
MAGIDIYUM
27-02-2010, 23:04
گارنتیش سازگار است و بسته با یه نایلون پلمپ شده.بعد از خرید در جعبه رو باز کن که یه کارت گارانتیه سبز با تاریخ 2 ساله که یه برچسب لیزری روش چسبیده داخلشه .
با تمام سیستم عامل ها سازگاره.
یه آداپتور داره که وصل میشه به پریز و یه کابل USB 2.0 داره که به PC وصل میشه.
اینم آدرس نمایندگی:
آدرس دفتر مركزي : تهران ، خيابان وليعصر ، حدفاصل خيابان بهشتي و مطهري، خيابان ناهيد، پلاك 57 (20 قدیم)
تلفن : 88721917-021
البته یه مغازه تو بازار رضا هم هست که 80 % تو کار هارد هست و قیمتاش حدود 12 تومن از جاهای دیگه ارزونتره ولی یادم نیست راهرو اول بود یا دوم فقط یادمه شماره ی مغازه 29 بود. تقریبا آخرای سالن و سمت چپ بود و پشت ویترینش پر از هارد های وسترن و سیگیت بود .یه مغازه ی کوچیک.اونجا هم یه سری بزن .
farhad_persona
01-03-2010, 18:11
بچه ها بعد از عید به نظرتون هارد دو ترا گرون تر میشه یا ارزون؟ کلا قطعاتی مثل هارد ممکنه بعد از عید ارزون بشن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.