مشاهده نسخه کامل
: غولی!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقد همتون غول ساختین،منم گفتم یه غولی بسازم!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی بپرسه این چجوری غذا می خوره یا شکار می کنه خود غولیو میفرستم سراغش!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Borhan72
27-02-2010, 15:03
خيلی خوجگله...
آفرين ضحی......
Codename 77
27-02-2010, 15:21
سلام ...
کار خیلی باحالی شده تو سبک Zohagraphy ....
فقط من فک می کنم اگه لب داشت چهره اش حس بیشتری می گرفت ...
و دیگه اینکه چرا فقط کناره های بدنش مو داره ؟
خيلی خوجگله...
آفرين ضحی......
مرسی داداش برهان جان...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پای کارای شما که نمی رسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
کار خیلی باحالی شده تو سبک Zohagraphy ....
فقط من فک می کنم اگه لب داشت چهره اش حس بیشتری می گرفت ...
و دیگه اینکه چرا فقط کناره های بدنش مو داره ؟
Zohagraphy!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کن همه جاش مو داره،فکر کنم چون از روبرو هستن نشونشون نمی ده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبراند یه نظریه داره که می گه:هنرمند هر زمان که احساس کنه به هدف هنریش رسیده می تونه کارش و تموم کنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون کلانتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین،خیلی جالب شده
فکر کنم از این غولای مدرن باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
آفرین ضحی ، خیلی جالب شده
چه ژستی هم گرفته :دی
موفق بباشی
SSS_HHH_OOO
27-02-2010, 16:49
خوب اون اسمتو از اون وسط برمیداشتی ببینیم رو چی نظر میدیم:دی
خوب همینطوری که نگا میکنم خیلی بامزه شده
چه غول مهربونی:دی
saaaraaa
27-02-2010, 18:21
وووووووووووش غول غولیمون رو ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی ضحی مث همه کارات بامزه و مهربون شده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این چجوری شکار میکنه و علف ببخشید غذا میخوره!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه جوری غذا میخوره و شکار میکنه؟
:31:
Codename 77
27-02-2010, 23:01
رامبراند یه نظریه داره که می گه:هنرمند هر زمان که احساس کنه به هدف هنریش رسیده می تونه کارش و تموم کنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این که حرف خوبیه ولی دیگــــــــه تنبل خان سواستفاده نکن ..... :31:
راستی خوب حالا که اینجوریه منم یه سوال دارم .... اگه این آقا یا خانوم غوله بره حموم کله شو چطوری می شوره ؟
اصلا اینو بگو با چی می خواد شیر آبو باز کنه ؟ :31:
joe_satriani
27-02-2010, 23:06
بسيار زيبا !!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وووووووووووش غول غولیمون رو ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی ضحی مث همه کارات بامزه و مهربون شده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این چجوری شکار میکنه و علف ببخشید غذا میخوره!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزیزم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که تهدیدمو جدی نگرفتی!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه جوری غذا میخوره و شکار میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وقتی اومد سراغت می فهمی چجوری شکار می کنه!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این که حرف خوبیه ولی دیگــــــــه تنبل خان سواستفاده نکن ..... :31:
راستی خوب حالا که اینجوریه منم یه سوال دارم .... اگه این آقا یا خانوم غوله بره حموم کله شو چطوری می شوره ؟
اصلا اینو بگو با چی می خواد شیر آبو باز کنه ؟ :31:
اصلا غول من حموم نمی ره! حالا چی می گی!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشو می ماله به خاک تمیز می شه!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کن تنبلی نیست ،براش دهن گذاشتم،نه خودش خوشش اومد نه من!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
اها
عکست برا من لود نمیشه :دی
ولی اشکالی نداره
قبلا دیدم
از Mega pic کش رفتیم :دی
خیلی معرکه بود
من که کلی حال کردم خواهر :دی
فقط نکته ای که برا من خیلی جذاب بود موهاش بود
خیلی قشنگ شده بود
آفرین
لا اقل از کاری که میگذاری نمی ترسی
مث بعضیا (احتمالا بیاد بخونه:دی)
آقا دستت درد نکنه
MountainGnome
28-02-2010, 11:04
خیلی جالب شده شبیه عکسای تو کتاب قصه هاس :31:
نوچ
حریف غولی ما نمیشود:31:
آفرین ضحی داری رو سبک خودت پیش میری اما کارات هی بهتر و بهتر میشه
Codename 77
28-02-2010, 11:52
باور کن تنبلی نیست ،براش دهن گذاشتم،نه خودش خوشش اومد نه من!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تایید می شه و البته شکی نیست که حرف آخرو دیگه صاحب اثر می زنه ....
راستی یه سوال ...
این کاراکترهایی که می سازی طرحش تو ذهنت به چه صورته به صورت یه مجسمه یا به صورت پویا ؟
ممنون .
:دی
اها
عکست برا من لود نمیشه :دی
ولی اشکالی نداره
قبلا دیدم
از Mega pic کش رفتیم :دی
خیلی معرکه بود
من که کلی حال کردم خواهر :دی
فقط نکته ای که برا من خیلی جذاب بود موهاش بود
خیلی قشنگ شده بود
آفرین
لا اقل از کاری که میگذاری نمی ترسی
مث بعضیا (احتمالا بیاد بخونه:دی)
آقا دستت درد نکنه
بابت تشویقات ممنون فرهاد جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برات دوباره گذاشتمش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارارو نکنید،زشته،یکم دندون رو جیگر بزارید خودم می زارمش تو گالری! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایسا ببینم تو به کی تیکه انداختی؟؟!!!
نوچ
حریف غولی ما نمیشود:31:
آفرین ضحی داری رو سبک خودت پیش میری اما کارات هی بهتر و بهتر میشه
اگه همه غولا باید مخوف باشن،بله حریف غول شما نمیشه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست خوبم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تایید می شه و البته شکی نیست که حرف آخرو دیگه صاحب اثر می زنه ....
راستی یه سوال ...
این کاراکترهایی که می سازی طرحش تو ذهنت به چه صورته به صورت یه مجسمه یا به صورت پویا ؟
ممنون .
به صورت وحی!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه پویا نیستن.
Dark Kingdom
28-02-2010, 13:02
افرين خيلي قشنگ و بامزه شده :دي : دي
sarina_sh
28-02-2010, 14:23
اینو چه بامزه شده ضحایی
بافت بدنش باحال شده
فخط اسمتو ننویس مهلوم باشه کار خوشملت دخمر خوب
خوب اون اسمتو از اون وسط برمیداشتی ببینیم رو چی نظر میدیم:31:
خوب راست ميگه ديگه . حالا كسي كه نميخواد غولي رو بدزده ! :27:
قشنگه
وقتي به چشماش نگاه ميكنم تمام كاراكترهاي قبلي يادم مياد ! :31:
غولي خيلي قشنگه ولي قشنگ تر از اون نتيجه نهايي كار هست ، عكس ويرايش شده + كپي رايتش: (ZOHA) :31: . من بالا خره ميفهمم چه رازي در اين چشمها نهفته هست :31:
SevenART
28-02-2010, 22:37
باریک ا... بچه خوب ... :دی خوبه پیش می کنی اگه تلاش کنی...
ehsan_wwe
01-03-2010, 00:38
Wow amazing. Really awesome Work!
really good work i like it the modeling is very good , i like it the modeling is very wonderful
good luck 4 ever my friend [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ها اینکه دهن نداره نمیتومه هیشکیو بخوره.
جالا اگه تونستی بفرستش دنبالم.
ولی خیلی فنتستیک شده
موفق باشی.
hosienmax100
01-03-2010, 01:21
یا حق ؛
این تاپیک رو ندیده بودم ..
افرین ضحی جان ..درواقع همیشه با اینکه تو یه محیط سه بعدی کار رو میزنی اما خروجی یه چیزی بین دو بعدی و سه بعدی در میادش ..
این جذابیت خاص خودش رو داره ..
ولی رو مباحث دوربین و لایت بیشتر کار کنی خیلی خوب میشه ..
موفق باشی
Codename 77
01-03-2010, 02:43
really good work i like it the ideal is very good
خوب دوست عزیز واقعا داریم استفاده می بریم .... ایول ... ایول
ALI3DMAXAMATOR
01-03-2010, 11:38
کارت خیلی باحال شده.....خسته نباشی...فقط اون زیرش مینوشتی این غولی هوازیه..دی...
ehsan_wwe
01-03-2010, 18:12
سوتي دادم :31: آخه نمي دونستم ايده يه خارجكي چي ميشه بعد تو ديكشنري زدم ايده اون ايدهال رو برام معني كرد :31:
خیلی خوبه
کارات یه مدلایین ... خیلی باحالن ...بلاهت neverhood o دارن :31: ... اگه می تونستی ریگشون کنی یه انیمیت تو مایه های نورهوود براش بسازی کمدی خیلی باحال می شد
از همتون ممنونم بابت تشویقا و نظراتون بچه ها
Prince_ of _Persia
02-03-2010, 13:28
باحاله . منو یاد این بازی spore می اندازه.
saadi126
03-03-2010, 10:54
اي بابا من كه خيلي دير رسيدم ضحي منتظر اين غولي بودم گفته بودي خيلي گنده هست :31: كه الحق همينطوره.
كار بامزه اي شده. منم همون نظر دوستان رو دارم بهتره اين جك جونوراي بامزه رو جمع كني يه انيميت مختصري بهشون بدي يه كار خيلي جالب و تو دل برو ميشه
خيلي خيلي با اين كارت حال كردم ...
از رنگ پوستش تا همون دو تا دونه علفي كه روي زمين واسش گذاشتي كارت داره پيشرفت ميكنه .
يه پيشنهاد : تموم اين كاراكترهات رو جمع كن بعد يه محفل صميمي براي اين شخصيتهات بساز و يه رندر باحال با يه صحنه باحال ازش بگير...:46:
architect_1851
07-04-2010, 17:24
غولم غولهای قدیم بابا این که فنچم نیست یه خود معرفی چیزی در اسرع وقت حتما ببرش تلف نشه
ولی خوب دراومده آفرین
راستی این چه جوری غذا میخوره و شکار میکنه؟
سلام
خیلی قشنگ شده
منو یاد Spore میندازه ! :دی
فقط یه چیزی . واترمارک چرا ؟ :-؟
evil2012
09-04-2010, 17:18
افرین ایده و خلاقیت قوی داری
واقعا با مزس
موخوم بخورمش!:19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.