مشاهده نسخه کامل
: عوض کردن مادر بورد؟؟!!
سلام..
من حدودا 2 سال پیش این مادر بورد رو 250 خریدم..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدودا 3 هفته پیش ایراد پیدا کرد دیگه روشن نشد..خوشبختانه گارانتی داشت..فرستادم گارانتی حالا از گارانتی زنگ زدن گفتنن مادربوردت تعویض میشه یعنی نوع همون رو میخوان بدن!!
حالا من چون چندتا از قطعات سیستم رو عوض کردم ..نظر شما چیه هستش من مادربورد رو از گارانتی بگیرم تو بازار بفروشم ..بعدش یک مادربورد دیگه بگیرم؟؟
باقی قطعات من به این شکل هست..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به اینکه مادربورد من am2+هستش و رم های ddr2 ساپورت میکنه و SB600 هستش!!!!!! حالا من دوست دارم AM3 باشه و DDR3 باشه و SB750 باشه!!
رم سیستم من هم در گارانتی..یعنی میتونم بگم بجاش DDR3 بدید..
با این توضیحات به نظر شما مادربورد منو چند میخرن؟؟حالا اگه خریدن بجاش چه مادربوردی با توضیحاتی که دادم بگیرم؟؟اصلا این کار رو بکنم!!!!!!!؟؟:41::11:
دوستان اگر تونستید سریعتر منو راهنمایی کنید!تا شب وقت دارم!!!:42:
alpha007
27-02-2010, 13:53
مادربردتو نفروشی بهتره
به چند دلیل:
1.مادربردتو هر چقدر هم که نو باشه درست حسابی نمیخرن
یه جورایی بز خرید میکنن تا خرید
2.نوع مادربردت خوبه چرا میخوای عوض کنی؟ فقط به خاطر am3 بودن
نمیصرفه
مادربرد جدید رو از گارانتیت بگیر و به قول فرنگیا enjoy it ببر ازش
مادربردتو نفروشی بهتره
به چند دلیل:
1.مادربردتو هر چقدر هم که نو باشه درست حسابی نمیخرن
یه جورایی بز خرید میکنن تا خرید
2.نوع مادربردت خوبه چرا میخوای عوض کنی؟ فقط به خاطر am3 بودن
نمیصرفه
مادربرد جدید رو از گارانتیت بگیر و به قول فرنگیا enjoy it ببر ازش
مادربوردی که نوع هستش ..اگه ارزون ور داررن نمیدم..مادربورد من ایرادش این هستش که DDR2 هستش!و SB600 فکر نمیکنید با اون سی پی یو و گرافیک کارایی سیستم بیاد پایین!!؟
sir payman
27-02-2010, 14:50
اگر ازتون با قیمت خوب برداشتن بدید.در مورد sb 750 هم اگر اهل اورکلاک نیستید یا نمیخواید raid 5 استفاده کنید براتون خیلی توفیق نمیکنه.تفاوت ddr2 و ddr3 هم با باسهای 800 و 1333 و به ترتیب با cl 4 و cl8 خیلی زیاد نیست و در حد 4-5% هست من این مطلب رو در سایت inside hw خوندم که کلی هم بنچمارک برای این قضیه گذاشته بود.
اگر ازتون با قیمت خوب برداشتن بدید.در مورد sb 750 هم اگر اهل اورکلاک نیستید یا نمیخواید raid 5 استفاده کنید براتون خیلی توفیق نمیکنه.تفاوت ddr2 و ddr3 هم با باسهای 800 و 1333 و به ترتیب با cl 4 و cl8 خیلی زیاد نیست و در حد 4-5% هست من این مطلب رو در سایت inside hw خوندم که کلی هم بنچمارک برای این قضیه گذاشته بود.
بنظرتون چند ور داشتن بدم؟؟به نظر خودم تا 130 قیمتش باشه!!!!!!مدل خاصی تا قیمت 180 سراغ ندارید معرفی کنید؟؟
چون من شنیدم که با SB750 و DDR3 و PHENOM2 کارایی سیستم تو بازی خیلی میره بالا!!!!!!
اهل اورکلاک هم نیستم RAID هم اصلا طرفش نمیرم:20:
alpha007
27-02-2010, 15:21
به نظرم نفروشی بهتره
در مورد ddr2 بودن رمهاتون و اینکه بخوای اونا رو با ddr3 عوض کنی زیاد دو دل نباش
کارایی رمهای ddr2 تا باس 1333 در حد معقول و مقبولیه
یادتون باشه که هنوز هم اورکلاکهای زیادی هستن که رو پلتفرمهایی با ساپورت ddr2 قدرت سیستمشون رو به رخ میکشن
اشاره کردید که اهل اور نیستید ولی اینو بخاطر قدرت سیستمهای با قابلیت پشتیبانی ddr2 گفتم
در هر حال اگه بازم رو فروش مینت اصرار داری میتونی بری بازار تا قیمت خرید اون دستت بیاد اونوقت به حرف من میرسی
ess_1362
27-02-2010, 19:57
یک مدل هست حدود 160 به نام ECS A890GX-AU که البته هنوز بصورت رسمی پخش نشده ولی میشه تهیه کرد
البته این مدل ظاهرا امکانات جالبی مثل SATA3 و 3 شیار PCI-E برای کراس فایر با لینک 16X داره ولی مشکلی که داره قابلیت اورکلاک پایینی داره
یک مدل هست حدود 160 به نام ECS A890GX-AU که البته هنوز بصورت رسمی پخش نشده ولی میشه تهیه کرد
البته این مدل ظاهرا امکانات جالبی مثل SATA3 و 3 شیار PCI-E برای کراس فایر با لینک 16X داره ولی مشکلی که داره قابلیت اورکلاک پایینی داره
ممنون دوست عزیز ..
این مدلی که گفتید الان تو بازار موجود هست؟؟کلا چیپ 890 تو بازاز هست؟؟
ess_1362
28-02-2010, 15:33
بصورت رسمی خیر ولی غیر رسمی وجود داره
قرار هست بصورت رسمی از چند هفته دیگه توضیع بشه ولی اگر به شرکت نمایندگی مراجعه کنید شاید بتونید زودتر خریداری کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.